NASA Future Warfare-document onthult depopulatie rond 2025

UPDATE 10-03-2023  Schokkende NASA Deep State plannen gepost in 2001 op NASA’s eigen website. Dit strategisch NASA-document onthult het toekomstige plan van de Nieuwe Wereldorde, om de mens tot slaaf te maken en de aarde te ontvolken. LET OP: de bronnen zijn Vrijmetselaars en New Agers. Hier kwam ik helaas pas later achter. Dit betekent veel waarheden, gemengd met leugens!

De toekomst is reeds hier! In een interview met Deborah Tavares (van StopTheCrime.net) bespreken we het NASA ‘oorlogsdocument’, dat in 2001 nog kon worden gevonden op de website van NASA, en wat nu in 2020 voor een deel reeds in volle gang is. Deze PowerPoint-presentatie werd openlijk gepresenteerd door Denis Bushnell, de hoofdwetenschapper van NASA, slechts een paar maanden vóór 9/11.

Toekomstige strategische kwesties en oorlogvoering rond 2025

Wie schreef dit NASA-document, en was dit opzet? Herinner u dat de elite, de Illuminati, altijd alles doorgeven van wat ze gaan doen. Deborah Tavares was geschokt te ontdekken, dat de presentatie in alle gevallen is gebaseerd op bestaande data, trends, analyse technologieën, en geen kinderachtige onzin is. Besef, beste mensen, dat de Illuminati vele malen verder is met hun technologie dan wat het ‘gewone volk’ te horen of te weten krijgt.

Gevangen zetten en martelen van het volk

Schokkend is het te ontdekken dat het document meldt: het gevangen zetten en martelen van de Amerikanen ‘in living color’ tijdens spitsuur… Dat is een ongelooflijke uitspraak!… gevolgd door terreuraanslagen binnen de continentale Verenigde Staten. Met behulp van binaire biologische middelen wordt de kritieke infrastructuur waar ze naartoe gaan, vernietigd. Ze willen een ​​EMP (elektromagnetische puls) gaan gebruiken, zegt het document. Verder gaan ze stralingsfrequenties gebruiken tegen onze hersenen, enz., en voeren een ernstige PSY-war (psychologische oorlogvoering). Ze praten over bijkomende schade en uitbuiting. Op dezelfde pagina zeggen ze: het ‘CNN-syndroom’ uitbuiten; ze willen hierbij dus handig gebruikmaken van de media, zoals de tv! Nu, CNN is natuurlijk het netwerk, het nieuws medianetwerk, de propagandamachine, welke is opgezet door de CIA. Je kunt de film Psywar (2010) bekijken op StopTheCrime.net voor alle achtergrondinformatie over CNN.

Menselijk beperkingen en menselijke nadelen

Het document vervolgt: Steeds kritischer worden onze menselijke beperkingen en menselijke nadelen. Mensen zijn te groot, te zwaar, te gevoelig, te langzaam, zowel fysiek als mentaal, en de mensen kosten veel te veel geld, om hen te onderhouden. De mens heeft snel afgenomen in negatieve waarde. Kun je dit zelfs maar geloven? Het is nogal schokkend om dit te lezen op NASA’s eigen website, vooral omdat sommige van de betrokken agentschappen worden genoemd, namelijk: de Amerikaanse luchtmacht, DARPA, de CIA, de FBI, US Southern Command, US Atlantic Command, het Australische Ministerie van Defensie, en andere agentschappen.

NASA and the serpent tongue

We hebben te maken met een oorlogsmachine, die aangeeft wat ze zullen gaan doen!

Dit is niet alleen gepland voor de Verenigde Staten, maar een wereldwijde geplande aanval met technologieën, die de meeste mensen niet kunnen begrijpen!

Straalwapens komen steeds vaker voor.

En dit is hoe ze gaan aanvallen! Gruwelijk is het te weten, dat de Illuminati de ontwikkeling van de mensheid aan het overnemen zijn. Het document gaat ook over ‘robots, cyborgs en mensen’, en ze hebben onze hersenen reeds in kaart gebracht. We hebben onlangs gehoord – en dit was in 2013 –, dat ze een menselijk brein kunnen overbrengen in een machine. Dus wanneer de elite ons gaat vertellen, dat dit een ‘nieuwe wetenschappelijke ontdekking’ is, dan weten we inmiddels dat het al meerdere decennia geleden is, dat zij dit hebben uitgevonden. De mens komt er alleen pas decennia en decennia later achter!

