Politie houdt cijfers van schoolkinderen in de gaten om te bepalen wie een crimineel wordt!

Stel je een wereld voor, waarin de politie de toekomst van een kind kan voorspellen, door simpelweg naar hun schoolresultaten te kijken. Welkom in de ongelooflijke wereld van voorspellend politiewerk in Amerikaanse stijl!

Blijkbaar beschouwt het Pasco Sheriff’s Office (PSO) een kind met lage cijfers en een slechte discipline als een toekomstige crimineel. Ze gebruiken cijfers en geschiedenis van misbruik, en de kinderen en hun ouders weten van niets. Het wordt hen eenvoudig niet verteld.

De PSO voorspelt al zeker twintig jaar stiekem, hoe schoolkinderen crimineel kunnen worden.

Het Pasco Sheriff’s Office houdt een geheime lijst bij van kinderen, van wie zij denkt dat ze in een misdaadleven terecht kunnen komen, op basis van factoren, zoals of ze zijn misbruikt, of op school een D of een F hebben gekregen, volgens het interne inlichtingenhandboek van de politiedienst.
Het kantoor van de sheriff houdt zo in het geheim gegevens bij van 420 lagere en middelbare scholieren.

De 50 pagina’s tellende poging van de PSO om te rechtvaardigen, waarom ze voorspellen welke schoolkinderen toekomstige misdaden zullen plegen, is zorgwekkend.
Pagina 4 beweert, dat aanpassingen aan de wet door de jaren heen hebben geleid tot het verbeteren van de noodzakelijke praktijken voor het delen van informatie, als gevolg van een schietpartij op school bij Marjory Stoneham Douglas… wat niet eens in de buurt komt om te rechtvaardigen, hoe nep hun voorspellingsprogramma werkelijk is. Deze schandalige rechtvaardiging van de PSO voor het binnendringen van de privacy van schoolkinderen grenst aan het absurde.

“In de wetenschap dat iedereen een basislijn heeft, en wanneer mensen onder die basislijn duiken, kunnen we een aantal interventiestrategieën bieden, hen in contact brengen met een casemanager of andere hulpbronnen voor gedragsgezondheid binnen de gemeenschap, die hen kunnen helpen zich te stabiliseren, voordat ze in een crisis terechtkomen,” zei Pasco Sheriff Lt. Toni Roach. Het bureau van de sheriff zei, dat zijn praktijken voor het delen van gegevens met het schooldistrict 20 jaar oud zijn en cruciaal zijn, om campussen veilig te houden.

Het gaat best wel heel ver om te beweren, dat kinderen vanaf 10 jaar levenslange criminelen kunnen en zullen worden als ze slechte schoolcijfers halen, met dit ‘Vroegtijdig waarschuwingssysteem’!
Sommige dingen, die de politie van Florida gebruikt, om te bepalen of een schoolkind al dan niet een toekomstige crimineel zal worden, zijn verbijsterend. Zaken als ongunstige ervaringen uit de kindertijd, het sociale netwerk van een kind, en of een kind al dan niet van huis is weggelopen, zijn allemaal factoren…

De meeste dingen, die een schoolkind op de toekomstige criminele lijst zetten, zijn ongelooflijk:
Zijn de ouders, broers of zussen van een schoolkind asociaal?
Vertoont een schoolkind(eren) tekenen van antisociaal gedrag?
Kreeg een schoolkind(eren) een slechte opvoeding?
Haalde een schoolkind(eren) slechte cijfers?
Is het schoolkind(eren) het slachtoffer geworden van een persoonlijk misdrijf?
En misschien wel de meest schokkende reden om een ​​schoolkind op een toekomstige lijst van criminelen te zetten, is… Hangt een schoolkind(eren) in het openbaar rond?

Ik weet niet hoe het met u zit, maar bijna kind speelde wel buiten en hing buiten rond. Volgens hun redenering zou dat van bijna elk kind een potentiële crimineel maken!

Wat is het volgende?

Zullen ze gaan voorspellen, welke peuters toekomstige criminelen kunnen worden?

 

Bron:

https://massprivatei.blogspot.com/2020/11/police-monitor-schoolkids-grades-to.html

You may also like