Iron Dome, een enorme hoax en veredeld vuurwerk dat geen raketten onderschept

Israël vuurt alleen maar losse raketten – holle buizen en vuurwerk – de lucht in. Waarom zouden ze daarover liegen?

Eindtijdnieuws.com
23 maart 2023

 

De Iron Dome Hoax is nogal moeilijk te begrijpen en te accepteren. Per slot van rekening wordt ons avond na avond op het nieuws verteld, dat Hamas-raketten worden onderschept door het bijna goddelijke Iron Dome-systeem, dat zogenaamd 90% van de raketten onderschept, die richting Israël worden gelanceerd.

Na maar liefst drie pogingen is het gelukt om de video op BitChute te krijgen (ook gecensureerd!):

 

Iron Dome in action… Firework in the sky and a massive hoax

Of bekijk de video hier.

Of bekijk de video hier op Brighteon.

Of bekijk de video hier op Rumble.

 

Welk bewijs is er dat Iron Dome überhaupt raketten raakt?

Nu, die is er eigenlijk niet. De weinige Hamas-raketten, die ooit zijn gelanceerd (trouwens, Hamas is een groep die oorspronkelijk is opgericht door en – tot op zekere hoogte – nog steeds wordt gecontroleerd door de staat Israël) hebben in feite niet eens kernkoppen; het zijn holle buizen en vuurwerk, zoals keer op keer gezien werd in eerdere Israël-Palestijnse ‘oorlogen’.

Illusie van dreigend gevaar

Het blijkt, dat de Iron Dome onderscheppingsraketten een soortgelijke zwendel zijn. Ze onderscheppen niets, maar exploderen in plaats daarvan in het niets, waardoor mensen geloven dat de IDF (Israëlische Defensieleger) vermeende Hamas-raketten onderschept, terwijl het in werkelijkheid gaat om miljarden dollars aan Amerikaans belastinggeld, uitgegeven aan verheerlijkt vuurwerk, dat zelfzelf tot ontploffing brengt in de lucht.

Enorme psyop

Een Israëlische wetenschapper noemde het Iron Dome raketafweersysteem ‘de grootste hoax, die de wereld heeft gezien’! Volgens Dr. Motty Scheffer ‘bestaat er vandaag de dag geen raket, die andere raketten of raketgranaten kan onderscheppen, en is de Iron Dome een licht- en geluidssysteem, dat de Israëlische publieke opinie en natuurlijk zichzelf blokkeert. In feite zijn alle explosies, die we in de atmosfeer hebben gezien zelfvernietiging. De Iron Dome heeft geen enkele raket gelanceerd, die ten minste één raket kon onderscheppen die vanuit Gaza werd afgevuurd’.

Sheffer voegde eraan toe, dat het concept van open gebieden een mythe is, die werd gecreëerd om het vermogen van de Iron Dome als raketonderschepper te versterken. Hij maakte een indirecte beschuldiging tegen het bedienend personeel van de Dome, namelijk, misleiding van het publiek:

“De raketten, die door de Iron Dome zijn onderschept en de grond niet hebben bereikt, zijn hypothetische raketten, die in de computercontrolekamer van de Dome zijn geproduceerd en vernietigd; tot op heden heeft niemand een onderschepte raket op de grond zien vallen.”

 

De wetenschapper maakte zijn opmerkingen na de uitdaging van de militaire vleugel van Hamas, de Izzaddin Al-Qassam Brigades, die J80-raketten op Tel Aviv afvuurde, en de Iron Dome en zijn deskundigen trotseerde om ze te onderscheppen. De J80’s zijn uitgerust met een blokkeersysteem, om door Israëls ‘raketafweer’ heen te komen.

Hij beweerde dat de onderdelen, die we op de grond te zien krijgen, van de Iron Dome zelf zijn.

“De Iron Dome is een complot, gecreëerd door belangengroepen die bang zijn voor vrede, waaronder de veiligheidsindustrie en [Vrijmetselaar] premier Benjamin Netanyahu.”

 

De ‘Iron Yamuka’

Net als de mislukkingen van het door de VS gebouwde Patriot raketafweersysteem tijdens de eerste Golfoorlog, is de Iron Dome allemaal public relations, een mythe zonder inhoud.

Israël (2014) wordt verdedigd door een of meer AEGIS-schepen van de Amerikaanse marine, die in de Middellandse Zee zijn gestationeerd. Dit is de echte ‘Iron Yamuka’. De radarsystemen van Israëls zelfgebouwde aanvulling zijn primitief, hun boosters ontoereikend, en hun eigen raketverdediging wordt er van beschuldigd meer schade aan te richten dan Hamas.
Israëlische luchtverdedigingssystemen hebben gebouwen verwoest en Joden gedood met raketten, die door een storing in de aanjager in bevolkte gebieden terechtkwamen. Wie dit binnen Israël dreigt te melden, heeft een levensverwachting van slechts uren.
Het idee dat Hamas-raketten met succes worden onderschept is haast lachwekkend. Om een onderschepping te simuleren, zou men een langzaam vliegende drone in het pad van een Israëlische raket moeten plaatsen, en hopen dat de twee per ongeluk botsen. Als het een ‘misser’ was, kon men de drone altijd zichzelf laten vernietigen en erover liegen.

Dit wordt gedaan; in feite doet iedereen het!

De Reagan administratie, tijdens de ontwikkeling van het Star Wars of SDI (Strategic Defense Initiative) programma werd herhaaldelijk betrapt op dit soort praktijken. Israël is niet het enige land dat liegt.

De Westerse pers

Vervolgens heeft de Westerse pers ervan gesmuld en weer doorgegeven aan het goedgelovige publiek. Bovendien zou dit betekenen, dat het aantal Palestijnse raketten (bijvoorbeeld 1.000 in slechts enkele dagen volgens onze media) ook onzin is.

Uiteraard is de originele video van YouTube verwijderd, inclusief het YouTube-account dat aan deze video is gekoppeld.

 

Meer over de synagoge van satan, genoemd in de Bijbel:

https://eindtijdnieuws.com/oorzaak-jodenhaat-john-todd-over-het-verschil-tussen-joodse-en-luciferiaanse-mensen/

 

Bronnen:

Iron Dome is a massive Hoax – Israel is just firing blank missiles up in the air

Israeli expert says Iron Dome defence is a hoax

Zionist Scientist Exposes “Iron Dome” Hoax

You may also like