Operation Warp Speed vaccines
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw Software Programma ‘Tiberius’ | Neusspray variant COVID-19 vaccin

Hoe een COVID-19 vaccin eigenlijk kan helpen bij de verspreiding van het virus. Het kan mogelijk zijn om anderen te infecteren, zelfs nadat je al een vaccin hebt gekregen. Om het henzelf en ons gemakkelijker te maken, is men al bezig met het testen van COVID-19 neusspray vaccins.

Een vaccin dat zou moeten beschermen tegen het Coronavirus, zou zelfs kunnen bijdragen aan de verspreiding ervan! Dat is een risico, dat weinig aandacht heeft gekregen te midden van het jubelrapport van 9 november van Pfizer Inc. en BioNTech SE, dat hun vaccin ‘zeer effectief’ lijkt te zijn. Het is een kwestie van timing, zeggen ze. Als iedereen in de wereld is gevaccineerd, of antistoffen heeft ontwikkeld door blootstelling aan de ziekte, is er geen probleem. Tenminste, dat beweren zij! Maar in het begin, wanneer slechts enkele mensen worden beschermd, kunnen ze de ziekte onbewust verspreiden onder mensen, die nog steeds kwetsbaar zijn. En dat zijn met name de ouderen en zij, die reeds een ernstige onderliggende ziekte hadden.

Pfizer en de Centers for Disease Control and Prevention reageerden niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar, want Bloomberg Businessweek gaf aan: “Het is mogelijk dat mensen die gevaccineerd zijn, vele anderen ziek maken.” Jason Gale van Bloomberg bracht deze kwestie ter sprake bij Paul Griffin, een professor aan de faculteit geneeskunde aan de Universiteit van Queensland in Australië.

Operation Warp Speed

De vaccins en de kits, die nodig zijn om de injecties toe te dienen, zullen worden vervoerd via partnerschappen, die Operation Warp Speed ​​heeft gesmeed met particuliere bedrijven, waaronder FedEx, UPS en de medische leverancier McKesson.

General Gustave Perna on Operation Warp Speed

Generaal Gustave Perna fungeert als de Chief Operating Officer van Operation Warp Speed. Als Chief Operating Officer fungeert hij als co-leider, en houdt hij toezicht op de logistiek van het vaccin tegen de COVID-19 plandemie.
“Mijn doel is,” zegt Generaal Gustave Perna, “om tientallen miljoenen doses vaccins hopelijk in december te verspreiden, en we breiden uit tot honderden miljoenen doses in januari, februari, maart.”
De generaal zei, dat de beslissing over hoeveel doses van het vaccin naar elke staat moet worden gestuurd, zal worden genomen door een ‘groep, die enkele van de beste wetenschappers van het land, en leden van het kabinet van de president omvat’.

 

Nieuw Software Programma ‘Tiberius’

En nu komt het… Een deel van het distributieproces is afhankelijk van overheidsfunctionarissen, die informatie invoeren in een nieuw eigen software programma, genaamd ‘Tiberius’. Het systeem is speciaal gemaakt voor Operation Warp Speed. Het koppelt databases, die elke COVID-19 vaccindosis volgen, van fabricage tot inenting bij de patiënt.
Voor vijf van de zes verwachte vaccins, waarin Operatie Warp Speed ​​belastinggeld heeft geïnvesteerd, moeten patiënten twee afzonderlijke doses krijgen! Perna zegt, dat één van de grote kwetsbaarheden bij de operatie is, dat de tweede dosis niet op tijd op de beoogde locatie aankomt! Hij hoopt dat ‘Tiberius’ dit probleem zal helpen verminderen.
Bill Gates gaf echter al aan dat er minstens 2 vaccins nodig zullen zijn, en wellicht daarna nog meer…

Perna gaf aan, dat zij ervoor moeten zorgen dat iedereen de vaccinatie toewijzingen begrijpt, die ze zullen krijgen, en de frequentie, waarin ze de vaccinaties zullen ontvangen. Dan hebben zij de mensen nodig om verbinding te maken in Tiberius; de mensen kunnen dan ook aangeven, waar het vaccin geplaatst dient te worden.

Was Tiberius niet de Keizer van Judea, onder wie Pontius Pilatus diende?

Een deel van het distributieproces is dus afhankelijk van overheidsfunctionarissen, die informatie invoeren in het softwareprogramma ‘Tiberius’. Dit nieuwe software systeem is speciaal gemaakt voor Operation Warp Speed, om hen, die gevaccineerd zijn goed in de gaten te kunnen houden. Tiberius zal alle vaccins volgen bij de mensen, die ze krijgen. Het is zeker geen toeval, dat het dezelfde naam draagt als van de Keizer van Judea, toen Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, werd gekruisigd. En Palantir is het moederbedrijf van Tiberius. Symboliek is overal, mensen! Alsjeblieft, word wakker!

