Wie runt de wereld? BlackRock en Vanguard

UPDATE 13-12-2021  De top van de piramide toont slechts twee bedrijven: Vanguard en BlackRock. De kracht van deze twee bedrijven gaat uw verbeelding te boven.

Minder dan een handvol grote bedrijven domineren elk aspect van ons leven:
van het ontbijt dat we eten tot de matras waarop we slapen, en alles wat we dragen en tussendoor consumeren…

De maker van deze video ontdekte, dat de aandelen van ’s werelds grootste bedrijven eigendom zijn van dezelfde institutionele beleggers. Ze zijn allemaal eigenaar van elkaar. Dit betekent dat ‘concurrerende’ merken, zoals bijvoorbeeld Coke en Pepsi, helemaal geen concurrenten zijn, aangezien hun aandelen in handen zijn van exact dezelfde investeringsmaatschappijen, investeringsfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, en in sommige gevallen overheden!

Dit is het geval in alle sectoren

“De kleinere investeerders zijn eigendom van grotere investeerders. Die zijn in handen van nog grotere investeerders. De zichtbare top van deze piramide toont slechts twee bedrijven, waarvan we de namen vaak hebben gezien. Het zijn Vanguard en BlackRock. De kracht van deze twee bedrijven gaat uw verbeelding te boven. Ze bezitten niet alleen een groot deel van de aandelen van bijna alle grote bedrijven, maar ook de aandelen van de investeerders in die bedrijven. Dit geeft hen een volledig monopolie!

Een Bloomberg-rapport stelt, dat beide bedrijven in het jaar 2028 samen 20 biljoen dollar aan investeringen zullen hebben. Dat betekent dat ze bijna alles zullen bezitten.

BlackRock: De vierde tak van de overheid

Bloomberg noemt BlackRock ‘De vierde tak van de overheid’, omdat het de enige private instantie is, die nauw samenwerkt met de centrale banken. BlackRock leent geld aan de centrale bank, maar is ook de adviseur. Het ontwikkelt ook de software, die de centrale bank gebruikt. Veel BlackRock-medewerkers waren in het Witte Huis met Bush en Obama. Zijn CEO Larry Fink kan rekenen op een warm welkom van leiders en politici! Niet zo vreemd, als u weet dat hij de frontman is van het regerende gezelschap. Larry Fink trekt echter zelf niet aan de touwtjes.

BlackRock zelf is ook eigendom van aandeelhouders

Wie zijn die aandeelhouders? We komen tot een vreemde conclusie. De grootste aandeelhouder is Vanguard.

Maar nu wordt het duister…

Vanguard is een besloten vennootschap, en we kunnen niet zien wie de aandeelhouders zijn. De elite die Vanguard bezit, staat blijkbaar niet graag in de schijnwerpers, maar ze kunnen zich natuurlijk niet verstoppen voor wie wil graven.

1% van de wereld bezit meer geld dan de overige 99%

Rapporten van Oxfam en Bloomberg zeggen, dat 1% van de wereld samen meer geld bezit dan de overige 99%. Erger nog, Oxfam zegt dat 82% van al het verdiende geld in 2017 naar deze 1% ging.
Met andere woorden, deze twee investeringsmaatschappijen, Vanguard en BlackRock, hebben een monopolie in alle industrieën ter wereld, en zijn op hun beurt eigendom van de rijkste families ter wereld, van wie sommigen royalty’s zijn en die zeer rijk zijn geweest sinds vóór de Industriële revolutie. Waarom weet niet iedereen dit? Waarom zijn hier geen films en documentaires over? Waarom is het niet in het nieuws? Omdat 90% van de internationale media het eigendom is van negen mediamagnaten!

Wie sponsort de organisatie en persbureaus die ons nieuws produceren?

Bij Project Syndicate zien we de Bill and Melinda Gates Foundation, de Open Society Foundation en het European Journalism Centre. De organisaties die het nieuws brengen, worden betaald door non-profitorganisaties, van dezelfde elite die ook de volledige media bezit. Maar ook een deel van het geld van de belastingbetaler wordt gebruikt om hen te betalen.

Of, zoals George Carlin zei: “Het is een kleine club en u zit er niet in”.

De VN wil er, net als Schwab, voor zorgen dat in 2030 armoede, honger, vervuiling en ziekte de aarde niet meer teisteren. Om dit te bereiken, wil de VN, dat de belastingen van westerse landen worden gesplitst door de megabedrijven van de elite, om een ​​geheel nieuwe samenleving te creëren. Voor dit project, zegt de VN, dat we een wereldregering nodig hebben, namelijk de VN zelf.”

En het is duidelijk dat de ‘pandemie’ werd georkestreerd, om deze NWO tot stand te kunnen brengen.
Onderstaande video legt op een ongelooflijke manier uit hoe het allemaal wordt gedaan.
Bekijk de video bij de bron, of bekijk de video met ondertiteling optie in uw eigen taal op YouTube:

 

Who Runs the World? Blackrock and Vanguard

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Rond 39:00 minuten in deze video krijgt u een stukje te zien van de  ‘Cursus Pandemie Marketing’, gegeven door Marc Van Ranst.

