Dit wordt niet in de kerk geleerd – Onderricht over bevrijding voor kinderen en hun ouders

“Ik vertel jullie dingen, die ik niet vaak in het openbaar vertel, omdat ik hoop dat het jullie zal helpen.” – Derek Prince

Eindtijdnieuws.com
2 maart 2023

 

Instructies over bevrijding voor kinderen, maar ook voor de ouders!
God heeft een orde ingesteld voor het gezin.
Hoe kinderen worden blootgesteld aan boze geesten, zonder dat ze het weten.

Mis de gebeden op het eind niet, en deel het, geef het door!

 

This isn’t Taught in Church – Instruction on Deliverance for Children and Their Parents – Part 1

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Het eerste, voor kinderen en ouders, is:

verlossing, weten dat je gered bent, weten dat je zonden vergeven zijn, weten dat God je Vader is, dat je een thuis hebt in de hemel, en dat als je sterft, je niet naar de hel gaat, maar naar de hemel. Veel ouders komen naar me toe, en zeggen: “Bid voor mijn kind”. Ik zeg, “Is het kind gered?”
“Ik weet het niet.”
Ik zeg, “Waarom weet je het niet? Wie behoort dat te weten? Hoe oud is het kind?”
“Zes, of zeven.”

Als een kind oud genoeg is om stout te zijn en oud genoeg om dat te weten…

dan is een kind ook oud genoeg om gered te worden. Als een kind stout kan zijn en berouw heeft, en zijn ouders om vergeving vraagt, kan dat kind zich bekeren en God om vergeving vragen.

Verantwoording ouders

In principe is het de verantwoordelijkheid van de ouders, en in de eerste plaats van de vader, om zijn kinderen de waarheid van het evangelie en de verlossing bij te brengen. God heeft die verantwoordelijkheid nooit aan iemand anders overgedragen, niet aan een zondagsschoolleraar of een jeugdleider of een voorganger! Iedere ouder is verantwoordelijk voor de geestelijke opvoeding en discipline en tucht van zijn eigen kinderen. Als ouders deze verantwoordelijkheid op zich zouden nemen, zouden we geen probleemkinderen hebben.

Geestelijk begrip gaat niet samen met de natuurlijke leeftijd van het kind

Iets anders dat ik u wil vertellen is, dat kinderen vaak al op jonge leeftijd in staat zijn tot vergevorderd geestelijk inzicht. Er is hier vanavond een ouder – ik sprak hem laatst en hij zal weten waar ik het over heb – hij en zijn vrouw kwamen bij mij voor counseling met mijn vrouw, en ze brachten hun kleine jongen mee die, ongeveer vier of vijf jaar oud was. Ze zeiden, natuurlijk zal hij het niet begrijpen. Ik zei, hoe weet je dat hij het niet zal begrijpen? Ik sprak ongeveer een half uur lang, zo goed mogelijk, met hen over bevrijding en boze geesten. En toen ze opstonden om te gaan, zei de kleine jongen: “Ik begrijp het. Als je de juiste geest in je wilt, adem je hem in, en als je de verkeerde geest eruit wil hebben, dan adem je hem uit!” Ik zei: “Zie je, hij zag het veel beter…” Zo eenvoudig is het. Als je de juiste geest in je wilt hebben, dan adem je het in, en als je de verkeerde geest eruit wilt hebben, dan adem je het uit.

Maar eerst moet je voldoen aan Gods voorwaarden

De Bijbel leert – en ik spreek nu tot jullie, kinderen – dat we allemaal zondaars zijn. We hebben allemaal verkeerd gedaan. We hebben allemaal dingen gedaan, die we niet hadden moeten doen. Slechte dingen. Hoeveel van jullie geloven dat dat waar is? De Bijbel leert, dat God van ons houdt, en ons niet wil straffen voor wat we gedaan hebben, dus maakte God een andere manier. Hij stuurde Jezus, Zijn enige Zoon, de wereld in, en Jezus nam al onze zonden op zich. Jouw zonden en mijn zonden. Hij stierf in onze plaats aan het kruis, en alle straf voor jou en mij kwam op Jezus neer. Hij werd gestraft voor onze zonden. Hij nam onze zonde op zich, Hij stierf onze dood, Hij stierf in onze plaats. Daarna stond Hij op uit de dood, en nu leeft Hij, aan de rechterhand van de almachtige God.

