Boosters 10 maal krachtiger dan de eerste vaccinaties! | Stew Peters exposed

‘Ask Dr. Jane’ in The Stew Peters Show wordt u aangeboden door de Vrijmetselaar Mike Lindell van MyPillow.com. Stew Peters ontmaskerd!

Dr. Jane Ruby sloot zich weer trouw aan bij ‘The Stew Peters Show’ voor het wekelijkse ‘Ask Dr. Jane’-onderdeel, waarin Ruby aankondigde dat nieuwe bevindingen suggereren, dat de booster injecties maar liefst 10 keer krachtiger werken dan de eerste reeks injecties, die verantwoordelijk zijn voor de dood van bijna 20.000 gedocumenteerden op alleen al de VAERS website, waarvan werd gezegd dat het slechts 1% van de werkelijke bijwerkingen vertegenwoordigt. Dus het werkelijke aantal is mogelijk zo’n 100 keer hoger.

Note: ook een Dr. Jane Ruby laat regelmatig Vrijmetselaar handgebaren zien.

 

MyPillow Mike Lindell and Trump big friends Freemason handshake

Mike Lindell en Donald Trump… ziet u de connecties?

 

Uit de gegevens van VAERS blijkt ook, dat 100% van de gemelde sterfgevallen door het Covid-19 vaccin werd veroorzaakt door slechts 5% van de geproduceerde batches (partijen), en de meerderheid werd naar rode Republikeinse staten in de VS gestuurd. Weet dat één partij vaccins wel miljoenen spuiten kan bevatten. Deze partijen zouden 630 maal meer mensen schaden, wordt beweerd, dan andere partijnummers. Ze doodden 22 maal meer mensen. Er wordt hier dus gezegd dat andere batches of partijen mogelijk minder schadelijk zijn.

Wist u trouwens dat 63 en 22 belangrijke nummers voor Vrijmetselaars zijn?

Ja, hoe komt het dat bepaalde batches van het vaccin schadelijker zijn gebleken dan andere?
Hoe komt het dat bepaalde partijen Covid-19 vaccins dodelijker zijn gebleken dan andere?
Hoe komt het dat de meest schadelijke en dodelijke Covid-19 vaccins in de hele VS werden gedistribueerd (13 staten), terwijl de minst schadelijke en dodelijke slechts in een paar staten werden gedistribueerd? Is dit met opzet gedaan?
Ja, en hoe zit dat dan met Nederland? Waarschijnlijk kom je daar nooit achter.

 

BOOSTER DANGER: 10 Times More Potent Than First Shots

 

Stew Peters exposed

Hoe komt het dat Stew Peters zo hoog in Google staat, voor iemand die de overheden en Big Pharma volledig lijkt bloot te leggen? Maakt hij onderdeel uit van de gecontroleerde oppositie?

Let eens goed op de symbolen en zijn handgebaren…

de duivelshoorn, het alziend oog, de twee handen die de revers vastpakken, de rode cirkel(s), het getal 6… ze hebben allemaal betekenis.

De rode cirkel stelt onder andere de zon voor, denk aan zonaanbidding. In het Maçonnieke systeem staat rood ook symbool voor regeneratie, vernieuwing.
Merk op dat rechtsonder in Stew’s video’s het cirkel-logo af en toe een 6 vormt. Niets is toeval!

Stew Peters Freemason hand signs and devil's horn - 3 images

 

Verwarring, chaos en opstand

Het doel van de Vrijmetselarij en hun Nieuwe Wereldorde agenda is om verwarring, chaos, rebellie en opstanden te creëren. Alleen dan kunnen zij met de oplossing komen: de komst van de antichrist.

Naast betrouwbare informatie geven ze u ook misinformatie en verwarrende informatie, zoals bijvoorbeeld in deze Stew Peter Show:
Pfizer-flesjes onderzocht: PhD zegt dat Hydra’s, 5G gepraat ‘verkeerde informatie’ is

Dr. Kevin McCairn verscheen hier plotseling in de show. Hij legde een virale video van de Vrijmetselaarswebsite INFOWARS uit, die werd gepubliceerd door Dr. Fleming, die zegt dat er veel ‘desinformatie’ is verspreid, met name door Dr. Carrie Madej. Ja, ze houden ervan om verwarring de wereld in te zenden, nietwaar?

Is Stew Peters ook een Vrijmetselaar?

Op de promofoto op StewPeters.tv is Stew te zien met ‘verborgen handen’ in zijn jasje. Is dit een variatie op het klassieke Maçonnieke ‘hand in jasje’-teken? Als het beide handen zijn die de revers vastpakken, is dit het teken van de ‘meest excellente meester’ (York Ritus).

