Breaking news: Celeste Solum over wat er in het virus en het Gates vaccin zit (VOLLEDIGE TEKST)

Van al het onderzoek dat Celeste heeft gedaan, gelooft ze dat Covid een nano-fusie is van biologisch leven en een robotconstructie. Het heeft een holle buik met laadvermogen. Afhankelijk van de frequentie kan het een toxine, een gif, een bacterie, een virus, een schimmel, een explosief, een vloek of andere spirituele elementen, zoals demonen, inzetten. Het is belangrijk dat u weet, dat er over de hele wereld verschillende virusdeeltjes zijn vrijgegeven. We zullen ingaan op de waaroms en alle bijzonderheden, die u wilde weten, evenals het gevaarlijke vaccin tegen dit Coronavirus. 

Voordat ik begin met het ‘versimpeld’ en verduidelijkend vertalen van deze belangrijke informatie, Celeste Solumn heeft 20 jaar gewerkt voor FEMA, net als haar vader. Vanwege corruptie, verliet hij FEMA. Jacques-Yves Cousteau, de bekende Franse marineofficier, ontdekkingsreiziger en onderzoeker, kwam er geregeld over de vloer, toen Celeste nog maar een kind was. Haar vader deelde heel veel informatie met haar; beiden hadden belangrijke en diverse functies binnen FEMA. Dat is de reden dat zij bekend is met haar inlichtingenbronnen, en brengt zij deze waarschuwingen naar buiten als een klokkenluider, zeg maar. Het is geen toeval, dat Celeste zolang als FEMA operator werkzaam is geweest, want anders had zij dit alles nooit aan het licht kunnen brengen.

 

De waarheid is vreemder dan Science Fiction 

Hallo, dit is Celeste en dit is het Celestial Report, en een speciale uitzending, speciaal voor u, over de vaccins. En dan noem ik het volgende, dat het leger vermeldt en in 2025 komen gaat: ‘The Bots, Borgs en Mensen heten u welkom in 2025 AD’, en uiteraard doe ik de presentatie.

Het is Eén Gevaar, Eén Gezondheid, Eén Medicijn en Eén Wereld (de Nieuwe Wereld Orde met alles erop en eraan). Daarom bevinden we ons vandaag in de situatie, waarin we ons bevinden. De informatie, die Celeste Solum met u deelt, is zeer recent: over wat Covid (het ‘virus’) is en het vaccin. U moet zich hierbij realiseren, dat dit een ‘zeer gevoelige en veranderlijke situatie’ is. Elke dag, van moment tot moment, krijg ik nieuwe informatie!

We zullen ingaan op de waaroms en alle bijzonderheden die u wilde weten.

Hier heb ik een afbeelding op een recent tijdschrift over nanodeeltjes… Hier onderaan ziet u geleidende hydrogel, om kunstmatige zenuwen te creëren, en dan het grafeen, waar we het over gaan hebben, spiraalvormige micro-motoren, en natuurlijk zoals u kunt zien in de afbeelding, zullen ze je hersenen infiltreren, met een overvloed aan verschillende nanodeeltjes en Syn-Bios.

Grafeen, het materiaal van de toekomst

Grafeen is een enkele laag van koolstofatomen; zie het als kippengaas met de dikte van een atoom. Het is een van de sterkste materialen die we kennen, en is ook een van de snelste halfgeleiders. Grafeen is sterker dan staal, en 200 keer beter bestand tegen breken.

Terug naar het tijdschrift… Merk op, in de linkerhoek ziet u DNA. Let hierin op de gele rechthoeken; die worden ‘De Golden Gate Bridge’ genoemd. En daar ga ik het met u over hebben.

En dan aan de rechterkant, onder de letters N A N O, wil ik dat u aandacht besteedt aan die specifieke formatie in de lucht. Zoals ik u de afgelopen maanden heb verteld, doen de onderzoekers, wetenschappers en de machthebbers (elite) een beroep op de ‘lieflijkheden van de sterren’, om het vaccin te versterken, en om synergisme te creëren, wat ze nu aan het toepassen zijn. Synergisme is wederzijdse versterking en samenwerking, niet alleen van bijvoorbeeld zenuwen of spieren, maar ook versterking van de werking van een synthetisch geneesmiddel, vergif, vaccin… noem maar op… door aanwezigheid van een tweede; en zelfs verergering van een ziekte door aanwezigheid of uitbreken van een andere ziekte. Denk hierbij zowel aan het virus als aan het vaccin in combinatie met een tweede factor: de sterren (kosmologie), of de medicatie die u moet slikken, of het griepvaccin dat u ooit heeft genomen, of een onderliggende ziekte die u heeft… Het zogenaamde Covid ‘virus’, maar ook het vaccin, kan dus een trigger reactie in u veroorzaken, zodat u juist ziek(er) wordt.

Terug naar het tijdschrift… Dit is een ruwe formatie van het Pleiaden-sterrenstelsel. Dus we zullen ook ingaan op de kosmologie. Laten we doorgaan met de informatie…

 

BREAKING NEWS: Former FEMA operative Celeste Solumn on what’s in the virus and the Gates vaccine

 

Dus wat geloof ik dat Covid is?

Uit al het onderzoek dat ik heb gedaan, geloof ik dat Covid een Nano-Fusie is van: Biologisch leven en Robotconstructie. Dat is dus een samensmelting van biologie met robotica, micro-robots! Het virusdeeltje, dat nog geen enkele arts of wetenschapper op aarde heeft kunnen isoleren, omdat het geen ‘virus’ is, heeft een holle buik met laadvermogen. Afhankelijk van de frequentie (WiFi, G5, G6) kan het een gif, een toxine, een bacterie, een virus, een schimmel, een explosief, een vloek of andere spirituele elementen, zoals demonen, inzetten.

Het is belangrijk dat u weet, dat er over de gehele wereld verschillende virusdeeltjes zijn losgelaten.

Zie hiervoor deze kaart van december 2019. Echter, wij allemaal kregen te horen van de mainstream media, dat het virus in die tijd niet in de Verenigde Staten was, en dat het toen voor het eerst begon in de staat Washington. Maar zoals u duidelijk kunt zien op de kaart, bevindt het virus zich in 2019 in het hart van Amerika! En weet u wat er in het hart van Amerika ligt?

Plum Island, a biological warfare center

Het is het ‘nieuwe Plum Island’.

Als je Plum Island niet kent, het is een Centrum voor Biologische Oorlogsvoering. Ze verplaatsten het van Plum Island, dat voor de kust van New York ligt, naar Manhattan, Kansas. Dat is waar de deeltjes werden ingezet in de Verenigde Staten! Je kunt zien dat er verschillende kleuren virusdeeltjes zijn op de kaart. Dus wat werd ingezet in Noord-Amerika is anders dan wat werd ingezet in Ecuador, en het is anders dan wat werd ingezet in Europa; en China, Australië en Nieuw-Zeeland hebben hun eigen ‘merk’ virusdeeltje, evenals Afrika. Deze specifieke dia kwam van Nexstrain.org. U kunt gerust naar die site gaan en ernaar kijken. Ze hebben daar allerlei statistieken die u kunt verkennen.

 

Covid is opgebouwd uit:

* Mens

* Vleermuis

* Civetkat

* Pangolin of Schubdier. Pangolin is een beetje een raar dier; je kunt het zelf opzoeken.

* Slang. Originele rapporten noemden ‘slang’ in Covid. Ik geloof echt dat de laatste herhaling van het vaccin slang zal bevatten.

* Coronavirus

* MERS, het Midden-Oosten Ademhalingssyndroom

* SARS

* SARS-achtig, wat betekent dat het volledig synthetisch is

* HIV

* onbekende elementen

Ik geloof dat de uiteindelijke constructie van Covid waarschijnlijk 21 verschillende ingrediënten, elementen, zal bevatten, bekende en onbekende.

