Taggen via PCR-tests, vaccins, massale depopulatie en transformatie van al het leven op aarde

Breaking news: Krijgen mensen een barcode door middel van de Coronatest? Voormalig FEMA operatieve en New Ager, Celeste Solum, praat over hoe dit taggen in zijn werk gaat en over de geplande massale depopulatie door middel van vaccins.

Als u de PCR-test heeft gedaan, bent u voorzien van een label, een barcode! Zij, het militair-industriële complex, zijn in beweging gekomen en voeren hun plan uit, om al het leven op aarde genetisch te veranderen. Niet langer zal enige levensvorm op aarde puur zijn. De elite organiseert dit event voor het uitsterven van vele levens. Wanneer u instemt met een vaccin, stemt u in met uw eigen executie.

De omvang van het kwaad dat tegen de mensheid wordt ingezet, is onvoorstelbaar!

Wat het nog erger maakt, is dat zo velen nog steeds volledig worden gehersenspoeld door regeringen en reguliere media.

Celeste Solum’s vader werkte ook voor FEMA, en waarschuwde zijn dochter al voor de plannen van deze duistere organisatie. Door haar jarenlange ervaring binnen FEMA weet zij, waar zij moet zoeken om aan bepaalde informatie te komen. Beiden verlieten FEMA vanwege de corruptie.
Veel linken, die Celeste aan het licht brengt, kunt u onderaan dit artikel zelf naslaan. Tweemaal per week duikt ze in nieuwe informatie van de elite, om het daarna aan het licht te brengen en aan de wereld door te geven.

 

De PCR-tests taggen je

Celeste vertelt: “De COVID-tests taggen je magnetisch, en het vaccin is ontworpen voor massale depopulatie en de synthetische transformatie van het menselijk lichaam.”

Wat is taggen?

Tagging is de Engelse term voor ‘markeren’. Deze term wordt gebruikt om aan te geven, dat een kenmerk aan een bestand wordt toegevoegd, in dit geval: een mens. Het is vrijwel identiek aan een barcode plaatsen. De tag geeft aanvullende informatie over het bestand (lees: de mens), waaraan het is gekoppeld en maakt zodoende sleutelwoord gebaseerde classificatie en indexering mogelijk.

Celeste’s vader waarschuwde zijn dochter lang geleden voor radicale veranderingen van alles wat we nu kennen. Zijn informatie berustte op waarheid en was accuraat! Celeste heeft toegang tot de ‘achterdeur’ zeg maar van het World Economic Forum (WEF), en laat u in deze video ook de harde bewijzen zien van de elite’s eigen websites.

Iedereen die getest is op COVID heeft een magnetisch baken gekregen.

Celeste Solum vertelt, “Mijn laatste nieuws is dat iedereen, iedereen die een COVID-test heeft gedaan, een magnetisch baken in zich geplaatst heeft gekregen. Je bent getagd; je bent voorzien van een streepjescode. En ik ga je daar vandaag het bewijs van leveren.”

 

Asilomar and Recombinant DNA: The End of the Beginning

Gedurende de eerste conferentie, die plaatsvond in 1975, hebben de beleidsmakers besloten om alle leven op aarde te veranderen: plant, dier en mens. De laatste Asilomar conferentie in 2018 ging over AI. De gebeurtenissen die we nu zien, komen hieruit voort!

 

iBOL | Illuminate Biodiversity – International Barcode of Life

iBOL Barcode of Life logo looks almost reptilian

iBol is het eigendom van Rockefeller. Het logo lijkt een beetje op een Reptilian met DNA erin. Hun missie is, om al het leven te voorzien van een barcode, zoals uiteengezet in Asilomar 1. Dus de mens zal niet alleen biologisch veranderd worden, maar ook worden getagd.

“Ik wil ook de aandacht van mensen vestigen op het woord ‘Illuminate’ (Verlichten) op de Home page van Barcode of Life. Ik weet niet of je het herkent, maar het is alsof de dingen eruitzien, alsof ze een andere kleur hebben. De kleuren zijn niet hetzelfde als voorheen. Ik struikelde erover in mijn onderzoek, dat deze krachten en machten die onze planeet hervormen en herstructureren, ook licht hebben geherstructureerd. Dit licht is als een zwart licht; het zijn geen goede, maar kwade machten, die onze planeet willen veranderen!”

