Duizenden niet-gevaccineerde vrouwen melden miskramen of onregelmatigheden na interacties met gevaccineerde mensen!

Niet-gevaccineerde vrouwen, maar ook mannen lijden aan een groot aantal plotselinge bijwerkingen. Ze zijn bezorgd over sterilisatie en ernstige onregelmatigheden, als ze in de buurt van gevaccineerde mensen zijn geweest, die, theoretisch gezien, spike-eiwitten kunnen afstoten en verspreiden, en wellicht meer…

De meldingen begonnen met een niet-gevaccineerde Instagram gebruiker, die met haar volgers deelde dat ze, na jaren van regelmatige cycli, haar menstruatie twee maanden op rij had gemist. Na te hebben verondersteld dat de negatieve reactie van vrouwen op de experimentele mRNA vaccins – zelfs als ze niet zijn gevaccineerd – te wijten kan zijn aan het afstoten, verspreiden ervan, begonnen veel andere vrouwen hun getuigenissen te delen. Haar account ging van 9.000 volgers naar 30.000 in minder dan 24 uur, toen zij de getuigenissen begon te delen, wat op z’n minst te denken geeft.

Worden gevaccineerde mensen gebruikt als een ‘biowapen’ tegen ongevaccineerden?

Studies toonden al aan, dat gevaccineerde personen inderdaad ziekten kunnen verspreiden.
Feit is, dat de menstruatie cyclus door heel erg veel dingen kan worden beïnvloed.

 

Bijwerkingen die niet-gevaccineerde mensen ervaren nadat ze een tijdje met gevaccineerde mensen hebben doorgebracht:

– miskramen

– ernstige migraine

– hoofdpijn

– diepe vermoeidheid

– neusbloedingen

– bloedingen

– kneuzingen

– onregelmatigheden in de borsten

– knobbeltjes in borsten

– onregelmatigheden met slapen

– onregelmatige vlekken

– onregelmatigheden in de menstruatie

– spontane menstruatie

– zwaardere periodes

– langere periodes

– meer krampen en meer pijnlijke krampen tijdens menstruatie

– vrouwen in de menopauze met opnieuw beginnende menstruatie

– vrouwen die vroeg in de menopauze komen

– bloedstolling (soms ter grootte van een vuist)

– buikgriep

– liespijn (bij mannen)

– zwelling van de zaadbal(len)

– erectiestoornissen

– zwelling van het scrotum

– braken

– diarree

 

Vrouw die seks had met gevaccineerde echtgenoot

Zij kreeg een vergrote maag, die eruitzag alsof er een basketbal in zat. Haar hele lichaam werd warm en ging transpireren, met netelroos in haar gezicht en hals, haar keel en tong voelden onprettig, en het duurde 3 dagen voordat ze weer normaal kon ademen.

Man had seks met een gevaccineerde vrouw

Eén van zijn testikels zwol daarna op ter grootte van een grapefruit.

Huisdier stierf

Een niet-gevaccineerde persoon meldde, dat de gevaccineerde persoon zijn of haar huisdier aaide, en dat het dier daarna stierf.

 

Enkele video’s over dit fenomeen op een rijtje:

1ste video – Dr. Christine Northrop, 6:15 minuten

Een regelmatige menstruatiecyclus is één van de manieren, waarop artsen de gezondheid van een vrouw vaststellen. Plots kregen duizenden vrouwen over de hele wereld onregelmatige menstruaties, vrouwen die niet waren gevaccineerd, maar in de buurt van gevaccineerde mensen waren geweest.

Het is bekend dat feromonen o.a. de cyclus van een vrouw regelen.
Haar gevoel is dat er een soort biowapen in het spel is, zodat het lichaam van de gevaccineerde persoon iets overdraagt, wat op de een of andere manier wordt uitgescheiden.

