New Disney+ series Baymax! brainwashes children showing a trans man buying period pads

Transgender agenda | Hoe Disney kinderen hersenspoelt met nieuw geanimeerd Baymax filmpje

Disney laat een transman zien, die meisjes advies geeft over welk maandverband ze moeten kopen in de nieuwe animatieserie Baymax voor kinderen!

Eindtijdnieuws.com
6 juli 2022

 

De nieuwe Disney animatie serie, Baymax!, presenteert wat wordt verondersteld het eerste transgender-personage van het bedrijf te zijn, dat advies geeft bij menstruatie, terwijl hij (of zij?) maandverband aan het kopen is bij de supermarkt.

In één van de afleveringen vraagt robot Baymax (= 33, 66) een vrouw in het gangpad met tampons en maandverband om advies, terwijl hij op zoek is naar menstruatieproducten voor Sofia, die haar eerste menstruatie heeft gekregen.
Nadat Baymax om hulp heeft gevraagd, biedt een zwerm mensen de robot advies, waaronder een transman, die een shirt draagt met een transgender vlag! Hij vertelt Baymax, dat hij de voorkeur geeft aan maandverband of pads met vleugels, terwijl anderen een scala aan opties voorstellen.

In de betreffende Baymax scène helpt deze superheld-verpleegrobot Baymax van Marvel Comics het 12-jarige meisje, omdat zij haar eerste menstruatie ervaart vlak voor een talentenjacht op school:

 

People help Baymax in store | Baymax!

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Ouders gingen naar Twitter, om hun kritiek te uiten, en zeiden dat het ‘de kindertijd van kinderen steelt’, en ‘kinderen leert dat mannen ongesteld kunnen worden’.

Big Hero 6 is een serie van korte films, waarin deze ‘lieve robotverpleger’ een rol speelt…

Hij zorgt voor de bewoners in het futuristische, fictieve stadje San Fransokyo. In de controversiële aflevering kijkt robot Baymax rond in het winkelgangpad met menstruatie producten, wanneer hij zijn mede-shoppers om hulp vraagt. En ja, één van die klanten is een transman, die hem een doos met pads overhandigt en tegen de robot zegt: “Ik neem altijd die met vleugels”.

De scène werd deze week gedeeld met de wereld via het YouTube kanaal van Disney Entertainment Studio zelf, met het doel om onze jeugd, zelfs jonge kinderen, te hersenspoelen.

Het seksualiseren van kinderen

De heersende elite is erop uit om onze kinderen te seksualiseren, te gewennen aan technologie, AI en robots, en klaar te stomen voor hun transgender agenda! Disney gaat zelfs zover, dat zij ‘het idee promoten aan kinderen vanaf twee jaar, namelijk, dat mannen ook ongesteld kunnen worden!’

Opvallend is dat heel veel Vrijmetselaar websites (TheDailyWire, NaturalNews, CityJournal, NewYorkPost, TheDailyBeast, CBNnews, Independent, Vrijmetselaar Christopher F. Rufo, etc.) dit hebben opgepikt om de wereld te waarschuwen voor de zogenaamd ‘gelekte’ video. Vergeet niet, dat zij beide kanten bespelen als gecontroleerde oppositie; ze staan niet aan uw kant! Ook zei zullen u zeggen:

“Het maakt allemaal deel uit van Disney’s plan om het gesprek rond kinderen en seksualiteit te herprogrammeren.”

 

Nog triester was te zien, dat niet elke ouder het oneens was met deze scène. En zij benadrukten, dat veel jonge meisjes in de VS hun menstruatie al krijgen vanaf 10 jaar. Er was ook een vader, die Disney prees voor het normaliseren van ‘mannen die menstruatieproducten kopen voor hun dochters, echtgenotes en vriendinnen’.

Disney heeft onlangs aangekondigd, dat ze ernaar streven om 50% van hun personages minderheden te laten vertegenwoordigen, zoals de LGBT+-gemeenschap.

LGBT+ gemeenschap

De afkorting LGBT+ staat voor: 1. Lesbisch (vrouwen die op vrouwen vallen)  2. Gay ofwel Homoseksueel (mannen die op mannen vallen)  3. Biseksueel (mensen die op zowel mannen en vrouwen vallen)  4. Transgender (mensen die zich niet identificeren met hun door God gegeven, aangeboren geslacht)

Hoewel deze vier letters de basis vormen, bestaat de volledige afkorting uit veel meer letters. De + in LGBT+ vat al die overige letters samen. En elke letter staat voor een bepaalde groep mensen, zoals bijvoorbeeld:

Q voor Questioning (mensen die twijfels hebben over hun seksuele geaardheid of genderidentiteit)
A voor Aseksueel of Aromantisch (mensen die geen seksuele of romantische gevoelens hebben)
P voor Panseksueel (mensen die zich aangetrokken voelen tot mensen in het algemeen, niet tot een specifiek geslacht)
En nog veel meer hersenspoeling… 

Tot slot

De fakestream media wil ons verder doen geloven, dat Disney zich in een ‘politiek kruisvuur’ bevindt. En het grote publiek gelooft graag, dat dit waar is. Ikzelf geloof echter dat dit allemaal bij het politieke spel hoort om de massa te misleiden.

 

Bron:

Disney shows transgender man offering advice on which tampons to buy in new children’s animated series Baymax!

You may also like