Klaus Schwab: Grote Reset zal leiden tot een fusie van onze fysieke, digitale en biologische identiteit

Klaus Schwab maakte duidelijk dat transhumanisme een onderdeel is van ‘The Great Reset’, toen hij zei dat de vierde industriële revolutie zou leiden tot een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit. In zijn boek maakt hij duidelijk dat het implanteerbaar is… microchips die uw gedachten kunnen lezen.

De agenda van de Grote Reset is primair gebaseerd op het ontmantelen van het huidige kapitalistische systeem.
Een ander belangrijk aspect van de Grote Reset is echter het samensmelten van mens en machine!
“Waar de vierde industriële revolutie toe zal leiden, is een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”, zei Schwab tegen de Chicago Council on Global Affairs.

‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’

Schwab legt in zijn boek ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ met opwinding uit, hoe de aankomende technologie de autoriteiten in staat zal stellen binnen te dringen in de tot dusverre persoonlijke ruimte van onze geest, onze gedachten te lezen en ons gedrag te beïnvloeden. Hij voorspelt verder dat dit een stimulans zal zijn voor wetshandhavers, om pre-crime-programma’s in de stijl van minderheidsrapportage te implementeren. Naarmate de capaciteiten op dit gebied verbeteren, zal de verleiding voor wetshandhavingsinstanties en rechtbanken toenemen om technieken te gebruiken, met als doel de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten te bepalen en schuld te beoordelen. “Het zal zelfs mogelijk zijn om herinneringen rechtstreeks uit de hersenen van mensen op te halen”, schrijft Schwab. “Zelfs het overschrijden van een nationale grens zou ooit een gedetailleerde hersenscan kunnen inhouden, om het veiligheidsrisico van een persoon te beoordelen.”

Creatie van menselijke cyborgs

Schwab wordt ook lyrisch over de transhumanistische, utopische droom, die de elite deelt en die zal leiden tot de creatie van menselijke cyborgs.
“De technologieën van de vierde industriële revolutie zullen niet stoppen om deel uit te maken van de fysieke wereld om ons heen. Ze zullen een deel van ons worden”, schrijft Schwab. Velen hebben inderdaad al het gevoel dat hun smartphones een verlengstuk van henzelf zijn geworden. “De huidige externe apparaten – van draagbare computers tot virtual reality-headsets – zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in ons lichaam en onze hersenen”, schrijft hij.

Actieve implanteerbare microchips

Schwab onderschrijft ook openlijk iets, waarvan de mainstream media nog steeds beweert, dat het uitsluitend een discussiedomein is voor complottheoretici, namelijk: actieve implanteerbare microchips, die de huidbarrière van ons lichaam doorbreken. De globalist prijst verder de komst van geïmplanteerde apparaten, die waarschijnlijk ook zullen helpen om gedachten over te brengen (telepathie), – die normaal gesproken mondeling worden uitgedrukt – via een ingebouwde smartphone, en de mogelijk om niet tot uitdrukking gebrachte gedachten of stemmingen door hersengolven en andere signalen te lezen. Met andere woorden, de versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit heeft betrekking op de transhumanistische singulariteit, en een toekomst waarin elke beweging van mensen wordt gevolgd en elke gedachte wordt gelezen door microchips.

Het is geen complottheorie wanneer de rijke elite je openlijk vertelt wat ze willen doen.

 

Bron:

https://summit.news/2020/11/16/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/

You may also like