Marc Van Ranst vertelde tijdens deze aandeelhoudersconferentie, hoe je media en bevolking bespeelt om een geslaagde vaccinatiecampagne te bewerkstellingen, en dit te doen middels overdrijving, gespeelde verontwaardiging en woede, het hebben van bepaalde contacten in de media, het beloven van een voordeel aan de media, het gebruik van influencers, veel in de media verschijnen, en nog meer leugens en misleiding…

Hij startte daar met het opnoemen van zijn belangenvermengingen over de laatste 20 jaar: GSK, Sanofi-Pasteur, Merck, Johnson & Johnson, Abbott, Biocartis.

“Ten slotte wil ik je een deel van het gesprek van viroloog Mark Van Ranst laten zien, dat hij op 2 februari 2019 in Chatham House heeft gehouden. De Chatham House organisatie wordt gefinancierd door de elite bedrijven en ook door de Gates Foundation. Dit is een belangrijke non-profit organisatie in Londen, waar belangrijke figuren samenkomen om te praten over de problemen van de wereld. De Chatham House prijs werd gegeven aan Hillary Clinton, Melinda Gates en John Kerry. Tijdens het gesprek zit onze eigen Ab Osterhaus op de eerste rij. Van Ranst legt uit, hoe hij de mensen misleidde tijdens de Mexicaanse griep. Hij veroorzaakte angst door dodencijfers zonder context, en door manipulatie van de media. Hij lacht, terwijl hij vertelt hoe hij ervoor zorgde dat de vaccins van de farmaceutische bedrijven, waarvoor hij werkte, door vele angstige mensen werden geaccepteerd…”

 

Vertaling van een deel van de presentatie van Mark Van Ranst

Hij vertelde daar, dat de eerste dag van de ‘uitbraak’ heel belangrijk is, dat je de gesprekken start met de pers, en dat je dat goed moet doen: ‘één stem, één boodschap’. Hij vertelde, dat het een groot voordeel is dat hij geen politicus was, omdat hij daardoor niet politiek aangevallen zou worden. Een ander voordeel daarvan is, dat je in Brussel de complete naïeve kerel kunt uithangen, en dat je veel meer gedaan krijgt dan dat je anders niet zou lukken. Dus één stem, één boodschap is de toon die je vanaf het begin zet.

Je moet omnipresent zijn de eerste dagen, zodat je media-aandacht trekt. Je maakt een afspraak met hen, dat je hen alles zal vertellen als zij je bellen. Je kan dan je voordeel halen uit die eerste dagen, en ze zullen niet zoeken naar alternatieve stemmen. Als je dat doet, maakt dat alles een stuk makkelijker.

En dan breng je de boodschap over, dat ons land klaar is voor de pandemie. Dat is natuurlijk een grote overschatting, zeker weten… (Er wordt hierop gelachen in de zaal.) Maar het is cruciaal om in de pandemie terecht te komen. Kies een makkelijke benaming voor het virus, dat dan populair kan worden.

De eerste weken zijn makkelijk, omdat je dan geen oppositie hebt en iedereen nieuws nodig heeft van jou. Dan kan je veel neutrale info geven; dat kan alleen de eerste weken of maanden! Het probleem dat we hadden is, dat we geen media budget hadden… Dat wil zeggen dat je elke kans moet aangrijpen om je boodschap te brengen, en dat kan gratis op radio en tv. Als je goede relaties met de media hebt, kan je iets nieuws proberen. We vroegen aan alle nieuwsankers, om gratis deel te nemen aan een soort ‘infomercial’, waarvoor je zou betalen. (Weer volgt er gelach in de zaal.) En ze zeiden Ja. Niemand zou dit ooit kunnen betalen, maar als je goede relaties hebt, dan kan je om een gunst vragen. Iets wat we 10 jaar geleden probeerden, is Facebook gebruiken en Twitter, maar er waren daar toen nog niet genoeg mensen op, om echt een impact te hebben. Als we dat nu zouden doen, dan zou dat een hoofdkanaal zijn om te communiceren! Hoewel, dat werkt in twee richtingen, dus het ‘fake news’ zal ook veel meer overgebracht worden dan 10 jaar geleden.

De vraag van de dag beantwoorden, ongeacht wat de vraag van de journalist is, is nogal belangrijk. We hadden een callcenter, dat altijd drukker werd. En elk uur kwamen er nieuwe vragen binnen, die ik dan in het interview verwerkte, ongeacht wat de vraag was. De eerste vragen waren reis-gerelateerd. “Kan ik nog altijd op reis naar Mexico?” Als je zegt dat het over een noodgeval gaat, dan gaat de piek in vragen sowieso naar beneden.