Echte spijt en bekering!

Als iemand van ons iets verkeerds of slechts heeft gedaan, en we hebben echt spijt van wat we hebben gedaan, en we geloven in Jezus en wat Hij voor ons heeft gedaan, en we komen naar Hem toe en vragen Hem om ons te vergeven, dan is God vastbesloten, en heeft Hij beloofd dat Hij ons zal vergeven, en dat Hij al onze zonden zal wegwassen door het bloed van Jezus. Dit is Gods geschreven garantie! Hoe verkeerd je het ook hebt gedaan, hoe slecht je je ook voelt; als je je afkeert van de slechte dingen, die je hebt gedaan, en er spijt van hebt, en besluit ze niet langer te doen en dan tot God komt, en aan God vertelt dat je gelooft, dat Jezus in jouw plaats is gestorven, en dat het je spijt, en dat je God vraagt je te vergeven, dan heeft God in Zijn woord beloofd, dat Hij je zal vergeven, en dat Hij je hart zal reinigen door het bloed van Jezus.

De Bijbel zegt, dat:

Ook al zijn je zonden als scharlaken, zij zullen wit worden als wol. Al zijn ze rood als karmozijn, ze zullen witter worden dan sneeuw.

Er is een weg om vergeven en rein te worden, hoeveel slechte dingen je ook hebt gedaan

Vroeg of laat in het leven moet ieder van ons kiezen. Wil ik bij God en Jezus Christus horen? Of wil ik bij de duivel horen? Uiteindelijk is dat de enige keuze, die we hebben. Behoren tot God, of behoren tot de duivel.

Jezus zegt dat de duivel een dief is; hij is geen heer

Weet je wat een dief doet? Hij komt binnen als je het niet weet. Hij komt binnen in het donker. Misschien dringt hij binnen, of misschien klimt hij door een raam naar binnen. Of, misschien komt hij naar de deur, en doet alsof hij het gas wil lezen en in werkelijkheid is hij een dief en loopt naar binnen, neemt iets mee en gaat naar buiten! Je weet niet hoe een dief komt; je weet niet wanneer hij komt. Vaak zie je hem niet aankomen, en hij verbergt zich. Jezus zegt dat de duivel zo is.

En de waarheid is…

dat bij velen van jullie, jongens en meisjes, de duivel naar je toe is gekomen. Misschien wist je het niet. De duivel is een geest, en je ziet hem niet met je ogen, zoals je je vader of moeder of mij ziet. Hij is onzichtbaar. Hij heeft veel slechte geesten, die voor hem werken en zijn vuile werkjes voor hem opknappen. Zijn doel is om zijn slechte geesten in jou en mij te krijgen.
Als ik terugkijk op mijn eigen leven – en ik ben ouder dan sommigen van jullie – ik zal jullie niet eens vertellen hoeveel ouder! realiseerde ik mij, dat tegen de tijd dat ik 9 jaar oud was, de duivel veel van zijn slechte geesten in mij had gekregen. Ik wist niet wat ze waren.

Ik zal jullie eerst iets vertellen: ik was een beetje een eenzaam kind

Ik had geen broers of zussen. Ik was behoorlijk slim met mijn hersenen; ik was altijd goed in de klas. Ik kon mijn lessen doen en goede cijfers halen. Dat sloot me een beetje af van andere mensen, en ik praatte urenlang tegen mezelf. Doe je dat ook weleens?
Ik praatte altijd tegen mezelf in het meervoud, “Zullen we dit doen? Zullen we dat doen? Zullen we hierheen gaan?” Vele jaren later besefte ik, dat het slechte geesten waren die met elkaar praatten. Er was een soort parlement in mij aan de gang.

Ik had slechte geesten in me vanaf de leeftijd van 2 jaar

Ik ben geboren in India. Mijn moeder en mijn vader waren goede mensen, maar ze hadden niet veel tijd voor mij. Dus droeg mijn moeder me over aan een Indiase vrouw. Ze noemen haar een “ayah” in India. Deze vrouw was een Hindoe; ze was geen Christen. Ik had als kleine baby veel meer met deze vrouw te maken dan met mijn moeder of vader!

