Overlevende van satanisch ritueel misbruik onthult de satanische koningin in Windsor Castle en meer

De onderstaande video is het getuigenis van de dappere, moedige overlevende van satanisch ritueel misbruik (SRA), Jeanette Archer.

“Ze zijn reptielen.”

Kinderhandel en meer wordt aan het licht gebracht door Jeanette Archer, evenals wat er werkelijk plaatsvindt in Area 51.

Jeanette Archer is een overlevende van satanische rituelen. Haar getuigenis en openheid onthult kinderhandel en de verschrikkingen, die zij als kind heeft doorgemaakt.

Jeanettes ouders hebben haar niet alleen honderden keren verkocht aan de goed betalende elite, voor verkrachting en marteling, maar ze hadden ook een grote kinderhandel ring voor de satanische Vrijmetselaarscult.

Ze werd misbruikt en verkocht door haar eigen familie vanaf 3-jarige leeftijd, waar ze jarenlang gruwelijk misbruik van verkrachting doorstond en getuige was van meerdere moorden op kinderen.

Regeringen, machthebbers, de koninklijke familie, het Vaticaan en Hollywood doen allemaal mee aan kinderhandel. Deze organisaties maken deel uit van de Vrijmetselarij.

De video legt het satanisch ritueel misbruik en de kinderhandel bloot:

 

JEANETTE ARCHER EXPOSING THE SATANIC QUEEN AT WINDSOR CASTLE

Of bekijk de video hier.

Link naar de volledige live stream.

 

Jeanette Archer spreekt zich nu uit om diegenen aan te moedigen, die soortgelijke ervaringen hebben met kinderhandel.

Dank aan Jeanette voor het uitspreken en het geven van hoop en moed aan andere overlevenden, om de hand te reiken en te vechten voor gerechtigheid.

 

You may also like