Vaxxidents: Gevaccineerde mensen achter het stuur van hun auto kan gevaar opleveren

Er lijkt een enorme toename te zijn in ogenschijnlijk bizarre ongelukken. Auto’s en andere voertuigen rijden van de weg of botsen op anderen. Niet bij slecht weer. Niet midden in de nacht. Gewoon ineens.

Diverse chauffeurs en ooggetuigen melden dat er iets vreemds aan de hand is op de weg.

 

Een interessante post van een truckbestuurder

“Ik heb een startende onderneming, en daarom werk ik elke dag van de week. Elke dag ben ik onderweg, via de I-40 heen en weer, van huis naar mijn kantoor in het gebied van Raleigh-Durham (VS).

Onlangs heb ik een enorme toename opgemerkt in ogenschijnlijk bizarre ongelukken. Allerlei soorten voertuigen, meestal enkelvoud, rijden van de weg en botsen. Niet bij slecht weer. Niet midden in de nacht. Gewoon ineens.

Ik heb ook gemerkt dat mensen een beetje ‘versuft’ kijken, zwabberen, onregelmatig stoppen, en in het bijzonder, niet op snelheid rijden – meestal zo’n 16 km/uur onder de snelheidslimiet op secundaire wegen, maar weer erg snel op hoofdwegen.

Ik heb heel lang op de lokale markt gereden en ik heb dit soort gedrag nog niet eerder gezien. Vraagt ​​u zich af, of dit het begin is van de een of andere vorm van hersenschade van gevaccineerden???”

 

Nu je het zegt, het gebeurt ook hier in Australië…

“Gewoon een golf van zinloze ongelukken. Geen oorzaak… gewoon van de weg rijden en terechtkomen in sloten en rivieren… tegen palen… tegen andere auto’s. Zonder reden. Zelfs niet door te hard rijden. Het is alsof iedereen plotselinge hartaanvallen of black-outs achter het stuur heeft.

Ik heb dit de afgelopen 2 tot 3 weken opgemerkt, maar het is de afgelopen week echt veel duidelijker geworden.

Ik heb ook iets soortgelijks gezien met parkeren. Ik zie mensen rondrijden op parkeerplaatsen, op zoek naar een plek om te parkeren, herhaaldelijk langs open plekken rijden, en dan uiteindelijk een willekeurige plek uitkiezen om te parkeren. Alsof ze er geen eentje konden kiezen. Echt raar.”

 

Hier hetzelfde… een bezorger-chauffeur

“Absoluut een goede opmerking, die ook ikzelf heb gemaakt. Het deel dat gaat over mensen, die nu belachelijk langzaam rijden, zich zelfs nauwelijks aan de aangegeven snelheid houden… Ik wacht niet eens meer op hen. Ik scheur ze meestal voorbij op de tegenoverliggende baan, bekijk ze snel, en, er wordt zeer zeker ‘een licht gedimd in de bovenkamer’.

Het werd de afgelopen weken echt erg. Gelukkig ben ik op vakantie, dus ik heb de wegen vermeden. Dus ik kan niet zeggen of het erger is geworden, maar het is wel zo ver gekomen, dat ik de laatste tijd veel denk over mijn bezorgbaan op te zeggen. Ik ben eerlijk gezegd niet bang om te sterven aan Covid. Mijn grote angst is te worden weggenomen tijdens het rijden, door iemand die een slechte reactie op het vaccin heeft.

Mijn schoonvader is agressief pro-vax. De afgelopen dagen heeft hij last van duizelingen, en voelt hij zich erg licht in zijn hoofd. Hij is trouwens gevaccineerd. Hij is gestopt met rijden, vanwege deze symptomen. Ik kan zien, dat dit veel ongelukken veroorzaakt onder de gevaccineerden. Ik heb een opmerkelijke hoeveelheid frontale botsingen waargenomen, en een hoge impact op bomen in de VS, en ook een opmerkelijk aantal ongeremde operators.”

 

Over een ingeënte verpleegster…

“Ik heb de afgelopen dagen in de SUV van mijn zus gereden, om een familielid in het ziekenhuis te bezoeken. Ze is een verpleegster, en werd ongeveer 3 maanden geleden gevaccineerd. Ze reed erg grillig en reed over rijstroken. In haar tientallen jaren van autorijden, weet ik dat ze nog geen ongeluk heeft gehad… maar ze heeft me de afgelopen dagen een paar keer gebeld. Ze duwt de vaxx er ook niet zo hard meer door als ze in januari deed… Misschien – omdat ze symptomen heeft gehad, – zou ze kunnen vermoeden dat het een “dodelijke spuit” is? Maar ze zegt niets.”

 

Ik ging vrijdag uit winkelen in Hornell, zuidelijk deel New York, heel landelijk.

“Toen ik thuiskwam, vertelde ik mijn echtgenoot onmiddellijk hoe gek route 19 was (richting de Interstate): veel vrachtwagens die vlak langs de dubbele lijnen reden, auto’s die van links naar rechts zwabberden, alsof de chauffeur zich in een andere wereld bevond.”

 

Hebben jullie zoiets opgemerkt in jullie gebieden?

Een reactie: “… Massa’s mRNA ‘druggies en junkies’ op de wegen en snelwegen. Hoe bestrijd je dit gefabriceerde kwaad?
Het probleem van het ‘uitscheiden‘ is ook aan het licht gekomen, dankzij artsen en anderen. Het lijkt erop dat ‘feromonen’ uit de schaamstreek, en in het bijzonder de oksel, een belangrijke rol spelen in de normale menstruatiecyclus van 25-30 dagen, wanneer vrouwen dicht bij elkaar zijn. Ze menstrueren dan allemaal tegelijkertijd.
Is een gevaccineerd persoon een ‘wandelende tijdbom’, die ‘spike-eiwit’ afval vrijgeeft via zijn of haar zweetklieren, om anderen aka de niet-gevaccineerden te besmetten?”

 

Opmerkelijk is dat de Britse Mirror meldt, dat het aantal dagelijkse Covid-19 sterfgevallen nu lager is dan bij verkeersongevallen, met meer dan 10 miljoen mensen volledig gevaccineerd…

 

Bron:

https://tapnewswire.com/2021/04/vaxxidents-vaxxed-zombies-behind-wheels-of-cars-are-killing-people/

You may also like