De Hindoes in India aanbidden duivels: afgoden

Heel India zit vol met demonen. Ik twijfel er niet aan dat die vrouw, voordat ik 2 jaar oud was, veel van die Indiase demonen in mij heeft gestopt. Je zegt dat het niet eerlijk is, maar de duivel is niet eerlijk.

Eén van mijn grote problemen in het leven was altijd boos worden

Natuurlijk heeft niemand van jullie dat probleem! Ik heb hier jaren mee geworsteld. Toen ik Christen werd, liet God me na een tijdje zien waar dit probleem begon. Op een manier wat alleen God kan, nam Hij me in gedachten stap voor stap mee terug naar de tijd dat ik een heel klein jongetje was. Ik was 2 jaar oud, en zat aan een tafel in de eetkamer van ons huis in India een meloen te eten. Om de een of andere vreemde reden vond mijn vader – die in veel opzichten een goed man was – het goed om kleine jongens te plagen. Ik denk dat hij dacht, dat we al jong stoer moesten worden, weet je.
Dus deze keer plaagde hij mij opzettelijk. Hij zei iets tegen mij om mijn aandacht af te leiden. En toen ik eventjes niet keek, pakte hij mijn meloen! Ik draaide me om en mijn meloen was er niet… en ik werd hevig boos! In die tijd kon ik net zo goed Hindoestaans als Engels praten.

Ik werd kwaad op alle Indiase bedienden, en schold hen uit in het Hindoestaans

Maar zij hadden mijn meloen niet meegenomen. De hele familie heeft dat voorval altijd onthouden, vanwege de manier waarop ik de Indiase bedienden uitschold. Maar als ik terugkijk, besef ik dat op dat moment de demon van woede in mij binnendrong. Vanaf dat moment was woede één van de spanningen in mijn leven.

Ik vertel jullie dingen, die ik niet vaak in het openbaar vertel, omdat ik hoop dat het jullie zal helpen

Vanaf dat moment ben ik er zeker van dat andere geesten binnenkwamen. En ik ga ze jullie niet allemaal vertellen. Maar, toen ik ongeveer 12 jaar oud was, zat ik op een kostschool in Engeland. En ik speelde met een voetbal, en een andere jongen pakte de voetbal van me af. Dat is u vast nooit overkomen. Ik werd wel zó kwaad op die jongen, dat ze mijn armen naar beneden moesten houden; ik zou hem vermoord hebben als ik kon. Ken je de demon die toen binnenkwam? Moord. Ik heb nooit iemand vermoord, God zij dank.
Maar de Bijbel zegt: “Als je je broeder in je hart haat, ben je al een moordenaar”. Dus, ik weet uit persoonlijke ervaring – en ook door het helpen van vele anderen – dat kleine jongens en meisjes vanaf 2 en 3 jaar – vooral als hun ouders geen goede Christenen zijn – gemakkelijk deze slechte geesten binnen kunnen krijgen.

Je ouders kunnen Christenen zijn, ze kunnen misschien Baptisten zijn

Zal ik je iets vertellen over Baptisten? Ze maken soms ruzie en vechten onder elkaar, wist je dat? Als onze ouders ruzie maken, komt er iets in dat huis, waardoor die slechte geesten zich welkom voelen. Niets trekt zó snel slechte geesten aan als ouders, die ruzie maken en ruziën met elkaar. Dus ook al zijn het goede Christenen, het maakt geen verschil! Die ouders weten het niet, maar ze stellen hun kinderen bloot aan deze kwade geesten. De ene na de andere kwade geest komt binnen als een dief. Je weet niet precies wanneer ze kwamen, of hoe ze kwamen, of zelfs wat ze zijn.
Maar het zal een patroon in je leven zijn; er kunnen dingen met je beginnen te gebeuren, waar je geen controle over hebt.