 

Hier volgt een kijk op het vaccin; dit is de nieuwste informatie.

Het vaccin bevat:

* Geaborteerde foetale cellen van Kaukasische mannen. Dit is belangrijk, omdat ze gemakkelijker te bewerken zijn dan vrouwelijke cellen. Het veroorzaakt ook fysiologische stress in uw lichaam, het wekt angst op, en het brengt het immuunsysteem in gevaar, en het zal waarschijnlijk meer dingen doen, maar dit zijn de belangrijkste dingen die u moet onthouden. Als u een Kaukasische man bent, zal het niet zoveel stress in uw lichaam veroorzaken als wanneer u een vrouw bent, of een persoon van een ander ras. Want dan gaat het meer stress veroorzaken. Vanwege ons geloof, overtuiging, zouden we echt niet moeten geloven, dat we gezegend zullen worden met gezondheid, door geaborteerde foetale cellen, en het gebruik van geaborteerde baby’s als onderdelen voor onze gezondheid!

* De mRNA-boodschapper. Het nieuws doet het allemaal heel natuurlijk klinken, en ze liegen: ‘dat het gewoon een vet, lipide, is. Weet je, je hebt vetten, lipiden, in je lichaam. Nu, dit wordt een speciale lipide, speciaal voor jou’. In deze lipide – en ik heb de documentatie hierover – zit hydrogel: mRNA-boodschapper-bewerkingen, – dus dat zal uw DNA veranderen -, waterbeertjes-materiaal, – en daar gaan we het straks over hebben, – en een speciaal afleverpakket. En ik heb de chemische naam voor de hydrogel hier onderaan, voor het geval u begint met het lezen van etiketten, wat u echt moet doen.

Lipiden zijn vetten en vetachtige stoffen, die in de biochemie een belangrijke rol spelen. Ze zijn onoplosbaar in water, maar wel oplosbaar in alcohol. Dit zou verklaren, dat de overheden willen dat men twee maanden geen alcohol drinkt, vanaf de vaccinatie, want het zal mogelijk de verandering van uw DNA remmen, o.a.

* Hydrogel/Quantum Dot, met minimaal 33 Classificaties van robots. Deze zijn heel erg klein, en daar gaan we het ook over hebben.

* Gehumaniseerde muizen. Wat is een gehumaniseerde muis? Het heeft menselijk bloed, het heeft menselijke organen, het heeft een menselijk immuunsysteem; het is eigenlijk een ‘mens in een muizenpak’.

* Gehumaniseerde planten. Planten hebben een vaatstelsel, dat sterk lijkt op onze bloedsomloop. Dus wat ze deden is, ze injecteerden menselijke eiwitten in deze specifieke planten. Daarna stopten ze het in hun brouwsel.

* Luciferase-enzym; Luciferase is een algemene naam voor een klasse enzymen, die in de natuur voor licht geven zorgen. De naam is afgeleid van Lucifer (Satan), wat ‘licht-drager’ betekent.

* Sterilisatie-chemicaliën volgens het VN-mandaat, wat maakt dat elke man, vrouw en kind op de planeet die wordt gevaccineerd, zal worden gesteriliseerd. Het resultaat: de enige manier waarop het ‘menselijke ras’ nog voortgang kan vinden, is in een laboratorium: Mens 2.0!

* ‘Drugscocktail’ volgens VN-mandaat, ter bestrijding van NCD’s of niet-overdraagbare ziekten, zoals hartaandoeningen, beroertes, obesitas of diabetes. Elke fabrikant van vaccins zal een andere combinatie of medicijncocktail gebruiken. Ze gaan dit niet specifiek noemen, omdat het wordt bestempeld als ‘eigendomsrechtelijk’, zoals een patentgeneesmiddel, dat wordt beschermd door geheimhouding, patent. Het zal dus uniek zijn voor die specifieke fabrikant. Dus je zult niet weten welk drugscocktail erin zit! En de probleemvraag volgt, dat als je een cocktail binnenkrijgt voor hartaandoeningen of obesitas, en je hebt geen hartaandoening of obesitas… wat gaat het dan met je lichaam doen?

* Nieuw: Het kan Tardigrada (Waterbeertjes), of de Opstandingsplant voor Biostasis bevatten in een thermisch experiment in de lipide, en daar gaan we het straks over hebben. De Opstandingsplant is een plant, die extreme weersomstandigheden goed kan overleven, zowel extreme warmte als kou.

* Diverse hulpstoffen, die de werking van het vaccin bevorderen of op een voorspelbare manier beïnvloeden. Bekende voorbeelden zijn aluminium, thimerosal, en ga zo maar door.

Thiomersal of Thimerosal of Natriumethylkwikthiosalicylaat is een organokwikverbinding, die werd ingezet in onder meer vaccins en tegengif. In sommige vaccins, waaronder het griepvaccin, wordt thiomersal als conserveermiddel verwerkt. Het gebruik van thiomersal in vaccins was in de 20ste eeuw omstreden, omdat er onvoldoende informatie beschikbaar was over de veiligheid. Ondanks dat het de oorzaak was van het stijgend aantal gevallen van autisme, gebruikt men het nog steeds! In 1999 werd aan de producenten van vaccins gevraagd, om het niet langer in hun vaccins voor kinderen te gebruiken; deze waarheid werd echter genegeerd en in de doofpot gestopt.

 

Coronavirus vaccins: in feite gaat het om een ‘​​speciale bezorging’.

Dit is een afbeelding van de lipide, de vetbubbel, waar ze het over hebben. Ze gebruiken vetbubbels, genaamd lipide nanodeeltjes, in de vaccinatie om zo de messenger-RNA (boodschapper-RNA in het Nederlands) naar de cellen te kunnen overbrengen. Je kunt zien dat het een verrijkt eiwit heeft. Je kunt hier de holle buik zien met al het laadvermogen, zoals ik het noem. En deze afbeelding zegt alleen dat het mRNA bevat, maar het bevat veel meer dan alleen mRNA! Zoals ik al zei, het bevat de hydrogel, de waterbeertjes… het heeft allerlei ‘verrassingen’ voor je.

Verboden technologie

Dus waar gaat het hier uiteindelijk om? Het gaat om het gebruikmaken van verboden technologie, technologie die de mensheid nooit had mogen hebben! Deze technologie is onderdeel van de vaccinatie tegen Covid. Het is klaar om je fysieke lichaam ‘schoon te maken als een vis’, en van je lichaam een ​​woonplaats, een container, te maken voor demonen, gevallen engelen, buitenaardse wezens… Je zou het in feite hybride leven kunnen noemen. Dus ze zullen het geestelijke deel (je geest) van je uitdoven en verwijderen, waarbij uiteindelijk alleen je fysieke lichaam overblijft. Dat zal niet te lang duren, want het belangrijkste doel van deze vaccinaties is ontvolking: depopulatie. Maar tot die tijd zul je dus een woning voor deze entiteiten zijn.

Wanneer u het vaccin neemt…

Iedereen die dan hydrogel en Quantum Dot in zich heeft, u moet weten dat ik ongeveer een week geleden een militair document van 232 pagina’s kreeg. Voor deze PowerPoint-presentatie gebruikte ik voor het grootste deel drie bronnen. Eén daarvan was dit militaire document van 232 pagina’s. Het zei dat iedereen die het vaccin krijgt, een ‘AI Neural Attendant’ zal hebben, een soort begeleider, en daar zullen we het later over hebben.

Dus hoe zij het formuleren is, je geest wordt verzwakt, dat wil zeggen: uitgehold.