 

Nanotech biosensor vaccins 

Doel: iedere wereldburger zal in de nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via de implanteerbare biometrische nanosensor. De biosensor onder de huid kan trackers een handje helpen, door bijvoorbeeld griepachtige infecties op te sporen, nog vóórdat hun symptomen, zoals hoesten, zich beginnen te vertonen! Dat zegt o.a. de maker van het vaccin Profusa.

Het is een openlijk toegegeven feit, dat de huidige COVID vaccins nanotech vaccins zijn, die een verscheidenheid aan nanotech platforms en toedieningssystemen gebruiken. COVID is daarbij een voorwendsel, om de sinistere nanotech agenda vooruit te helpen, de infiltratie van het menselijk lichaam met nanosensoren, die gegevens van u kunnen verzenden en ontvangen.

De nanosensor van het vaccin heeft twee delen:

1  Een daarvan is een string van 3 mm hydrogel, een materiaal waarvan het netwerk van polymeerketens wordt gebruikt in sommige contactlenzen en andere implantaten. Het koord wordt door middel van een vaccin onder de huid ingebracht en bevat een speciaal ontworpen molecuul, dat een fluorescerend signaal buiten het lichaam uitzendt, wanneer het lichaam een infectie begint te bestrijden.

2  Het ander, tweede deel is een elektronisch onderdeel, dat zich aan de huid hecht. Het stuurt licht door de huid, detecteert het fluorescerende signaal, en genereert een ander signaal, dat de drager naar een dokter, website, enz. kan sturen.

 

Bill Gates: 700.000 mensen kunnen sterven door de Corona vaccinaties 

Gates, die met zijn miljarden de WHO en de media heeft opgekocht en controleert, drong er tevens op aan dat overheden methodes gaan bedenken, om ‘de aarzelingen over vaccins’ bij de bevolking, die volgens hem zouden zijn ontstaan door ‘complottheorieën’, weg te nemen. In het voorjaar erkende hij echter zelf in een TV interview dat 700.000 mensen kunnen sterven door de aankomende Corona vaccinaties. Het was dezelfde video, waarin een beroemde Amerikaanse viroloog waarschuwde, dat het aantal slachtoffers eerder in de miljoenen zal lopen; YouTube echter blokkeerde de video!

 

Zie ook:

WATCH: WARNING! Aborted fetal tissue is in the COVID-19 vaccine

 

 

Het neusspray COVID-19 vaccin

Dit soort vaccins, of COVID-19 sprays, zouden veel gemakkelijker kunnen worden gedistribueerd; het hoeft niet bij extreem lage temperaturen van -70 graden te worden opgeslagen, om de ingrediënten nog goed te laten werken. In september dit jaar echter moest de klinische testfase kort worden onderbroken, omdat een proefpersoon een ernstige bijwerking kreeg: een vorm van ruggenmergontsteking.

Er zitten nog meer ‘voordelen’ aan dit vaccin voor onze wereldleiders: de angst en daardoor de drempel om een vaccin te accepteren, zal hierdoor flink worden verlaagd! Maar nogmaals, het is geen gewone neusspray; het is en blijft een vaccin dat permanente, niet terug te draaien veranderingen in uw lichaam zal bewerkstelligen. Ja, ook een neusspray vaccin bevat vreemde cellen en allerlei toevoegingen, en wie weet wat allemaal niet meer, waar de leek totaal geen verstand van heeft, en wat blijkt, veel artsen ook niet… eenvoudig, omdat ze hiervoor niet zijn opgeleid. Nog steeds worden veel bestanddelen van de vaccins verborgen gehouden voor zowel het medisch personeel als het publiek.

En dan herinneren we ons het feit nog dat Coronavaccins toevoegingen bevatten, die 97% van de vrouwen onvruchtbaar kunnen maken, om dan nog maar niet te spreken over wat er dan bij de mannen gebeurt… Heb je het COVID-19 eenmaal vaccin ontvangen? Dan kun je het virus zelfs helpen verspreiden. Bovendien kan het je ernstig ziek maken en je DNA voor altijd veranderen.

 

Bronnen:

https://www.facebook.com/carrie.madej

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-11/if-we-re-not-careful-a-vaccine-might-help-covid-19-spread

https://www.defenseone.com/technology/2020/03/military-funded-biosensor-could-be-future-pandemic-detection/163497/

https://www.cbsnews.com/news/operation-warp-speed-covid-19-vaccine-delivery-fda-60-minutes-2020-11-08/

https://www.clinicaltrialsarena.com/comment/nasal-spray-vaccine-covid-19/

You may also like