cameras watching you
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Droom: In de Geest wist zij dat ze naar ons keken

Jessica deelde de volgende twee profetische waarschuwingsdromen, die haar dochter ontving…

“Ik wilde deze twee dromen van mijn dochter delen. Ze is elf jaar oud. Ik geloof dat ze een waarschuwing zijn voor de gemeente. Ze had deze niet in haar eentje kunnen verzinnen, niet in zulke details.

Eerste droom

In de eerste droom was ze bij ons thuis. Ze zat in de woonkamer, toen ze opkeek en een camera naar haar zag kijken. In de geest wist zij dat ze naar ons keken, omdat we Christenen zijn. Toen ze wakker werd, vertelde ze me dat God haar had verteld, dat ze niet bang hoefde te zijn en dat Hij bij ons zou zijn.

Een jaar later zag ze een camera met gezichtsherkenning in een artikel over Chinese Christenen tijdens COVID-19. Ze vertelde me dat het een camera uit haar droom was.”

Tweede droom

“In de tweede droom zag ze een jong meisje aanbidden met haar familie. Plots kwamen er mannen naar de deur, en namen dat meisje mee. Ze namen haar mee naar een kamp met andere kinderen. Ze beschreef het kamp als een overgangsplaats. Toen zag ze een trein, die hen naar een gevangenis zou brengen. Ze zag het meisje in een cel. Het meisje haalde een Bijbeltje tevoorschijn en begon erin te lezen. Ze klampte zich vast aan haar geloof.

Mijn dochter is 11, en ze weet dat deze dromen van God komen. Na beide dromen wist ze, dat wat er werd getoond beangstigend was, maar ze was niet bang. God liet haar geen angst voelen.

Jessica’s droom bevestigt een droom, die ik vorig jaar ontving, waarin ik een auto voor mijn huis zag staan. De auto stond tegenover mijn huis, met twee mensen op de voorbank. Toen ging ik naar de achterkant van het huis en zag hetzelfde: een auto tegenover mijn huis, met twee mensen op de voorbank. Toen hoorde ik: “Ze kijken naar je.”

Surveillance netwerken met camera’s, drones en satellieten

Toen ik dat hoorde, begreep ik naar wie de droom verwees, want het zijn dezelfde mensen, die over de hele wereld surveillance netwerken hebben opgezet met bewakingscamera’s, drones en satellieten, die elke beweging in de gaten houden. Insider-klokkenluiders, zoals Edward Snowden en anderen, hebben laten zien hoe deze bureaus computeralgoritmen hebben geschreven, om enorme hoeveelheden gegevens te doorzoeken, die al onze telefoontjes, sms-berichten, e-mailberichten en posts op sociale media vastleggen, zodat ze zich kunnen concentreren op de specifieke mensen, die de top van hun observatielijst hebben gehaald.

En naar wie kijken ze?

Uiteindelijk iedereen, die niet in lijn is met hun globalistische agenda, om de wereld tot slaaf te maken onder de heerschappij van het door Jezuïeten gecontroleerde Vaticaan. Dat maakt per definitie alle Christenen en Joden het primaire doelwit. Sceptici proberen deze beweringen in diskrediet te brengen, door ze ‘complottheorieën’ te noemen. Maar de historische feiten bewijzen, dat Rome al meer dan 2.000 jaar dezelfde agenda nastreeft. De recente technologische vooruitgang heeft hen echter in staat gesteld, om dichter bij het bereiken van hun doel te komen, door ons veel verder te volgen dan wat mogelijk was in een vorige generatie!

En de Bijbel bevestigt, dat dit niet alleen wilde theorieën zijn, maar het bewijs dat we dichter bij de terugkeer van de Here Jezus Christus komen, omdat het waarschuwt voor de opkomst van een wereldregering, een wereldwijd financieel systeem en één wereldreligie vlak voor Zijn terugkeer. (Daniël 7-8, Openbaring 6, 13)  En God bevestigt deze waarschuwingen aan Zijn volk, door middel van profetische dromen, zoals die hier gedeeld worden.

Maar ondanks al deze dingen kan Gods volk zich verheugen, omdat Degene die bij ons is veel groter is dan degene, die tegen ons opkomt. Deze tijdelijke lichte last van verdrukkingen zal spoedig voorbijgaan. Met elke dag die voorbijgaat, komen we weer een stapje dichter bij onze eeuwige beloningen, die alles, wat we ons kunnen voorstellen, ver zullen overtreffen. En in de tussentijd heeft Hij ons de grote eer gegeven, om deel uit te maken van Zijn eindtijdleger, en de grootste oogst aller tijden binnen te halen. Glorie aan God!

James Bailey

 

Bron:

https://z3news.com/w/spirit-she-knew-they-were-watching/

You may also like