Voor ieder van u die ooit een pompoen heeft uitgehold… dat is zo ongeveer wat ze met je geest doen. Als je het vaccin hebt ingenomen, begint je geest al uit te hollen door de verschillende chemicaliën, neuro-wapens en de PsyOps. In wezen zullen je geest en lichaam een ​​container zijn, die ‘de Nieuwe Wereld Orde’ tot leven zal dromen. En ik zal je daar het bewijs van laten zien…

PsyOps zijn Psychologische Operaties, om geselecteerde informatie en indicatoren over te brengen aan het publiek, om hun emoties, motieven en objectieve redeneringen te beïnvloeden, en uiteindelijk het gedrag van regeringen, organisaties, groepen en individuen.

De AI Neural-begeleider legt gegevens vast, evalueert en rapporteert in een vals boek des levens.

Als u bekend bent met de Bijbel, weet u dat elke gedachte en elke actie is opgetekend in het Boek des Levens. En dit is de satanische versie! Geloof me, ik kan je vertellen, dat met de technologie die we nu hebben – en we hebben het vaccin niet genomen – dat alles wat we doen, wordt opgevangen, geregistreerd, geëvalueerd en gerapporteerd aan de machthebbers. Maar wanneer u het vaccin neemt, accepteert u een eigendomsoverdracht van uw onsterfelijke ziel, en draagt ​​u uw lichaam over aan buitenaardse meesters! Dat moet u begrijpen, en ik laat u het bewijs zien…

NASA Strategic Issues Warfare 2025

Dit komt uit het NASA Strategic Issues Warfare 2025 document, waarin gesproken wordt over deze ‘Imagination Engine’ ofwel ‘AI Begeleider’, en ik geef u even de tijd om dat te lezen. Een ander ding dat u moet weten, is dat er een virtueel aards domein wordt opgezet. Op dit moment in de geschiedenis is er een militair samenkomen van autonomie (zelfbestuur), robotica (robots), biotechnologie (technologie die gebruikmaakt van het leven), AI (kunstmatige intelligentie), en neurotechnologie (technologie die bestudeert hoe het brein werkt, en aangestuurd en gemanipuleerd wordt met techniek), om een ​​digitale tweeling architectuur te creëren, die een virtueel aards domein zal creëren.

digital twin

A Digital Twin (Digitale Tweeling in het Nederlands)

Digital Twins zijn virtuele versies van zowel levende als niet-levende organismen en objecten, zoals cellen, planten, dieren, mensen en ecosystemen, en van levenloze objecten, zoals voedsel- en toeleveringsketens, systemen, apparaten. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.
Wat gaat er gebeuren? We weten dat er Gods aarde is en Zijn Koninkrijk. En deze digital twin is het koninkrijk van satan! En door technologie – dat is de brug! – betreden we het domein, het koninkrijk van satan. Hoe meer we technologie gebruiken, hoe meer we worden overgenomen in dit rijk van satan, totdat we de laatste stap nemen die de ‘deal’ bezegelt. En dan kunnen we niet teruggaan naar Gods Koninkrijk. Op die manier kunt u het een beetje begrijpen.

Het is echt belangrijk dat u zich realiseert dat er ‘twee werelden’ zijn.

Wat er momenteel wordt opgezet door de powers that be: we worden aangemoedigd om ‘simpelweg’ naar dit digitale, virtuele augmented reality-domein te gaan. Wat zou het doel zijn?
Er zijn veel verschillende doeleinden voor deze technologie.

 

Nogmaals, dit komt uit het NASA-document:

* Ze willen de ondergang van de Amerikaanse ‘onderklasse’ (arbeidersklasse).

* Ze willen rijkdom creëren door middel van uitvindingen, gecreëerd uit het niets.

* Stabilisatie van de wereldbevolking: klinkt misschien goed, maar dat betekent ontvolking!

* Snelle verspreiding van technologie, wat we nu zien.

* Gelijktrekken van de ‘haves’ en ‘have-nots’: dat klinkt best goed, maar als je wist dat dat betekent: een handjevol mensen zullen de haves zijn, en alle anderen zullen de have-nots zijn. Want de haves passen de regels van de vrije markt strikt toe en weigeren de samenleving zo in te richten, dat iedereen kan deelnemen. De havenots zijn hiervan de dupe en balanceren voortdurend langs de rand van de afgrond. Dit wordt bevestigd door het leger, en dat zullen we straks zien in deze presentatie.

* Veranderde politieke/militaire opvattingen wereldwijd, waardoor ‘alles’ verandert.

 

Magisch Grafeen materiaal

Een van de dingen die ze ook echt gaan gebruiken, is het magische Grafeen materiaal. Grafeen verbindt, maakt niet uit waar het in zit, met kunstmatige intelligentie. Dus AI zal de mensheid binden met behulp van dit magische grafeen materiaal. En wat is het? Wat doet het? Wat is het gevaar hiervan, waar niemand ooit over praat?
Het wordt een PNT genoemd, een Positieve Navigatie en Timing voor nauwkeurig richten en doden, dat GPS vervangt. Dit kill-systeem is dus gebaseerd op je persoonlijke genoom: je totale erfelijke aanleg. Als je bent getest, of als je het vaccin krijgt, kan dit kill-systeem je rechtstreeks aanvallen en je dus doden! Grafeen plasmonics en devices, zoals slimme contactlenzen, laten tegen 2025 nieuwe grenzen van computergebruik, navigatie, communicatie, nanosensoren, en mens-machine interacties in apparaten toe. Een nanosensor verzamelt en verzendt informatie over gegevens op nanoschaal.
Veel hiervan was voor 2030, maar nu zijn ze al opgeschoven naar 2025.

Dit systeem zal vrij snel een verandering van 5G naar 6G vereisen.

Ze plaatsen nu al 6G-satellieten. Je moet begrijpen dat 5G maar van heel korte duur is, en dan gaan we naar 6G. Het is de enige manier, waarop ze dit systeem bij elkaar kunnen houden! Investeer niet teveel in computers, want ze gaan naar kwantumcomputers toe.

Dit quantum computeren zal een AI-mens worden!

Dus je gaat via je lichaam verbinding maken met internet. Je hebt geen laptop of desktop meer nodig. Je hebt geen wearables (slimme computers en gadgets op het lijf gedragen) meer nodig. Je hebt in de toekomst ook geen mobiele telefoon meer nodig, zeer spoedig.

Kritische tijdlijnen, die u moet begrijpen om te zien hoe dit zich heeft ontwikkeld.

In 1966 werd ‘One Health’ bedacht door Calvin Schwabe. Het was een uniforme aanpak tegen zoönosen, waarbij zowel mens- als diergeneeskunde wordt gebruikt. In wezen is het een van de pijlers voor Agenda 21/2030. Zoönosen zijn alle ziekten die van dier op dier, of van dier op mens of van mens op dier overdraagbaar zijn.

In 1975 was er de Asilomar I Conferentie nabij Monterey, Californië. Het besluit was om al het leven op aarde genetisch te modificeren, dus te veranderen! Ze zeiden dat ze de mensen hiervoor geen toestemming zouden vragen. Het gebeurt dus allemaal zonder uw toestemming.

In 1998 begonnen ze met de zogenaamde PhyloCode. Dat was om de classificatie van leven te veranderen van het traditionele en historische Linnaeus-systeem naar de PhyloCode, die plaats maakt voor nieuwe levensvormen in de classificatie van leven, zoals: synthetische levensvormen, hybriden, buitenaardse wezens, demonen, dinosaurussen… dat soort dingen. Het duurde dus iets langer dan 10 jaar, en het begon in 1998. Maar raad eens wanneer het van kracht werd… het ging in werking in het jaar 2020, met de komst van Covid-19. En volgens de rijke elite behoren de ‘mensen tot de familie van geleedpotigen, vogels, dinosauriërs en een paar andere dingen’. Ik weet niets van u, maar ik heb mezelf nooit als een vogel beschouwd. Ik zou graag willen vliegen, en op een dag vlieg ik misschien wel, maar niet in een lichaam hier op aarde.

