Suramine in dennennaalden thee: effectief tegengif voor overdracht van spike-eiwitten en meer

Dennennaalden thee is een effectieve oplossing tegen virussen, parasieten en spike proteïne besmetting. Suramine is het tegengif voor de biologische wapens en overdracht.

Het vaccin nemen is één ding; de besmetting met spike-eiwitten een tweede, hetgeen nu in grote aantallen wordt ervaren door duizenden, die het vaccin niet hebben genomen, maar net een familielid of vriend of collega hebben bezocht, die dat wel heeft gedaan, was tot voor kort nog onbekend.

Overdracht tussen de Covid vaxxed en unvaxxed veroorzaakt bijwerkingen bij mensen, die de injectie niet hebben genomen. Deskundigen hebben onthuld, dat de overdracht en uitscheiding in een hoog tempo gebeurt, en zelfs zonder huid-op-huid contact.

 

Het tegengif heet Suramine

Covid injecties zijn géén vaccins, maar experimentele biowapens!
Dr. Judy Mikovits maakt ons gelukkig attent op een tegengif:

“Suramine is het tegengif voor de biologische wapens en overdracht. Uit dennennaalden thee (pijnbomen ofwel grove dennen, sparren en ceders) kun je genoeg tegengif halen.”

 

Suramine is een farmaceutisch medicijn, en het komt uit dennennaalden. Het is een synthetisch medicijn, dat in je lichaam kan worden geïnjecteerd, maar, zoals elk medicijn, kan het bijwerkingen hebben en moet het op de juiste manier worden gebruikt.

Dr. Mikovitz onthult, dat je echter genoeg van het spike-eiwit tegengif uit dennennaalden thee kunt innemen, dat een remmend effect heeft op componenten van de bloedstollingscascade en op de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA.

Het Covid-19 spike-eiwit stolt het bloed en veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, hersenembolie (beroertes), hartaanvallen, longembolie, ongewoon zware menstruatiecycli, abnormale afstoting van het baarmoederslijmvlies en hevige blauwe plekken. Dit zijn allemaal dingen die eerstelijnsartsen hebben beschreven in gevallen van de overdracht, veroorzaakt door het ‘vaccin’!

Super-antioxidant en superfood

Dennennaalden thee is één van de krachtigste antioxidanten, die de mens kent en het is een superfood. Je kunt het zó van de boom plukken en de topjes opeten. Dr. Mikovitz legt uit dat het tegengif voor spike-eiwit aanwezig is in pijnbomen ofwel grove dennen, sparren en ceders.
Van dennennaalden olie is bekend dat het kanker, ontstekingen, stress, depressie, pijn, luchtweginfecties zoals longontsteking, griep en COVID-19 behandelt. Dennennaalden thee doodt ook parasieten. 

Mogelijk tegengif voor het ‘vaccin-serum’ en de huidige besmetting met spike-eiwitten

Dr. Judy Mikovits heeft onthuld, dat de medische wereld altijd al op de hoogte was van het tegengif voor de besmetting – een besmetting die nu wordt gezien door duizenden, die het vaccin niet hebben genomen, en alleen maar in de buurt kwamen van gevaccineerden.

 

Enkele bijwerkingen van deze overdracht besmetting

*enorme hoofdpijn

*zeer kleine bloedstolsels en plotselinge blauwe plekken door het hele lichaam

*uitzonderlijk zware menstruatiecycli bij zowel jongeren als zij, die uit de overgang zijn

*miskramen

*vermindering van moedermelk

*onvruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen

*huisdieren sterven kort nadat de eigenaren het vaccin kregen

 

Meer over het tegengif

Dit tegengif, dat al bijna 100 jaar bekend is bij bovenste niveaus van de medische wereld en ingewijden van de elitaire klasse, wordt Suramine genoemd, een geïsoleerde verbinding die oorspronkelijk is afgeleid van een extract van dennennaalden olie. Het is alleen beschikbaar via injectie, en is een goed bewaard geheim geweest, dat tijdens deze plandemie niet openlijk beschikbaar werd gesteld aan de massa! Het is een effectieve oplossing voor verschillende soorten parasieten en virussen, samen met een groot aantal andere aandoeningen.

Dennen-, sparren- en cedernaalden

Maar iedereen kan nu profiteren van deze oplossing door de oorsprong aan te boren: dennennaalden! Een tegengif, dat tegenwoordig vrij verkrijgbaar is in groenblijvende bossen en de achtertuinen van veel mensen. Maar oogst het niet langs de weg.

Het tegengif van de elite tegen ziekten door micro-organismen

WikipediA laat zien, dat het ook een potentieel tegengif biedt voor degenen, die getroffen zijn door de besmetting met spike-eiwitten. Suramine staat zelfs nog op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de WHO, en valt onder de veiligste en meest effectieve medicijnen, die nodig zijn in een gezondheidssysteem. 

Suramine, al zo’n 100 jaar beschikbaar voor de medische professie

Suramine vermindert ook de activiteiten van een groot aantal enzymen, die betrokken zijn bij de synthese en modificatie van DNA en RNA. Dit is medisch gesproken voor het remmen van de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA.
Suramine heeft ook een remmend effect op zeer kleine bloedstolsels.

