Dr. Pierre Gilbert in 1995: Ze zullen de bloedbanen verontreinigen om een ras van zombies te creëren

Reeds in 1995 onthulde dr. Pierre Gilbert het vaccinatieplan, een plan om de mensheid te injecteren met verplichte ‘vaccins’, zodat vloeibare kristallen in de hersenen terecht zullen komen, die ELF micro ontvangers zijn en die opzettelijke infecties kunnen creëren en… zombies. 

De Canadese theologie professor, dr. Pierre Gilbert, waarschuwde de mensen tijdens zijn lezing voor het vaccin met vloeibare kristallen, die, wanneer ze worden blootgesteld aan magnetische frequenties, de ontvangers van het vaccin in zombies kunnen veranderen. Totale controle door gedwongen vaccinaties!

Griezelig nauwkeurig voorzegt hij hier in het kort, waar de agenda van de globalisten om draait:

 

Dr Pierre Gilbert: Total Control Through Mandatory Vaccines Will Cause People Who Can’t Think To Become Zombies

Vertaling:

“Bij de biologische vernietiging zijn er de georganiseerde stormen op de magnetische velden. Wat zal volgen, is de besmetting van de bloedbanen van de mensheid, hetgeen opzettelijke infecties veroorzaakt. Dit zal worden afgedwongen via wetten, die vaccinatie verplicht stellen. En deze vaccins zullen het mogelijk maken om mensen te controleren. 

De vaccins zullen vloeibare kristallen bevatten, die in de hersencellen zullen binnendringen en die micro-ontvangers van elektromagnetische velden zullen worden, waar golven van zeer, zeer lage frequenties naar verzonden zullen worden. En door deze lage frequentie golven zullen mensen niet in staat zijn om te denken; je zult in een zombie worden veranderd. 

Denk niet dat dit een theorie is… dit is al gedaan. Denk aan Rwanda.” – Pierre Gilbert (1995)

Dr. Pierre Gilbert waarschuwde ons dus duidelijk voor de mogelijkheid om mensen te controleren door middel van injecties, en om ze daarmee zelfs in zombies te kunnen veranderen.

 

Het Illuminati plan van minstens 50 jaar oud is gewoon openbaar.

Daar is niets geheims aan; laat je dus niets wijsmaken door valse profeten. Het is zelfs een vast ritueel van de Illuminati om vooraf hun plannen kenbaar te maken. Vertellen de Luciferianen ons dan werkelijk van tevoren, wat ze gaan doen?
Het antwoord is Ja, als is het via voorspellend programmeren. Een van de facetten van hun ethische code of ritueel is namelijk, dat ze de wereld alles moeten vertellen wat ze gaan doen vóórdat ze het doen.

 

De volledige speech kunt u hier bekijken:

Dr. Pierre Gilbert 1995 Speech English Translation: Globalist Tyranny, Freemasons & Zombies

 

You may also like