 

Verder volgen hier slechts enkele headlines… 

In 1999 was er de Vereniging voor Tropische Diergeneeskunde en Tropische Ziekten, en zij hielden een conferentie in Key West, Florida, voor de bestrijding en preventie ervan, in verband met de Nieuwe Wereldorde. Wat ik je net van het World Economic Forum heb laten zien, was van deze Vereniging voor Tropische Diergeneeskunde. Dus ze wisten sinds 1999 al die tijd dat dit in 2005 zou gebeuren!

Er zijn eigenlijk 4.500 pagina’s die alle ‘dieren’ op de planeet beheren.
En ja, volgens de Verenigde Naties bent u een dier!

In 2010 was er de Asilomar II Conferentie, opnieuw gehouden in Monterey, Californië.

Daar vinden veel occulte praktijken plaats. Eigenlijk is het een conferentie voor het vormen van terrasbouw en geo-engineering van de aarde voor nieuwe levensvormen. Ook zij wisten dat dit zou gebeuren, dus gingen ze een handje helpen.

Precision Medicine 2016

Precision Medicine is een ander woord voor One Health, en het verandert in wezen traditionele geneeskunde in precisiegeneeskunde, gebaseerd op uw persoonlijke genoom. En dat begon in 2016.

 

3 Pijlers van NAIS

* Alles behoort tot een entiteit en krijgt een activacode

* Al het biologische leven wordt elektronisch geïdentificeerd

* 24/7 bewaking

 

Memorandum of Understanding

Het Memorandum of Understanding bracht de wetenschap van diergeneeskunde samen met de medische vereniging. Je wordt dus eigenlijk als een dier behandeld! En dat was hun grote ding: de heerschappij, die God aan de mens gaf over het dierenrijk, kleineren.

Wat zijn enkele andere gevaarlijke dingen die dit vaccin u kunnen aandoen?

Eén ding is dat ze zelfbesturende robotkolonies aan het vestigen zijn, gebaseerd op netwerken. Deze zeer kleine robots komen samen in je lichaam, zodra je het vaccin neemt. NASA maakte zich grote zorgen over dit voorstel; ze zeiden dat ze erg bezorgd waren over het ongecontroleerde en oncontroleerbare. Begrijp dit! Oncontroleerbare zelfreplicatie! Onthoud nu, dat als ik het over hydrogel heb, het eerste wat gebeurt als het in je wordt geïnjecteerd, is: het begint zich te assembleren; dat betekent zelfreplicatie, zelfvermenigvuldiging. Dus daar hebben ze het hier over.
Ze hebben het ook over ‘briljante’ robots; dat zijn de 33 Classificaties. Er kunnen er meer zijn, want je zou dit dagelijks moeten bijhouden… zo snel gaat de ontwikkeling. Briljante robots, niet alleen gewone robots, maar briljante robots! Net als kunstlicht proberen ze ‘het licht’ te zijn, maar er is maar Eén Licht, en dat is Jezus Christus. NASA was ook bezorgd over de Nano-Replicators, omdat het zich vermenigvuldigt door het hele lichaam.

Het is bijna alsof…

we kijken naar sciencefiction films over naar Mars gaan en kolonies op Mars vestigen. Denk hier eens over na in ons lichaam!
En dan Rampant Recombinant Biologicals: dit betekent ongebreideld, onbeheerst, bandeloos…

Autonome, zelfbesturende robotkolonies

In principe kunnen deze zelfbesturende robotkolonies leven in zeer sobere en vijandige omgevingen. De kolonie is schaalbaar, dus het kan worden verkleind tot een enkele cel in je lichaam, of het kan bijvoorbeeld worden opgeschaald naar een robotkolonie op Mars.
Er is ook een ontwikkeling in biomimicry, zelfbesturende zwerm-navigatie; dat is een special van DARPA. Ze houden absoluut van hun robotzwermen! Die zwermen zijn schaalbaar, zoals ik al zei; het zou in je lichaam kunnen zijn, zoals in de film ‘Fantastic Voyage’ uit 1966. De film vertelde je wat ze in het echt gingen doen; het was voorspellend programmeren. Ze gebruiken ook zwermen voor onder de zeeoppervlakken, land, en water. Je kunt deze nanodeeltjes zien als super kleine zelfbesturende voertuigen. Het kunnen in feite lichtdeeltjes zijn, zoals fotonen licht geven, of ze kunnen donker licht gebruiken. De elite heeft een grafeen batterij ontwikkeld, dus deze nanodeeltjes komen echt met hun eigen batterijen pakket, of ze oogsten het uit de omgeving, waarin ze zich bevinden. Deze robotkolonies zijn onbemande beschavingen, die zelfs binnenin je eigen bloedbaan kunnen ‘leven’. En dat is wat ze van plan zijn te doen, als u een vaccin neemt!

De Holocaust was volledig ‘legaal’ volgens de wetten van de elite.

De vernietiging van de Joden gebeurde ‘legaal’. Misschien vraagt u zich af, ‘Is dit legaal wat ze van plan zijn te doen? Ja, het is legaal. Het staat bekend als een dodelijk autonoom wapensysteem. Daarom zegt uw ICD-10-code, dat u met een scherp voorwerp mag worden neergestoken en dat het legaal is, een legale en humane vorm van executie.

 

Enkele andere dingen die legaal zijn de komende tijd, die u zult gaan zien

Hier zou u echt naar moeten kijken:

* Microgolf en Radiofrequentie Anti-Functioneel Wapens. Wat is anti-functioneel? Het betekent: u wordt uitgeschakeld!

* Anti-Personeel Wapens, wat betekent: het kan personeel, bemanning, mensen doden!

* Chemische Anti-Functionele Wapens. Dit betekent chemicaliën die je ziek maken, tot het punt dat je niet langer functioneel kunt zijn, geestelijk, mentaal en fysiek.

* Chemische ‘Fysiologische Effecten’ via de Sensorische Orgaan Wapens, zoals in geur.

 

Eén van de dingen die ons wordt verteld over COVID-19

Het beïnvloedt je reukvermogen! Dr. James Giordano vertelde ons al dat we gedoseerd worden met psyop-chemicaliën. Deze chemicaliën tasten onze geur aan.

 

Chemische Arbeidsongeschiktheid Wapens

* Dan zijn er de Chemische Arbeidsongeschiktheid Wapens (‘Non-Warfare’). Het is nu echter overal oorlog: de psyop-oorlog. Iedereen die denkt dat we niet in een psyop-oorlog zitten, zou mijn twee uur durende video over psychologische manipulatie (Gashlighting) moeten zien.

* PSYWAR ofwel Psychologische oorlogsvoering

* Akoestische Wapens. Velen van u hebben tinnitus, geluiden in de oren. Sommigen horen ‘dingen’… Dit kan ook worden bereikt met Akoestische Wapens.

* Mechanische Micro Dust (stof), dat velen van jullie waarschijnlijk kennen als Smart Dust. We zullen daar zo op ingaan.

 

WETTEN: Dodelijke Autonome Wapensystemen

Geheime Robotsystemen voor robotzwermen zullen in 2030, mogelijk al in 2025, onder de drempels van detectie werken. God verhoede dat u het vaccin hebt genomen. Dus als je deze robotsystemen in je lichaam hebt, en je gaat een keer naar de dokter, omdat je ziek bent… Hij doet bijvoorbeeld een bloedtest, maar ook al heb je er werkelijk zwermen van in je lichaam, ze werken onder de detectiedrempel. Dus uw dokter zou deze zwermen nooit kunnen zien! En de kans is groot dat u dan wordt doorgestuurd voor psychologische hulp. Deze robotisering van het biologische leven, inclusief u, zal allemaal volkomen ‘legaal’ zijn.

We hebben nu mensen en machines die samenwerken.

