Het verband tussen 5G en het Coronavirus

Deze ex-Vodafone CEO klokkenluider over 5G en het Coronavirus mag u niet horen. Het is echter belangrijk om te weten wat de 5G-technologie met u doet, en waarom de waarheid zo zorgvuldig in de doofpot wordt gestopt. Het is extreem belangrijke informatie, die de overheden en Google voor u verborgen willen houden.

Een van de meest gecensureerde video’s op YouTube, Google en Facebook sinds de nieuwe vaccinatie, en daarom al vele malen verwijderd. Voormalige Vodafone baas treedt naar voren als klokkenluider over 5G en de agenda voor depopulatie van de Nieuwe Wereldorde. 

 

FORMER VODAFONE BOSS BLOWS WHISTLE ON 5G CORONAVIRUS CONNECTION

 

Celvergiftiging in het menselijk lichaam

De frequentie van 5G, die 10 x hoger is dan die van 4G, veroorzaakt celvergiftiging in het menselijk lichaam. Onze cellen proberen deze vergiftiging te stoppen door RNA/DNA-eiwitten uit te scheiden, die een virus worden genoemd. Deze uitgescheiden vloeistoffen verlaten ons lichaam uiteindelijk via onze neus en mond.
Het is dus niet zozeer het Coronavirus dat deze pandemie veroorzaakt, maar de straling van de 5G-satellieten, -masten en cellen, die het eerst werden uitgerold in Wuhan, daarna in Spanje en Italië, enzovoorts. Het duurt zes maanden voordat deze straling invloed heeft op uw lichaam.

De reden waarom 5G niet wordt teruggedraaid

Door het feit dat 5G, en spoedig 6G, het enige netwerk is, dat een wereld aankan, die wordt gerund door kunstmatige intelligentie (AI), een nieuwe wereldwijde valuta die er straks aankomt, auto’s zonder bestuurder, en vele verborgen agenda’s die verband houden met 5G, zijn de betrokken bedrijven bereid om vele levens op te offeren, zodat 5G niet teruggedraaid of gestopt wordt!

De drie pandemieën die we de afgelopen 120 jaar hebben gehad, waaronder:

de Spaanse griep in 1918; deze werd veroorzaakt door de introductie van radiogolven, direct na de Tweede Wereldoorlog, veroorzaakt door de implementatie van radar met behulp van satellieten.
En in 1968 de griep in Hongkong, veroorzaakt door nog meer radar uit te rollen, en nog eens honderdduizend satellieten de ruimte in te sturen.

Binnenkort komen er verplichte vaccinaties!

Deze vaccinaties bevatten niet alleen het Coronavirus, maar ook chemicaliën, die het resultaat van de straling op ons lichaam zelfs versterken. Deze vaccins zullen ook een RFID-chip bevatten, die aangeeft wie er wel en niet is ingeënt.

Nieuwe wereldwijde digitale valuta

Vervolgens zullen ze een nieuwe wereldwijde digitale valuta implementeren, te beginnen in de Verenigde Staten, alleen beschikbaar voor degenen, die aan alle vereisten van de elite voldoen. Dit zal allemaal binnen enkele maanden gebeuren, niet eens jaren!
Het plan is om de wereldeconomieën systematisch te sluiten, om zo een monopolie te creëren van 4 of 5 grote bedrijven, waaronder Amazon en Google, die de toeleveringsketen beheren van alles wat we kopen, dus ook ons voedsel!

 

Veel instanties in Nederlands, zoals de ANWB, ontkennen de relatie tussen de uitrol van het wereldwijde 5G-netwerk en de Corona pandemie niet.

 

5G en 6G en het Coronavirus zeer nauw verbonden!

“Vanwege alle opmerkingen onder de post van Seho, zijn we in gebed tot de Heer gegaan over de 5G en Coronavirus discussie.

Dit is wat de Heer met ons heeft gedeeld…

Als iedereen simpelweg naar Hem toe komt, zal Hij u laten zien dat 5G slecht, kwaadaardig is en dat het de katalysator is voor alle andere wapens, die in de wereld worden ingezet. 5G en 6G en het Coronavirus zijn allemaal zeer nauw verbonden met de onthulling van de gevallenen en hun eindtijd agenda. Ze hebben niet zoveel voor ons verborgen als je misschien denkt, zei de HEER.

Ze hebben alles wat ze doen, genoemd in zeer specifieke termen.

Bijvoorbeeld: informatiesnelweg of elektronische snelweg… World Wide Web… en zelfs in een nummer van ACDC: ‘The Highway to Hell’. Dit zijn allemaal aanwijzingen over wat ze aan het doen zijn! Ze creëren een snelweg naar de hel via alsmaar snellere internetsnelheden, die sterkere frequenties vereisen. En het doel is om, met deze hogere snelheden, wereldwijde duisternis in te luiden. Het is een snelweg naar de hel, zei de HEER. De demonen zullen in staat zijn om al degenen, die satans merkteken op hun lichaam aanbrengen, te bespringen en te berijden. Het verbindt degenen, die Christus afwijzen, rechtstreeks met de virtuele realiteit van de demonen. Demonen zijn interdimensionale wezens, en hebben een lichaam nodig waar ze hun intrek in kunnen nemen. Ze gaan en bewegen zich heel snel om dit te bereiken. Blijf bedekt met het bloed van het LAM!

Dit zijn de verzen, die de Heer ons gaf, en Zijn uitleg over hoe ze verband houden met deze discussie.

Daniël 7:25 – Heeft het Antichrist systeem uw wetten niet van de ene op de andere dag veranderd? Te worden verplicht om vaccins te nemen, mondkapjes te dragen en zelfs in quarantaine te gaan?

Lukas 8:17 – Na verloop van tijd zal alles onthuld worden, aan het licht gebracht door het LICHT Zelf. Dat is wat Ik nu aan het doen ben, zegt de HEER. U zult het zien. U zal het zien. Ik zal ze blootleggen, één gebeurtenis tegelijk. Blijf in Mijn Woord!

Mattheüs 23:5 – Zeggen ze niet dat ‘de wereld een podium is’? En dan organiseren ze Super Bowls en enorme feesten (Oscars), om mensen voor hen te laten applaudisseren? Het zijn acteurs, huichelaars, hypocrieten, en ze zullen naar de poel van vuur gaan.

Laat u niet misleiden; alles is op zeer unieke en wetenschappelijke manieren met elkaar verbonden!

De gevallenen hebben geavanceerde technologie, en u begrijpt misschien niet hoe al deze gebeurtenissen verband houden met elkaar. Maar laat Mij u verzekeren, dat ze allemaal op weg zijn naar hun snelweg naar de hel. Hun snelweg naar de hel zal de CERN machines verouderd maken. Verouderd, zeg Ik. De demonen zullen binnenkomen vanuit hun ruimteschepen in de tweede hemel, via nieuwere, meer geavanceerde portals. Als u het merkteken van het beest niet aanneemt, zult u niet worden geïntegreerd in hun snelweg naar de hel.”

 

NHS WHISTLEBLOWER LOUISE HAMPTON TALKS TO FORMER RADIOGRAPHER ANN DEVLIN ABOUT ‘COVID’

 

You may also like