Sommigen van jullie weten wat het is om zó ontzettend kwaad te worden zonder enige goede reden

Zo kwaad te worden dat je niet weet wat je eraan moet doen. Hmm? Nou, als je de waarheid zou vertellen, is het antwoord Ja. Je wordt boos op je moeder en boos op je broer en boos op je zus.

Er is nog een probleem dat veel kinderen hebben, en dat is angst

Hoeveel van jullie zijn bang in het donker? Je hoeft je handen niet in de lucht te steken. Waarom zou je bang zijn in het donker? We voelen allemaal wel eens angst, maar als angst ons in zijn greep krijgt, en ons drijft en kwelt, dan ben ik dat niet alleen; dat is een geest. De Bijbel noemt het de geest van angst.
Dat was een van de vele geesten, die bij mij binnenkwamen.

Ik zal jullie vertellen hoe die geest van angst bij me binnenkwam

Nogmaals, mijn vader was verantwoordelijk. Mijn vader is nu dood, en ik spreek geen kwaad over hem. Maar toen ik een jaar of 13 was, was mijn vader één van die mensen, die van detectiveverhalen hield. Ik zie zelf niets goeds in detectiveverhalen, maar hoe dan ook… Hij hield ook van thrillers. Op een dag nam hij de familie, inclusief mij, mee naar een toneelstuk over een man, die de gorilla werd genoemd. Omdat hij in plaats van een hand een gorillapoot had. Hij doodde mensen met zijn gorillapoot. Ik kan niet geloven hoe intelligente mensen naar zulke dingen kunnen kijken, maar ze doen het! Deze man had een lange groene mantel, die hij omdeed en een lange groene kap, die hij over zijn gezicht deed. Ik zat daar met tegenzin te kijken en vond het maar niks!
Ik kwam die avond thuis en ging naar bed. En weet je wat er in mijn slaapkamer was? Lange, groene gordijnen die bij het raam hingen. Het duurde niet lang voordat ik de gorilla in die gordijnen kon zien! Ik begon te gillen en te huilen, en ik stapte uit bed en rende naar boven, naar de kamer van mijn ouders. Mijn arme vader, hij moest uit bed en in mijn bed slapen. Dat gebeurde vele nachten. Het leerde hem een lesje. Hij heeft wekenlang niet goed geslapen!

Het was op dat moment dat er iets in mij was gevaren…

Wat was het? De geest van angst. Velen van ons hebben deze dingen in zich, maar we weten niet echt wat ze zijn, of hoe ze precies werken.

Het mooie van de Bijbel is, dat het ons vertelt wat die dingen zijn en hoe we er vanaf komen

Laat me jullie nog iets vertellen – ik noem er gewoon een paar – dat tegenwoordig heel gewoon is, en dat is: proberen een soort kick te krijgen van het rotzooien, het bezig zijn met dingen, waar we niet mee bezig mogen zijn, zoals het Ouija bord! Hoeveel van jullie weten wat een Ouija bord is? Ik zal niet eens vragen, hoeveel van jullie met een Ouija bord hebben gespeeld.

Spelen met een Ouija bord is:
naar de duivel gaan om dingen te weten te komen, die je niet aan de duivel zou moeten vragen. Je moet nooit naar de duivel gaan voor hulp! En als je begint te spelen met een ding als een Ouija bord, of je laat iemand je handpalm lezen, of je laat iemand je toekomst voorspellen uit een theekopje, of een van dat soort dingen, of je begint de horoscopen te lezen, om uit te vinden wat er elke week met je gaat gebeuren, dan speel je met de dingen van de duivel! Als je begint te spelen met de dingen van de duivel kom je in de problemen!

