Rechter haalt kind bij moeder weg omdat ze geen mondkapje droeg toen ze haar naar school bracht

Een rechter uit New York City heeft een 6-jarige dochter weggehaald bij haar moeder, omdat ze zich niet aan de Coronamaatregelen hield, toen ze haar kind buiten de school afzette.

In een schokkende en overduidelijke zet, vertelde de rechtbank Dr. Epstein, dat ze, om korte begeleide bezoeken bij haar kind te mogen krijgen, ook een masker in haar eigen huis zal moeten dragen.

 

“Voor ik het weet, wordt mijn dochter van me afgenomen!”

Het was een normale dag voor Dr. Micheline Epstein, een huisarts, toen ze vorige week haar dochter bij de Birch Wathen Lenox School ging afzetten aan de Upper East Side… totdat haar hele leven in een oogwenk op zijn kop stond.

De betraande moeder legde in een telefoontje uit, dat haar dochter al in het gebouw was en een mondkapje droeg, toen de schoolverpleegster en de schoolbeveiliging Dr. Epstein probeerden te dwingen een mondkapje te dragen op de openbare straat vóór het gebouw, waar het afzetten van haar dochter plaatsvindt. Ze weigerde dit.

“Niemand werd fysiek of zo; ze weigerde gewoon het mondkapje te dragen. Ze waren buiten op het openbare trottoir,” legde Dr. Epstein’s vriend, Jeff Guttenplan, uit, eraan toevoegend dat de dochter wel een mondkapje droeg, omdat ze naar binnen moesten.

De moeder legde uit, dat de schoolverpleegster naar buiten was gekomen, en agressief eiste van haar dat ze een mondkapje op moest doen. Maar omdat ze toch al wegging, accepteerde ze dat niet. “Voor ik het weet, wordt mijn dochter van me afgenomen!” huilde ze.

Nog meer harde eisen voor Dr. Epstein

Dr. Epstein is gescheiden van de vader van haar dochter. Ze hadden een gedeelde voogdijovereenkomst, waarbij ze de zorg voor hun kind gelijk is verdeeld. De scheiding was echter bitter geweest.

Na de confrontatie op school vertrok Dr. Epstein, maar ze zou al snel een brief vinden van de dure voorbereidende school, die naar haar, haar vervreemde echtgenoot, en de advocaten van beide partijen was gestuurd. De school eiste dat Dr. Epstein haar kind niet langer van de school mocht ophalen of afzetten!

Alsof dat nog niet erg genoeg was, gebruikte de vader de kennisgeving over de mondkapjessituatie, om een ​​spoedhoorzitting voor volledige voogdij aan te vragen. Rechter Matthew F. Cooper kende die toe, na het uitschelden van de toch al emotioneel verwoeste moeder.

“Ze is de liefde van mijn leven,” vertelde Dr. Epstein, terwijl ze probeerde, maar faalde, om haar tranen in te houden. “Het is verschrikkelijk. Help ons alstublieft.”

Bovendien oordeelde de rechtbank, dat de moeder haar dochter niet van deze dure, speciale school mag verwijderen. Ook vertelde men haar dat ze geen keus heeft in de zaak. Ze heeft momenteel drie banen, om niet alleen de onkosten van haar dochters te betalen, maar ook de zes advocaten, die ze heeft ingehuurd om te vechten tegen wat ze de ontvoering van haar kind noemt.

Dinsdag mocht Dr. Epstein haar dochter niet zien of zelfs maar spreken, ook al was het haar zesde verjaardag.

Slechts twee begeleide bezoeken per week

Om twee begeleide bezoeken met haar dochter per week te krijgen, zal ze in haar eigen huis een mondkapje moeten dragen.

“Het enige dat ik wil is, dat mensen al opstaan en stoppen met deze onzin,” zei Dr. Epstein, nog steeds in een poging om te verbergen dat ze aan het huilen was.

 

Bron:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/exclusive-nyc-judge-removes-6-year-old-mother-didnt-wear-mask-dropping-off-school/

You may also like