De mysterieuze moord op Dr. Andreas Noack kort na zijn video over Grafeenhydroxide

Details zijn nog niet bevestigd, maar het lijkt er sterk op dat Dr. Andreas Noack, een vocale tegenstander van de vaccins, zaterdag werd vermoord.

Was hij een targeted individual?
Door de beschrijving die zijn partner of vrouw gaf, lijkt het een gericht energiewapen te zijn geweest.

De Duitse onderzoekschemicus Dr. Andreas Noack zei:

“Grafeenhydroxide werd gevonden in alle onderzochte vaccins.”

“Grafeenoxide vormt structuren in de bloedstroom van ongeveer 50 nm breed en 0,1 nm dik. Ze zijn erg dun maar erg sterk. Ze werken als kleine scheermesjes in de bloedstroom, die de bloedvaten kan doorsnijden. Ze ontbinden niet. Eenmaal in de bloedbaan zullen ze er voor altijd blijven! Hun effect op de bloedvaten is cumulatief. Hoe langer ze blijven in de bloedbaan, hoe meer schade er na verloop van tijd aan de bloedvaten wordt toegebracht.”

 

Een andere kop zegt:
‘Moord! Slechts enkele uren na publicatie van het onderzoek naar het vaccin, is Dr. Noack dood.’

Rouwkaart

Op de rouwkaart, – geheel in het zwart – zie ik bovenaan 3 piramiden staan, en onderaan ook een Vrijmetselaarssymbool. Is Noack zijn boekje te buiten gegaan en heeft hij een geheim onthuld? Of was het een psyop?
Was hij een Vrijmetselaar? De handgebaren en symbolen lijken dit wel te bevestigen.

Dit alles geeft ongetwijfeld te denken, en waarom New Age klokkenluiders als Dr. Carrie Madej, Celeste Solum, Dr. Tenpenny, en vele, vele anderen gewoon vrijuit kunnen gaan.

 

Dr Noack Killed After Posting This Vid on How Graphene Hydroxide Nano-razors Destroy Body


Een Duitse lezer stuurde deze schokkende samenvatting over Noack’s dood, zijn marteling.

En dit is de video van zijn vrouw of partner, vrijgegeven op 29 november 2021. U kunt er ook de rouwkaart vinden.

 

Significante uitspraken van Dr. Noack

“Het krijgen van de injectie is als Russische Roulette spelen. De mensen, die onmiddellijk of kort na het krijgen van de injectie sterven, zijn als slachtoffers van Russische Roulette. Wanneer de grafeenhydroxide onmiddellijk de bloedvatwand raakt, veroorzaakt het de dood of onwel worden, onmiddellijk na het krijgen van de injectie.”

“Artsen die autopsies uitvoeren op slachtoffers van de vaccinatie zullen niets vinden. Deze artsen zijn op zoek naar iets biologisch als doodsoorzaak. Echter, de grafeenhydroxide is niet biologisch maar chemisch-toxisch, dus het zal niet zichtbaar zijn in hun onderzoeken.
Er zijn foto’s van gestold bloed, dat uit de neus komt. Mensen bloeden van binnenuit dood!
Vooral de topsporters die dood neervallen, hebben snelstromend bloed. Hoe sneller het bloed stroomt, hoe groter de kans is dat er schade door de ‘scheermesjes’ wordt aangericht. Als je dit als chemicus in het bloed injecteert, dan ben je een moordenaar!”

“De vraag die de vaccinmakers en de politici moeten stellen, is deze: Waarom zitten deze scheermesjes in de vaccins? Hoe kunnen zij rechtvaardigen dat ze in de vaccins zitten?
En nu willen zij kinderen vanaf 5 jaar dwingen met dit verschrikkelijke wapen!”

De Duitse chemicus PhD en koolstofexpert zei, dat hij heeft gewerkt voor ’s werelds grootste fabrikanten van actieve kool, een goed begrip heeft van grafeenoxide en grafeenhydroxide, en gekwalificeerd is om rGO (gereduceerde grafeenoxide) te beschrijven, dat gevonden wordt in de COVID vaccins.

 

Bron:

Wife Describes Dr. Andreas Noack’s Death Ray Torture

You may also like