En als er een situatie is, waarin iemand moet worden gedood of vermoord, dan neemt een mens die beslissing. Echter, Robotica werkt meer en meer met kunstmatige intelligentie (AI), waar de mens wordt uitgehaald, zodat een beslissing om te doden daadwerkelijk door een AI-robot kan worden genomen, of wat dan ook! Dus geen mens heeft hier dan nog een beslissing in genomen.

 

Manifest Bestemming voor een Nieuwe Wereld in een nieuwe eeuw

De technologische elite transformeert, verandert Manifest Destiny, en benadrukt het volgende:

* De speciale verdiensten van technologie, en dat kunnen we nu echt zien.

* De missie om de mensheid te ‘verlossen’ en om te vormen tot het beeld van satan. Dat zien we in de ‘realiteit’ van de digital twin, waar ik eerder over sprak.

* een onweerstaanbare bestemming om dit te bereiken, want dat is hun essentiële plicht: in wezen de wereld opnieuw maken, her-maken, maar dan naar het beeld van satan.

 

Soft robots

Soft Robots zijn gemaakt op basis van het samenkomen van nano- en bio-technologie, en maken ‘belichaamde intelligentie’ (intelligentie in een lichaam) van synthetisch leven of mensen mogelijk.

Deze zachte robotica kan worden gecombineerd met tissue engineering (manipulatie van weefsel) en synthetische biologie, om bio-hybride systemen te creëren.

Bio-geïnspireerde zachte robots hebben het vermogen om ‘de evolutie van mensen tot goden’ te versnellen.

Wat ze gaan doen…

Ze zullen je ‘schoonmaken’ als een vis, en je vullen met robots, robotica. Als je eenmaal gestript bent, wordt de mens, dus je ziel en je geest, en alle delen die je mens maken, verwijderd door vaccinatie en andere processen! Ze zullen ook synthetische technologie introduceren, zoals voor soft robots, die je lichaam opnieuw bedraden en opnieuw vormgeven, maar je zult op dat moment geen mens meer zijn. Daarom experimenteert DARPA momenteel in hun ‘ondergrondse uitdaging’: ze zijn hun zachte robotica technologie aan het perfectioneren.

Robotic Societies (Robotgemeenschappen)

Zoals ik al zei, ze gaan robotgemeenschappen opzetten, en dat gaat ver. In sommige conferenties praten ze zelfs over de morele en ethische gevolgen hiervan in het leger. Deze robotsamenlevingen kunnen schade herstellen, met behulp van grafeen en hydrogel. En dat is hoe ze het u gaan verkopen: ‘Je hebt artritis, je hebt een gebroken been, je hebt een slechte wervelkolom, je hebt een ziekte, of wat dan ook… we kunnen het oplossen met grafeen en hydrogel!’ Je hoeft alleen maar dit ‘kleine compromis’ te maken, namelijk, dat je geen mens meer bent.
We kunnen deze technologie terugzien in Openbaring, hoofdstuk 13, van de bijbel: het hoofd van het beest was gewond, en het werd genezen. Dat is hydrogel of Quantum Dot; dat is precies de technologie waar we het over hebben.
Ook zal deze technologie al het biologische leven op aarde en in de zee uitbuiten en gebruiken, om de nodige hulpbronnen te oogsten, en dat geldt ook voor je lichaam! Als je lichaam iets bevat, dat de elite wil hebben, wordt het geoogst, afgevoerd en aan hen verkocht.
Wat u moet weten, is het volgende: de gevallen engelen en de Nephilim kwamen naar en waren op aarde, om de hulpbronnen van de aarde te oogsten, onder andere. Juist zij waren degenen, die de mensheid verschillende aspecten van technologie leerden, mijnbouw, metaalkunde, landbouw, hoe kruiden te gebruiken, en nog veel meer.

Genesis 6:4 spreekt over de Nephilim

In die dagen waren er reuzen (Nephilim) op de aarde, en ook daarna, toen Gods zonen (de gevallen engelen) tot de dochteren der mensen ingegaan waren, en zich kinderen gewonnen hadden; deze zijn de geweldigen, die van ouds geweest zijn, mannen van name.

Hoe ziet hydrogel eruit?

The alternating magnetic fields response diagram of composite hydrogels

Dit is composiet hydrogel onder een (elektronen) microscoop, wanneer deze wordt blootgesteld aan een wisselend magnetisch veld. En dit is belangrijk, omdat onze magnetosfeer aan het instorten is en we worden blootgesteld aan veel verschillende magnetische velden, zowel in onze omgeving als door deze technologie, die ze in mensen zullen injecteren.

De FDA-goedkeuring van grafeen als biomateriaal

U denkt vast en zeker: ‘De regering gaat ons wel beschermen!’
Het doel van de VN en de medische gemeenschap verlangt al lange tijd naar het vermogen om chronische ziekten, kwalen en verwondingen op te lossen. En technologie gaat dit mogelijk maken door grafeen als biomateriaal te gebruiken. Ze gaan het ook voor andere doeleinden gebruiken, niet alleen voor de gezondheid van de mens. Er worden ook snelwegen mee aangelegd, er worden gebouwen mee gebouwd, auto’s…
De VN hebben bijzondere interesse gehad in chronische ziekten, omdat ze niet willen dat de last van chronische ziekten de kostbare middelen van de gezondheidsgemeenschap opgebruikt! Ouderen en zieken zijn een last voor de elite!
De FDA heeft onlangs het belang erkend van het bevorderen van goedkeuring voor tissue engineering (weefsel manipulatie) en printen voor klinisch en openbaar gebruik.
Cellink is een bedrijf, dat het printen van menselijke cellen met grafeen heeft gepromoot. Dus dat is net als uw 3D-printen! Dit wordt gedaan met het oog op metamorfose (algehele verandering van uiterlijk), en het is geen verrassing dat in 2019 de rijke elite, die de Burning Man sponsort, ‘metamorphosis’ als thema had van Burning Man in 2019.

Ik denk dat je nu een vraag zou moeten stellen aan je dierbaren…

en degenen die je kent, en dat is: ‘Zou ik mezelf toestaan ​​een synthetische entiteit te worden om mijn leven te redden?’ En wat zou u doen om uw leven te redden?
Ze gaan u van alles beloven, van mentaal tot fysiek… zelfs onsterfelijkheid. Maar het is een leugen, en je zult geen mens meer zijn! Is het dat waard? Ja, je hebt die operatie nodig, ja, je hebt die medicatie nodig, maar is het het waard als het je in een synthetisch wezen verandert?
Jezus Christus kwam om mensen te redden, en geen synthetische entiteiten. Dus u moet daar echt over nadenken en ervoor bidden, en hierover een aantal zeer moeilijke discussies voeren met degenen die u dierbaar zijn. Door grafeen in je lichaam toe te laten, – en grafeen is Quantum Dot, hydrogel – begin je een metamorfoseproces van mens zijn, geschapen naar Gods beeld, met de levensadem van God, en verander je in deze synthetische entiteit. Het was geen toeval, dat de sponsors van Burning Man geloofden in het proces, om de mens in een beest te veranderen; zij geloven daarin!

Quantum Technologie

Je moet in ieder geval weten dat dit een deel van de technologie is, die ze gebruiken. Het gaat om subtiel bedrog, en we weten wie de bedrieger (satan) in deze wereld is! Lees de dia hier.

Kwantum Mechanica

Kwantum mechanica biedt het vermogen om de veiligheid van communicatie te verbeteren, door middel van door quantum beschermde sleutels. Sleutels of ontcijfercodes worden in het substraat van de NanoCubes in de hydrogel en de Quantum Dot gegraveerd. Dus eigenlijk heb je een funderingssubstraat, een funderingslaag. En daarna, met behulp van lithografie, schrijven ze ik geloof een zegel van eigendom. Ze kunnen er zelfs hun naam in graveren! We kennen niet alle berichten, die ze in de NanoCubes schrijven. En dan verzegelen ze het met encryptie. Het wordt een NanoCube genoemd. Dit zit in de hydrogel en/of Quantum Dot, dus in je geïnjecteerd, en je hebt het zegel van satan genomen. Dus deze sleutels gaan in de vaccins, maar besef ook dat ze in medicijnen, voedsel en water gaan… en beginnen dan te vernevelen (als een spray in de lucht). Kortom, besef dit: het zit niet alleen in het vaccin. We hebben echt de bescherming van de Heer nodig!

