Nanotechnologie en ‘het God-gen’: Wat ze willen is onze wil overschrijven

Hoe immuniseer je een persoon tegen zijn of haar geloof in God… Wanneer je dat gen het zwijgen oplegt, breng je de menselijke wil naar het niveau van een hond.

Dr. Luis Marcelo Martínez en Ricardo Delgado over nanotechnologie in de vaccins: ‘Wat ze willen is onze wil overschrijven.’

En Rudolf Steiner zei ooit: ‘In de toekomst zal de ziel worden geëlimineerd door de geneeskunde’.

 

‘Het God-gen’

De God-gen gedachte stelt dat de menselijke spiritualiteit wordt beïnvloed door erfelijkheid, en dat een specifiek gen, vesiculaire monoaminetransporter 2 (VMAT2) genaamd, mensen vatbaar maakt voor spirituele ervaringen.

Geneticus Dean Hamer heeft verschillende onderzoeken uitgevoerd met betrekking tot het VMAT2-gen, beter bekend als het God-gen. Volgens zijn onderzoek zit de verbinding met het goddelijke, het geweten, in ons DNA gecodeerd: versleuteld.

VMAT2 Gene Molecular study of 2,000 peoples in the Religious Behavior and Belief in God of the citizens of the city of Tabriz in IRAN

Geneticus Dean Hamer vertelt in onderstaande video hoe het VMAT2-gen kan worden onderdrukt, om religieus gedrag te verminderen door middel van vaccins:

 

Dean Hameron gene VMAT2 (The God gene)

 

Of bekijk de video hier.

 

‘Religieuze fanatici’

Op een conferentie, die hij in 2005 in het Pentagon hield, sprak hij over hoe de expressie van dit gen bij religieuze fundamentalisten kan worden verminderd! Volgens hem zou dit proces kunnen worden uitgevoerd door middel van vaccins.

Hoewel deze lezing al bekend is onder degenen, die hebben onderzocht wat de elite van plan is voor de mensheid, is het nog steeds onbekende informatie voor de rest van de bevolking. De onderdrukking van het VMAT2-gen zou niet alleen betekenen, dat een persoon geen neiging meer tot religie zou uiten, maar hij of zij zou ook niet langer verstandelijk twijfelen aan autoriteit. Met andere woorden, de persoon bij wie dit gen is geremd, is volledig manipuleerbaar en gemakkelijk te onderwerpen aan elke discipline! Een vrij aantrekkelijke droom voor de elite, die koste wat kost de controle wil uitoefenen, nietwaar?

Dit is een bewezen realiteit!

Het is niet onredelijk om te denken, dat naast grafeen(oxide) en andere rotzooi, die in de vaccins zit, er gespecialiseerde nanotechnologie is, die de wil van de mens probeert te breken.

 

Ricardo Delgado van La Quinta Columna en geneticus Dr. Luis Marcelo Martinez spraken over deze kwestie: 

Dr. Luis Marcelo Martínez: World Economic Forum. Waar gaat het allemaal om? Dit alles is al opgeschreven en maakt deel uit van wat Agenda 20/30 wordt genoemd. En ze vertellen je erover. Het World Economic Forum zegt, dat over tien jaar niemand iets zal bezitten en er blij mee zal zijn. En dat zij zelfs je gedachten gaan beheersen. Hoe krijg je controle over de gedachten van een mens? Is dat het doel van de nanotechnologie, die in deze vaccins wordt gebruikt? Is het de controle van het menselijk denken en de wil? Vanuit bio-elektrisch oogpunt: via nanobots en gedragsverandering via genetische manipulatie.  

Het VMAT2-gen codeert voor de productie van GABA. GABA (gamma-aminoboterzuur) is een cruciale neurotransmitter, die betrokken is bij het menselijke gedrag en de wil. Als je dat gen het zwijgen oplegt, breng je de menselijke wil op het niveau van een hond. En dat hebben ze dus gedaan als een manier om met ‘religieus fundamentalisme’ om te gaan. 

Ricardo Delgado: Dat is het beroemde God-gen, dat, toen het zogenaamde genoom in 2001 werd ontcijferd, het op de een of andere manier geïsoleerd was. Die beroemde VMAT2 was als datgene wat geassocieerd werd met religieus fundamentalisme. Het beroemde ‘God-gen’ werd getest. Het experiment dat werd gedaan, was om een ​​​​coronavirus, precies, te mengen met het griepvirus. Ik heb de conferentie gezien. En toen werd waargenomen, dat een persoon, in een bepaald hersengebied van de hypothalamus, een minder religieus fundamentalistisch gen ontwikkelde. Het was minder abrupt, zeg maar. Alsof ze echt… Wat ze willen is onze wil overschrijven. Niet alleen geestelijk, maar de hele wil. 

Dr. Luis Marcelo Martínez: En feitelijk weten we het, omdat er wetenschappelijke artikelen in overvloed zijn, waaruit virale vectoren kunnen worden gebruikt. En je kunt de expressie van genen moduleren, aanpassen. Absoluut. Met andere woorden, ik heb het niet over een nieuwigheid. Ik neem niet zomaar iets aan. Wij, genetici, weten dit.

 

Hoe de ziel uit de mensheid te verwijderen?

Meer dan honderd jaar geleden schreef Vrijmetselaar Rudolf Steiner het volgende over de ‘waanzin’ van het geestelijk leven:

‘In de toekomst zal de ziel worden geëlimineerd door de geneeskunde. Onder het mom van gezondheid zal er een vaccin komen, waarbij het menselijk organisme zo snel mogelijk, mogelijk direct bij de geboorte, zal worden behandeld, zodat de mens het bewustzijn van de ziel en de geest niet kan ontwikkelen.

Materialistische artsen zullen worden belast met de taak, om de ziel uit de mensheid te verwijderen. Net als vandaag worden mensen ingeënt tegen specifieke ziekten. Dus in de toekomst zullen kinderen worden gevaccineerd met een stof, die zal immuniseren tegen de ‘waanzin’ van het spirituele leven. De gevaccineerde persoon zou heel slim kunnen zijn, maar zou geen geweten ontwikkelen, en dat is het echte doel van sommige materialistische kringen.

Met zo’n vaccin kun je het etherische lichaam losmaken van het fysieke lichaam. Wanneer het etherische lichaam wordt losgemaakt, wordt de relatie tussen de ziel en het universum extreem onstabiel en de mens een automaat, omdat het fysieke lichaam van de mens op deze aarde moet worden gepolijst door wil en door geestelijke inspanning. Het vaccin wordt dus een soort kracht, die bewustzijn aan materie vasthecht. De mens kan zich dan niet meer ontdoen van materialistisch gevoel. Het blijft dier door grondwet, en kan niet meer omhoog stijgen naar geestelijk geweten.’

Rudolf Steiner (1861-1925) 

 

Bronnen:

https://www.orwell.city/2021/08/god-gene.html

https://symbiosisonlinepublishing.com/genetic-science/genetic-science12.php

You may also like