Er is een Engels spreekwoord

Ik weet niet of je het ooit gehoord hebt, het zegt: “Wie met de duivel eet, moet een lepel met een lange steel gebruiken”. Ik zeg je vanavond, er is geen lepel met een steel, die lang genoeg is om veilig met de duivel te eten, zie je! Je geeft de duivel je pink, en voordat je je omdraait, pakt hij je boven je elleboog, en heeft hij je te pakken. Heel veel jongens en meisjes in de Verenigde Staten worden tegenwoordig door de duivel gegrepen via het Ouija bord!
Ik preekte eens in Nieuw Zeeland, en ik bad daar voor de mensen voor bevrijding. Er was een jong meisje, dat naar voren kwam; ze had het heel moeilijk om bevrijd te worden. Ik ging naar haar toe en vroeg haar wat ze had gedaan om in deze toestand te komen? Ze zei: “Op onze school besloten enkele meisjes, dat we de geesten zouden vragen te komen. En we gingen zitten om een tijd te wachten tot de geesten kwamen. Er kwam iets in me, dat ik er niet meer uit krijg”. Ik weet dat dit op veel scholen in Amerika gebeurt. Ik heb gesproken met ouders en kinderen, die dat is overkomen. Als dat gebeurt, heb je iets slechts in je, een kwade geest, die er niet hoort te zijn!

Zogenaamde ‘kerken’ waar Jezus niet wordt onderwezen

Of, sommigen van jullie zijn naar kerken of andere plaatsen geweest, waar ze de waarheid over Jezus niet prediken. Er zijn kerken, die kerken worden genoemd, maar ze onderwijzen niet de waarheid over Jezus. Ze leren niet, dat Jezus de Zoon van God is, dat Hij aan het kruis stierf voor onze zonden, Zijn bloed vergoot en opstond uit de dood. Sommigen van jullie hebben, door naar dat soort plaatsen te gaan en naar dat soort onderwijs te luisteren, een kleine dief in jullie laten glippen.

Zal ik jullie enkele van de kerken vertellen, die ik bedoel?

Allereerst spiritistische kerken, Unity kerken, Christian Science kerken, Unitaristische kerken. Ook al worden het ‘kerken’ genoemd, wat zij leren over Jezus is niet waar! En achter elke leugen over Jezus zit een gemene, vuile, kleine liegende demon. En als je luistert, glipt hij naar binnen. 

Ik vertel dit niet om je bang te maken, maar omdat ik je wil helpen!

Sommigen van jullie, als ik sta en met jullie praat, en jullie zitten en luisteren, beginnen zich te realiseren dat er iets in jullie zit, wat er niet zou moeten zijn. Sommigen van jullie, jullie voelen je hart een beetje sneller kloppen, klopt dat? Sommigen hebben een soort brandend gevoel in hun maag. Waarom? Omdat datgene, waar ik het over heb, in je zit. Oké?

Ik ga je vertellen hoe je er vanaf komt

Allereerst moet je naar Jezus komen. Je moet Jezus vertellen, dat je spijt hebt van al je zonden, al het slechte dat je hebt gedaan. En je moet Jezus vragen je te vergeven, en je schoon te maken in Zijn bloed, en al die slechte geesten uit je te verdrijven. Daarna, als je Jezus echt vertrouwt – en we bidden samen, zal Hij ze uit je verdrijven. Maar luister…

Er zijn bepaalde dingen, die kinderen in het bijzonder moeten doen

Eén daarvan is, dat je het goed moet maken met je ouders. De Bijbel zegt, eer je vader en je moeder – dat is het eerste gebod met een belofte – opdat het goed met gaat. Als je je vader en moeder niet eert, komt het niet goed met je. Je zou kunnen zeggen: “Mijn vader en moeder hebben me niet altijd goed behandeld”. Daar ben ik het mee eens. Ik ga niet in discussie. Maar je moet ze nog steeds eren. Je moet je nog steeds aan hen onderwerpen. Als je boos en verbitterd bent tegen je ouders, vader of moeder, zal Jezus je niet bevrijden van die slechte dingen. Je moet gewoon een beslissing nemen.
Je zou kunnen zeggen: “Nou, mijn moeder heeft me niet goed behandeld. Ik ben boos op haar”. Nu, je moet gewoon beslissen of het de moeite waard is om boos te blijven op je moeder, en de slechte geest in je te hebben. Ik had hetzelfde kunnen zeggen over mijn vader. Hij behandelde me niet goed. Het was deels zijn schuld, dat deze dingen in mij kwamen. Maar wat heb ik daaraan; ik wil ervan af! Wil jij dat niet? Wel of niet? Jij wel.