Stew Peters Masonic Freemason hand sign

Vrijwel alle prominente figuren, ja, zelfs in de ‘alternatieve’ of ‘waarheids’-beweging van tegenwoordig, zijn een soort dubbelagenten die voor de duistere kant werken. Echte waarheidsverspreiders krijgen de steun en financiering niet, en zij zullen onder andere ernstig worden belasterd en bedreigd, zo niet met de dood. Deze mensen leven met een echt doelwit op hun rug. Dat is de realiteit van vandaag.

Ik denk dat we moeten proberen de waarheid te achterhalen waar mogelijk, en daarbij heel erg alert en voorzichtig zijn. Vooral wanneer nieuwe mensen uit het niets verschijnen en blijkbaar behoorlijk gefinancierd worden. Stew Peters lijkt in deze categorie te vallen.

Stew Peters blijft Trump steunen, en MAGA, en Generaal Michael Flynn, ook al geeft hij toe dat Trump het vaccin heeft gepromoot. Als hij zich niet snel losmaakt, kunnen we met zekerheid aannemen dat Stew een Vrijmetselaar is en een diepe vlucht in vijandelijk gebied aan het maken is. Om de mensen weer op Trump te laten stemmen misschien? Dit alleen al is een onmiddellijke rode vlag!

Stew Peters 666 hand signal

Stew Peters maakt het 666 handgebaar

 

Is Stew Peters werkelijk een Christen, zoals hij beweert?

Red Voice Media schrijft: ‘Stew Peters presenteert The Stew Peters Show en brengt elke dag meedogenloos door met het vertellen van de waarheid, ongeacht waar het toe leidt. De waarheid leeft bij Red Voice Media.’ Mmhhh, de waarheid? En weer zien we die handen…

De Nieuwe Wereldorde: het uiteindelijke doel van deze geheime religie van de Vrijmetselarij

Het hele systeem van de Vrijmetselaar wordt geconstrueerd door te liegen, tegen het publiek en tegen de leden van lagere graden! En we vertrouwen deze mensen?

Denk niet dat uw politici er geen deel van uitmaken; ze gaan allemaal door de Vrijmetselarij!
Onthoud dat voor hen ‘Lucifer goed is; Lucifer is de bevrijder, en Jezus de onderdrukker; Lucifer is pure liefde, en Jezus onreine liefde; Lucifer heeft de hemel voor u verlaten; Jezus werd gekruisigd, omdat Hij een valse Messias was…’
Ja, de wereld is altijd al bedrieglijk geweest!

Wat krijg je als je het Satanisme zorgvuldig verbergt met het Christendom?

Je krijgt dan Vrijmetselarij!

Jezus Christus en Vrijmetselarij

Het zou voor een Vrijmetselaar van hoge rang onmogelijk moeten zijn om te ontkennen dat Jezus Christus een zeer belangrijke figuur is in de Maçonnieke traditie. Ontkenning is echter zeer belangrijk voor elke Vrijmetselaar, die op de hoogte is van deze informatie, omdat het één van de grootste geheimen van de Vrijmetselarij is.

Sommige Vrijmetselaars geloven nog steeds dat het een Christelijke organisatie is. Let op het kruisje op de revers van Mike Lindell, en let ook op de leeuw op de achtergrond, en een gemartelde Here Jezus. De leeuw is door alle eeuwen heen genoteerd als symbool van kracht en soevereiniteit. Als een beeld van trots en wreedheid vertegenwoordigt de leeuw ook Satan.

Het Satanisme zit dus achter de Nieuwe Orde, die binnenkort zal worden ingevoerd, en het zal allemaal gebeuren door middel van misleiding. Er zijn mensen onder ons die een heel duistere macht dienen, terwijl zij beweren boodschappers van ‘licht en hoop’ te zijn.

 

Freemason Admits That Lucifer is the SAME as Jesus Christ! He Worships Lucifer!

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Het is keer op keer geprofeteerd in de Bijbel…

Vrijmetselaars, satanisten, occultisten… ze zullen zich in deze wereld voordoen als bakens van ‘verlichting’. Ze beloven vrijheid en zelf-vervulling aan iedereen, die naar hun boodschap wil luisteren. Sommigen zijn gewillige boodschappers naar de wil van hun meester, terwijl anderen onwetende slachtoffers zijn, die voor de gek gehouden worden door te geloven dat vrede en welvaart alleen mogelijk zijn door de wereld onder één regering te verenigen.

Het klinkt zo vredig en liefdevol: regeringen en religies komen samen om de wereld te verbeteren. Er lijken humanitaire inspanningen aan de gang te zijn, onder het mom van het helpen van de mensheid. Het is daarom geen wonder dat enkelen van de meest onwetenden onder ons ten prooi kunnen vallen aan deze leugens.

Sommigen wenden zich zelfs tot de New Age religie, in de hoop vreugde en harmonie in de wereld te vinden.

Helaas kunnen de besten onder ons worden misleid wanneer we het niet verder onderzoeken of bekijken.

 

Bron:

https://rumble.com/c/StewPeters

You may also like