Bevestigde dood van Dr. Noack door gericht energiewapen na ontdekking van grafeenhydroxide in ‘V’

Dr. Ariyana Love over biosensoren en nano-scheermesjes. Ze bevestigt de dood van Dr. Noack, nadat hij grafeenhydroxide in het vaccin had gevonden… maar wie is deze Dr. Love?

In een update van de zaak met Dr. Andreas Noack, voegt Dr. Ariyana Love zich bij Stew Peters, om te bevestigen dat de Duitse chemicus inderdaad dood is, ondanks geruchten van het tegendeel.
Noack’s video over grafeenhydroxide in de vaccins, die als ‘scheermesjes’ hun werk doen, ging viraal kort voor zijn sterven.
Zijn rouwkaart en handgebaren gaven te kennen dat hij een Vrijmetselaar moet zijn geweest.

Dr. Love nu zegt, dat ze niet alleen een persoonlijke uitnodiging kreeg voor Dr. Noack’s begrafenis, ze onderzocht ook het politieverslag van zijn vroegtijdige dood in het ziekenhuis van Lavanttal, Oostenrijk.

Zijn deze mensen dan allemaal op de een of andere manier verbonden met elkaar?

Dr. Noack was blijkbaar verhuisd naar het landelijke zuidoosten van Oostenrijk

Hij woonde niet langer op de zolderflat in Zuid-Duitsland, waar hij live streamend gezien werd, terwijl hij werd gearresteerd op 18 november, 2020, door leden van het USK-ondersteuningscommando van de Beierse Special Forces, de speciale eenheden van de Beierse politie.

Let op de gedeeltelijke misinformatie

Herinner u voor een moment wie Stew Peters is; dan gaat u mogelijk de connecties beter doorzien. The Stew Peters Show, weten we nu, wordt u aangeboden door de Vrijmetselaar Mike Lindell van MyPillow.com, verbonden met één van de grootste politieke spelers op dit moment: Donald Trump! Dit is een van de redenen dat Stew Peters u nog steeds doet geloven dat er een ‘links’ en ‘rechts’ bestaat binnen de politiek. Met andere woorden, dat uw stem nog steeds het verschil kan maken. Hij zegt u:

‘Links kan niet toegeven dat hun kostbare vaccins hebben gefaald, dus ze verdrievoudigen deze en raken meer dan ooit geobsedeerd door meer injecties in meer armen. Als een derde dosis niet voldoet, zullen ze beginnen met er vier te verplichten.’ Let op: dit is ook onderdeel van de bangmakerij en het  moeten voorzeggen wat er in de nabije toekomst staat te gebeuren.
‘Dr. Ariyana Love uit Finland is één van onze belangrijkste gasten geweest over de vraag of grafeenoxide in deze vaccins zit. Ze deelde ons onlangs verontrustend nieuws: Dr. Andreas Noack, de Duitse arts, die beweert microscopisch kleine nano-scheermesjes in een vaccinmonster te hebben gevonden, is overleden slechts enkele dagen na zijn meest recente bevindingen. Dr. Ariyana Love voegt zich bij ons.’

Luister verder vanaf 2:00 minuten:

 

Confirmed: Doctor Dead After Vaxx Discovery: Dr. Noack Dead After Locating Graphene Hydroxide


De leugens van de politie

Duitse bronnen hadden gemeld, dat Dr. Noack niet het doelwit was geweest, waarbij het hoofdbureau van politie in Midden-Franken aankondigde, dat ‘de operatie, die was geïnitieerd door het Berlijnse openbaar ministerie, was gericht tegen een bende, die verdovende middelen smokkelde’. De politiewoordvoerder benadrukte ook, dat de operatie ‘geen vergelding was tegen de persoon, die de livestream uitzond’.

Potentiële gerichte energiewapens

Dr. Love vertelt Stew Peters, dat er die nacht een stroomstoring was, de nacht dat Dr. Noack alarm sloeg over grafeenhydroxide in de vaccins, en dat dit het bewijs is van potentiële gerichte energiewapens die zijn gebruikt. Ze zegt:

“Toen, op 3 december, werd er een anonieme video vrijgegeven van donkerveldmicroscopie, waarop de grafeenhydroxide nano-scheermesjes te zien waren. En deze werden helemaal ingezoomd op de afzonderlijke scheermesjes. Ze lijken precies op scheermesjes! Het was in het Duits nagesynchroniseerd, dus het zou heel goed met zijn werk te maken kunnen hebben. Dat is baanbrekend! En natuurlijk zullen de media zwijgen.”