Merk op dat deze nanodeeltjes ook in je lichaam worden gestopt om af te luisteren. Ze gaan alles afluisteren wat je doet. Ze gaan je op die manier als volgt controleren: ‘Drink je wijn? Slik je vitaminen of mineralen? Drink je voldoende water? Gebruik je medicijnen volgens het voorgeschreven recept? Sport je? Wat voor soort lucht adem je in? Wat is de kwaliteit van de lucht die je inademt? Wat is je suikerniveau?’ En de lijst gaat maar door. En gesprekken afluisteren: ik bedoel, je kunt de batterij uit je mobiele telefoon halen, bijvoorbeeld, maar deze kleine ‘baby’s’, deze nanodeeltjes, communiceren met hun handlers (degenen die u controleren), wat je ook doet, ongeacht de omgeving waarin je je bevindt! Dus hoe meer nanodeeltjes je in je lichaam hebt, hoe meer informatie ze kunnen doorgeven aan hun handlers.

Quantum Computers

De praktische toepassing van deze ‘geestverruimende versie van de werkelijkheid’ is het duidelijkst in Quantum computers. Terwijl de huidige digitale computers gegevens opslaan als bits, de nullen en enen, binaire getallen.

Quantum Repeater

Een ander ding dat wordt opgezet, is een Quantum repeater. Bedrijven zullen tegen 2022 een prototype van een enkel-foton-quantum repeater gaan produceren. Dat is volgend jaar! Een quantum repeater is een apparaat, dat het bereik van quantum communicatie tussen de zender en de ontvanger kan vergroten. Dat betekent, dat als je het vaccin neemt, je lichaam letterlijk een quantum repeater kan worden, die berichten naar de regeringsleiders verzendt en ontvangt, mogelijk volgend jaar al.
Dus je moet je afvragen: zijn hydrogel en Quantum Dot in het Covid vaccin een onderdeel van de quantum repeater, ontworpen om rechtstreeks met de quantum computer te communiceren?
De tijd zal het leren. En ik zou zeggen, na het zien van deze recente informatie, dat het antwoord Ja is. Je wordt daadwerkelijk een quantum repeater, net als de Ham Radio repeaters die er zijn, als je daar bekend mee bent.
Het volgende of nieuwe internet wordt het quantum internet, en het wordt mogelijk gemaakt door de Quantum Initiative Act (2018).

Alternatief voor GPS beschikbaar voor Navigatie en Telecommunicatie

Het is dus niet alleen een kill-systeem, het is ook een systeem voor navigatie en telecommunicatie. Het komt erop neer dat het National Institute of Standards and Technology (NIST) en DARPA – dat is de Black Military Operation – de atoomklokken, de tijd- en frequentieverdeling, willen veranderen. Het systeem herstructureert de tijd! Dit is wat de tijd letterlijk zal veranderen in de toekomst. De atoomklokken van de wereld wil men gaan veranderen naar een ‘optische’ frequentie. (Zie afbeelding presentatie)

Nanotechnologie

Nanotechnologie is dus het idee dat we apparaten en machines kunnen maken tot op nanometerschaal, wat een miljardste van een meter is, ongeveer de helft van de breedte van een menselijk DNA-molecuul.

Cyronegisch vaccin

Het merendeel van deze informatie kreeg ik in december door een Homeland Security en DARPA-presentatie. Bedenk dat dit vaccin bij cryogene temperaturen bewaard moet worden. Je praat dan over min 70 tot over min 100 graden! En de golden gate van grafeen gaat dat probleem uiteindelijk oplossen, zodat het vaccin in de toekomst niet meer bij extreem lage temperaturen getransporteerd hoeft te worden. Hoe gaat dat gebeuren?

GGO’s gepatenteerde mensen?

Het gaat op deze manier gebeuren. U heeft gehoord van GGO’s (Genetisch Gemodificeerde Organismen), en u heeft gehoord van het patenteren van mensen, maar ik wed dat u nog nooit heeft gehoord dat je GGO-ed en gepatenteerd bent, en dat je genen samengesmolten zijn met deze Waterberen of Tardigrada. Dus dat is hoe ze het doen.

human cells fused with tardigrade genes

Menselijke cellen versmolten met Tardigrada genen

Zoals u kunt zien, worden menselijke cellen versmolten met Tardigrada genen. In plaats van het vaccin stabiel te maken bij een normale temperatuur, zoals pakweg 65 of 70 graden Fahrenheit, besloten ze in plaats daarvan de mensen genetisch te modificeren met Tardigrada-cellen. Tardigrada kunnen in extreem hete klimaten of in super ijskoude klimaten leven. En een van hun doelen is, dat ze deze superkoude vaccins in je kunnen krijgen zonder je te beschadigen!
En als u weet dat ze zeggen dat ze naar Mars willen gaan, en dergelijke, waarom dan niet gewoon genetisch gemodificeerde mensen met tardigrada? Want dan kun je op Mars leven, of je zou kunnen leven op een of andere, je weet wel, Alpha Centauri of de Dog Star, of waar je maar zou willen wonen. Ik heb dit zeer recent vernomen van Homeland Security en DARPA, en ik heb het bewijs (zie video).

De thermische barrière overwinnen

Dit waterbeertje wordt in die lipide gestopt, samen met de hydrogel en het bewerkte boodschapper-mRNA, wat uw DNA verandert. Nu weet u wat ze proberen te doen: de thermische barrière overwinnen met behulp van deze tardigrada.

Disorder eiwitten

Tardigrada hebben deze disorder eiwitten om uitdroging te overleven. Ze gedijen zelfs echt in verrijkte uitdroging. Ik vond dat echt interessant, omdat geo-engineering in de lucht (de bekende chemtrails) uitdroogdeeltjes bevatten. En ik heb de laatste tijd een hyper hydrofobe bodem opgemerkt; daarom sterven alle natuurlijke microben in de bodem. Ze zijn uitgedroogd!
Deze tardigrada overleven niet alleen super heet of super koud, maar ze kunnen ook worden uitgedroogd en vervolgens weer tot leven komen. In het woordenboek is disorder of stoornis een probleem of ziekte, die iemands geest of lichaam aantast. Houd dat in gedachten, want ze zullen disorder eiwitten in je lichaam injecteren, in deze lipide in het vaccin.
Ook kunnen ze zoiets gebruiken dat de ‘opstandingsplant’ wordt genoemd.

Biostase

Het proces waar ze het over hebben, is biostase. Dat was ook de naam van de conferentie, waar ik was. In feite is het een programma om de tijd voor levensreddende medische behandeling te verlengen, vaak aangeduid als ‘het gouden uur’. Het gaat om het overlevingsvermogen, biologische overlevingskansen, geen geestelijke overlevingskansen. Ook dit is gelinkt aan het vaccin.
U weet dat er een occulte kant bestaat, en de elite is echt gepassioneerd over het woord ‘gouden’; we gaan bijvoorbeeld nu de tweede Gouden Eeuw binnen.