Op haar boerderij verbouwt Celeste van alles, en merkte dat de kleuren vervagen, maar kon haar vinger er niet op leggen. Nu begrijpt ze dat dit komt door het herstructureren van licht; het synthetische licht. Wat er gaat gebeuren, is dat het voedsel in de winkel bijvoorbeeld uiterst helder van kleur zal worden, en kleurrijk: onnatuurlijk. Het proces zal geleidelijk zijn (incrementalisatie), en mensen die slechts naar de mainstream media kijken en nooit hun huiswerk doen, zal het niet eens opvallen. Celeste echter duikt er wel in en kan, mede door haar opleiding en ervaring en connecties, begrijpen wat de elite zegt in hun tijdschriften en op hun sites.

 

CBOL

The Consortium for the Barcode of Life (CBOL) is een internationaal initiatief, dat zich toelegt op de ontwikkeling van DNA-barcodering als een wereldwijde standaard voor de identificatie van biologische (dier) soorten. CBOL heeft meer dan 130 aangesloten organisaties uit meer dan 40 landen.

In dit proces maakt de elite gebruik van de technologie, technologie ook in de mens! Celeste ging zich verdiepen in de nanotechnologie, de nanodeeltjes. Ze weet dat deze deeltjes zeer klein zijn, als een atoom. Op haar zoektocht ontdekte zij, dat de elite het magnetisme en het draaien van de atomen in ons lichaam aan het veranderen zijn.

 

Wat is de BarCode of Life?

Het National Instute of Health (NIH), een federale organisatie, heeft een ‘genetische bank’, zoals we op hun site kunnen zien, en het spreekt over barcodes, en alles en iedereen wat leeft te voorzien van een barcode. Dit wespennest is enorm! Het is onderdeel van hun vrijmetselaarsinstitutie, die onze ware geschiedenis (de schepping) wil verbergen voor ons. De ‘Tree of Life Web Project’ is ook zo’n onderdeel.

 

BOLDSYSTEMS

BOLDSYSTEMS is ontworpen om de generatie en toepassing van de DNA-Barcodegegevens te ondersteunen. BOLD is een cloudgebaseerd gegevensopslag- en analyseplatform, dat is ontwikkeld in het Centre for Biodiversity Genomics in Canada. Het bestaat uit vier hoofdmodules, een dataportaal, een educatief portaal, een register van BIN’s, en een werkbank voor het verzamelen en analyseren van gegevens. In eenvoudige taal: het tagt en identificeert alle levensvormen! In 2018 was er een grote pandemie oefening, wat Event 201 in 2019 slechts een kleine speler maakte. En er is een commissie, die 10 jaar spendeerde aan een nieuwe classificatie (indeling) voor het leven, genaamd de ‘PhyloCode’.

PhyloCode logo - to mix and mash life

Deze nieuwe indeling voor het leven speelt ook een rol in wat zich nu afspeelt. Vroeger was een mens een mens, een vogel was een vogel, etc. Maar deze nieuwe PhyloCode maakte ruimte in de boom, om alles door elkaar te gooien! Denk hierbij aan de vele hybriden, kunststoffen, demonen, geesten, synthetische levensvormen, aliens, of wat voor nieuwe soort dan ook maar. PhyloCode muteert werkelijk alle levensvormen! Het is een event op uitstervingsniveau. De regeringsmachten, de Powers That Be, weten hiervan. De CIA is ook op de hoogte. Schrik niet, PhyloCode heeft ons heringedeeld samen met de geleedpotige dieren en dinosaurussen en vogels! Toen zij pas begonnen waren met het genetisch modificeren, het veranderen van de (dier)soorten, waren ze als een gek aan het mixen. Dit alles is dus opzet, en niet langer zal een mens puur mens zijn, niet langer zal enige levensvorm puur zijn. Waarom doen ze dit? Omdat zij iets dat van de ‘oude wereld’ is, zoals God het gecreëerd heeft, niet kunnen patenteren. Ze kunnen alleen een nieuwe levensvorm patenteren. Want dan hebben zij de oplossing, de kuur en de controle erover. Bovendien haten zij Gods schepping.

