Getuigenissen over ritueel misbruik en kindermoorden wereldwijd

Zij die de hoogste posities van ons land bekleden, misbruiken en vermoorden kinderen, systematisch en op grote schaal. Beatrix, Rutte, Wilders en vele anderen worden herhaaldelijk genoemd in verklaringen van ooggetuigen en slachtoffers, die het hebben overleefd.

Er komen steeds meer getuigen naar voren van ooggetuigen of slachtoffers van satanisch ritueel misbruik en moord, ook vanuit Nederland en België. Het schokkende is, dat de daders niemand minder blijken te zijn dan leden van het koningshuis, en hooggeplaatsten uit politiek, justitie, politie en het leger. Zij die deze verklaringen afleggen, kennen elkaar niet, desondanks onthullen zij hetzelfde.

 

Getuigen wereldwijd bevestigen ritueel misbruik

Er is bewijsmateriaal van verkrachting, foltering, moord en ontvoering van kinderen, naar verluidt gedaan door wereldwijde eliteleden van het netwerk van de satanische Negende Cirkel sekte. Er werd gezegd dat Negende Cirkel-kinderoffers plaatsvonden in de catacomben van Katholieke kathedralen, het Vaticaan, op privélandgoederen en bossen en militaire bases in België, Nederland, Spanje, Australië, Ierland, Frankrijk, Engeland en de VS.

Tieners werden gedrogeerd, naakt uitgekleed, verkracht, opgejaagd in het bos en gedood door Europese royals volgens een ooggetuige, om te getuigen voor het Internationaal Gemeenschappelijk Gerechtshof in Brussel. De vrouw was de vierde ooggetuige, die verslag deed van deze menselijke jachtpartijen van dit wereldwijde elite Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult-netwerk (in het Engels):

“In 2004 was ik een onwillekeurige getuige van martelingen, verkrachtingen en moordsessies van gedroogde kinderen, die werden uitgevoerd voor een groep hooggeplaatste Nederlanders”, aldus een vrouw. “Ik werd meegenomen naar een jachtpartij in België, dichtbij Brussel, waar ik twee jongens en een meisje van 14 tot 16 jaar zag, opgejaagd en gedood door wereldwijde elites. De menselijke jachtpartij werd zwaar bewaakt door de Nederlandse Koninklijke Garde. Mij ​​werd verteld dat koning Albert van België aanwezig was.”

Vier ooggetuigen bevestigden, dat ze als kinderen en jongeren gedwongen waren, om menselijke jachtpartijen bij te wonen, waar zij en andere kinderen werden verkracht, waarbij sommigen werden gedood, en de penissen van de overleden jongens werden afgesneden. Naar verluidt was er een Nederlands paleis op het platteland, waar de penissen van jongens werden opgehangen als trofeeën aan een muur. Sommige jachtpartijen werden georganiseerd op het terrein van het paleis van Koningin Beatrix.

 

‘Het moeilijkste interview dat wij ooit hebben gehouden’

De Nederlandse therapeut Toos Nijenhuis verklaarde tijdens het interview, dat ze als vierjarige gedwongen was getuige te zijn van moorden op kinderen, waarbij ex-paus Ratzinger betrokken was, een Nederlandse Katholieke kardinaal, plus de vader van de toen Nederlandse Koningin Beatrix en de oprichter van de Bilderberggroep, kroonprins Alfrink Bernhard.

“Ik zag de voormalige paus Joseph Ratzinger een klein meisje vermoorden″, bevestigde een andere getuige. “Het was in een Frans kasteel in de herfst van 1987. Het was smerig, verschrikkelijk en gebeurde niet één keer. Ratzinger en Bernhard waren enkelen van de meer prominente mannen, die deelnamen…”

 

Child Sacrifice and Trafficking in Holland: An Eyewitness speaks out (Introduction)

Dit is een inleidende clip van het verhaal van Toos Nijenhuis. Er is bijna 3 uur aan opgenomen getuigenis, dat werd vrijgegeven als onderdeel van het initiatief, dat werd opgezet door ITCCS Holland. Toos legt verklaringen af met betrekking tot haar ervaringen met ritueel kindermisbruik.

 

Massagraf kinderlijkjes

mass grave children - satanic rituals

Dit is slechts een voorbeeld van een massagraf met kinderlijkjes

Een gerechtelijk document, genaamd de Magisterial Privilege, gaf aan dat kinderoffers regelmatig voorkwamen in het Vaticaan. Op de leeftijd van 12 jaar beweerde ‘Svali’ uit San Diego County, Californië, dat ze naar de catacomben onder het Vaticaan was gebracht, om er getuige te zijn van het offer van een drie jaar oude gedrogeerde jongen.

Een Ierse politie-onderzoeker aan het ICLCJ-hof rapporteerde over bijna 800 baby’s, die waren ‘begraven’ in de oude betonnen septic tank van een Iers kindertehuis: ontbonden, onthoofd en in stukken gesneden – tekenen dat ze kunnen zijn vermoord in satanische kinderoffers. Mogelijk liggen er verder veel meer dan 800 skeletten in een massagraf op het terrein.

Ten minste 34 massagraf locaties voor kinderen werden geïdentificeerd in Ierland, Spanje en Canada. Men weigerde opgraving door de respectieve regeringen, de Crown of England en de Katholieke kerk. Genoemd als aanwezigen in de Negende Cirkelactiviteiten waren Paus Franciscus, voormalig Paus Ratzinger; Anglicanen, United Church of Canada, en Katholieke kerkfunctionarissen, waaronder kardinalen; leden van de Europese Royalty, waaronder Koningin Elizabeth en Prins Phillip; ambtenaren van het Canadese, Australische, Britse en Amerikaanse leger en regeringen, waaronder de CIA van de VS, plus prominente ministers, rechters, politici en zakenmensen uit de VS, België, Nederland, Canada, Australië, Frankrijk, Ierland en het VK.

 

Satanisch ritueel misbruik voor geld en macht

Voormalig topbankier en valutahandelaar, Ronald Bernard, was gevraagd om voor de machtselite van de financiële wereld te werken. Hij verhandelde enorme geldbedragen voor de rijke elite! Er was echter één voorwaarde: Hij moest zijn geweten 100% bevriezen; dat deed hij. Dan zouden alle deuren voor hem opengaan…
Tot zijn verbijstering kwam hij tot de ontdekking dat dit een praktijk is, die kenmerkend is voor de global elite:

 

Dutch Whistleblower: They Worship Lucifer, Sacrifice Children (Ronald Bernard)

‘Waarom?’ vraagt u zich misschien af. Ronald Bernard legt het u uit. Hij werd zelf in de elite kringen uitgenodigd, om deel te hebben aan het ritueel misbruiken en vermoorden van baby’s en kinderen. Dat was voor hem het breekpunt. Zijn weerzinwekkende onthulling werd bevestigd door een al even schokkend getuigenis van voormalige juriste binnen de Nederlandse justitie, Anne Marie van Blijenburgh.

Bernard stapte uit deze omgekeerde wereld van lust naar macht ten koste van alles en iedereen.

 

Bron:

Time2Wakeup

You may also like