Paardenbloem wortel en meer remedies tegen kanker

Er is een kankerbehandeling, die effectiever blijkt te zijn dan chemotherapie en geen bijwerkingen kent, en dat is een behandeling met paardenbloemen.

Deze verbazingwekkende plant is zelfs 100 maal effectiever dan de zeer schadelijke chemotherapie.

 

Deze plant wordt verwaarloosd, maar heeft vele geneeskrachtige eigenschappen:

*Het zal je lever reinigen
*Het zal ook helpen tegen overdracht, uitstoten of shedding, wanneer de spike-eiwitten van degenen die zijn gevaccineerd, zich aan u willen hechten.
*Het heeft vochtafdrijvende eigenschappen en helpt tegen nierstenen
*Het stimuleert de galafscheiding en helpt tegen galstenen
*Het helpt bij allergieën en huidproblemen
*Het helpt bij stofwisselingsproblemen
*Het helpt bij reuma
*Het helpt bij griep
*Het kan helpen bij constipatie
*Het doodt kankercellen

 

Paardenbloem thee

Paardenbloem thee werkt in op kankercellen, en wel zodanig dat ze desintegreren binnen 48 uur, gedurende welke tijd geen nieuwe gezonde cellen in het lichaam ‘ziek’ worden.
Alles wat je hoeft te doen, is het op te halen van schone hellingen, weg van het verkeer, of het online kopen in gedroogde vorm. Terwijl onze grootmoeders siropen van paardenbloem bloemen maakten, wetende dat het veel medicinale stoffen bevat, wisten ze niet dat paardenbloem wortel kankerpatiënten kan helpen!

Behalve dat het diuretische eigenschappen heeft, stimuleert het de afscheiding van gal, reinigt het de lever, en helpt het bij allergieën, etc. Het bevat zeer belangrijke vitaminen en mineralen, zoals vitamine B6, vitamine B1 (thiamine), riboflavine, vitamine C, ijzer, calcium, kalium, foliumzuur en magnesium.
Paardenbloemen bevatten per 100 gram maximaal 535% van de vereiste dagelijkse inname van vitamine K, en ongeveer 110% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine A. Dit zijn feiten, die al jaren bekend zijn over deze plant.

Miraculeuze paardenbloem thee, met name thee getrokken van de wortel

Wetenschappers hebben ontdekt, dat de wortel van deze plant beter werkt dan chemotherapie, omdat het alleen de cellen, die getroffen zijn door kanker, volledig ‘doodt’. De University of Windsor in Canada deed een onderzoek bij de afdeling chemie en biochemie. De resultaten brachten nieuwe hoop voor patiënten met kanker.

Er werd ontdekt, dat de wortel van de paardenbloem effectief de cellen ‘doodt’, die zijn getroffen door kanker, zonder enige schadelijke effecten te hebben op de andere cellen in het lichaam! De studie concludeerde, dat voortzetting van het gebruik van paardenbloemwortelthee een effectieve behandeling van kanker is, die het grootste deel van de kankercellen in de lichamen van de getroffen patiënten kan vernietigen. Dit geeft dus zeker hoop voor de bestrijding van deze ziekte.

 

Andere remedies in de strijd tegen kanker

Rauwe ui

Eet elke dag een salade met rauwe ui. Een vrouw die dit deed, had een 80% afname van borstkanker.
Ui, knoflook, gember, etc… het zijn allemaal antibiotica uit de natuur!

Baking soda en citroen

Reinig je lichaam ’s ochtends met baking soda ofwel zuiveringszout (Natriumbicarbonaat) en wat citroen. Dit zal je lichaam binnen enkele minuten alkaliseren. Probeer het 5 dagen lang. Pers een halve of hele biologische citroen uit in gedestilleerd of schoon water, waaraan je een theelepeltje baking soda hebt toegevoegd. Roer dit, waardoor het zal bruisen. Wacht tot het bruisen is opgehouden en drink het daarna op. Het zal kanker, schimmels, bacteriën en virussen doden.

Geraspte citroen

Neem een ​​biologische citroen en was deze goed. Plaats de citroen daarna in de vriezer, en rasp het over je maaltijd. Het witte vlees en de citroenschil zijn dodelijk voor kanker.

Appelciderazijn

Neem iedere dag wat biologische appelciderazijn ofwel appelazijn. Je kunt twee eetlepels in een liter gedestilleerd of schoon water gieten en verspreid over de dag opdrinken, of het een half uur voor de maaltijd opdrinken. Drink het echter nooit puur, wat velen doen. Het kan de weefsels in je slokdarm beschadigen.

Kokosolie

Neem biologische koudgeperste kokosolie bij keelproblemen. U kunt het ook gebruiken op een droge huid.
Wanneer u 5 eetlepels of meer neemt, is het medicinaal tegen kanker. Ik kende enkele jaren geleden een vrouw die keelkanker had, één van de moeilijkst te genezen kankers. Ze ging niet naar de medische maffia in New York City voor chemo. Wel nam zij 5 eetlepels per dag gedurende 6 maanden… en werd genezen van kanker.

Vloeibare jodium

Elke vrouw die borstkanker had, had een tekort aan jodium in haar lichaam, volgens een onderzoek. Je hebt vloeibare jodium nodig, niet de synthetische die kaliumjodide wordt genoemd.

MMS

MMS doodt kanker en bijna elke ziekte. Jim Humble ontdekte het als Miracle Mineral Solution; dat is Chloordioxide.

Wist je dat grote voedingsmiddelen bedrijven het gebruiken, om de bacteriën in vlees, kip en voedsel te doden?
MMS verandert je lichaam van zuur – waarin kanker kan groeien – in alkalisch. Begin altijd heel langzaam, want het is zeer krachtig. Het middel kan ook voorkomen dat de spike-eiwitten zich hechten aan de menselijke receptoren. Het staat erom bekend dat het bijna elke ziekte kan genezen.

Neem bijvoorbeeld 10 druppels in wat water, en gorgel het voor het slapengaan. Veel mondproblemen zullen verdwijnen. Bovendien kan het voorkomen dat je een wortelkanaalbehandeling nodig hebt.

Note: ikzelf heb niets van doen met New Age of pro-Trump websites. Daarom onderzoek het ook zelf en behoud het goede.

 

Bronnen:

https://tapnewswire.com/2021/12/dandelion-root-cancer-cures-in-description/

https://gezonderleven.com/kankerbehandeling-die-beter-is-dan-chemotherapie/

You may also like