 

Terrestrial Animal Health Code (The Terrestrial Code)

Dit is in feite het beheer van het leven op aarde door de VN. Goed is het daarbij te weten dat zij mensen als dieren beschouwen! Deze site bevat een Handboek, genaamd: Manual of Diagnostic Tests and Vaccines for Terrestrial Animals. Dit handboek werd op Halloween 2005 geïntroduceerd in de wereld. Let op: mensen vallen dus ook onder de dieren.

  

Manual on procedures for disease eradication by stamping out

Ook hebben ze al geruime tijd dit Depopulatie handboek met de naam: ‘Stamping Out’ (Uitroeien). In het begin ging dit handboek nog niet over mensen, maar nu wel.

Manual of Diagnostic Tests and Vaccines for Terrestrial Animals

 

“Op dit moment kan uw arts worden betaald voor uw executie. Sinds enkele jaren kunt u ‘menselijkerwijs worden geëxecuteerd’ door vergassen, door onthoofding, of door gestoken te worden door een scherp voorwerp, zoals een spuit (een vaccin bijvoorbeeld). De mensen weten dit niet! Dus als je toegeeft aan een vaccinatie, onderwerp je jezelf aan het instemmen met je eigen executie. Mensen moeten dit weten! Dit is een executie van de mensheid en alle leven op aarde.”

“U kunt zich mijn gruwel voorstellen, toen ik in januari 2020 naar het World Economic Forum ging en al die plannen zag, en ze al reeds werden uitgevoerd. Dus ze lagen niet langer op de plank. Ze zaten niet langer in computers. Alle publieke leiders over de gehele wereld verklaarden dat ze geoperationaliseerd waren, wat betekent dat ze geactiveerd zijn!”

 

Met deze COVID-situatie wil men een nieuwe levensvorm creëren.

“COVID is geen virus. Het is een nano-synthetisch biowapen. Door duistere technologie hebben ze geprobeerd om biologisch leven met robotic leven samen te smelten. Het doel hiervan is uitroeiing, omdat ze niets meer van de ‘oude wereld’ willen, maar een nieuwe wereld: een Nieuwe Wereld Orde. In de VN is iedereen zich bewust van Agenda 21/2030. Ze hebben het opgeschroefd naar 2025. Ik kan je militaire documenten laten zien, die spreken over de ‘oude mensen’ en de ‘nieuwe mensen’. Tegen 2025 willen ze alle ‘oude mensen’ uitgeroeid hebben, en elke mens moet dan ontworpen zijn in een laboratorium, en verbeterd zijn en aangevuld worden, om zo deel van de matrix te zijn.”

Geen menselijke macht

Het is duidelijk, dat achter dit alles een macht zit, die niet menselijk is. En het werkt via dit netwerk van grotendeels hybriden. Het opereert op de achtergrond. Je kunt het terugzien in alle oude culturen, de Bijbel, overal.

“Ja, in wezen geloven ze dat zij de hoeders zijn van de dieren of het vee (zoals ze ons zien), hun bezit. We betekenen niets voor hen! En nu is het zover. Ze tolereerden ons voor een tijdje, maar nu is de tijd aangebroken, dat ze al het leven willen uitroeien, dat niet in een laboratorium is gemaakt. Dat is ook de reden, waarom je nu de nadruk ziet op voedsel, dat in een laboratorium is gemaakt (kweekvlees, bijv.). Spoedig, tegen 2025, mogen we niets meer uit de natuur nemen, en alles wat we consumeren moet uit een laboratorium komen. En ook al is het in een laboratorium gemaakt, ze gebruiken geaborteerde baby’s in hun producten, bedoeld voor ons om een verlangen te krijgen een kannibaal te zijn (trek te krijgen in menselijk vlees!). Dus wanneer de tijd komt, dat we geen voedsel hebben, zullen we niet twee keer nadenken om onze naaste, of een familielid, of wie dan ook, te eten! Bill Gates had hier een groot aandeel in. Er zaten namelijk menselijke genen in rijst, in tomaten… Ik weet wat er in het voedsel zit, en ik ken de agenda!”

human barcode

 

Aldevron, de eerste die snel menselijke antilichamen ontdekt met behulp van het Ligand’s OmniRat®-Platform en Berkeley Lights’ Beacon®-instrument