Informatie over de vaccins en meer

Dr. Love deelt vervolgens een aantal absoluut huiveringwekkende dingen over de patenten, en hoe we in feite worden besproeid met het biowapen. Ze zegt te werken aan ontgiftings- en genezingsprotocollen om de getroffen miljarden te helpen.

Zij beweert verder dat de biosensoren in de vaccins dezelfde zijn als de zogezegde biochips, maar levert hier niet echt voldoende bewijs voor.
Verder, wie zegt dat Moderna’s patenten het bezit zijn van Israël? Zegt zij dit omdat ze pro-Palestina is misschien, en haat koestert tegen Israël? En denkt ze nu echt dat de VS en andere staten en Trump er niets mee te maken hebben?

‘The Future Belongs to Palestine’ (De toekomst behoort aan Palestina), proclameert ze op haar Facebook. Nu, mijn God heeft mij heel iets anders geleerd in Zijn Woord.

Palestine talk with Antisimite Ariyana Love - exposed

 

Hydrogel zit ‘overal’ in…

Celeste Solum heeft ooit gemeld, ‘dat het WEF plannen heeft om tegen het eind van dit jaar al onze  voedselsystemen getransformeerd te hebben. Hydrogel zit ‘overal’ in, zoals hydrogel om al het water te ‘zuiveren’. En ons water en voedsel wordt steeds vaker ‘bewerkt’.’ Dr. Love beweert echter dat het letterlijk nu al in al ons voedsel zit op dit moment, mmhhh.

Dr. Love maakt in deze video ook reclame voor Infowars van de Vrijmetselaar Alex Jones.

Is er een supplement voor beschadigd DNA?

Naar mijn mening geeft deze arts, die zij beweert te zijn, u naast enkele waarheden ook valse hoop, wanneer u zich hebt laten vaccineren, door te zeggen:

“Maar er is hoop. Ik bedoel, er is een supplement, dat beschadigd DNA kan repareren en herstellen. Het kan genen weer aanzetten; in hoeverre weet ik niet. Maar het keert het stapelen van bloedcellen binnen enkele minuten om. Er is hoop voor mensen die gevaccineerd zijn. We moeten doorgaan met ontgiften, en ons aan een protocol houden dat werkt in ons lichaam, om ons de verdediging te geven die we nodig hebben. Er bestaan ​​dus middelen en daar help ik mensen mee.”

Stew Peters: “Goed. Wil je informatie geven over waar mensen dit spul kunnen vinden?”

En dan geeft ze alleen haar emailadres, en noemt even Meta Nutrients. Ik heb dit moeten opzoeken, want ik kon dit niet zo 1, 2, 3 vinden… en ik heb het ook niet in de ‘show notes’ kunnen terugvinden.

Dr. Ariyana Love: “Ze zijn niet hopeloos. We hebben een microscoop – ik werk met artsen over de hele wereld. Oke? Dit zijn eerstelijnsartsen. Dit zijn mensen aan de top van hun carrière – hun vakgebied. En we boeken resultaten. Sommige artsen krijgen resultaten als ze de natuurlijke protocollen gebruiken. En dus begeleid ik mensen daarheen, en ik ben nog steeds de hele tijd aan het onderzoeken. We hebben microscopie.”

Stew Peters: “Ja, want we geven niet op. We zitten in team God, we zitten in team Jezus, we winnen.” Oja, Stew? “We weten dat. Het goede boek zegt dat. We weten hoe het boek afloopt. We zitten in het juiste team. Dus we gaan niet opgeven. We gaan dit ding als een hel bevechten, tot het absolute einde. En in Jezus ‘naam gaan we dit winnen.”

Wel, ik weet niet wat voor Bijbel je leest, Stew; wel weet ik dat Jezus Christus zal winnen en zal wederkomen na een periode van grote verdrukking.

