Stanford University: ‘Het oogsten van bloed en organen van kinderen kan helpen onsterfelijkheid te bereiken’

Het oogsten van bloed en lichaamsdelen, inclusief organen, van kinderen, en het transplanteren ervan in lichamen van ouderen ‘zou de mensheid kunnen helpen’, en niet alleen om onsterfelijkheid te bereiken.

Eindtijdnieuws.com
18 mei 2022

 

De fontein van de jeugd, zo lijkt het, is de jeugd zelf.

‘Jongeren hebben krachtigere cellen, die efficiënter werken en de vitaliteit van ‘verouderende systemen’ kunnen herstellen.’  

‘Nieuw’ wetenschappelijk onderzoek door de Stanford Universiteit onthult, dat ‘het oogsten van bloed en lichaamsdelen van de jeugd, in de hoop onsterfelijkheid te bereiken’, niet langer alleen een verhaal is uit horror romans, maar een haalbare waarschijnlijkheid… of is het inmiddels werkelijkheid? Het artikel suggereert dat het ‘nieuw’ is. Maar wat als dit al langere tijd in het geheim wordt uitgevoerd met kinderen en tieners, enzovoorts?

Klinkt macaber, nietwaar?

Volgens een bericht in The Telegraph blijkt uit onderzoek van Stanford, dat het injecteren met het hersenvocht van jonge muizen in oude muizen de hersenfunctie verbetert, hetgeen de deur opent voor soortgelijke toepassingen bij mensen.

Hersenvocht, of cerebrospinale vloeistof, is een heldere vloeistof, die wordt aangetroffen in het weefsel dat de hersenen en het ruggenmerg van mensen omringt. Het zit boordevol voedingsstoffen, signaalmoleculen en groeifactoren, die onze neuronen voeden!

Het Stanford team injecteerde vloeistof van 10 weken oude muizen in de hersenen van 18 maanden oude muizen gedurende zeven dagen. Het ontdekte dat oudere muizen beter konden onthouden, om een kleine elektrische schok te associëren met geluid en knipperend licht.

Nader onderzoek toonde aan, dat deze vloeistof processen had wakker gemaakt, die neuronen en myeline regenereren: het vettige materiaal, dat zenuwcellen beschermt in de hippocampus, het geheugencentrum van de hersenen.

Omkeren verouderingsproces

Hetzelfde proces kan worden toegepast op anti-verouderingsonderzoek, en dat ‘experimenten’ aantonen, dat jong bloed zelfs het verouderingsproces kan omkeren, en misschien zelfs de ziekte van Alzheimer kan genezen.

Transhumanisten binnen de elite zijn al lange tijd geïnteresseerd in het oogsten van materiaal van jonge mensen, in een poging om het leven te verlengen. The Telegraph merkt op:

“Het oogsten van het bloed en lichaamsdelen van jongeren, in de hoop onsterfelijkheid te bereiken, is al lang een bekend thema in griezelromans en samenzweringstheorieën.”

 

Regelmatig injecteren met bloed van jonge maagden

Voormalig Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-il liet zich routinematig injecteren met bloed van jonge, gezonde maagden, in de overtuiging dat het hem zou helpen langer te leven.

Enorme gevolgen voor dementie, etc.

Vorige week toonde Stanford University met deze ‘doorbraak’ aan, dat het ‘enorme gevolgen’ zou kunnen hebben voor dementie en andere neurodegeneratieve aandoeningen. Hoe kan het ook anders, eerst creëren ze deze afschuwelijke ziekte, en daarna komen ze met ‘de oplossing’.

Verouderingsproces is ‘kneedbaar’

Dr. Tony Wyss-Coray, van de Stanford’s School of Medicine in Californië, zei dat het onderzoek aantoonde, dat het verouderingsproces ‘kneedbaar’ is en dat het ‘verbeteren van de omgeving’ waarin neuronen leven een betere benadering kan zijn dan het zich richten op de cellen zelf.
Dit klinkt een beetje als transhumanisme!

‘Verjonging van kop tot staart’

En het is niet alleen in de hersenen, waar de regenererende eigenschappen van de jeugd veelbelovend zijn. Het effect lijkt van kop tot staart te werken. Ja, beste mensen, de elite ziet ons echt als dieren.

Eerder deze maand toonde het Quadram Institute in Norwich aan, dat het transplanteren van fecale microben (darmmicrobiota) van jonge muizen in oude muizen de kenmerken van veroudering in de darmen, ogen en hersenen omkeerde! Omgekeerd, toen microben van oude muizen werden getransplanteerd in jonge muizen, veroorzaakte dit een ontsteking in de hersenen, waardoor een belangrijk eiwit, dat nodig is voor een normaal gezichtsvermogen, wordt uitgeput.

Het team probeert nu te begrijpen, hoe lang deze positieve effecten aanhouden en hoe ze organen, ver weg van de darm, kunnen beïnvloeden.

Een revolutie in therapieën!

Hoewel de laatste onderzoeken op muizen zijn gedaan, duiden de doorbraken op een belangrijke verschuiving op het gebied van veroudering, die binnenkort een revolutie teweeg kan brengen in therapieën.

‘Jeugdeiwit’

In 2014 ontdekte Harvard University dat jong bloed ook de hersenen ‘oplaadt’, waardoor de vorming van nieuwe bloedvaten wordt geactiveerd, en het geheugen en leren bij muizen wordt verbeterd. Het team identificeerde zelfs een ‘jeugdeiwit’, dat verantwoordelijk is voor het jong en sterk houden van de hersenen en spieren. Het eiwit, bekend als GDF11, is in grote hoeveelheden in de bloedbaan aanwezig als we jong zijn, maar verdwijnt naarmate we ouder worden. Het is aangetoond, dat het verhogen van de niveaus van het GDF11-eiwit bij muizen de functie van elk orgaan in het lichaam verbetert, inclusief het hart!

En zo leidt het artikel ons tenslotte om de tuin:

‘Er is nog steeds hoop dat dergelijke procedures ooit bij mensen zullen worden gebruikt. Het kan slechts een paar jaar duren, voordat ‘jeugdtransplantaties’ eindelijk van de pagina’s van gotische horror romans naar de kliniek gaan. Of patiënten zich preuts zullen voelen over dergelijke vampierprocedures, valt nog te bezien.’

Ziet u waar dit naartoe gaat?

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=adrenochroom

 

Bronnen:

https://newspunch.com/stanford-university-harvesting-blood-organs-of-children-could-help-achieve-immortality/

https://www.telegraph.co.uk/news/2022/05/14/stanford-scientists-discover-youth-transplants-reverse-ageing/

You may also like