5G-mast installateur laat een chip op printplaat zien met de duidelijke naam COV-19 erop

Waarom zijn bepaalde componenten van 5G-zendmasten gelabeld met ‘COV-19’? Misschien herinner je de klokkenluiders, die zeiden dat de Coronadoden in Wuhan grotendeels te wijten waren aan overbelaste 5G-zenders. Dit is daarom een interessante connectie, die je tot nadenken zet.

Ongeveer een jaar geleden kwamen er berichten naar buiten, dat sommige van de elektrische componenten, die worden gebruikt in 5G-zendmast installaties de naam ‘COV-19’ dragen. Deze benaming is toevallig bijna identiek aan COVID-19. Of is het juist geen toeval?

Wijdverspreid fenomeen

Installateurs van 5G-componenten over de hele wereld hebben soortgelijke markeringen op de apparatuur gemeld, die in hun zendmasten worden geplaatst.

Zoals je je misschien herinnert vanaf het begin van de plandemie, kwamen er vele berichten binnen over hoe in Wuhan, China, 5G-zendmasten waren ingeschakeld op bijna precies hetzelfde moment dat er bewoners van dat gebied ziek begonnen te worden. Sommigen van hen werden zo ziek, dat ze dood neervielen op straat, zo werd ons verteld.

Celeste Solumn: Het is belangrijk dat u weet, dat er over de gehele wereld verschillende virusdeeltjes zijn losgelaten. Echter, wij allemaal kregen te horen van de mainstream media, dat het virus in die tijd niet in de Verenigde Staten was, en dat het daarna voor het eerst begon in de staat Washington. Maar zoals u duidelijk kunt zien op de kaart (in haar videopresentatie), bevindt het virus zich in 2019 in het hart van Amerika! En weet u wat er in het hart van Amerika ligt? Het is het ‘nieuwe Plum Island’.
Als je Plum Island niet kent, het is een Centrum voor Biologische Oorlogsvoering. Ze verplaatsten het van Plum Island, dat voor de kust van New York ligt, naar Manhattan, Kansas. Dat is waar de deeltjes werden ingezet in de Verenigde Staten! Je kunt zien dat er verschillende kleuren virusdeeltjes zijn op de kaart. Dus wat werd ingezet in Noord-Amerika is anders dan wat werd ingezet in Ecuador, en het is anders dan wat werd ingezet in Europa; en China, Australië en Nieuw-Zeeland hebben hun eigen ‘merk’ virusdeeltje, evenals Afrika…

Wat is hier aan de hand?

In enkele artikelen werd al aangetoond dat er een verband is tussen COVID en 5G, maar ook tussen het COVID vaccin en 5G. Zie hier en hier bijvoorbeeld.
En is het toeval dat tijdens de periode, waarin tientallen miljoenen mensen in een lockdown zaten, de scholen op slot gingen, en telecombedrijven druk bezig waren met het installeren van 5G-chipsets in zendmasten over de hele wereld?

Vraag je eens af, waarom blootstelling aan 5G-straling dezelfde symptomen veroorzaakt, die worden toegeschreven aan COVID! En onderhand probeert de mainstream media ons ervan te overtuigen, dat alleen het ‘virus’ gevaarlijk is.

Deze video laat duidelijk de markering van COV-19 zien op hun chipsets (waarschuwing: taalgebruik):

 

5G MAST WORKER EXPOSES A COV-19 CHIP ON THE CIRCUIT BOARD HD

 

“Dit bevestigt een beetje meer wat de mensen in Wuhan zeiden, dat ze hun griepprik hadden kregen en dat in hun stad 5G als eerste was aangezet, en er plotseling mensen op straat neervielen. Autopsies van getuigenverklaringen wezen uit, dat deze mensen ‘iets’ hadden gekregen, dat heel erg leek op hoogteziekte, zuurstofgebrek.
Russen en Amerikanen bestuderen deze 4G en 5G frequenties in ieder geval al lange tijd. Ze weten en geven toe, dat het een biologisch wapen is. Zelfs slimme meters, de mobiele telefoons, draadloze telefoons, en nog veel meer, veroorzaken langzaam aan een slechte gezondheid. Dit is het echte ‘virus’.
In Amerika, op het niveau van het Hooggerechtshof, liep er een rechtszaak tegen telecomindustrieën, waarbij de CHD (Center for Human Development) duizenden pagina’s met bewijsmateriaal heeft ingediend met betrekking tot deze frequenties.
Veel landen hebben hun installatie verboden, maar ik kan zien dat ze het op zijn minst hier in Florida hebben…”

 

“These towers should be knocked right over.. I used to work in this tech.. 5G is first and foremost a weapon…but they found it can carry info… problem is it has to be repeated every 200 yards or so.. that’s backwards to future tech.. tech goals are to do transmissions as far as they can without repeat.. and after 2 minutes of exposure to 5G.. your DNA starts to retard… and this is forever and it will also be in any babies you have… then when they grow up with the retarded genes that you gave them.. they will develop even more retard genes and pass even more onto their babies and so forth until no good DNA is left and no births… that will be human extinction!”

 

Bron:

Vrijmetselaar Mike Adams

You may also like