Exclusief: verontrustende details komen naar buiten uit Australische quarantainekampen

UPDATE 30-11-2021  Details over het leven in de Australische quarantainekampen beginnen via internet uit te lekken. 

Hoewel de informatie niet direct kan worden geverifieerd, werd dit bericht wel gerapporteerd, aangezien het onwaarschijnlijk is dat de Australische regering dergelijke informatie zal vrijgeven.

Enkele anonieme berichtgevers hebben hun ervaringen in een Australisch quarantainekamp gedetailleerd overgebracht… 

Een van hen beweert dat hij werd opgesloten, nadat hij vanuit Singapore naar Australië was gevlogen.
Ondanks dat hij was ingeënt, en tijdens zijn reis drie tests had moeten ondergaan, die allemaal negatief waren, werd hij gedwongen naar het kamp te gaan.

In het bericht zegt de schrijver, dat hij door gewapende bewakers in een bus werd gedwongen met verduisterde ramen, voor een rit van twee uur naar het quarantainekamp.

Gevangenen zouden het vaccin moeten nemen, maar worden daar ook regelmatig getest en bekeken door camera’s en gewapende bewakers.

Gedetineerden betalen maar liefst $ 2.500 voor hun onvrijwillig verblijf van twee weken!

Hoewel de gevangenen internet hebben dat vermoedelijk wordt gecontroleerd, is GPS geblokkeerd, waardoor ze niet precies kunnen bepalen waar ze zich bevinden. Andere berichtgevers suggereerden echter, dat hij mogelijk gevangen zit of zat in Howard Springs ‘National Resilience Center’. De gevangenen werd verder een informatieboekje gegeven. 

”Ze vroegen me of ik was gevaccineerd. Ik weigerde te antwoorden. Ze bedreigden mij, en zeiden dat ik met hen mee moest gaan, en riepen om versterking. Ik werd ondervraagd, gezegd dat ik hen moest volgen, en ik stapte met anderen in een bus. We moesten rijen uit elkaar zitten, en we werden hierheen gebracht. De ramen waren geblindeerd.”  

”Ik weet niet hoe lang ik hier kan posten, maar ik wou je laten weten dat het erger is dan je denkt.” 

“Er was hier een meisje dat met een bewaker vocht, en sindsdien hebben we haar zes dagen niet gezien.”

Een andere anonieme berichtgever beweerde dat hij naast een 77-jarige man zat, die zich onlangs dood had gedronken, na te zijn gerepatrieerd. Verder beweerde hij, dat gedetineerden hun kamer maar eens in de drie dagen mochten verlaten, om de was te doen, en dat er ‘overal’ gewapende politie is, en dat je zou worden uitgescholden, wanneer je stopte of te langzaam liep.
Wel meldt deze berichtgever dat het eten ‘best goed’ is en eenmaal per dag om 18.00 uur bij de gevangenen wordt afgezet. Ze krijgen één warme en twee koude maaltijden.

De anonieme berichtgever beweerde, dat hij de 2.500 dollar niet had om zijn ‘verblijf’ te kunnen betalen. Hij vroeg zich af wat er zou gebeuren als hij niet zou betalen. Hij zei ook, dat hij ‘binnen redelijke grenzen’ zou gehoorzamen aan alles wat de bewakers zouden bevelen.

De Howard Springs faciliteit is onlangs in het nieuws geweest, vanwege het besluit van de regering van het Northern Territory, om te beginnen met 38 Australische Aboriginals naar het kamp te sturen onder dwang. De faciliteit heeft een capaciteit om 3.000 mensen te huisvesten: 2000 internationale en 1000 binnenlandse reizigers.

Het is niet bekend hoeveel mensen er momenteel in het kamp worden vastgehouden. Wel kwam later deze bevestiging binnen, die ik hier mag plaatsen:

 

Comment:

Just read your article on Australian “quarantine” camps… ALL CORRECT EXCEPT the cost is $3500 for 14 days…. And yes everything monitored… I was locked up for 14 days because I crossed the state border to come home and that was ”not a good enough reason”.… I also got fined $4600 for crossing the state border…. I was tested 4 times in Quarantine and obviously all negative… this is tyranny at its best… Australian citizens need help… – Ivor 

 

‘Dit kan verklaren waarom de westerse samenleving steeds meer op een satanische sekte lijkt, en Australië voorop loopt in de satanische Nieuwe Wereldorde.’ – sterfbed bekentenis van een satanist

 

Bron:

https://thecovidworld.com/exclusive-disturbing-details-emerge-from-inside-australian-quarantine-camps/  (Link is helaas verwijderd!)

You may also like