De injecties zorgen ervoor, dat het lichaam een ​​synthetisch eiwit maakt tegen een SARS COV-2 spike-eiwit. Het is een synthetisch eiwit, dat nog nooit eerder is gezien. Het schakelt zich niet uit en het stopt ook niet. Wanneer je het ‘vaccin’ eenmaal ontvangen hebt, heeft het van je lichaam een ​​fabriek gemaakt voor een synthetisch eiwit, dat theoretisch in je speeksel, urine, ontlasting, zweet, spermavloeistof, bloed, enzovoorts kan zitten! En het heeft een nadelige invloed op het meest delicate hormonale systeem. Want zwanger worden en blijven is een enorm complex systeem. En we weten, dat het spike-eiwit-antilichaam kruisreageert met Syncytin 1 en Syncytin 2, die essentieel zijn voor de placenta, de bevruchting, en het in stand houden van de zwangerschap.

Vrouwen krijgen nu een miskraam, kunnen niet zwanger worden, hebben hevig bloedverlies… en we weten nog niet waardoor. Ze heeft dus het gevoel, dat er iets wordt geproduceerd door het lichaam van een gevaccineerde persoon, dat anderen nadelig beïnvloedt. Het baart haar grote zorgen!

 

2de video – een vrouw in de holistische geneeskunde, 3:40 minuten

Niet-gevaccineerde vrouwen hebben ernstige menstruele onregelmatigheden, wanneer ze in de buurt zijn geweest van gevaccineerde mensen. Verder waarschuwt ze, omdat dit ook haar werk is:
Als een vrouw na de menopauze opeens weer ongesteld wordt, is dit meestal een teken van kanker.
Het aantal zaadcellen van gevaccineerde mannen daalt drastisch.
Er wordt geprobeerd om ons te steriliseren.
Miskramen zijn met bijna 400% gestegen!
Vertel het uw arts als u opeens een onregelmatige menstruatie heeft.

 

3de video – Verpleegkundige waarschuwt voor gevaccineerde mensen, 11:34 minuten

Deze verpleegster deelt alle verschillende feedbacks, die ze heeft gekregen over ernstige bijwerkingen, vanwege het feit dat men in de buurt van gevaccineerde mensen was.
Ze vertelt o.a., dat een dokter geen gevaccineerde mensen op kantoor wil hebben, samen met niet-gevaccineerde mensen.
Als je kleine kinderen hebt, raadt zij aan om ze weg te houden van iedereen, die is geïnjecteerd.
Kinderen op scholen met gevaccineerde leerkrachten lopen het risico te worden gesteriliseerd.
[Excuses voor haar woordgebruik, etc., maar duidelijk is dat ze geschokt en furieus is.]

 

4de video – Gezondheids- en fitnessspecialist, 8:07 minuten

Haar menstruatie was deze maand verschrikkelijk en erg zwaar. Ze heeft normaal gesproken een normale menstruatie zonder huiduitslag. Bovendien heeft ze zich erg humeurig gevoeld; haar man heeft dat opgemerkt. Ze voelde zich slapjes en bleek, en alsof ze moest gaan zitten, omdat ze misschien flauw zou vallen. Haar menstruatiepijn was heftig. Ze had het gevoel dat ze een miskraam had tijdens haar menstruatie met abnormaal bloedverlies en zelfs deciduaal weefsel, dat uit de baarmoeder werd gestoten. Veel vrouwen hebben dezelfde klachten, zegt ze.
Er zijn vrouwen, die een vroege menopauze doormaken.
Ook zij heeft honderden getuigenissen op Instagram gezien van vrouwen, die allerlei onregelmatigheden en klachten hebben kregen.

 

5de video – Andrew, die aan documentatie werkt over dit fenomeen, 4:32 minuten

Hij ziet vrouwen met intense menstruatiecycli, langere menstruatiecycli en grote bloedstolsels.
Gedurende een periode van 7-10 dagen, ondergaat het lichaam van de ontvanger van het ‘vaccin’ een soort van ontgassing, zegt hij. Het lichaam raakt zó ontstoken, en probeert de zware metalen en gassen kwijt te raken.
Deze injectie is een biowapen om van het menselijk ras af te komen. Ze hebben het strategisch en briljant gericht op vrouwen en hun placenta. De placenta komt er zelfs uit bij vrouwen, die in de buurt van gevaccineerde mensen zijn geweest, zegt hij.
Als u zwanger bent, wilt u voor de zekerheid niet in de buurt zijn van iemand die 2 of 3 weken geleden is gevaccineerd. De gevaccineerde mensen zullen nog steeds een lage frequentie uitzenden, omdat men letterlijk hun immuunsysteem en hun vermogen om te genezen heeft weggenomen.