Goed, dan moet je zeggen:

“God, het spijt me dat ik mijn moeder en vader niet goed behandeld heb.”
Je moet vanaf nu beslissen, dat je je vader en moeder zult gehoorzamen en luisteren, dat je gehoorzaam en respectvol zult zijn, en de waarheid zult vertellen. Als je dat niet doet, geloof ik niet dat Jezus je zal helpen.

Nu ga ik proberen je te laten zien hoe je hulp kunt krijgen

Allereerst moet je voelen dat je hulp nodig hebt. Hoeveel van jullie, jongens en meisjes van 11 jaar of jonger, zijn het met me eens, dat je de afgelopen week niet zo braaf bent geweest als je zou moeten zijn? Zijn jullie het daarmee eens? Is dat zo? Weet je het zeker? Je hoeft het niet te zeggen om mij een plezier te doen. Misschien heb je slechte dingen gezegd en gedaan, dingen gezegd, die niet waar waren, je bent brutaal tegen je ouders geweest…. Oké?

Je hebt Jezus nodig om je te vergeven

Is dat zo? Als je Hem vertelt wat je verkeerd hebt gedaan, en Hem vraagt je te vergeven, zal Hij het doen. Dan moet je zeggen: “Vanaf nu wil ik mijn ouders gehoorzamen. Ik wil zo goed zijn als ik kan in mijn huis. Ik wil dat U door Uw Geest al deze nare, slechte, vuile geesten die in mij zijn gekomen, verdrijft”.
Oké? En als je het echt meent, en Jezus vraagt het te doen, zal Hij het doen!  Nu, als je dat gebed hebt gebeden, en we gaan straks samen bidden, denk dan aan wat de kleine jongen zei. Hij zei: “Als je de verkeerde geest eruit wilt hebben, adem hem dan uit”. Blijf daar niet zitten, en hoop dat er iets gebeurt. Begin de oude duivel eruit te schoppen!

Een waargebeurd verhaal over een jongen met allergieën

Laat me jullie een verhaal vertellen…. Een moeder kwam met een jongen van ongeveer 9 jaar, en zei, “Wilt u voor mijn jongen bidden?” Ik zei, “Wat is er met hem aan de hand?”
Ze zei: “Hij heeft allergieën”. Hoeveel van jullie weten wat allergieën zijn? Iedereen weet nu wat een allergie is. Tenminste, ze weten wat het woord is. Meer weten ze niet! Ik zei: “Wat voor soort allergie heeft hij?” Ze zei, “Voedselallergieën. Hij kan de meeste soorten voedsel niet eten”. Ik zei tegen het jongetje: “Geloof je in Jezus?” Hij zei, “Dat geloof ik”. Ik zei: “Geloof je dat Jezus je kan helpen en genezen?” Hij zei: “Ja, dat geloof ik”.

Ik vroeg de jongen of hij het volgende wilde zeggen:

“Jezus nam mijn ziekten en droeg mijn pijnen, en door Zijn wonden ben ik genezen.” En hij zei het. Ik zei: “Nu, zeg tegen die slechte geest dat hij moet gaan”. Hij zei: “Jij slechte geest, ga in de naam van Jezus!” Toen zei ik: “Blaas hem nu uit”. Hij opende zijn mond en blies zo’n drie keer. Ik keek hem aan en zei: “Geloof je dat je genezen bent?” Hij zei, “Ja, dat geloof ik”. Ik stuurde hem weg met zijn moeder.

Een paar dagen later kwam zijn moeder terug, en zei:

“Wilt u voor mij bidden?” Ik zei: “Wat is er aan de hand?” Ze zei: “Allergieën”. Ik zei: “Waarom wilt u dat ik voor u bid?” Ze zei: “Omdat mijn zoon genezen is. Toen we die dag naar huis gingen, nadat u met hem gebeden had, ging hij naar de koelkast. Hij stond erop om alle soorten voedsel in de koelkast te proeven. Normaal zou hij erg ziek zijn geweest, maar hij was perfect in orde! We brachten hem naar de dokter, en de dokter zei dat er niets mis met hem was”.

Die jongen was zo verstandig om de duivel eruit te schoppen, zie je?

