Simulatie scènes laten zien hoe de VS zich voorbereidt op nucleaire oorlog te midden van spanningen met Rusland

De Verenigde Staten is begonnen met oorlogsoefeningen in een nucleair scenario. In 2019 zond men een horror simulatie uit, die nucleaire oorlog tussen de VS en Rusland onthult.

Eindtijdnieuws.com
16 mei 2022

 

Mei 2022 – Amerikaanse rollenspelers sloten zich aan bij een nucleaire oorlogssimulatie, als onderdeel van de zogenaamde ‘Guardian Response 22 homeland emergency exercise’ in Indiana. De VS lijkt zich hierin voor te bereiden op de mogelijkheid van een nucleaire oorlog. Rollenspelers vertonen gruwelijke verwondingen.

Fictieve nucleaire gebeurtenis

In het Muscatatuck Urban Training Center, Indiana, worden soldaten van het Amerikaanse leger beoordeeld op basis van hoe zij hun beroepsvaardigheden toepassen op een fictieve nucleaire gebeurtenis. Sergeant Jermaine Jackson legt uit:

“Wat zijn jullie plannen wanneer een nucleair apparaat van 5 ton in jullie stad tot ontploffing komt?”

Hoewel onwaarschijnlijk, – schrijft de fakestream media – traint het Amerikaanse leger, om gemeenschappen te helpen in deze worstcase scenario’s, en om de paraatheid voor missies en noodhulp te verbeteren.

Chemische Defensie, Biologische, Radiologische en Nucleaire Response Force

De simulatie wordt georganiseerd door de 78ste Trainingsdivisie van de Amerikaanse Militaire Reserve.
Tijdens de oefening werken meerdere eenheden, die vallen onder de Chemische Defensie, Biologische, Radiologische en Nucleaire Response Force, om paraatheid te testen en reactievermogen.

Stafsergeant Francisco Vasquez en zijn eenheid hebben sinds februari dit jaar getraind voor de ontsmetting van een massaal aantal slachtoffers! Hij wil zijn soldaten voorbereiden, zodat ze sneller en nauwkeuriger zullen zijn als het gaat om het opzetten van een ontsmettingstent. Vasquez en zijn team zijn verantwoordelijk voor het ontsmetten van iedereen, die besmet is in dit nucleaire scenario.

 

September 2019 – Horror simulatie onthult nucleaire oorlog tussen VS en Rusland, ‘waarbij 34 miljoen mensen onmiddellijk worden gedood’

De simulatie onthulde bijna 2 jaar geleden de gruwelijke chaos, die zou voortvloeien uit een oorlog tussen de VS en Rusland, maar ook Europa!

De vier minuten durende video, getiteld ‘Plan A’, laat zien hoe een conflict tussen de Verenigde Staten en Rusland zou kunnen escaleren van een conventionele oorlog tot een Derde Wereldoorlog.

De onheilspellende video simulatie laat ook zien, hoe atoombommen op aarde zouden regenen, waarbij, in minder dan vijf uur, naar schatting 34 miljoen mensen om zouden komen. De meesten zouden al binnen 45 minuten sterven:

 

PLAN A | Nuclear War Between U.S. and Russia (2019 Simulation)

 

De simulatie is gebaseerd op echte machtsverhoudingen van de strijdkrachten, kernwapendoelen, en schattingen van dodelijke slachtoffers.

De witte stippen stellen atoombom explosies voor, terwijl grote nucleaire doelen (grotendeels silo’s) worden weergegeven als blauwe (NAVO) en rode (Rusland) driehoeken.

In deze simulatie begint het conflict als de NAVO-troepen vanuit West-Europa Rusland binnentrekken. Rusland vuurt een nucleair waarschuwingsschot af (linker stip), waarop de NAVO reageert met een enkele tactische nucleaire aanval (rechter stip) uit een straaljager (blauw symbool boven witte stip).

Nog eens 60 miljoen zouden gewond raken door de explosie, zeggen experts. Ze voegden eraan toe, dat het aantal dodelijke slachtoffers later zou stijgen als gevolg van nucleaire oorlog en andere langetermijneffecten.

