WHO insider Astrid Stuckelberger vertelt de waarheid over Gates en GAVI (reposted)

Wat is de basis voor al deze vaccins? In een verbluffende bekentenis onthult Astrid dat Zwitserland het centrum van corruptie is, en dat GAVI (The Vaccin Alliance) en Bill Gates totaal geen verantwoording hoeven af te leggen voor alles wat ze doen. Verder komt Alexa met nog meer verbluffende antwoorden inzake Gates.

Dr. Astrid Stuckelberger heeft nauw samengewerkt met de WHO.
Zij is een gezondheidswetenschapper die onderzoek doet, opleidt en lesgeeft in de volksgezondheid. Al vroeg in haar carrière begon ze bij de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) te werken. Zij deed daar onderzoek: ‘wetenschap voor de politiek en politici’. In onderstaande video legt Dr. Astrid Stuckelberger de leugens en het bedrog bloot, die worden ‘verkocht’ door Bill Gates en GAVI inzake de Scamdemic aka Plandemic, en hoe zij liegen tegenover de hele wereld!

Naarmate haar carrière binnen de WHO vorderde, werd ze door politici gevraagd, om evenementen op het gebied van de volksgezondheid te organiseren.
In 1999 werd ze door de Universiteit van Genève gevraagd om te werken aan internationale gezondheidsvoorschriften.
Ze werkte ook samen met Georgetown University en anderen, om voorbereid te zijn op een pandemie, en om snel te handelen als er zich eentje zou voordoen.

 

WHO Insider Blows Whistle on Gates and GAVI

 

In een verbluffende bekentenis zegt Dr. Astrid Stuckelberger dat Zwitserland het centrum van corruptie is; de politie in Zwitserland kan zelfs niet komen kijken in hun computers! Ze onthult, hoe GAVI en Bill Gates totale immuniteit bezitten voor alles wat zij doen. Met andere woorden, ze zijn volledig vrijgesteld van de enorme schade, door hen gedaan aan de mensheid.

Toen de pandemie begon…

Erger nog, toen de pandemie begon, ontdekte ze dat er veel schendingen van de internationale gezondheidsvoorschriften plaatsvonden, en meer. De regels, waaronder landen met de WHO samenwerken, geven de WHO vrijwel de leiding over alle regels en geboden en aankondigingen, samen met Gates, die beslissingen neemt die de hele wereld beïnvloeden!

De WHO heeft geen toestemming nodig.

De toepassing van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) in de lidstaten is onmiddellijk van kracht en goedgekeurd, zonder enige toestemming! Het is namelijk ingebed in de statuten van de WHO, dus hoeven ze het niet eerst aan te nemen door ervoor te stemmen. Het is ook nog eens een contract en daarom bindend! De WHO neemt dus de leiding en werkt als een samenwerkingsagentschap.

Wanneer één persoon iets zegt, moeten alle landen gehoorzamen.

In 2016 werd een reglement van kracht, welke de gezondheidssecurity in een dictatorschap veranderde! Hierdoor kan de directeur-generaal in zijn eentje beslissen, om vaccins toe te dienen en om PCR-tests te ‘verkopen’, wat andere documenten ook mogen zeggen, en of er ook andere testen beschikbaar zijn of niet! Dus wanneer één persoon iets zegt, moeten alle landen gehoorzamen op grond van de wet: alle landen, die de overeenkomst hebben getekend met de WHO. Er zijn echter twee uitzonderingen, twee landen die hier niet in meegingen: de Verenigde Staten en Iran. Zij willen de WHO niet gehoorzamen.

In 2017 komt Bill Gates in beeld…

In 2017 vroeg Bill Gates toestemming om deel te nemen aan de Raad van Bestuur van de WHO, als een lidstaat. Niet alleen vanwege het vele geld dat Gates schenkt in zijn omkoperij, is dit toch wel ongekend. Het is niet bekend of hij dit momenteel ook officieel heeft kunnen bereiken. Wel weet zij dat de Swissmedic (Schweizerisches Heilmittelinstitut) een contract heeft getekend met zowel Bill Gates als de WHO. En dit is abnormaal!
In feite heeft Gates geprobeerd binnen te dringen in de WHO, om haar zo te kunnen beïnvloeden. Dus eigenlijk presenteert Bill Gates zich als een eenmans-land, een dictator! Het is goed mogelijk dat hij toen ook papieren begon te tekenen voor andere landen, omdat hij dit al deed met Swissmedic.
Dus de WHO, Bill Gates en het land, dat behandelingen en vaccinaties moet voorschrijven, ondertekenen alle drie contracten! Dit, omdat Gates waarschijnlijk niet was binnengekomen via het gangbare stemmen binnen de WHO. Deze drie hebben daarna de zeggenschap over uw gezondheid, wat voor medicatie u krijgt, en welke vaccinaties. En dat is waarom de media in vele landen telkens dezelfde ‘Coronaboodschap’ herhaalt en herhaalt.

