Profetie: Dinosaurussen komen terug in de verdrukking | Elon Musk heeft de technologie

Elon Musk zou de nieuwe John Hammond van Jurassic Park kunnen worden. Volgens de medeoprichter is zijn bedrijf Neuralink in staat om nieuwe diersoorten te creëren. Gaat de Jurrasic Park film straks werkelijkheid worden?

Elon Musk heeft, blijkt, de technologie om nieuwe soorten te kweken. Zo zou een Jurassic Park tot het rijk van de mogelijkheden kunnen behoren. En als het aan ondernemer Elon Musk ligt, bestaat de ‘attractie’ ergens rond 2035 daadwerkelijk in het echte leven.

Wil Elon Musk een echt Jurassic Park bouwen?

Ja, naast elektrische auto’s en raketten, denkt Elon Musk blijkbaar na over het creëren van nieuwe diersoorten. Max Hodak, medeoprichter van Musk’s bedrijf Neuralink, zegt dat het mogelijk is.
Hij kondigde op Twitter aan, dat ze de technologie hebben om het dinosaurus park na te bouwen.

Hoe zij dit gaan doen?

Het zouden genetisch dan wel geen ‘echte’ dinosaurussen zijn, maar met 15 jaar onderzoek en fokken zou het mogelijk zijn om een ​​super exotische nieuwe soort te creëren, aldus Hodak. De medeoprichter gaat echter niet in op hoe hij dit precies wil gaan doen. Maar… “Biodiversiteit is absoluut waardevol. Het behoud van soorten is belangrijk en zinvol”, twitterde hij. “Waarom proberen we niet bewust een nieuwe diversiteit te creëren?”

“Misschien 15 jaar fokken + engineering om super exotische nieuwe soorten te krijgen.”

 

Tot dusverre zijn wetenschappers erin geslaagd om levende dieren te klonen: Dolly, het schaap, is misschien wel de meest bekende! Andere gekloonde dieren waren: wolven, paarden, honden, katten, apen, etc. Een zwartvoetfret, die op de Amerikaanse lijst van bedreigde diersoorten staat, is ook gekloond, maar wetenschappers zijn er nog niet in geslaagd om een uitgestorven dier te creëren.

Grapje? Nee, ze zijn echt héél serieus

Met baanbrekende technieken gelooft Hodak dus, dat de mensheid daadwerkelijk zijn eigen JP kan ontwerpen, en met 15 jaar fokken en engineering super exotische dinosaurussoorten krijgt.

Wat wetenschapper dr. John ‘Jack’ Horner betreft, zou dit zelfs al in 2025 gerealiseerd moeten zijn!

Jack Horner is een Amerikaans paleontoloog. Hij richt zich vooral op onderzoek naar groei en gedrag van dinosauriërs. Hij adviseerde de producers van de Jurassic Park-films met betrekking tot het gedrag van dinosauriërs.

 

Prophecy: Dinosaurs Are Coming Back In The TRIBULATION

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > English

 

“Ik breng vanavond nog een profetische boodschap uit, vrienden, op verzoek van de Heer, de Here Jezus Christus. Verspreid deze boodschap voor degenen, die vreemde dromen hebben, of opgejaagd worden door dinosauriërs. Sommigen denken dat dit een belachelijk iets is, om in een video over te praten, laat staan ​​dat de Heilige Geest een gesprek wil hebben met Gods kinderen over deze kwestie.

Geen toeval

Het is echter geen toeval, dat veel mensen dromen en visioenen hebben over dinosauriërs.
Het is niet simpelweg omdat je een dinosaurusfilm hebt gezien, of omdat je een vreemde fascinatie voor dinosaurussen hebt. Het is echt de Geest van de levende God, die probeert een waarschuwing uit te zenden, dat in de toekomst de Nieuwe Wereldorde een eindtijdwapen zal loslaten, een wapen dat tijdens de verdrukkingsperiode moet worden gebruikt. Die wapens zullen helpen om al die personen te verzamelen en te elimineren, die het merkteken van het beest niet hebben aangenomen.

Onthoud dat satan een korte tijd heeft…

Zijn agenda is heel duidelijk: hij komt om elk greintje hoop, dat is overgebleven op deze planeet, om zeep te helpen, te stelen en te vernietigen. En hij wil de geest van alle overgebleven mensen verpletteren. Zeven jaar zullen heel snel voorbijgaan, en het is als een milliseconde voor de Heer.

De eerste grote dinosaurusfilm die uitkwam, was Godzilla (1954), en daarna een hele reeks andere films en tekenfilms. En dan hebben we de videogames nog, die de agenda van de gevallenen ten toonstellen: om dinosaurussen te gebruiken als gemilitariseerde wapens in de eindtijd.

Hoe zullen ze dat nu gaan doen?

Wel, kijk naar de laatste Jurassic Park film, genaamd: Jurassic World: Fallen Kingdom (2018). Woeste beesten werden verkocht aan de hoogste bieder, op afstand bestuurd door degenen, die het meeste geld hebben. En het zal heel eng zijn, vrienden, voor iedereen die aan het eind op de planeet is achtergebleven tijdens deze verdrukkingstijd, en hun hart zal bevreesd worden bij het zien, of zelfs bij het geluid, van een van deze vleesetende beesten in het leger van satan.

Wees klaar

Dus wat voor soort bemoediging kan ik bij jullie achterlaten vandaag, die je hoop kan geven op een betere toekomst?
Ik kan alleen maar zeggen: Wees klaar om de Heer te ontmoeten. Wees vandaag klaar voor de hemel, en werk je redding uit op een manier, die ultieme eerbied toont aan de Koning van glorie.

Het zal ons opnieuw verrassen

Nogmaals, er zijn allerlei soorten militaire apparaten, die momenteel worden gebruikt door de gevallenen. Kijk maar naar DARPA, Project Monarch, en de mind control technologie, die al wordt gebruikt. Kijk hoe drones al decennia worden gebruikt. En hoe zit het met genetische manipulatie, waardoor mensen een ‘nieuw jasje’ kunnen krijgen. Dit spul zou niemand van ons moeten verrassen, en toch zal het dat doen, net als het ‘virus’!

Dus, vrienden, wees zo wijs als een slang en onschuldig als duiven, opdat wij kunnen ontsnappen aan de vreselijke dingen, die naar de aarde zullen komen. Of liever, om te ontsnappen aan de wapens, die hier reeds zijn en die zullen worden gebruikt in de komende dagen.
Geef vandaag je leven aan Jezus Christus!”

 

Bronnen:

https://www.20min.ch/story/will-elon-musk-einen-echten-jurassic-park-bauen-780642517422?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1618048417

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/elon-musk-neuralink-jurassic-park-max-hodak-b1828341.html

You may also like