“Ik bedoel, dit gaat niet gebeuren. Onze kinderen zullen nergens eigendom van zijn, van welke regering dan ook. Onze kinderen zijn kinderen van God. Dat is van wie ze zijn.”

Dat is precies wat de occulte New Age doctrine u leert: dat we allemaal, jong en oud, niemand uitgezonderd, kinderen van de Allerhoogste God zijn. Van bekering en berouw wordt u niets verteld.

Omdat ik hier meer verdachts bespeurde, ben ik toch even wat dingen gaan opzoeken…

Meta Nutrients

U kunt de dennennaalden bij haar bestellen – het is een internationale stichting – voor zo’n 90 tot 130 euro de kilo!
Tip: Waarom niet gewoon wat naalden uit het nabijgelegen bos halen, of uit uw voor- of achtertuin, die super goed hun werk doen en net zo effectief zijn?

Waarom is Dr. Love verbonden met Vrijmetselaar Dr. Zelenko, bekend van het ‘Dr. Zelenko Protocol’, en ook met New Age arts Dr. Ramola D, Celeste Solum’s favoriete arts? Beiden hebben sterke New Age ideeën. Ik heb Dr. Ramola D ook al samen met New Ager Dr. Carrie Madej gezien. Toeval? Ik denk het niet!

Dr. Love maakt u verder wijs dat Wereldoorlog III reeds is begonnen. En waarom, denkt u, dat ze een ‘Jodenhater’ en ‘Antisemiet’ wordt genoemd?
Ook deze link heeft ze van haar Facebook verwijderd, of haar gehele Facebook na het schrijven van dit artikel verwijderd!

Meta Nutrients Trust

Op Dr. Ariyana Love’s Facebook leren we, dat zij ook de stichting Meta Nutrients Trust heeft opgericht, de naam van haar Facebook.
Meneer D. Frank en Ariyana Love leiden dit initiatief onder Meta Nutrients Trust, een internationale trust stichting!
Dan Frank, afgebeeld met het bekende V teken, is ook nog eens een congres kandidaat. Ariyana Love is voorzitter van Meta Nutrients Trust, en beiden zijn (ICSPR) Goodwill Ambassadeurs voor Palestina.

GAZA hope international promoted by Meta Nutrients Trust - Dr. Ariyana Love

https://www.facebook.com/GazaHope1/photos  (verwijderd!)

 

Wat is het ICSPR?
Het Interuniversitair Consortium voor Politiek en Sociaal Onderzoek (ICPSR) is ’s werelds grootste archief van digitale sociaalwetenschappelijke gegevens! ICPSR levert gegevens en middelen aan een gemeenschap van honderden instellingen over de hele wereld, waaronder studenten, wetenschappers, beleidsanalisten, beleidsmakers, overheidsfunctionarissen en de reguliere media.

Wat is de betekenis van het V-teken binnen de Illuminati?

‘V’ is het Romeinse teken voor het getal 5. En Adam Weishaupt gebruikte het binnen de Illuminati om de ‘Wet van Vijven’ te symboliseren, maar er is meer.
Het occulte V-symbool wordt als vredesteken gebruikt, en staat voor het aanbidden van Lucifer. Deze discipelen van Lucifer beschermen hun religie niet met woorden, maar met symbolen en tekens en gebaren. Ze bespotten je door het midden in je gezicht te laten zien.

Dan Frank making the V hand sign and Dr. Ariyana Love exposed

Laat u aub niet misleiden of bang maken door de zogenaamde Omicron variant door deze ‘christenen’. Onderzoek het voor uzelf, en behoud het goede.

Pauzeer even op 4:06 minuten, en let op de reptielen ogen… ben ik de enige die dit ziet?

Dr. Ariyana Love reptilian eyes

 

Zie ook:

Celeste Solum: Grafeen kan ons veranderen in ‘iets onvoorstelbaars’

Taggen via PCR-tests, vaccins, massale depopulatie en transformatie van al het leven op aarde

 

Don’t be scared, be prepared

 

Bronnen:

https://forbiddenknowledgetv.net/dr-noack-confirmed-dead-after-graphene-hydroxide-podcast/

https://ambassadorlove.wordpress.com/author/ambassadorlove/

You may also like