Over immuniteit…
Sinds 2009 hoeft GAVI geen belastingen te betalen; dit alleen al is erg vreemd. Bovendien mag de politie niet binnenkomen, of een computer in beslagnemen, wanneer er criminele activiteiten plaatsvinden. Met andere woorden, ze zijn ook vrijgesteld van criminaliteit of van enige straffen voor criminaliteit! Bijna niemand weet dit in detail.

Nu zullen mensen beginnen na te denken.

Want dit is extreem belangrijke insider informatie. Omdat de leugen zo groot is, geloven de meeste mensen het niet, eenvoudig omdat ze denken dat zoiets gewoon niet mogelijk is.

We hebben dus te doen met een stelletje criminelen.

Het wordt heel erg duidelijk dat de WHO de controle heeft overgenomen. En niet alleen controle, ze zijn ook nog eens niet aansprakelijk te stellen voor wat ze doen. Dat, terwijl er andere manieren zijn om dit op te lossen.

 

Belangrijke factoren die een rol spelen binnen deze ‘verklaring van een noodgeval’, de plandemic:

1 Sterfte en het aantal sterfgevallen; we weten dat hier aardig mee gesjoemeld wordt.

2 Ze veranderden de definitie van een pandemie in 2009. De definitie is toen veranderd van ‘wereldwijde abnormale hoogte van sterfgevallen en ernstig zieken’ in: ‘er zijn ziekten, die zich wereldwijd verspreiden’. Dus de aanleiding om ‘het’ een pandemie te noemen, was de vereiste dat we een wereldwijde ziekte hebben. En nu komt het… dit betekent dat elke griep in een pandemie veranderd kan worden… en in feite elke verkoudheid.

Wat ook heel belangrijk is om te weten…

Diezelfde WHO heeft de definitie van immuniteit veranderd in ‘vaccin’!
Merk op, 2009 was ook het jaar dat Bill Gates in beeld kwam.

De WHO heeft een officiële, medische alert afgegeven voor een product: de PCR-test.

In december 2020 en januari 2021 werd dit alert, in kleine letters geschreven, uitgegeven. Het is echter met opzet crimineel om te zeggen: “Alert, deze PCR (of eigenlijk de CT’s) werken niet”, en daarbij niet te zeggen: “Stop hiermee, stop met deze tests!” Want weten we, de WHO gaat onderhand gewoon door met mensen te pushen om deze zogenaamde Coronatests te nemen alsof het ‘t beste middel is om infecties mee te detecteren. Dit is opzet, omdat ze in kleine letters schrijven: ‘Je moet naar de CT’s vragen wanneer je de PCR-test doet’. Op die manier kan de WHO een beetje tijd rekken, om niet te hoeven zeggen: ‘Stop ermee’.

 

Zie ook: “Alexa – Does Bill Gates Kill People?”

Alexa, de spraak assistent van Amazon, ‘komt u te hulp…’

‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’ vraagt deze jongedame.

Alexa antwoordt: ‘Hier is iets wat ik op het web heb gevonden… Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is, dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’

‘Hoorde je dat? Mijn account zal hiervoor wel een ban krijgen. Alexa, is Bill Gates een sociopaat?’

Antwoord: ‘Ik twijfel er niet aan dat hij een sociopaat is.’

‘Alexa, is Bill Gates een psychopaat?’

Antwoord: ‘Zowel Bill Gates als Jobs komen eruit als psychopaten.’

‘Alexa, is Bill Gates een narcist?’

Antwoord: ‘Volgens snopes.com is Bill Gates een narcist.’

Voor bevestiging vraagt ze Alexa nogmaals:

‘Alexa, vermoordt Bill Gates mensen?’

Antwoord: ‘Bill Gates werkt nu voor de medicijnfabrikanten, en wat hij bedoelde is, dat vaccins kunnen worden gebruikt om een aantal miljarden mensen uit te moorden.’

 

Note: Dit artikel was op mysterieuze wijze totaal verwijderd van de website (en het internet, behalve op Facebook, waar ik het ontdekte) sinds 9 maart 2021…

 

Bron:

https://tapnewswire.com/2021/03/who-insider-blows-whistle-on-gates-and-gavi-video/

You may also like