Kinderhandel, lichamen en wapens ontdekt op Evergreen schip dat het Suezkanaal blokkeerde

Meer dan duizend verhandelde kinderen en lijken zijn door US Navy Seals uit zeecontainers in het Suezkanaal gered. Evergreen is de naam van één van de grootste scheepvaartinfrastructuur bedrijven ter wereld.

Bronnen zeggen dat op het moment van schrijven nog steeds kinderen werden gered en lichamen werden ontdekt in Evergreen’s 18.000+ containers. De containers bevonden zich op een schip van de Evergreen Corporation, dat het kanaal blokkeerde vanaf dinsdag 23 maart tot en met maandag 29 maart.

Massavernietigingswapens

De Navy Seals vonden ook massavernietigingswapens op het 6 verdiepingen hoge schip. Hiervan wordt aangenomen, dat ze voorbestemd waren om een ​​oorlog in het Midden-Oosten te beginnen.

Eindelijk kon dinsdag het Evergreen vrachtschip worden losgemaakt en naar Bitter Lake in Egypte gebracht. Op bevel van de Egyptische president werden de containers van het schip gehaald en daarna doorzocht door US Navy Seals.

Veel andere schepen, die in het Suezkanaal werden geblokkeerd, bleken ook wapens aan boord te hebben, vermoedelijk voor hetzelfde doel. De wapens zouden door de Israëlische Geheime Diensten aan de moslims worden gegeven.

Kinderhandel netwerk

Het Japanse, Taiwanese schip van Evergreen Corporation was in feite mede-eigendom van Walmart en de Clinton Foundation, bekend om haar internationale kinderhandel netwerk! Ze verplaatsen zeecontainers voor de kost. De kinderen werden naar verluidt uit tijdschriften als Wayfair besteld, door pedofielen die veel geld betaalden voor bepaalde misbruikte kinderen.

Mensenhandelaars werden gearresteerd en kartels opgepakt.

Volgens zeggen hebben hun ‘eigenaars’ wereldwijd een behoorlijk inkomen verloren. De Deep State-operatie zou 400 miljoen dollar per uur hebben verloren, terwijl de schepen een week vastzaten. Dat zou verbleken in vergelijking met wat de kinderen moesten doormaken.

 

Slechts een complottheorie?

Hier is de getuigenis van een dappere overlevende van mensenhandel, die beweert dat ze als kind ooit vast zat in een van die Evergreen containers voor mensenhandel. Ze sprak ook over martelkamers.
Haar Instagram-profielen zijn momenteel privé. Het duurt even voordat de video afspeelt.

Misschien hoort u het slachtoffer ook praten over ondergrondse tunnels en over adrenochroom…

Herinnert u zich wijlen Phil Schneider in een bericht over diepe ondergrondse militaire bases?
Hij sprak toen ook over het oogsten en martelen van kinderen voor adrenochroom; dat was een video uit 1996.

 

Nog meer aanwijzingen dat het niet om een complottheorie gaat…

Evergreen schepen hadden problemen in havens over de hele wereld. Waarom? En waarom waren Special Ops US Navy Seals op magische wijze ter plekke om de kinderen te redden? Is het schip met opzet aan de grond gelopen?

Het gerucht ging dat men, door gaten in de Microsoft-software, de Evergreen scheepssoftware kon hacken, de besturing overnemen, en het schip de oever van het kanaal in kon sturen. We krijgen misschien nooit het hele verhaal te horen.

Tot nu toe heeft de Kapitein van het Evergreen schip in het Suezkanaal geweigerd mee te werken. Waarom zou de kapitein van een schip in vredesnaam niet meewerken, tenzij er belangrijke redenen voor zijn? Waarom wilde hij de zwarte doos niet overhandigen?

Mainstream media februari 2021

Zelfs de MSM zijn begonnen te melden, dat zeecontainers worden gebruikt om mensen te verhandelen. In februari werd gemeld:

“De Nederlandse politie ontdekte een martelkamer, verborgen in één van de verschillende zeecontainers in een landelijk gebied op de grens van Nederland en België. Een onderzoek leidde de politie naar een opslagplaats, met daarin zeven zeecontainers. De containers waren bekleed met geluidsisolerend materiaal, en waren uitgerust met camera’s”, aldus het rapport.

sound proof torture chamber

Zes van de zeven containers konden worden gebruikt om mensen vast te houden; ze hadden handboeien aan de vloer en aan het plafond, evenals chemische toiletten.

De politie vond een voorraad instrumenten, waaronder scalpels, snoeischaren, zagen, tangen en tape. Er waren ook zwarte katoenen tassen, die over het hoofd konden worden getrokken, en verder politie-uniformen, kogelvrije vesten, en een stel verschillende soorten scharen op een tafel. De verdachten hadden gesprekken over marteling gevolgd.

Volgens het Korps Landelijke Politie is in één van de containers een tandartsstoel gevonden met pols- en enkelbanden. Waar hebben we eerder gehoord over tandartsstoelen? Toen de politie het huis van Jeffrey Epstein binnenkwam, waren ze aanvankelijk verbaasd toen ze zo’n stoel opmerkten. Er is een reden voor het gebruik van tandartsstoelen.

Diepe banden met de CIA

Er is een ander Evergreen-bedrijf, Evergreen Aviation, dat een geschiedenis heeft van mensenhandel en een diepe band met de CIA. Evergreen heeft, ondanks recente financiële problemen, nog steeds een Boeing 747 in Columbus, Ohio, en onderhoudt nog steeds een regelmatige dienst naar Hong Kong. De enige terminal die dat vliegtuig kan bedienen, is eigendom van Landmark Aviation.

Landmark Aviation zou het bedrijf bij uitstek zijn geweest voor het CIA-programma, bekend als de ‘Torture taxi’. Onder dat programma werden mensen ontvoerd, naar zwarte locaties over de hele wereld gevlogen, en maanden of jaren gemarteld. Europese regeringen waren op de hoogte van dit programma, en sommigen vaardigden zelfs arrestatiebevelen uit tegen betrokken CIA-officieren.

Ziet u het verband?

Als je een stapje achteruit doet en naar alles kijkt en hoe het allemaal met elkaar verbonden is, wordt het pijnlijk duidelijk wat er aan de hand is.

Bill Gates making devil horns sign

Wist u trouwens dat Bill Gates, satanist en pedofiel, woont aan de Evergreen Point Road?

De buitenwijk van Medina, een rustige stad aan Lake Washington, is een paradijs voor miljardairs. Verscholen achter de heggen en poorten aan Evergreen Point Road, de hoofdweg van Medina, bevinden zich enkele van de duurste herenhuizen van Amerika, behorend tot techneuten als Jeff Bezos en Bill Gates. Voor degenen die besluiten te bezoeken, zorg ervoor dat je je gedraagt: sinds 2009 heeft Medina 24-uurs beveiligingstoezicht, dat het kenteken vastlegt van elke auto die de stad binnenkomt.

Details en documenten verkregen door The New York Times onthullen een veel nauwere band tussen Bill Gates en wijlen Jeffrey Epstein dan wat de oprichter van Microsoft had toegegeven.

 

Bronnen:

https://truth11.com/2021/04/03/trafficked-children-bodies-weapons-found-on-evergreen-ship-blocking-suez-canal/

https://truth11.com/2021/03/28/evergreen-human-trafficking/

Mypatriotsnetwork.com/patriot/human-trafficking-survivor-exposes-secrets-of-shipping-containers-cps-more (BANNED)

You may also like