Hij blies hem eruit. Het klinkt misschien stom, maar het werkt.
Oké, wie van jullie verstandig genoeg is om te doen wat ik zeg, zal de resultaten ook krijgen. Ouders, als je met je kinderen zit, en je hebt geloof, als je kinderen het gebed zeggen; nadat ze het gezegd hebben, moedig je ze aan om die slechte geesten eruit te krijgen. Als je een gelovige bent, leg je hen de handen op, en bid en beveel je die slechte geesten om weg te gaan. Oké? En ouders, als je een paar slechte geesten in je hebt, waarom raak je ze dan niet tegelijkertijd kwijt!
Probeer gewoon even stil en rustig te zijn als je kunt. Probeer stil te zitten, want ik waarschuw je, de oude duivel wil er niet uitgeschopt worden, en hij gaat proberen een hoop problemen te veroorzaken.  Hij laat je aan allerlei dingen denken, om je af te leiden van waar we het over gaan hebben.

Jongens en meisjes, die willen dat Jezus jullie helpt, zeg deze woorden na

Je hoeft ze niet te schreeuwen, maar zeg ze hard genoeg om het jezelf te horen zeggen. Ik wil dat jullie deze woorden zeggen:

“Heer Jezus Christus, ik geloof dat U de Zoon van God bent, dat U aan het kruis bent gestorven voor mijn zonden, en dat U bent opgestaan uit de dood. Ik heb spijt van de slechte dingen, die ik heb gedaan. Ik wil ze niet meer doen.
Ik kom nu tot U, Jezus, en ik vraag U mij te vergeven en mijn hart te wassen in Uw kostbaar bloed. En, Jezus, ik wil goed zijn in mijn huis, en mijn ouders gehoorzamen. Vergeef me alstublieft, neem mijn zonden weg, en neem alle slechte geesten uit me weg, die er niet horen te zijn. Ik wil ze niet meer! Ik wil alleen de goede Geest die van U komt, Jezus! Amen.” 

Nu dan, ik ga bidden en zeg die geesten dat ze moeten vertrekken

Je laat ze gaan, oké? Vergeet andere mensen om je heen, en kom van die slechte geesten af.

“Satan, in de naam van Jezus, bind ik je macht op deze plaats en over deze kinderen. En ik beveel jullie, geesten, die deze kinderen hebben gekweld, om nu uit hen te komen in de naam van Jezus. Elke boze geest die hier een kind kwelt, beveel ik uit deze kinderen te komen in de naam van Jezus!” 

Kinderen, wees vastbesloten om al het slechte in jullie, dat er niet hoort te zijn, eruit te laten komen in Jezus’ naam. En ouders, wees bereid om je kinderen te helpen. Zij die helpen, als jullie nu willen komen, kom dan.

“In de naam van Jezus, in de machtige naam van Jezus Christus. Jij, geest van rebellie, kom uit dat kleine meisje in Jezus’ naam! In de naam van Jezus. In de naam van Jezus. In de naam van Jezus. Ik dank U, Heer, ik dank U, Jezus. Ik prijs Uw naam, ik dank U, Jezus. Dank U voor Uw liefde, dank U voor Uw genade, dank U voor Uw trouw. Dank U, Heer Jezus. Prijs Uw wonderbare naam. Dank U, Heer. Dank U, Jezus. Prijs Uw naam. Amen. Halleluja! Glorie aan God! Dank U, Heer Jezus. Prijs Uw naam, Heer. Halleluja! Wij danken U, Jezus. We prijzen Uw naam, Heer. Dank U voor Uw kracht, dank U voor Uw kostbare bloed, vergoten aan het kruis. Dank U, Heer Jezus. Ik prijs U, ik zegen U, ik aanbid U. Halleluja! Ik dank U voor Uw liefde, ik dank U voor Uw genade!”

 

Merk op: Video deel 2 blijkt een gedeeltelijk herhaling te zijn van deel 1, dus in feite is er maar één deel. En verder, verkijk je alsjeblieft ook niet op de leeftijd van 5 tot 11 jaar.

 

Bronnen:

CHILDREN (5–11); INSTRUCTIONS ON DELIVERANCE FOR CHILDREN AND THEIR PARENTS

Instruction On Deliverance For Children And Their Parents

You may also like