Wereldtoneel: De strijd om de uitlevering van Julian Assange

Het moment van de volle waarheid! Julian Assange, oprichter van ‘klokkenluiders’-platform WikiLeaks, in een ander daglicht….

Eindtijdnieuws.com
26 februari 2024

 

‘Moment van de ‘waarheid’?
‘Persvrijheid in gevaar’?
‘WikiLeaks-klokkenluider Julian Assange te belangrijk om nog een keer te vergeten’?

De zogenaamde klokkenluider, desinformatieagent, poortwachter en SHILL, Julian Assange, zei ooit: “De CIA gebruikt Facebook en Google informatie….”, waarmee hij slechts een piepklein deel van de waarheid onthulde.

De bijna eeuwige strijd gaat door….

Want ‘de kans dat Julian Assange, oprichter van klokkenluidersplatform WikiLeaks, wordt uitgeleverd aan de VS is groot. Als hij daar wordt veroordeeld, heeft dat mogelijk ‘rampzalige gevolgen voor de persvrijheid’, maakt zowel de mainstream (MSM) als alternatieve media bekend.

Op 21 februari 2024 was de mediaspeler Julian Assange, die wordt gebruikt als SHILL en gecontroleerde oppositie (CON), en wordt afgeschilderd als iemand, die altijd maar voor iets op de vlucht is, weer in het nieuws. Dit, om de illusie te behouden dat hij ‘iets op het spoor is’ en wordt ‘opgejaagd door de overheid’. Naar verluidt zou er weer een geënsceneerde en fake uitleveringsrechtzitting hebben plaatsgevonden.

De media verwoorden het als volgt:

‘In een laatste poging om de uitlevering van de oprichter van WikiLeaks tegen te houden, vertelden advocaten twee rechters van het Hooggerechtshof, dat zijn vervolging in de VS een vergelding is voor zijn politieke opvattingen. Gevreesd wordt dat Assange, 52 jaar, binnen enkele dagen op een vlucht naar de VS wordt gezet, om te worden aangeklaagd wegens spionage, vanwege de publicatie van honderdduizenden gelekte documenten over de oorlogen in Afghanistan en Irak. Hij zou tot 175 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen, als hij wordt veroordeeld voor het publiceren van de geheime documenten – wat zijn team beschreef als een gewone journalistieke praktijk van het publiceren van informatie van groot publiek belang.’

Zoals u misschien al weet, is Julian Assange een PR-agent van Wikileaks, een volledig valse CIA-Luciferiaanse klokkenluidersorganisatie, om het publiek een ton kippenvoer te voeren, om hen vervolgens daarmee bezig te houden en af te leiden van de waarheid.

Julian Assange was lid van een Australische sekte, genaamd ‘The Family’

Lees: Julian Assange is nog steeds lid van ‘De Familie’ (vertaald in het Nederlands), omdat men eenvoudig niet zomaar uit deze Illuminati groep stapt.
De Familie, ook bekend als de Santiniketan Park Association, of de Grote Witte Broederschap, was (lees: is) een Australische New Age groep, vertelt de media ons.

Julian Assange verkondigde op 19 juli 2010 de volgende halve waarheid:

“Ik irriteer me er voortdurend aan dat mensen worden afgeleid door valse samenzweringen zoals 9/11, terwijl we overal bewijs leveren van echte samenzweringen, voor oorlog of massale financiële fraude.”

Hoe kun je financiële fraude aan het licht brengen, zonder te onthullen dat de hogere niveaus van dit spel altijd naar het Huis Rothschild leiden? Dat kan niet, en ook daarom is hij ongeloofwaardig. Wij weten ook dat 9/11 wel degelijk een samenzwering was, en wel, van de hoogste orde!

De clubleden houden van hun ‘Awards’!

Zo Julian Assange ontving de ‘Big Brother Award Italy 2012 ‘Hero of Privacy’.

Tucker Carlson, nog een clublid!

En het is geen verrassing dat de acteur en voorman van de gecontroleerde oppositie binnen de fake ‘alternatieve media’, Tucker Carlson, zich erg heeft uitgelaten over Assange en de totaal neppe uitleveringsrechtzittingen. Ze zitten allemaal in dezelfde club, lieve mensen, omdat zij als poortwachters deel uitmaken van de ‘alternatieve media’.

Gecodeerd mediaverhaal

Omdat Julian Assange een media-acteur is, die gebruikt wordt als CON in de media-industrie, was de uitleveringsrechtszaak natuurlijk zwaar gescript en gecodeerd door de nummers. Mocht u daarin interesse hebben, lees dan verder bij de bron. Mijn excuses voor de schrijvers’ taal soms, maar het artikel toont wel dat de Illuministen grote kracht putten uit hun nummers, hun getallen!
Ik gebruik heel af en toe slechts een online calculator, wanneer ik wil weten of iets gescript is of niet. Met andere woorden: volledig gefabriceerd en georkestreerd.

 

Tot slot

Assange zou ‘vechten tegen de NWO’:

– Niet veroordeeld voor het hacken van 25 websites, waaronder het Pentagon.
– Politiek bevooroordeelde ‘lekken’ (ontmaskert Trump nooit, verdedigt zelfs Poetin).
– Pusht het officiële fakestream 9/11-verhaal.
– Heeft een eigen show op RT (voorheen Russia Today, door de Russische overheid gefinancierd, door de staat gecontroleerd internationaal nieuwstelevisienetwerk.

Connecties met Rothschild:

– In 2008 gepromoot door ‘The Economist’, eigendom van Rothschild.
– Maakt gebruik van de advocaat van Rothschild.
– Maakt gebruik van advocatenkantoor Fox Rothschild.
– Rothschild hielp zijn borgtocht betalen.

Terwijl hij zogenaamd ‘gezocht werd door de VS’ (en later door Interpol):

– Doet interviews zoals Bin Laden.
– Wijnen en dineren bij de Amerikaanse ambassade.
– Voice-overacteur voor de Simpsons (gecreëerd door de Illuminati).

Andere twijfelachtige zaken:

– Opgegroeid in een zeer occulte sekte.
– Zijn oude hackernaam was ‘Mendax’ (= 101), wat zich vertaalt met: bedriegend, misleidend, liegend, leugenachtig.
– Samengewerkt met MSM om de zogenaamde ‘lekken’ naar buiten te krijgen.
– Bewerkt ‘lekken’.
– Wikileaks is een particuliere onderneming en geen publiek belang (dat bovendien miljoenen dollars aan donaties ophaalt)
– Poseert geregeld met Vrijmetselaarshandgebaren, zoals op bovenstaande foto (de M van Masons/Vrijmetselaars).

101

Weet dat 101 staat voor Lucifer, of om George Orwell te citeren: “Je vroeg me eens”, zei O’Brien, “wat er in Kamer 101 was. Ik zei je dat je het antwoord al wist. Iedereen weet het. Het ding dat in Kamer 101 zit, is het ergste in de wereld”.
Denk ook aan ‘Room 101’ in de Matrix film. Oh, wat houden ze van hun nummers!

 

Bron:

World Stage: The Julian Assange Extradition Battle

You may also like