25 Wereldleiders kondigen internationaal Pandemieverdrag aan om de Great Reset Agenda uit te voeren

Ondertekenaars zijn onder meer het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), evenals de leiders van Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en andere landen.

In een open brief, die in tientallen kranten werd gepubliceerd, pleiten 25 wereldleiders voor de totstandkoming van een internationaal pandemieverdrag. Ook premier Mark Rutte heeft het initiatief van EU-president Charles Michel en WHO-topman Tedros Adhanom Ghebreyesus ondertekend.

Verdrag om vaccinaties te verspreiden

Een groot aantal wereldleiders heeft een oproep gedaan voor een wereldwijd Pandemieverdrag, zogenaamd om toekomstige pandemieën te voorkomen, maar vooral om vaccinaties te kunnen verspreiden, en een unilaterale aanpak van een mondiaal bestuur te implementeren.
De Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, en 20 andere wereldleiders, hebben hun krachten gebundeld in een gezamenlijke brief met de bedoeling om de steun van de bevolking te winnen voor het globalistische plan, bericht Michael Haynes.

‘COVID-19, de grootste uitdaging sinds de jaren ‘40’

De leiders noemden Covid-19 ‘de grootste uitdaging voor de wereldgemeenschap sinds de jaren veertig’. Zij voorspelden dat ‘er nog andere pandemieën en andere ernstige noodsituaties op gezondheidsgebied zullen volgen’. Wat weten zij wat de burgers niet weten?

Vaccinaties… wereldwijd openbaar goed?

Nog maar enkele weken geleden verklaarde Schwab van het WEF, die duidelijk invloed uitoefent op wereldleiders: “Zolang niet iedereen gevaccineerd is, zal niemand veilig zijn”. De leiders bevestigden opnieuw hun gezamenlijke doel van wereldwijde vaccinatie, en omschreven dit als ‘wereldwijd openbaar goed’.
Om dit zogenaamde algemene welzijn te kunnen bereiken, en een snelle verspreiding van vaccins over de hele wereld te garanderen, hebben de 25 globalisten hun nieuwe internationale verdrag in het leven geroepen: “Wij zijn van mening, dat landen samen moeten werken aan een nieuw internationaal verdrag voor de paraatheid voor en reactie op pandemieën. Een dergelijke hernieuwde collectieve verbintenis zou een mijlpaal zijn in het opvoeren van de paraatheid voor pandemieën op het hoogste politieke niveau”.

Hoofddoel verdrag

“Het hoofddoel van dit verdrag is het bevorderen van een alle regeringen en alle samenlevingen omvattende aanpak, waarbij de nationale, regionale en globale capaciteiten, en de weerbaarheid tegen toekomstige pandemieën, worden versterkt”, verklaarden de leiders. “Dit houdt onder meer in dat de internationale samenwerking ter verbetering van bijvoorbeeld alarmeringssystemen, uitwisseling van gegevens, onderzoek en de lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidsmaatregelen tegen pandemieën, zoals vaccins, geneesmiddelen, diagnostica en persoonlijke beschermingsmiddelen, aanzienlijk moet worden versterkt”.

One Health (Eén Gezondheid)

Ook zou het niet uitsluitend gericht zijn op globale vaccinatieagenda’s. Door de ‘One Health’-benadering van de leiders zou het voortbouwen op het principe van het verband tussen de zogenaamde gezondheid van mens en dier, en van onze planeet.
In een schrijven in de Britse krant The Telegraph en in andere publicaties, zoals Le Monde in Frankrijk, verklaarden de leiders voornemens te zijn ‘een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur op te bouwen, die toekomstige generaties zal beschermen’.

Betrokkenheid van elk onderdeel van onze samenleving!

Geen enkel onderdeel van de samenleving zal worden vrijgesteld van betrokkenheid bij het nieuwe verdrag, hoe dat het er ook maar uit zal komen te zien! De wereldleiders er hierbij op: “Wij zullen samenwerken met staatshoofden en regeringsleiders overal ter wereld, en met alle belanghebbenden, met inbegrip van het maatschappelijk middenveld en de particuliere sector”. Zij verklaarden, dat het hun verantwoordelijkheid is, om ervoor te zorgen dat de wereld lering trekt uit de Covid-19 pandemie, om deze ‘kans’ aan te grijpen, en als wereldgemeenschap samen te komen voor ‘vreedzame’ samenwerking, die verder reikt dan deze crisis.

Wereldvaccinatie moet in 2022 voltooid zijn.

In een toespraak tot BBC Radio herhaalde de speciale Covid-gezant van de WHO, Dr. David Nabarro, de taal die door de 25 leiders werd gebezigd, door op te merken, dat het in 2022 zou zijn, voordat de globalistische agenda van wereldvaccinatie voltooid zou zijn. En dus zinspeelde hij op ‘allerlei problemen met varianten’, voordat dat doel zou zijn bereikt.

Klaus Schwab’s Grote Reset

Het geplande verdrag lijkt zeer nauw aan te sluiten bij de doelstellingen van de Grote Reset van Klaus Schwab. De promotie van de Reset door het Wereld Economisch Forum gebruikt zelfs overeenkomstige terminologie! De maatschappelijke ontwrichting, die door het Covid-19 virus is veroorzaakt, biedt ‘een unieke kans om het herstel vorm te geven’, aldus Schwab.

‘Dit is het eindspel’

Het verband tussen het nieuwe internationale verdrag en de Great Reset was voor oud-presentator Richie Allen aanleiding om te schrijven: “Dit is angstaanjagend. Jarenlang heb ik schrijvers, onderzoekers en academici opgevoerd, die ons waarschuwden dat dit zou gebeuren. Dit is het eindspel”. Een dergelijk verdrag gaat gewoon over “het concentreren van macht in de handen van een kleine elite”, legde Allen uit. “Het is waar globalisten al tientallen jaren naar toe werken”.

 

De volledige lijst van ondertekenaars is hieronder te vinden:

J.V. Bainimarama, minister-president van Fiji; António Luís Santos da Costa, minister-president van Portugal; Klaus Iohannis, president van Roemenië; Boris Johnson, minister-president van het Verenigd Koninkrijk; Paul Kagame, president van Rwanda; Uhuru Kenyatta, president van Kenia; Emmanuel Macron, president van Frankrijk; Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland; Charles Michel, voorzitter van de Europese Raad; Kyriakos Mitsotakis, premier van Griekenland; Moon Jae-in, president van de Republiek Korea; Sebastián Piñera, president van Chili; Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica; Edi Rama, eerste minister van Albanië; Cyril Ramaphosa, president van Zuid-Afrika; Keith Rowley, eerste minister van Trinidad en Tobago; Mark Rutte, premier van Nederland; Kais Saied, president van Tunesië; Macky Sall, president van Senegal; Pedro Sánchez, eerste minister van Spanje; Erna Solberg, eerste minister van Noorwegen; Aleksandar Vučić, president van Servië; Joko Widodo, president van Indonesië; Volodymyr Zelensky, president van Oekraïne; dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie.

 

Bron:

https://www.lifesitenews.com/news/24-world-leaders-announce-international-pandemic-treaty-to-implement-great-reset-agenda

You may also like