De wijze van overdracht is op dit moment onduidelijk

Er wordt iets van de een naar de ander overgebracht, waarschijnlijk via de adem, aangevuld met een soort sympathische resonantie of feromonen uitstraling. De wijze van overdracht is op dit moment onduidelijk, maar vindt zeker plaats!
Dit fenomeen is geen toeval. Deze symptomen waren al lange tijd bekend, voordat dit vaccin op het publiek werd losgelaten.

Het tegengif van het volk

Nu hebben de mensen het tegengif, en het is gemakkelijk verkrijgbaar in de vorm van dennennaalden thee. Hoe weten we dit? Omdat Suramine een derivaat is van de oliën in dennennaalden.
De hele kruidenbron (de naalden) gaat boven alleen het extract Suramine, omdat de naalden een volledige aanvulling van fytonutriënten (stoffen die van nature voorkomen in planten) bevatten, die tal van extra voordelen bieden, waartoe het extract alleen niet in staat is.

Dennennaalden thee is een direct mild extract van het hele kruid, waardoor veel van zijn eigenschappen nog intact zijn, en die door overmatige hitte tijdens destillatie, enzovoort, kunnen worden vernietigd.
Dennennaalden bevatten veel vitamine C en A, naast tal van andere verbindingen die een lange lijst met voordelen bieden. Een Koreaans onderzoek uit 2011 toonde aan, dat het gebruik van dennennaalden in thee de beste manier was, om toegang te krijgen tot de antioxidant voordelen ervan.

 

Bekende voordelen van dennennaalden thee op een rijtje:

*Pijnstillend

*Antibacterieel

*Antischimmel

*Ontstekingsremmend

*Antimicrobieel

*Antioxidant

*Antiseptisch

*Antitumor

*Antihoestmiddel

*Antiviraal

*Aromatisch

*Samentrekkend

*Neus ontstoppend

*Ontgiftend

*Ontsmettingsmiddel

*Urine afdrijvend

*Slijmoplossend

*Immuunsysteem

*Verbetert de bloedsomloop

*Verkwikkend

*Lymfatisch

*Ontspannend

*Verlicht nerveuze uitputting en vermoeidheid

*Verlicht pijnlijke spieren

*Herstellend

*Tonic

Kruidenspecialisten over de hele wereld wisten al lang over de voordelen van deze eenvoudige natuurlijke thee. De thee van dennennaalden wordt al duizenden jaren wereldwijd medicinaal gebruikt.

 

Wild Edible Plants: Pine Needle Tea

Of bekijk de video hier. En deze video kan ook heel nuttig zijn:

 

Een paar waarschuwingen

Wees voorzichtig met de taxus; dat is geen echte den en kan giftig zijn, hoewel het wel een paar geneeskrachtige eigenschappen bezit.

De cipres mag niet in hoge doses als essentiële olie worden gebruikt, maar is normaal gesproken veilig.

De ponderosa of gouden den is niet goed voor koeien, vooral vanwege de observatie dat wanneer drachtig vee de naalden eet, het verlies van het kalf is waargenomen, maar het heeft een lange geschiedenis van gezondheidsvoordelen voor mensen met aandoeningen van de luchtwegen, snijwonden, wonden en brandwonden, onder andere.

Coniferen werden niet in het rijtje genoemd door dr. Mikovits, dus het kan zijn dat (sommige) coniferen niet geschikt of zelfs giftig zijn. Sommige bronnen beweren dat; andere bronnen zeggen dat de meeste coniferen al duizenden jaren medicinaal gebruikt worden met een uitstekende staat van dienst. Laten we het houden op het laatste, maar wees altijd voorzichtig.

 

Hoe maak ik dennennaalden thee?

Doseringen en een recept voor dennennaalden thee

3 kopjes per dag of meer van elke gewenste sterkte, met ongeveer 1 tot 3 (afgestreken) eetlepels (of 2 theelepels) gehakte of gesneden naalden per kopje. Verwijder het vliesje vóór het hakken. Giet er bijna kokend water overheen en laat de thee afgedekt minstens 15 minuten trekken. Je kunt het desgewenst zoeten met honing. De smaak zal je verrassen. Dit is een onderhoudsdosis, die de gezondheid bevordert.

Als je snipverkouden bent of grieperig, laat de dennennaalden dan zeker 30 minuten goed trekken voordat je het opdrinkt.

Grotere hoeveelheden naalden kunnen therapeutisch worden gebruikt. Als het te zuur aanvoelt voor je systeem, vanwege de vitamine C, matig de hoeveelheid dan en vul de thee aan met alkaliserend voedsel en donkergroene kruiden of zeegroenten.
Combineer naar wens met andere kruiden om meer voordelen en smaken te verkrijgen.

5 x meer vitamine C dan citroen!

Dennennaalden en dennenthee zijn dus duidelijk een superfood, wanneer ze met mate worden gebruikt. Het zal een enorme boost geven aan je immuunsysteem, je humeur verbeteren en je energie verhogen.

We worden momenteel geraakt met biologische wapens, dus het is aan te raden om dagelijks 3 tot 6 kopjes dennennaalden thee te drinken. Je lichaam zal hunkeren naar deze voedzame thee en zal je vertellen hoeveel je moet consumeren. Als je een sterke ontgiftingsreactie hebt, verminder dan de inname.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/als-u-borstvoeding-geeft-na-vaccinatie-vaccineert-u-uw-baby-mee/

 

Bronnen:

https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/05/06/pine-tea-possible-antidote-for-spike-protein-transmission/

https://archives.simplelists.com/nfu/msg/16539359/

You may also like