Celeste Solum: Grafeen kan ons veranderen in ‘iets onvoorstelbaars’

Covid vaccins die grafeen bevatten, zijn zeer waarschijnlijk een methode om ons onder controle te houden. In het ergste geval word je gereduceerd tot een slaaf zonder wil, een machine.

De volgende informatie komt uit dit interview met voormalig FEMA-analist Celeste Solum.

Wanneer je eenmaal bent geïnjecteerd met GBH (op Grafeen gebaseerde hydrogel), is het onmogelijk om het te verwijderen, omdat het zich bindt aan het lichaam. Het lichaam kan het niet afstoten, omdat het niet wordt herkend als een vreemde stof. Door zijn structuur kan het alle delen van het lichaam binnendringen, inclusief de bloed-hersenbarrière passeren.

Celeste Solum geeft aan, dat de implicaties hiervan verschrikkelijk kunnen zijn, aangezien veel regeringen denken aan verplichte vaccinaties voor de burgers.

 

Wat is Grafeen? 

Een grafeen is een enkellaagse vorm van grafiet, een nano-materiaal, dat bestaat uit koolstofatomen, die in een bepaalde structuur zijn gerangschikt.
Grafeen wordt ook gebruikt om hydrogels te maken, en is onderzocht als een nano-hulpstof voor vaccins.

Op grafeen gebaseerde hydrogels (GBH) worden momenteel gebruikt voor een breed scala aan doeleinden: van rioolwaterzuivering tot biosensor technologie. Onderzoekers gebruiken GBH momenteel, om mogelijkheden te ontwikkelen voor het 3D printen van menselijke organen.

GBH is een stof met schijnbaar eindeloze toepassingen, wat het des te gevaarlijker maakt, omdat we niet goed weten wat de doelstellingen van de farmaceutische bedrijven en overheden zijn. We kunnen echter wel aannemen, dat het niet voor ons welzijn is, omdat het anders niet voor ons verborgen zou worden gehouden.

GBH is ook giftig, waarbij de mate van toxiciteit afhankelijk is van de dosering, vorm, blootstellingsroute en zuiverheid. Omdat het in het lichaam afbreekt, kan het ontstekingen veroorzaken, en zullen zich verschillende bijproducten vormen, wat kan leiden tot een verscheidenheid aan andere bijwerkingen.

 

Potentiële gebruiken van geïnjecteerd Grafeen gebaseerde hydrogel (GBH)

Afgezien van het simpelweg ziek maken of doden van mensen, kan GBH worden gebruikt om mensen te transformeren in iets anders, in iets ‘voorheen onvoorstelbaars’. Op grafeen gebaseerde hydrogels kunnen de volgende stap zijn in het transhumanisme. De mogelijkheden met zichzelf monterende hydrogels zijn eindeloos! Ze zijn in staat om onmiddellijk draagconstructies in het lichaam te vormen: netwerken van GBH-vezels, met eigenschappen die in het natuurlijke leven niet bestaan.

GBH kan worden gebruikt om van het menselijk lichaam een ​​levende polymeer te maken, met een moleculaire structuur, bestaande uit organisch-synthetische materialen, die worden gebruikt in kunststoffen en harsen. Bovendien kan het ons DNA, bloed, cellen, organen vervangen, aangezien de hydrogel-nanodeeltjes zichzelf monteren. Het resultaat hiervan kunnen allerlei mutaties zijn, die anders nooit zouden zijn opgetreden! In plaats van mutatie door genetische modificatie, opent GBH de deuren, om de structuur van levende wezens te veranderen op elke denkbare manier!

In wezen word je een canvas voor de farmaceutische kunstenaars, om een synthetisch artistiek meesterwerk te creëren, dat dienstbaar is aan het buitenaardse systeem, en dat helemaal niet lijkt op iets menselijks.

 

5G-verbinding

5G kan voor meer schandelijke doeleinden worden gebruikt dan alleen alle digitale activiteiten te monitoren, en ons ziek te maken met elektromagnetische straling. Dankzij GBH kan 5G ook worden gebruikt voor biosensoren, om ons lichaam te volgen en te bewaken! Degenen, die met GBH zijn geïnjecteerd, worden knooppunten binnen het ‘internet der dingen’.

Een andere mogelijkheid is, dat GBH het mogelijk maakt, dat het 5G-netwerk ons ​​lichaam en geest controleert.
5G geeft de elite niet alleen toezicht en bewaking over bijna alles wat wij mensen doen. Het feit, dat GBH alle delen van het lichaam kan binnendringen, inclusief de hersenen, – in combinatie met de eigenschappen van elektrische geleidbaarheid – betekent dat het kan worden gebruikt, om spiersamentrekkingen op te wekken en gedachten kan beïnvloeden. In het ergste geval word je gereduceerd tot een slaaf zonder wil: een automaat.

Gecontroleerd door het 5G-systeem, kan GBH ook worden gemanipuleerd door een proces, dat ‘elektrisch spinnen’ wordt genoemd. Nieuwe mutaties kunnen hierdoor optreden. Je lichaam zal dan niet langer van jezelf zijn, en er kunnen op elk gegeven moment wijzigingen worden aangebracht.

 

Conclusie

De bijwerkingen en mogelijke implicaties van mRNA-vaccins waren al erg genoeg, maar het vooruitzicht dat het vaccin met name op grafeen gebaseerde hydrogel bevat, en daarnaast mRNA, voegt een nog gruwelijkere dimensie toe aan de plandemie.

Celeste Solum heeft ooit gemeld, dat het WEF plannen heeft om tegen het eind van dit jaar al onze  voedselsystemen getransformeerd te hebben.
Hydrogel zit overal in, zoals hydrogel om al het water te ‘zuiveren’. Ons water en voedsel wordt steeds vaker ‘bewerkt’.
Onthoud dat depopulatie verschillende wapens heeft, en ze worden allemaal gebruikt.

 

Zie ook:

5G ACTIVATES COVID-19 DELTA STRAIN AND VACCINE GRAPHENE NANO-TUBES

Graphene Foam as a Scaffold for Growing Functional Muscle Tissue

 

Note: Helaas is de Pubmed website offline gehaald, lijkt het. 

 

Bron:

Celeste Solum – Graphene Could Turn Us into “Something Unimaginable”

You may also like