Google en Facebook gaan heel ver om de waarheid verborgen te houden

Google en Facebook draaien overuren om de voor hun onwelgevallige geluiden op het internet met spoed de kop in te drukken! Dit is een groot probleem, aangezien het ten koste gaat van de vrijheid van onze meningsuiting.

En of dat al niet erg genoeg is, boren Facebook en Google de alternatieve media de grond in. U mag de waarheid niet weten, punt!

Facebook oprichter Mark Zückerberg, de man die geen alien is

Na een aantal koersverliezen heeft Facebook nog altijd een marktwaarde van iets meer dan 597 miljard dollar in 2020, en dat komt door onszelf, de gebruikers. Wij hebben het bedrijf groot gemaakt, eenvoudig door het te gebruiken. En het aantal Facebook gebruikers stijgt nog steeds licht. Mark Zückerberg, de officiële oprichter van Facebook, de man die geen alien is, althans, dat zegt hij, vaart er bijzonder wel bij als meervoudig miljardair…

 

WATCH: Is Facebook CEO Mark Zuckerberg… Human??

 

Mark Zuckerberg exposed - his real name is Jacob Greenberg, part of the Rotschild family

Dat Facebook een totaal ander doel heeft, wisten velen al.

Het bewijs hiervan ligt in haar geschiedenis, en momenteel vooral in de keiharde censuur, die het bedrijf uitoefent op zaken, die de mensen eigenlijk niet zouden mogen weten. Facebook bestempelt het als ‘nepnieuws’; een vrije meningsuiting is ook op Facebook niet meer mogelijk! Misschien is het tijd om naar een alternatief te gaan kijken, zoals het platform MeWe.

 

Een alternatief voor Facebook is MeWe.

MeWe, dat in 2012 werd opgericht door Mark Weinstein, en feitelijk op dezelfde manier is ingericht als Facebook, werkt bijna identiek aan Facebook. De service noemt zijn toewijding aan de privacy en controle van de gebruiker als zijn opmerkelijke eigenschap.

That's it! I quit Facebook!

Deze cartoon laat duidelijk zien wat we bedoelen.

Maar wat veel mensen nog steeds niet geloven, is de beangstigende wijze waarop FB data verzamelt en deze verkoopt en misbruikt. Het hele verhaal met de verkoop van data aan ‘Cambridge Analytica’ bewees het verhaal eens en voorgoed!

 

De YouTube manipulatie censuur

Hetzelfde geldt voor degenen die gebruikmaken van YouTube. Als YouTube censureert, en dat is mij zeer regelmatig overkomen, ook in het verleden, dan kun je ik weet niet wat doen, maar het zal je niets helpen! Ja, vandaar al die filmpjes, die plots verdwenen zijn van Heiscoming12 en vele andere YouTube kanalen, die de leugens graag willen ontmaskeren. Maar daar zijn gelukkig wel wat alternatieven voor; de vraag is, voor hoelang:

 

All our missing, banned, and deleted videos by YouTube that tell the explosive truth have been uploaded elsewhere:

* https://www.bitchute.com/channel/QqkdDyxG1bpO/

* https://www.brighteon.com/channels/eindtijdnieuws

* https://brandnewtube.com/@endtimenews

 

Google manipulation by whistleblower Zach Vories

Google klokkenluider: “Their mission is to program humanity”

Ook jouw zoekopdrachten op Google maakten van Google een miljardenbedrijf, net als Facebook, en maken jou helemaal tot een open boek! Google is een enorm gevaar voor diep-persoonlijke data. Het bedrijf heeft met heel veel bedrijven, die het in bezit heeft, toegang tot een mega-database van jouw persoonlijke handel en wandel, als een gruwelijk wurgende octopus.

Wat wil Google met al die data?

Nou, eenvoudig opslaan totdat ze het nodig hebben! Dat bewezen gegeven blijkt zeer effectief en super winstgevend te zijn. Tijd om over te schakelen op alternatieve zoekmachines.

Zogenaamde klokkenluider en Poortwachter en SHILL, Edward Snowden, ‘riskeerde’ zijn leven voor de waarheid.

Edward Joseph Snowden is een voormalig CIA-medewerker en systeembeheerder voor de NSA. In juni 2013 verstrekte Snowden journalisten van de The Washington Post en The Guardian geheime documenten over geheime spionageactiviteiten van de NSA…

Edward Snowden on privacy

 

Zogenaamde klokkenluider en Poortwachter en SHILL, Julian Assange: Cia gebruikt Facebook en Google informatie

En ook al zeggen mensen, dat ze deze dingen als schending van hun privacy haten, ze houden er nog steeds heel weinig rekening mee, en posten hun hele privé leven erop los, alsof het een lieve lust is!  Immers, het is de manier van leven in de wereld van nu, en de gemakkelijkste manier om verbonden te blijven. En al die advertenties, irritaties en algoritmes zijn ‘gewoon’ de prijs, die je betaalt voor deze ‘gratis ervaring’.

who is behind Facebook

 

Is MeWe echt veilig, privé en vrij te gebruiken?

In 2010 verklaarde de oprichter van Facebook, Mark Zückerberg, dat privacy als sociale norm tot het verleden behoort. Nu, dat trok Mark Weinstein’s aandacht! Dit zegt hij erover: “Mijn God, dat is zo’n verdraaiing van wat met sociale media bedoeld was. Het was niet bedoeld om iets te zijn waar mensen geobjectiveerd worden als data om op te sporen, te verkopen, te richten en te manipuleren… Nee. Sociale netwerken waren bedoeld voor mensen om echt verbonden te blijven en om gemeenschappelijke interesses en gelijkgestemde mensen te vinden.” En het idee voor MeWe was geboren. Weinstein merkt op dat we MeWe geen gebruik maakt van gezichtsherkenningstechnologie. Zeker een belangrijk punt! Maar ook essentieel voor MeWe is, dat jouw persoonlijke gegevens niet worden verkocht.

MeWe is bedoeld voor gebruikers van 16 jaar of ouder. Wat betreft de zorgen dat minderjarige kinderen MeWe gebruiken, of dat kinderen kunnen worden benaderd door griezelige individuen, zegt Weinstein, dat ouders worden verondersteld te controleren, waar hun kinderen zich mee bezighouden.

En tja, als je van Facebook of van YouTube wordt afgegooid, dan word je al gauw voor ‘hater’, ‘extremist’, of ‘complotdenker’ uitgemaakt. In zo’n geval moet je sterk in je schoenen blijven staan, want die kans zit er helaas dik in!

 

Bronnen:

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/gaat-mewe-facebook-ten-onder-brengen/

https://mewe.com/

https://archive.nytimes.com/www.nytimes.com/external/readwriteweb/2010/01/10/10readwriteweb-facebooks-zuckerberg-says-the-age-of-privac-82963.html?source=post_page—————————

https://medium.com/@markweinstein/setting-the-record-straight-7f43e0aa5336

You may also like