Het NASA Future Warfare document spreekt ook over micro stof als een wapen.

Ze zeggen dat deze minuscule deeltjes van gemechaniseerd stof, die worden verspreid door middel van besproeiing, en in de longen wordt ingeademd, zichzelf mechanisch in het longweefsel boort en verschillende ziekelijke missies uitvoert. Ze melden, dat het een compleet nieuw soort oorlogvoering is en dat het ook nog eens legaal is! Dit is wat ze gaan doen met alle mensen op deze planeet.

Slimme meters en lage microgolffrequenties

En dan praten ze over hoe frequenties zullen worden gebruikt als oorlogvoering. We kennen bijvoorbeeld de slimme meters, die wereldwijd worden ingezet ter vervanging van onze elektriciteitsmeters, wat tevens inhoudt: de vervanging van al onze gasmeters en ook van onze watermeters. En we zullen op onze voedselvoorraad worden aangesloten, zodra ze het geld, de valuta, zullen doen ineenstorten. Ze zullen dan energietoeslagen gaan geven, en dit zal allemaal worden gecontroleerd via hun meetsystemen.

Ze melden ook lage microgolffrequenties en frequenties om de vijand te raken, en wij mensen zijn de vijand! Ze zeggen dat 100% van de menselijke bevolking zal worden beïnvloed door deze frequenties. Een term gebruikt door de elite is, dat mensen dan als ‘kanaries in een kolenmijn’ zijn, wat betekent dat mensen dan zullen neervallen als vliegen. Want de mensen zullen allerlei soorten gezondheidsklachten en ziekten gaan ervaren, zoals oorsuizen en hartkloppingen, huiduitslag, onvermogen om de hele nacht door te slapen… En wat ze doen is, ze blokkeren ons immuunsysteem met deze frequenties.

Hoe beschermt de elite zichzelf tegen hun eigen wapens?

Dat is een hele goede vraag. U moet weten, ze hebben methoden, die ver vooruitlopen op alles wat wij tot onze beschikking hebben, zoals remedies tegen kanker. Zij, de Illuminati, krijgen geen kanker. En er bestaan chipmechanismen, die bepaalde frequentieaanvallen kunnen afweren, zodat zij er geen last van hebben. Ze zijn ook geïnteresseerd in transhumanisme. En in hoeverre zijzelf worden beïnvloed door alle chemtrails en alle nanovezels die ze naar beneden laten vallen, wat Fase 1 van het eerste protocol is, bepalen zijzelf. Het past allemaal perfect in elkaar.

Het NASA-oorlogsdocument spreekt niet alleen over de effecten van frequenties en hoe dit zal worden gebruikt, maar ze erkennen ook dat het onze prestaties zal beïnvloeden, dat het epileptische aanvallen kan veroorzaken. Zij erkennen dat in hun eigen document, want dit is de bedoeling!

Alle documenten, met inbegrip van het Iron Mountain-document, hebben het over het volgende:

Teveel mensen gebruiken teveel grondstoffen, en de aarde kan dit niet ondersteunen. En ze kwamen op met de op angst gebaseerde wetenschappelijke frauduleuze informatie, die de mens nu is gaan accepteren. Ze zijn de geschiedenis aan het herschrijven en ze herschrijven de wetenschap, met de het idee dat we de CO2 uitstoot moeten verminderen en onze uitstoot van broeikasgassen.

In hun documenten vermelden de Illuminati ook dat één van de redenen, dat ze onze mannen en vrouwen naar oorlogsgebied sturen, is om de bevolking te verminderen, de ‘schuldeisers’ te elimineren! Het is allemaal gebaseerd op de luchtvervuiling, welke zijzelf hebben gecreëerd! U kunt het zelf naslaan in het Iron Mountain-document, waarin ze de methoden zelfs beschrijven, waarmee ze de vervuiling zouden veroorzaken. Ze zouden de aarde ontbossen, en dat doen ze met de chemtrails, het Geo-Engineering programma, of het Klimaatverandering programma.

depopulation agenda - extermination

Helaas zijn er nu technologieën, die wel zo ongelooflijk zijn, dat mensen niet eens beseffen wat hen overkomt.

