Computerhackergroep ‘Killnet’ kondigt ‘wereldwijde internetaanval’ aan (16 mei 2022)

‘Killnet’ kondigt ‘Russische’ cyberaanvallen aan op: VS, VK, Duitsland, Italië, Letland, Roemenië, Litouwen, Estland, Polen, Oekraïne…

Eindtijdnieuws.com
17 mei 2022

 

De ‘hackgroep’ kondigde afgelopen maandag geplande aanvallen aan op het Verenigd Koninkrijk, omdat ze zich zouden verzetten tegen ‘de oorlog van Poetin’. Herinner u dat Poetin slechts een marionet is, een kloon, en het zou me niet verbazen wanneer er inmiddels meerdere klonen van hem het daglicht hebben gezien.

Om nog meer chaos te creëren voor de NWO, is dit hun methode: de tweekoppige adelaar uit de Vrijmetselarij. Het betekent dat alle twee-tegenovergestelde krachten in de wereld altijd één buik voeden. De twee koppen dienen altijd hetzelfde Maçonnieke Beest!

‘De oorlog wordt verklaard’ aan een aantal EU-landen

De andere landen, die het doelwit zijn van deze zogenaamd ‘aan Rusland gelieerde groep,’ zijn de VS, Duitsland, Italië, Letland, Roemenië, Litouwen, Estland, Polen en Oekraïne. En Nederland, het landje dat niet genoemd wordt, ligt daar precies tussenin!

 

Killnet hackers announce Russian cyber attacks on UK for standing up to Putin’s war

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

De hacktivisten beweerden, dat ze de infrastructuur van de anti-cybercriminaliteit van de Italiaanse staatspolitie hadden verstoord, nadat het hackpogingen op het Eurovisie Songfestival had geblokkeerd. Hackers van de Killnet groep maakten maandagochtend in de vroege uurtjes bekend, dat de beweringen van de Italiaanse staatspolitie over de verstoring van cyberaanvallen in het weekend ‘vals’ waren. In dezelfde aankondiging – in het Russisch – verklaarde Killnet ook ‘de oorlog’ aan de 10 hierboven genoemde landen, waaronder de ‘bedrieglijke politie van Italië’. De groep beweerde verantwoordelijk te zijn voor de schijnbaar offline website van de cyberafdeling van de politie.

Zondag bevestigde de Italiaanse staatspolitie, dat ze ‘de aanvallen konden neutraliseren en afweren’.
‘Geïdentificeerd door de CNAIPIC (National Computer Crime Center for Critical Infrastructure Protection) van de Verkeerspolitie, werden talloze ‘zombie-pc’s’ gebruikt voor de cyberaanval.’

Wat is een zombie-pc?

In pc-termen zijn zombies aan elkaar gekoppeld in botnets. Een zombie-pc wordt ook wel een bot genoemd – en een collectie van individuele bots is een botnet. Cyberzombies zijn gevaarlijk. Een zombie-pc is een computer, die handelingen op afstand uitvoert, zonder dat de gebruiker hiervan op de hoogte is. Deze manipulatie kan het resultaat zijn van een drive-by download, waarbij de gebruiker onbewust malware downloadt. Als er op deze manier een achterdeur op de computer komt, kunnen criminelen deze gebruiken om in het systeem binnen te dringen, en de pc op afstand te bedienen. Vanwege de griezelige gelijkenissen tussen de zombies in Hollywood films, die geen eigen wil hebben, en de op afstand bestuurde computers, noemen beveiligingsexperts deze geïnfecteerde pc’s ook wel ‘zombies’ of ‘zombie-pc’s’.

‘Cyber’ is een voorvoegsel, dat gebruikt wordt voor iets wat met internettechnologie samenhangt.

Het netwerk van gekaapte computers kan enorme dimensies krijgen…

Er zitten wel duizenden of soms zelfs miljoenen zombie-pc’s in een netwerk!

Alles is gescript, van te voren uitgedacht en gepland

Denk even terug aan de uitspraak van Klaus Schwab van het WEF, dat het ‘voortplantingspercentage’ van een cyberpandemie ongeveer 10 keer hoger zou zijn dan wat we hebben meegemaakt met het ‘Coronavirus’. Natuurlijk is dit een ‘valse vlag’, gepleegd door de Luciferiaanse elite, de Illuminati zelf als een ‘excuus’ voor de VS en de NAVO, om daadwerkelijk oorlog te gaan voeren met Rusland.

De cijfers van de Illuminati
De verborgen cijfers en symbolen, – zoals bijvoorbeeld logo’s – onthullen de boodschap:
KillNet = 99
Bovendien zijn de K en de N benadrukt in KillNet, en dat niet zonder reden. De N staat namelijk voor 13, maar deze letter betekent ook ‘slang’. ‘Kill’ is gelijk aan het numerieke getal 44 in gematria, zoals ook: fallen angel, nuclear war, etc. Het zijn belangrijke getallen voor de Illuminati!

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/cyber-polygon-2021-globalisten-simuleren-een-komende-cyberpandemie-om-zich-voor-te-bereiden-op-economische-reset/

https://eindtijdnieuws.com/new-intel-us-power-grid-to-be-taken-down-with-cyber-attack-false-flag-kill-switch-transcript/

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Killnet hackers announce Russian cyber attacks on UK for standing up to Putin’s war

You may also like