En dit is de breaking news, want Aldevron zegt, dat ze iedereen die de Coronavirus-test neemt, magnetisch taggen! Aldevron, een toonaangevende leverancier van diensten voor het opsporen en produceren van antilichamen, kondigde in augustus 2020 de succesvolle ontdekking aan van menselijke antilichamen, door gebruik te maken van de combinatie van drie krachtige platforms: Aldevron’s GENOVAC ® genetische vacccinatie en celgebaseerde screening, Ligand’s OmniRat ® therapeutisch antilichaamplatform en Berkeley Lights Beacon ® Optofluidic platform.
Deze ontdekking maakt Aldevron de eerste gebruiker van het Berkeley Lights Platform, die met succes OmniRat-cellen (van ratten!) op het Beacon-systeem heeft geïsoleerd en gescreend, waardoor een zeer nieuwe en unieke benadering mogelijk is voor de snelle ontdekking van menselijke antilichamen.
Alle Coronavaccins zullen hun kern-genetische vaccinatie technologie bevatten!

Maar wat is nu het Beacon systeem?

Het Beacon-systeem legt een helder veld (van licht) en fluorescentiebeelden vast van elke NanoPen ™ in een OptoSelect ™ -chip. Het kan dezelfde individuele cel traceren en testen, en over meerdere tijdspunten, om diepe profilering te onthullen – rijk gedetailleerde ‘vingerafdrukken’ van cellen en klonen, die je op geen enkele andere manier kunt verkrijgen.

The Beacon System - technology to test and track (human) cells 

Dit is ‘Reality TV’ voor de elite!

Het Beacon systeem, in combinatie met de nanotechnologie, maakt het voor de wetenschappelijke machtselite mogelijk om als het ware ‘Reality TV’ voor henzelf vast te leggen. Ze zullen je dus in ‘real time’ gaan observeren!

“In feite zal je lichaam opgeslokt worden door deze synthetische entiteit (nanodeeltjes). En ze gaan het observeren door middel van dit Beacon systeem. Het Beacon systeem tagt en barcodeert je, zodat ze kunnen zien, wie de COVID-test heeft gehad. Ze kunnen je dus letterlijk zien creperen en sterven.”

 

De magnetische nanodeeltjes

“Deze afbeelding toont magnetische nanodeeltjes en hun DNA-targets. Zowel ons menselijke DNA is hun doelwit als het DNA van dieren en cellen. Ze zijn ons lichaam aan het ombouwen en opnieuw bedraden! Ieder van ons heeft op dit moment 20.000 tot 30.000 nanodeeltjes; ze zijn nog niet actief. Ze zijn in een staat van sensorische capaciteit… ”

genetic response - DNA dose

 

Hydrogel ofwel Qantum Dot

“Tientallen jaren geleden wilde DARPA chips stoppen in de hersenen van mensen. DARPA doet Black Ops.”

Voor mensen die dit niet weten: DARPA is de technologische ontwikkelingsafdeling van het Pentagon.

“Dus ze wilden chips en RFID-chips in de hersenen van mensen stoppen, maar ze wilden geen operatie doen. Dus na vele, vele jaren kwamen ze met een gel, die hetzelfde zou doen! Deze gel heet Hydrogel ofwel Quantum Dot. (De nanotechnologie is onderdeel van de hydrogel, die in je lichaam wordt gespoten.) Dus wat er met het vaccin zal gebeuren, is dat je het in je geïnjecteerd krijgt. Daarna assembleert het; het ‘monteert’ zichzelf. En dan zwermt het door je lichaam! Er zijn 33 verschillende classificaties. En ja, het nummer is 33, wat een occulte betekenis heeft. 33 verschillende classificaties van robots, elk met een andere missie en laadvermogen, die in je lichaam wordt ingezet! Deze nano-robotdeeltjes zijn in staat om te zwermen; slechts 1 cel in je lichaam kan het doelwit zijn, of een orgaan kan het doelwit zijn, of je hele lichaam kan het doelwit zijn, maar het kan iedereen in een bepaald land als doelwit hebben, en het kan zelfs iedereen met een bepaalde godsdienst als doelwit hebben! Het is zeer flexibel.”