Dat kunnen ze, want de enige manier waarop ze hiermee wegkomen, is door de leugens en door angst!

In het NASA-oorlogsdocument melden ze ook, dat zij massamedia-propaganda zullen gebruiken.

Ook zullen ze ‘explosieve stof gelegenheden’ gebruiken; dit stof zal diep infiltreren in andere soortgelijke doelen. Wat ze hier zeggen is, dat als je beweegt, kunnen ze je zien, en ben je dood. Ze zullen sensoren plaatsen in alles!

Ook praten ze over het Amerikaanse Breinproject, gefinancierd in de jaren 90 door 16 organisaties verspreid over 5 agentschappen:

NIH, wat natuurlijk de National Institutes of Health is, de US Department of Defense, NASA, en het Ministerie van Energiezaken, en ze spraken over hoe ze dit hebben gedaan. Ze hebben meer dan 10.000 individuele presentaties op jaarlijkse bijeenkomsten gedaan voor de Society for Neuroscience. In wezen hebben ze de mensheid daar opnieuw ontworpen. De niveaus van technologie zijn in wezen veel hoger dan ze ons laten weten.

Controle en vervanging van het onderwijssysteem

Zowel het NASA- als het Iron Mountain-document zegt, dat zij het onderwijssysteem zullen controleren en dat ze het onderwijssysteem zullen vervangen met computers. Alles zal via tele-communicatie gaan, en via tele-werken, tele-winkelen, tele-entertainment, tele-reizen, tele-onderwijs. Op deze manier kunnen zij de geschiedenis herschrijven! Alles zal op Kindle (E-reader) staan, en zo zal het heel gemakkelijk zijn om een boek te wijzigen, of om de taal te veranderen. Dus ze herschrijven onze vocabulaire, onze woordenschat, ze herschrijven alles over ons! En ze houden ons ziek door fluoride in ons drinkwater o.a., door aspartaam in ons voedsel, door alle kleurstoffen, door chemicaliën op alles. Ik bedoel, zelfs de bonnetjes, die we ontvangen na onze auto’s met benzine te hebben gevuld, zijn giftig!

Gsm-masten overal!

Verder spreekt het NASA-document over Gsm-masten; deze staan werkelijk overal verdekt of niet verdekt opgesteld. Je kunt ze zelfs vermomd in een boom vinden, of in cactussen of yucca’s in de woestijn.

cell tower disguised as a pine tree

De masten, die hersentumoren kunnen veroorzaken, etc., zullen worden gebruikt om frequenties uit te zenden.

‘De VS innemen door 10 mensen en minder dan 10 miljoen dollar’

Het staat er letterlijk, en dit is wat dit helse document ons vertelt: een typisch scenario voor de vernietiging van de VS door 10 mensen en 10 miljoen dollar, door middel van Binaire Bio in ingevoerde vitamines, kleding en voedselvoorziening(en); vernietiging door een terroristische Bio, zoals bijvoorbeeld Aflotoxine, een natuurlijke gifstof (schimmel). Denk hierbij ook aan ‘terror aanvallen’ met vaccinaties, aanvallen met virussen; vernietiging doordat onze treinrails zullen worden aangevallen; vernietiging door stralingsfrequenties en microgolven, afkomstig van deze masten; vernietiging door vervuiling van de watervoorziening via intercontinentale onbemande voertuigen… en dit alles vergezeld van ernstige ‘Psywar’. En dat is het CNN-syndroom: het handig gebruikmaken van de reguliere media.

Dus ze vertellen ons hier, hoe makkelijk het is om de Verenigde Staten neer te halen met deze nieuwe technologieën. We moeten dit aan het licht brengen!

 

Bronnen:

https://www.youtube.com/watch?v=FCyOF2FCRdo

http://www.stopthecrime.net/docs/nasa-thefutureof-war.pdf

https://shepherdsheart.life/blogs/news/food-supply-reality

You may also like