Cryptobiose

Er zijn enkele termen die u wellicht wilt weten; één daarvan is cryptobiose. U kunt dat hier lezen…

Hydrobiose

en twee, hydrobiose. Dit komt uit het Grieks voor ‘leven zonder water’.
Denk hier eens over na. Ze vertellen ons dat ons water schaars is en zal worden. We hebben dus deze uitdrogingsdeeltjes die uit de lucht komen (chemtrails), en we zullen ook geen (of onvoldoende) water krijgen! En dat is nog een reden voor hen om genen te vermengen, en een hybride te maken tussen ons en die waterbeertjes, de tardigrada. Dit is niet nieuw. In 2004 pasten ze dit eigenlijk al toe op vaccins!
Hier zijn de tardigrada, waar ze je mee gaan GMO-en, door je tardigrada-disorder eiwitten te geven, om de celfunctie in je lichaam te stabiliseren tegen bevriezing en uitdroging. Ze geven je die door middel van vaccinaties en geo-engineering.

Men kan dat ‘afleverpakketje’ injecteren, inslikken of inademen.

En met deze specifieke nanotechnologie hebben we deze bijzonder onnatuurlijke kleuren, deze levendige kleuren. En bijna alles wat je ziet, of het nu voedsel is of een flatscreen-tv: de kleur lijkt niet normaal, het is abnormaal helder of verzadigd. Dit betekent meestal dat er Quantum Dot in zit. Niet zozeer hydrogel, maar Quantum Dot.
Sinds 2020 zijn we in wezen de periode van het testen op mensen ingegaan.

Sensor ‘zwermen’

Denk hierbij o.a. aan Smart dust. U heeft me ooit horen praten over de nano-tag, die overal op wordt geplaatst. Deze tags (zwermen van sensoren) zijn overal! Ze zijn bedoeld voor identificatie en statusinformatie. Dat moet u weten. Ze zweven in de lucht, ze worden gecombineerd met sensoren, communicaties, en ze hebben hun eigen stroomvoorziening. En ja, deze sensoren kunnen ook op insecten zitten!

Smart Dust

De FDA (Food and Drug Administration) gaat interne menselijke smart dust bewakingsapparatuur goedkeuren, wat een signaal is dat dit nieuwe product massaal in de markt zal worden gezet binnen de komende acht jaar.
Penn State’s College of Earth and Mineral Science definieert smart dust als: ‘kleine computers die zijn ontworpen om samen te functioneren als een draadloos sensornetwerk’. Met andere woorden: je bent je eigen gsm of mobiele apparaat.

NASA: Nanodeeltjes kunnen explosief zijn

Aan het begin zei ik, dat deze nanodeeltjes explosief kunnen zijn. Ik laat u nu het bewijs zien. NASA beschouwt ze als explosief, omdat ze dit vermogen in zich hebben!

NASA: Micro Dust Wapens

Dit is gemechaniseerde dust (stof), dat als een aerosol wordt verspreid: in de lucht gespoten en in de longen wordt ingeademd. Stof boort zich mechanisch in het longweefsel, en voert zeer verschillende abnormale, onnatuurlijke, ziekelijke missies uit: een geheel nieuwe klasse van wapens, die legaal is.

Verzameling van gegevens door middel van Smart Dust

Smart dust verzamelt echt veel informatie over u en uw omgeving. Belangrijk te beseffen is, wanneer smart dust eenmaal is verspreid, of alomtegenwoordig is in het milieu, dan is het in wezen onmogelijk om hiervan te herstellen. En als het eenmaal in je lichaam zit, kun je het er niet meer uit krijgen! Dat toont een beetje hoe snel deze technologie in opkomst is. En het komt zeer snel op in de neurowetenschappen!

Neurotechnologie

Neurotechnologie is een verzameling methodes en instrumenten, die een directe communicatie van technische componenten binnenin uw zenuwstelsel mogelijk maakt. Deze technische componenten zijn elektroden, computers, of intelligente prothesen. Neurale signalen worden vertaald in elektrische inputs voor Brain Computer Interface (BCI’s). Dit is dus het linken van u, wanneer u het vaccin gebruikt, wanneer u hydrogel of Quantum Dot gebruikt, met de computer. Want het verbindt je brein met de quantum computer!

DARPA & Neurowetenschappen

DARPA beloonde in 2018 de financiering voor onderzoek aan zes commerciële en academische organisaties als onderdeel van de Next-Generation Nonsurgical Neurotechnology, ofwel het N3-programma. Het project is geworteld in toepassingen voor actieve cyber-defense (verdediging) van netwerken en het besturen van de drone-zwermen. Dit omvat de drone-zwermen, die in je lichaam worden ingezet met Quantum Dot, hydrogel, of Smart dust.

De ‘beloningen’ voor biotechnologie zijn enorm!

Het zou ziekten oplossen, armoede elimineren, gracieus verouderen… het klinkt veel cooler dan Facebook, maar het is allemaal een leugen!

Vingerafdrukloos

Opmerking: Covid-19 is ontworpen om vingerafdrukloos te zijn, net als vele andere dingen. Dat betekent dat het niet valt op te sporen!

 

Sciencefiction naar realiteit verplaatsen

* DARPA-gecontroleerde cyborg insecten

* Designerbaby’s, om HIV, dat bij ons geïmplanteerd wordt via het vaccin, te kunnen weerstaan.

* Het inbrengen van menselijk DNA in apen en mensapen, waardoor het een ‘echte Planet of Apes’ wordt.

* Niet-traditionele medicijnen

* Nieuwe vaccins, zoals we zien met de inzet van dit Covid-19 vaccin

 

Gene Drive Pesticiden om Invasieve Soorten uit te roeien (Mensen)

Een gene drive is een pesticide. Ja, de gene drive die in deze lipide wordt gestopt, waarvan ze zeggen dat het natuurlijk is, is eigenlijk een pesticide, om een ​​invasieve soort uit te roeien. En ja, mijn vrienden, jullie zijn in de termen van de Verenigde Naties een invasieve soort.
Een wijdverspreide gene drive zal waarschijnlijk tegen 2025 worden ingezet voor de bestrijding van ‘pestilentiesoorten’, zoals de mens dus. En ik zou zeggen dat het nu al is begonnen.

Daisy Drive

Ze gaan iets gebruiken, dat de daisy drive wordt genoemd om dat te doen! Het bewerken, veranderen van genen door de daisy drive staat bekend als een pesticide. U moet dat begrijpen, en u zou uw vrienden en familie daarover moeten informeren.

NASA: Biological Warfare (BW)

BW is biologische oorlogsvoering, en je kunt zien hoe we echt in oorlog zijn. En het ‘Dan Jaar’ in dit NASA-document is 2020… (zie afbeelding)
Wat betreft dit Coronavirus – daarom heb ik je het World Economic Forum laten zien – zullen ze tot de dood vechten om het in ons allemaal te krijgen!
Onthoud het ‘Dan Jaar’ is 2020… Connectiviteit, verbinding met andere systemen is de sleutel, want je krijgt verbinding met systemen als het leger, je zult te maken hebben met alomtegenwoordige commerciële systemen, en je zult te maken hebben met wetenschappelijke systemen. Deze systemen volgen u dus allemaal in realtime! Je hebt ze letterlijk boven je hoofd hangen.

Ingeschakelde zelfbesturende voertuigen met Ultra-Hoge Snelheid

We kijken naar de draadloze technologie van de zesde generatie (6G), die schaalbaar is naar zelfbesturende voertuigen, die zich zo microscopisch klein als in je lichaam bevinden tot zo groot als in de ruimte. Dus het is schaalbaar. Het is hypersonisch, het beweegt met de snelheid van het licht, en het is met zelfbesturende AI verbonden, wat betekent dat er geen mens aan te pas komt. En het heet 3GPP, The 3rd Generation Partnership Project. Als je dat wilt opzoeken, doe dan je eigen onderzoek. Het is in feite het 6G quantumcomputeren!