De overname van onze hersenen

Wat er in feite gebeurt, is dat cellen in je lichaam opgeslokt worden door deze symbio, simpel gezegd: mutatie. Het gaat door je bloed-hersenbarrière heen, en het neemt dus je hersenen over.

Celeste heeft eens een moeder geïnterviewd. Haar dochter Julie was geboren in 1986. In die tijd werden bijna alle kinderen gevaccineerd. Haar dochter kon de volgende klas niet halen, en had een hersenoperatie nodig. De arts wist niet wat hij zag; alles wat hij zag, was dat haar hele brein als lijm was. Haar hele brein bevatte deze ‘lijm’ en ging via haar ruggengraat naar beneden en door haar hele zenuwstelsel. Arme Julie stierf in 2003.

“Wanneer de hydrogel zich monteert in je lichaam, dan gaat het groeien. Denk hierbij aan een ballon. Dus het heeft het zaad om te groeien in zich! Maar wat het doet: het oogst je lichaamsvloeistoffen! En ons lichaam bestaat grotendeels uit water. Het zuigt ons vocht uit, waardoor ons biologische zelf begint te verkwijnen. Naarmate het in ons groeit, verkwijnen we, totdat we niet langer menselijk zijn. We zijn dan geconsumeerd, een knooppunt in de quantum computer. Het biologische lichaam sterft, omdat er niets van overblijft. Sommige van deze COVID-tests bevatten dit (hydrogel), hoewel in een relatief kleine dosis. Wanneer je echter de vaccinatie krijgt, zal het een hoge dosis zijn! De reden waarom ze je meer doses willen geven, is om er zeker van te zijn, dat je daadwerkelijk bent overgenomen door deze synthetische entiteit! De enige manier om eraan te ontkomen is Nee zeggen tegen zowel de COVID-test als de vaccinatie.”

Hydrogel in de lucht, ons voedsel, ons water… Hydrogel mondkapjes

Om het henzelf makkelijker te maken, hebben ze hydrogel al wel geaerosoliseerd. Aerosolisatie is het proces of de handeling, waarbij een fysieke substantie wordt omgezet in de vorm van deeltjes, die klein en licht genoeg zijn om door de lucht te worden gedragen. Bovendien werken Mexicaanse wetenschappers eraan, om dit in ons voedsel te verwerken. In feite worden we dus al ‘gedoseerd’ met hydrogel, omdat het steeds meer opgang vindt op de commerciële markt.

“Dus hoe komt het in ons lichaam? Het zit in ons water, het zit in ons voedsel. We kunnen hydrogel aanraken, en dan ademen we de hydrogeldeeltjes ook in. Een hydrogel mondkapje zal waarschijnlijk ook in de maak zijn. Dus dit zijn magnetische nanodeeltjes, gericht op ons DNA. En ons DNA wordt getoond door gebruik te maken van deze frequenties. Dus deze nanodeeltjes hebben ze reeds in ons lichaam ingezet. Omdat ze hol zijn van binnen, kunnen ze een gif met zich meedragen, of het kan een virus of bacterie of schimmel dragen. Volgens het NASA Strategic Warfare 2025 document heeft een nanodeeltje meer explosieve kracht dan trinitrotoluene (TNT)! En het krijgt zijn marsorders, bevelen, van de frequentie die erop gericht wordt.”

Hierdoor is het mogelijk dat binnen dezelfde familie, de familieleden onderling verschillende ‘bijwerkingen’ kunnen krijgen. Zo werkt het, met name met 5G.

 

Biowapen

“Als we teruggaan naar de scheiding van de Rode Zee in de Bijbel, daar staat dat de zee zich splitste. In het Hebreeuws wordt er gesproken over de zee, die ‘gestold’ werd als wrongel… En dus, een ander breaking news-verhaal dat ik deze week wil delen, is de splitsing tussen een enzym en deze nanodeeltjes. Deze nanodeeltjes ‘stollen ons lichaam als kaaskwark’! Dit is geen grapje. En wanneer je lichaam verandert, van vloeistof in een meer vaste vorm – vergelijk het met een pudding, – dan kun je niet leven. Wat de dokter als longontsteking zag bij een COVID-patiënt, was geen longontsteking, maar een zwerm van de nanodeeltjes in de longen, waardoor een stolling ontstaat. Maar ze zijn van plan dit te doen in de hele bloedbaan! Dus als ze je niet op de ene manier kunnen krijgen, krijgen ze je wel op een andere manier.”