En dan moet je de toekomst voorspellen, om het publiek voor te bereiden. Dan kan je zeggen: “België zal griepgevallen kennen”. Een paar dagen later staat dan in het nieuws: ‘Het eerste griepgeval in ons land’. Het volgende bericht zal voorspellen, hoeveel doden er zullen vallen. Van Ranst rekende het gemelde aantal doden uit de UK om naar een getal voor de Belgische bevolking, en kwam toen uit op 7 doden per dag in België. Zo kwam dit in het nieuws. Dat is waar in elk jaar! (gelach) Hoewel, het is belangrijk om over gevallen te spreken, want de mensen zeggen: “Wow, wat wil je zeggen? Sterven er mensen aan influenza?” En dat was een noodzakelijke stap om te nemen. En natuurlijk, een paar dagen later had je dan de eerste dode, en werd er al over gesproken… Nieuwsbericht ‘Meerle begraaft de eerste griepdode’. Dus het algemene gevoel bij bevolking en media in België was redelijk. Je zou kunnen zeggen ‘Calm, cool and collected’. Op dit moment is het min of meer vergelijkbaar met de seizoensgriep. Maar we moeten ons voorbereiden op erge scenario’s, enzovoorts.

En dan kwam de vakantie, een gevaarlijke periode, omdat de minder getrainde journalisten dan aan het roer staan, en je krijgt dan de raarste vragen. Ook meer internationale journalisten, die je boodschap zullen bezoedelen. En dan komt de tijd, onvermijdelijk, dat ze over jou gaan praten. De griepcommissaris is een geweldige kerel. De ‘feel good articles’. Je persoonlijk leven komt een beetje in het gedrang, en dat moet je wat tegenhouden. De zoektocht naar controversie.

Het bedrag voor de artsen, voor het uitvoeren van de massale vaccinaties, was veel te laag, werd gezegd, en ik moest ontslagen worden. Je kan dat makkelijk oplossen: “OK, je wil dat ik ontslagen word?” De kans was dan klein, en het passeerde. Dan is er de fase, waarin ze veel kritischer worden. En de media schreef: ‘De regering doet niet genoeg’, ‘Het vaccin gaat te laat toekomen’, en ‘Er gaan niet genoeg vaccins zijn; haal het zodra het kan’. Dat was de eerste atmosfeer die gecreëerd werd. Op dat moment zei ik: “OK, ik zal de laatste zijn om gevaccineerd te worden”, en later beklaagde ik mij dat. (gelach)

Veel mensen hadden vragen over het vaccin. Dus je moet hen in de media tonen, dat je hele hopen vaccins had, en daartussen rondlopen om het hen te tonen. En dan moest je kiezen wie eerst gevaccineerd zou gaan worden. Kinderen en ouderen eerst… whatever. En dan misbruikte ik het feit, dat het topvoetbalteam in België werd gevaccineerd. Hen werd ongepast prioriteit gegeven. Dus ik zei, ik kan dat gebruiken. Daardoor gelooft de bevolking dat dit vaccin erg begeerd is, dat zelfs het voetbalteam erover zou liegen om aan hun vaccins te geraken! Ik zei, “OK, daar kan ik mee spelen”. En ik maakte er een groot drama van: ‘Van Ranst is razend’, stond in de krant. (weer gelach).

Wel, het werkte, en de vaccinatiecampagnes door de artsen gingen zeer goed! Iedereen kon gevaccineerd worden. Het werkte goed in Vlaanderen, niet in Wallonië. Ik deed evenveel interviews in het Frans als in het Nederlands, maar in Vlaanderen luisteren ze enkel naar de Vlaamse media, terwijl in Wallonië luisteren of kijken ze evenveel naar de Franse tv, waar van alle andere soorten berichten passeerden, en dat vervuilde echt de vaccinatiecampagne! En dan, natuurlijk, zeggen de mensen: “Het vaccin is onveilig en zal je doden”, en na de crisis wordt iedereen slim, en dan wordt er gezegd: “De regering deed te veel”, omdat sommigen ontgoocheld waren over het dodenaantal. (gelach)

Dit startte allemaal in april 2009. Er is dus veel tijd gepasseerd, en dat heeft een impact. Mensen vergeten het een beetje. Het leiderschap is ondertussen ook veranderd, en die ervaring is dus verloren. Dit was een goede oefening voor een grote pandemie-oefening. Veel van wat geleerd werd in 2009 ging dus verloren. Alleen Angela Merkel en Ab Osterhaus bleven. (gelach) We kunnen altijd op hen rekenen. Zijn we klaar voor de volgende pandemie? Ik denk van niet, maar ik zou zeggen, pandemieën zijn zoals een doos pralines, met andere woorden: ‘You never know what you are gonna get’.

 

Zie ook:

Hoe manipuleer je de pers en het volk: Ontmaskering van een Pandemie!

 

Bronnen:

https://www.lewrockwell.com/2021/04/bill-sardi/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

Van Ranst als stand-up comedian? Presentatie van 2019 onthult zijn plannen  (Ja, ook deze link is snel verwijderd van hun website!)

You may also like