reptilian eye
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Reptilians zullen Bijbelse Eindtijd brengen | Volledige Documentaire

Reptilians worden volledig onthuld en aan het licht gebracht in deze video. De gevallenen zijn hier en ze leven onder ons. We leven echt in de laatste dagen, en zoveel mensen zitten vast in de Matrix, waar niets is zoals het lijkt…

 

Reptilians Will Bring Biblical END TIMES | Full Documentary HD

 

Dit is diepgaand, een van de duidelijkste documentaires over dit onderwerp.
Daar heb je het mensen, de wereld is niet wat we ons ooit hadden voorgesteld. En ze zijn voorbereid om elke mogelijke weerstand, die ingaat tegen hun plannen, uit de weg te ruimen.

Openbaring 3:10-11  Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken. Zie, Ik kom spoedig. Wie overwint, hem zal Ik tot een zuil in de tempel van Mijn God maken, en hij zal daaruit niet meer weggaan. En Ik zal de Naam van Mijn God op hem schrijven en de naam van de stad van Mijn God, het nieuwe Jeruzalem, dat neerdaalt uit de hemel, bij Mijn God vandaan, en Mijn nieuwe Naam.

 

Bereid je voor op de Komst van de Heer door het aangezicht van je Koning te zoeken, Koning Yeshua, Koning Jezus.

‘Ga alsjeblieft naar Hem en Hem alleen om te informeren naar je bereidheid en of je wel klaar bent om de Heer te ontmoeten. Ga niet naar mensen, ga niet naar je herder, zei de Heer, ga niet naar je voorganger of geestelijke leider, om informatie te zoeken over uzelf, voor wat betreft de Opname en of u er klaar voor bent. Informeer niet bij profeten of zieners op internet. Nee, nee, nee, zegt de Heer van de Hemelse legers, maar ga rechtstreeks naar de Bruidegom zelf, Koning Jezus. Hij zal tot je hart spreken, individueel, want Hij is de Enige, die het menselijk hart heeft ontworpen met Zijn blote handen. Luister naar wat de Geest van de levende God te zeggen heeft.’

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, is de Here God, Redder, de Zoon van God, opgewekt uit de dood. Alle eer aan God, de Vader, Abba, El Elohim, en Zijn Zoon, Yeshua HaMashiach!

Wat werd geschreven zal geschieden; wat was voorzegd zal zich ontvouwen.

‘Want niets dat verborgen is blijft geheim; alles wat verborgen is zal bekend worden en aan het licht komen.’ – Jezus

 

Bron:

https://www.youtube.com/c/SehoSong777/videos

You may also like