Coronavirus - bio weapon
Er zijn meer dokters die zien en zeggen, dat COVID geen gewone virale longonsteking is of kan veroorzaken, maar merken op: “Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien.”

Het is echt belangrijk voor de mensen om geen mondkapjes te dragen, om niet de COVID-tests te nemen en ook niet de Coronavaccins. Iedere week ontdekt Celeste nieuwe puzzelstukjes van de duistere plannen. En velen nemen de test, en pas dan komen ze naar Celeste toe, en zeggen: “Ik ben ziek”, of “Ik word maar niet beter”, “Mijn geheugen is weg”, enzovoorts.

Celeste denkt dat ze 4 jaar nodig hebben om de aarde te ontvolken tot de aantallen, die zij graag willen hebben.

1  Een hooggeplaatste arts heeft eens gezegd, dat wij mensen allemaal chemisch gedoseerd zijn, maar noemde daarbij niet welke chemische stof. Is het fluoride? We weten het niet.

2  Er is geen twijfel mogelijk, COVID wordt gebruikt als neurowapen, en het doelwit zijn de hersenen! Juist de hersenen geven je toegang tot je geweten, tot God, tot vele dingen. COVID-vaccinaties willen dat wegnemen en de hersenen overnemen!

3  Onze hersenen worden voortdurend blootgesteld aan allerlei frequenties. Het NASA Strategic Warfare 2025 document praat zelfs over een biowapen, dat is vrijgegeven; dit biowapen zou vele mensen doden.

 

De PCR-test

Waarom steken ze deze sonde in je neus tot aan de hersenen, alleen voor de Coronatest?
Celeste geeft aan dat hier een paar redenen voor zijn. Wanneer het niet kundig wordt gedaan, kan het zelfs de bloed-hersenbarrière doorboren! Maar dat hebben ze niet echt nodig, want ze hebben al bedacht hoe ze de bloed-hersenbarrière kunnen passeren, en dat is door de nanodeeltjes. Eerst zal het cognitieve vermogen steeds minder worden, totdat men niets meer dan bijvoorbeeld een kwal is, bij wijze van spreken. Uiteindelijk zal de persoon sterven.
En via zo’n test zouden ze natuurlijk ook ons DNA kunnen verzamelen.

Mensen kunnen het zelf opzoeken; deze dingen zijn niet verborgen. In plaats van Quantum Dot of Hydrogel, gebruikt men ook wel andere benamingen, zoals Optofluidic, Optomagnetic… Dus wees alert op vreemde namen die je tegenkomt. Wanneer je iets koopt voor op de huid, weet dan dat nanodeeltjes ook door de huid heen dringen. Het is onomkeerbaar; je krijgt het niet meer uit je lichaam.

Wat er ook gebeurt, het is belangrijk om de juiste keuzes in het leven te maken. Niks doen is geen optie. Gebruik je gaven, je talenten om de waarheid aan het licht te brengen!

 

WATCH: FORMER FEMA OPERATIVE CELESTE SOLUM TALKS WITH FREEMASON DAVID ICKE: VACCINE & MASS-DEPOPULATION

 

Bronnen:

Website run by Freemasons: David Icke w/ Former FEMA Operative Celeste Solum: Barcoding You Via PCR Tests, Vaccines, Mass Depopulation, Terraforming & Transforming All Life on Earth

Asilomar and Recombinant DNA: The End of the Beginning – Biomedical Politics – NCBI Bookshelf (nih.gov)

Illuminate Biodiversity – International Barcode of Life (ibol.org)

CBOL | iBOL

BarCode of Life (nih.gov)

Bold Systems v4

PhyloCode (phylonames.org)

Terrestrial Code: OIE – World Organisation for Animal Health

Terrestrial Manual: OIE – World Organisation for Animal Health

https://www.nydailynews.com/news/national/human-barcode-society-organized-invades-privacy-civil-liberties-article-1.1088129

http://www.fao.org/publications/card/en/c/f264f2ec-c11c-55be-993d-523a9224700c/

http://www.fao.org/3/y0660e/Y0660E.htm

You may also like