Vrijheid van meningsuiting: Microsoft en vrienden willen online privacy vernietigen

Microsoft werkt samen met een aantal technologie- en mediabedrijven, om een systeem te creëren voor het traceren van inhoud op het internet, dat uw online privacy en anonimiteit kan vernietigen.

De aard van het web, zoals we dat nu kennen, zou weleens radicaal kunnen gaan veranderen, want Microsoft wil elk stukje inhoud en meningsuiting online kunnen volgen!

Lees wat Breitbarts technologie-redacteur Allum Bokhari hierover zegt, over deze nieuwe samenwerking, om inhoud op het net te volgen:

 

“… wat het doel van deze organisatie lijkt te zijn… ze willen elk stukje inhoud volgen. Alles dat is gemaakt en naar internet gaat. Ze willen het auteurschap weten; ze willen de herkomst weten. Dat is hun gestelde doel.”

 

En als je kijkt naar de bedrijven, die bij deze coalitie betrokken zijn, dan heb je niet alleen Microsoft.
Want Microsoft runt Words. Microsoft runt Paint. En zij hebben ook nog hun eigen software voor het maken van video’s. En dan hebben we Adobe. Als je een .pdf maakt, is deze van Adobe. Als je Photoshop gebruikt, is dat van Adobe, zo ook Adobe Illustrator en Adobe Acrobat. Premier Pro, de nummer één video-creatieve software… ook dat is Adobe. En dan zijn er nog Kladblok, Edge en de Office Suite.
Als u een .doc of een .jpg maakt, is er waarschijnlijk een Microsoft-service bij betrokken.

Meest brutale machtsgreep van Big Tech ooit

Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA) is de naam van dit samenwerkingsverband.
Simpel gezegd, het doel van deze organisatie is om een ​​systeem te bedenken, waarmee alle inhoud op internet kan worden herleid tot de auteur: de oorsprong. Denk aan berichten, geschreven artikelen, video’s, Word documenten, audio’s, afbeeldingen, memes, foto’s, muziek, noem maar op! Wanneer ook maar iets van dat alles het internet bereikt, komt het daarop, gekoppeld aan een reeks signalen, waarmee de herkomst kan worden gedetecteerd!

Truepic

En dan is er ook Truepic, een bedrijf dat technologie heeft ontwikkeld om de herkomst van foto’s te volgen, vanaf het moment dat ze op een smartphone zijn vastgelegd.

Intel

Ten slotte is er Intel, dat de markt domineert op het gebied van centrale verwerkingseenheden (CPU’s) voor laptops en desktops. De CPU is verantwoordelijk voor het verwerken van vrijwel alle informatie op computers. Of u nu een zin typt of een screenshot maakt, het is de CPU, die deze gegevens verwerkt. Toegang tot de CPU is de ultieme vorm van digitale bewaking! Zelfs als u geen verbinding heeft met internet, ziet de CPU nog steeds wat uw computer doet.

Krachten bundelen

De combinatie nu van al deze krachten creëert de mogelijkheid om informatie op te sporen en ook te vinden, vanaf het moment dat deze op een computer is aangemaakt. Signalen kunnen aan informatie worden gehecht, om ervoor te zorgen dat deze wordt gecensureerd en onderdrukt, waar deze ook maar online gaat! En zelfs als iemand anders diezelfde informatie deelt, kan deze worden onderdrukt, simpelweg vanwege het punt van herkomst. En last but not least kunnen de signalen worden gebruikt, om ‘andersdenkenden’ te identificeren!

Meerdere indicaties dat dit exact de doelen zijn van Microsoft!

Volgens Microsoft is de coalitie opgericht met maar één doel: het stoppen van de verspreiding van ‘desinformatie’, ‘complottheorieën’ en ‘nepnieuws’, nieuws dat tegen de gevestigde orde, het beest systeem, ingaat. Uiteraard zijn de omgekochte reguliere media sterk betrokken, die in hoge mate worden bedreigd door informatie van andersdenkenden.

Project Origin, de voorloper van deze coalitie

De missie van Project Origin luidt als volgt: ‘Verkeerde informatie vormt een groeiende bedreiging voor de integriteit van de informatie over het ecosysteem. Het hebben van een aantoonbare bron van herkomst voor de media en de wetenschap, dat er onderweg niet mee is geknoeid, zal helpen om het vertrouwen in nieuws van vertrouwde providers te behouden.’ Dit is de tactiek van de MSM: de eigen foute misinformatie projecteren op anderen, die u wellicht wel de volle waarheid zullen vertellen.

We weten allemaal wat dit betekent…

Je zult overal te vinden zijn. Het brutale gedrag van Facebook, Twitter en Google van het afgelopen jaar verbleekt in vergelijking hiermee!

 

Bronnen:

https://www.rebelnews.com/microsoft_wants_to_track_every_piece_of_content_online_allum_bokhari_ezra_levant

https://www.breitbart.com/tech/2021/02/25/bokhari-microsoft-and-friends-want-to-destroy-online-privacy/

You may also like