Apocalyptisch nucleair conflict

De gevechten escaleren snel tot een tactische nucleaire oorlog in Europa, waarbij Rusland en NAVO-troepen 480 kernkoppen uitwisselen via vliegtuigen in een apocalyptische strijd in de lucht. De oorlog begint, wanneer Rusland een nucleair waarschuwingsschot afvuurt vanaf een basis nabij de stad Kaliningrad, in een poging een opmars van de VS en de NAVO door West-Europa te stoppen.

Het aantal slachtoffers bereikten binnen drie uur 2,6 miljoen!

Nu Europa vernietigd is, vuurt de NAVO 600 kernkoppen af ​​vanaf Amerikaanse land- en onderzeeërbases, gericht op Russische nucleaire strijdkrachten. Rusland neemt wraak met raketten (rode lijnen), die vanuit silo’s en onderzeeërs worden gelanceerd. Deze uitwisseling veroorzaakt 3,4 miljoen slachtoffers binnen de komende 45 minuten.

Met als doel het herstel van de andere kant te blokkeren, vernietigen Rusland en de NAVO elk elkaars 30 meest bevolkte steden met vijf tot tien kernkoppen in elke stad. Dit leidt tot meer dan 85,3 miljoen slachtoffers binnen de volgende 45 minuten. Het leidt tot ongeveer 91,5 miljoen slachtoffers in het hele conflict. Dat omvat 31,4 miljoen doden en 57,4 miljoen gewonden.

Hoewel het allemaal misschien een beetje vergezocht klonk in 2019, was de wereld toen al dichter bij een kernoorlog dan ooit sinds de Tweede Wereldoorlog, volgens een VN-wapen chef.

 

De drie ergste kernwapens ‘van de toekomst’ 

Staven van god

Een vreemd, maar uiterst angstaanjagend wapen, wordt de ‘staven van de god’ genoemd, gebaseerd op het concept van het creëren van door de mens gemaakte meteorieten, die naar de vijand kunnen worden geleid. Echter, in plaats van stenen te gebruiken, worden staven ingezet, ter grootte van telefoonpalen! Deze zouden zijn gemaakt van wolfraam, een zeldzaam metaal, dat bestand is tegen de intense hitte, die wordt gegenereerd door de atmosfeer van de aarde binnen te gaan. De ene satelliet vuurt de staven af ​​in de richting van de atmosfeer van de aarde, terwijl de andere deze naar een doel op de grond stuurt. Ze bereiken snelheden van 7000 meter per uur, en raken de grond met de kracht van een klein nucleair wapen. Ze creëren echter geen radioactieve neerslag.

Gesmolten metalen kanonnen

Dit horror idee wordt ontwikkeld door DARPA. Het wordt de Magneto Hydrodynamic Explosive Munition (MAHEM) genoemd. Dit baanbrekende rail-kanon kan een straal gesmolten metaal afvuren, die met honderden mijlen per seconde door de ruimte wordt geslingerd, door de krachtigste elektromagneten die ooit zijn gebouwd! Het gesmolten metaal kan dan tijdens de vlucht veranderen in een aerodynamische slak, en door een ander ruimtevaartuig of satelliet heen dringen. Een munitie explodeert dan binnenin.

Ruimte kracht schepen

De VS is bezig met het aandrijven van hun ruimtevaartuig, hoewel China bezig is met de ontwikkeling van een van hun eigen ruimtevaartuigen. De topgeheime Amerikaanse XS-1 is in ontwikkeling door DARPA. Het kan tien keer de snelheid van het geluid reizen. Bovendien kan het raketten lanceren. Ondertussen werd er in 2019 een onbemand ruimtevaartuig ontwikkeld in het China Aerodynamics Research and Development Centre in Mianyang, in de provincie Sichuan, ook wel bekend als Base 29.

 

Bronnen:

Chilling scenes show the United States preparing for nuclear war

Horror simulation reveals nuclear war between US and Russia ‘killing 34million immediately’

You may also like