 

6de video – Dr. Lawrence Palevsky, gerenommeerd gecertificeerd kinderarts, auteur en veelgevraagd docent, 12:05 minuten

Als er onderzoek wordt gedaan naar injecties, waarvan wordt aangenomen dat het vaccins zijn, hebben we vaak 7 tot 15 jaar nodig om te weten wat de injecties doen met het lichaam en de mensen om ons heen. We hebben niet genoeg observatiegegevens om te weten of deze vaccins veilig zijn.

De vraag is of het spike-eiwit in het experimentele mRNA vaccin ook ongevaccineerde vrouwen ziek kan maken. En dat terwijl ons is verteld, dat deze vaccins ons zouden moeten beschermen tegen een ‘virale infectie’: SARS COV-2. Vaccins zouden u dus immuniteit tegen het SARS COV-2 virus moeten geven, maar dit is nog nooit aangetoond!

Dat spike-eiwit is behoorlijk schadelijk voor menselijk weefsel. We weten dat het spike-eiwit is aangetroffen in het speeksel en in de anus.
De vraag is, wordt het ook gevonden in de uitademingsdeeltjes, die uit onze adem komen? Wordt het in de huid aangetroffen, wanneer we transpireren en ruiken, en komen de spike-eiwitten er dan uit?
Zo ja, heeft dat gevolgen voor andere mensen met wie we in contact komen?

Er moet zeker verdenking zijn wanneer u ziet dat mensen, die niet-gevaccineerd zijn, ‘Covid-achtige’ symptomen krijgen naast miskramen, bloedingen, onregelmatige menstruatiecycli, etc.

Men ontdekt, dat de genetische instructies van het spike-eiwit niet alleen specifiek gericht zijn tegen het ‘virus’. Nee, de genetische instructies van het spike-eiwit zijn ook vergelijkbaar met, of hetzelfde als veel eiwitten, die in het lichaam zelf voorkomen! Dus als we een antilichaam gaan produceren tegen de genetische instructies van het spike-eiwit, zullen die antilichamen elk stukje eiwitweefsel in het lichaam vinden, dat overeenkomt met de genetische instructies van het spike-eiwit! Dat antilichaam tegen de genetische instructies van het spike-eiwit zal een aanval veroorzaken op elk van de eiwitten en weefsels in het menselijk lichaam, die vergelijkbaar zijn met, of hetzelfde zijn als de genetische instructies van het spike-eiwit. Dat is de reden waarom u een toename van auto-immuunziekten zult gaan zien, zegt hij.

Vele maanden geleden verscheen er een artikel in de Europese literatuur, waarin verschillende eiwitten in de mannelijke en vrouwelijke voortplantingssystemen werden gevonden, die vergelijkbare genetische instructies hadden als de genetische instructies van het spike-eiwit. De wetenschappers maakten zich toen zorgen, dat als we de genetische instructies van het spike-eiwit in het lichaam injecteren, zodat het lichaam een ​​antilichaam tegen die genetische instructies van het spike-eiwit aanmaakt, we er ook voor zorgen, dat het lichaam een ​​antilichaam maakt tegen de mannelijke en vrouwelijke voortplantingssystemen, omdat die eiwitten in de mannelijke en vrouwelijke voortplantingssystemen vergelijkbare instructies hadden als het spike-eiwit!

Hij uitte een zeer sterke bezorgdheid, omdat hij denkt dat het in feite sperma zal stoppen en zelfs verwijderen uit de bevruchting van een eitje, en ook het eitje zelf kan aantasten, en de placenta.