Van 5G naar 6G overspringen

Dus 5G is slechts een springplank naar 6G. En 6G zal waarschijnlijk veranderen hoe de wereld naar internet kijkt en naar draadloze netwerken en naar nabijheid, nauwe verwantschap. Het volgende is interessant: 6G zal samenwerken met behulp van AI in een symbiotische relatie (het samenleven van twee organismen). AI zal dus een symbiotische relatie hebben, wanneer je het vaccin in je lichaam neemt! Ik denk zelf niet dat dat erg symbiotisch is.

Satellieten en lasers

Zoals ik al zei, er zijn satellieten en lasers. Het punt is dat ze het 6G-systeem in dat dodelijke zelfbesturende wapensysteem willen krijgen. Ze hebben nu al de mogelijkheid om je uit te schakelen, maar dan wordt het echt gemakkelijk en haalbaar voor hun om je gewoon weg te laseren! Ze zijn instelbaar, en deze lasers kunnen ook verschillende vormen hebben; in tegenstelling tot nu kunnen ze gasvormig, vloeibaar of vast zijn.
Kijk een paar minuten naar deze afbeelding over robots…

Robotica en soft robots

Dus robots en robotica verwijzen naar de ontwikkeling van machines, die taken kunnen uitvoeren zonder een menselijke operator. Robotica wordt beïnvloed door de ontwikkelingen in zelfbesturende AI, IT, nanotechnologie, biomimicry, en geavanceerd materiaalontwerp en productie.

Hier is een van de soft robots, die ronddartelt…

Dus door een fysiek solide lichaam, zoals u, uw lichaam, te vervangen door vloeistoffen, legeringen met vormgeheugen, elektro actieve polymeren, of op stimuli reagerende materialen, is het mogelijk om ‘ontwerp- en controlestrategieën toe te voegen, gericht op het vermogen om veilige fysieke menselijke robotinteracties te hebben’, wat in feite betekent dat u de soft robot wordt, en dat u opnieuw wordt bewerkt en bedraad in uw lichaam.

3D printen van soft robots

Ze kijken ook uit naar een tijd, waarin soft robots 3D geprint worden en magnetisch worden aangedreven. Ze willen een robotmens maken, die zelf bij de printer vandaan kan lopen als het klaar is. En dit zou het gemakkelijker maken, om sneller en meer synthetische menselijke robotcontainers te printen. Denk u dat dit niet mogelijk is? Dit komt van Sanctuary.ai. Dit zijn bio-geïnspireerde robots, of synthetische mensen, en ze zullen tegen 2027 overal verkrijgbaar zijn. Ik zou zeggen dat ze nu waarschijnlijk al overal verkrijgbaar zijn!

Biologische Robot Slangen

Demonische geesten en entiteiten verlangen en zoeken een fysieke woning, en Massachusetts Institute of Technology (MIT) en DARPA experimenteren met golvende bio-geïnspireerde robots, die snake bots worden genoemd. Ze hebben de mogelijkheden van hun biologische ‘menselijke’ tegenhangers, en zullen overal verkrijgbaar zijn tegen 2027. Daarom denk ik dat een deel van het slanggenoom zal worden toegevoegd aan de laatste versies van deze biologische robotconstructie. Ze zijn serpentijn en ze kunnen in verschillende domeinen jagen.

Een verzameling van een duizend-robotzwerm

a thousand-robot swarm

U kunt dit opzoeken. Deze afbeelding geeft u ook een idee van wat de nanodeeltjes in je lichaam doen. Het is interessant dat de robotzwermen meer zijn dan de som der delen. Het is zeer waarschijnlijk dat binnenkort kleine, kosteneffectieve en vooral zelfbesturende, samenwerkende systemen met meerdere robots, ook wel zwermen genoemd, samenkomen op een manier dat het geheel meer zal zijn dan de som der delen. Dat is het samenwerkende gedeelte, en het is ook de basis van het wereldwijde fascisme: het Beest systeem of de Nieuwe Wereldorde.

Oude Mensen versus Nieuwe Mensen

Waarom hebben ze haast? Dat komt omdat ze van alle oude mensen af moeten komen – dat zijn wel mensen die door God zijn geschapen! – tegen 2025. Op die manier zullen ze de nieuwe mensen voortbrengen. Wat is een nieuwe mens?
Een nieuwe mens is een mens, die in een laboratorium is gemaakt, is augmented (heeft een toegevoegde realiteit), is verbeterd, en één is met kunstmatige intelligentie. Het heeft geen ziel en het heeft geen geest; het komt niet in aanmerking voor redding. En deze nieuwe mensen zijn op dit moment in proces, aangezien de oude mensen ontvolkt worden, en de nieuwe mens een ‘digital native’ zal worden. De term digital native beschrijft een jongere, die is opgegroeid in het digitale tijdperk, in nauw contact met computers, internet en videogameconsoles, en later mobiele telefoons, sociale media en tablets.

Nieuwe Mensen geboren in Tech in 2025

De Oude Mensen moesten deze technologie leren en zich hieraan aanpassen, terwijl de Nieuwe Mensen door en in technologie geboren zullen worden.

Informatie-Assimilatoren versus Informatie- Verzamelaars

Het is belangrijk te weten, dat deze nieuwe mensen informatie-assimilatoren zullen zijn (ze zullen er volledig in opgaan), terwijl de oude mensen informatie-verzamelaars waren. Door middel van AI-geactiveerde virtuele entiteiten zullen de nieuwe mensen gerichte, voorspellende en continue leerhulp met zich meedragen; dat is die AI-assistentie waar we het over hadden. Ze observeren, luisteren en verwerken alles wat relevant is voor de leerling, en geven vervolgens de nodige informatie. Dus het zal niet meer zo zijn dat je vrij spel hebt op het internet! Ze zullen specifieke informatie voor de nieuwe mensen hebben. Mensen zullen niet langer ‘de deur uit hoeven’, zoals we nu doen om informatie te verkrijgen.

 

NASA: Hoe ziet de toekomst eruit?

Het zal oorlog zijn tegen al het biologische leven; dat is waar we mee te maken hebben:

* Informatie Oorlogsvoering en Informatie Operaties staan ​​bovenaan de lijst

* PSYWAR ‘in het groot’; dat zijn wij allemaal, alle mensen wereldwijd

* Anti-functioneel; ze gaan proberen uit te zoeken wat het betekent om mens te zijn, door middel van microgolven, chemicaliën, biologische stoffen, en nanodeeltjes

* Anti-Personeel MW/RF en Micro-Mechanisch

 

Ik wil dat u aandacht besteedt aan het tweede punt van NASA in deze dia:

De gevangenneming en marteling van Amerikanen ‘in levende kleur’ op primetime televisie!

 

NASA: Hoe 2025 eruit zal zien

* Machines, zo creatief en slim als mensen; eigenlijk zullen er in 2025 niet veel mensen meer over zijn, alleen een overblijfsel. Robotica is dan de norm!

* Nul order ‘warstopper’; het wordt binaire bio in het landbouw- en voedseldistributiecentrum van de natie, en wel in elk huis en op elke plek: ze zullen daar binaire biowapens hebben. Dat zijn de nano-wapens.

* Het zal alomtegenwoordig zijn: alles wordt gecensureerd en er zitten wapen-zwermen in.

 

Dus hoe gaat u om met de informatie die ik zojuist heb gepresenteerd…

‘Het is te moeilijk, ik wil er niet over nadenken, het wordt nog door niemand gedaan; daarom zal het niet gebeuren, ze zouden dat niet doen, we moeten hopen dat ze dat niet zouden doen, waarom gaan we daarheen, we kunnen niets doen om ons ertegen te verdedigen…’ En daar zou ik het niet mee eens zijn.

U moet een aantal belangrijke keuzes maken.

Zeg Nee tegen deze opkomende technologieën en maatschappelijke onrust en eisen.
Deel zoveel mogelijk informatie over het virus en vaccin!

 

Zie ook:

PROPHECY: Attack on the Human Mind (2021)

 

Bron:

https://celestialreport.com/

You may also like