 

Kan het zo zijn dat je nanodeeltjes absorbeert?

Als het een mRNA-vaccin is, en dat is het, kan het dan zo zijn dat je in theorie mRNA-deeltjes absorbeert? Dit zijn lipiden op nanoschaal, zeer kleine deeltjes… en er zijn miljoenen mensen die deze injecties krijgen!

De huidige gegevens lijken aan te geven, dat deze deeltjes in de lucht aanwezig kunnen zijn, en aanwezig zijn in veel lichaamsvloeistoffen en uitwerpselen. En wanneer u vloeistoffen uitwisselt met een gevaccineerde persoon, heeft u problemen. Het lipide beschermt het mRNA, en het is klein genoeg om door de lucht te bewegen.

Celeste Solum: Het vaccin bevat onder meer de mRNA-boodschapper. Het nieuws doet het allemaal heel natuurlijk klinken, en ze liegen: ‘dat het gewoon een vet, lipide, is. Weet je, je hebt vetten, lipiden, in je lichaam. Nu, dit wordt een speciale lipide, speciaal voor jou’. In deze lipide zit hydrogel: mRNA-boodschapper-bewerkingen, dus dat zal uw DNA veranderen, verder: waterbeertjes-materiaal, en een speciaal afleverpakket…
Lipiden zijn vetten en vetachtige stoffen, die in de biochemie een belangrijke rol spelen. Ze zijn onoplosbaar in water, maar wel oplosbaar in alcohol. Dit zou verklaren, dat de overheden willen dat men twee maanden geen alcohol drinkt, vanaf de vaccinatie, want het zal mogelijk de verandering van uw DNA remmen, o.a….

Komt het afgestoten spike-eiwit in de lucht terecht?

Verder is er de mogelijkheid, dat het spike-eiwit, dat wordt geproduceerd door de vaccins, wordt afgestoten en in de lucht terechtkomt, en dat het mogelijk is dat u het eigenlijke spike-eiwit absorbeert, dat door die vaccins werd geproduceerd. Wat dit eiwit echt in je lichaam doet, vereist verder onderzoek, maar je systeem zal er een verdediging tegen opbouwen.

WHO testte sterilisatie vaccins

De Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties ontwikkelde vaccins, die vrouwen in het geheim zouden steriliseren (permanent, na meerdere doses), en testte ze in Afrika.
De vaccins zorgden ervoor, dat het immuunsysteem van vrouwen een hormoon aanviel, dat van vitaal belang was voor de zwangerschap, waardoor baby’s in de baarmoeder stierven.
Er zijn veel meldingen van vrouwen, die dezelfde effecten ondervinden, nadat ze de zogenaamde Covid vaccins hebben gekregen.

De eiwitten, die bij de vaccins zijn betrokken, bootsen eiwitten na die de placenta in het baarmoederslijmvlies insluiten, en zouden er dus voor zorgen, dat het immuunsysteem van vrouwen hun eigen placenta aanvalt en hun eigen baby’s doodt.

Opmerkelijk

Er is een geval bekend van een niet-gevaccineerde Zuid-Afrikaanse vrouw, die in de buurt was van een gevaccineerde persoon in dezelfde auto. Twee dagen later kreeg de niet-gevaccineerde Zuid-Afrikaanse vrouw symptomen van ‘Covid’, en belandde ze in het ziekenhuis. Daarna gebeurde precies hetzelfde met haar niet-gevaccineerde Zuid-Afrikaanse echtgenoot.

Berichten komen van over de hele wereld! We moeten begrijpen dat we in oorlog zijn, en daarnaar plannen en handelen.

 

Zie ook:

Stay Away From the Vaxxed, It Is Official, From PFIZER’S OWN DOCUMENTS

 

Bronnen:

https://montanadailygazette.com/2021/04/16/unvaccinated-women-report-miscarriages-after-interactions-with-vaccinated-people/

https://z3news.com/w/critically-important-unvaccinated-people-are-suffering-a-multitude-of-adverse-reactions-with-concerns-of-sterility-from-being-near-vaccinated-people/

You may also like