Voormalig Luciferiaans lid van een cult onthult de duistere Illuminati agenda

Reeds in 2002 voorspelde voormalig Illuminati lid en overlevende van de satanische cult een financiële instorting, en nog veel meer.

Als je de hand van de duivel herkent in de huidige gebeurtenissen, bent u misschien dichter bij de waarheid dan u denkt…

De 1 procent

Een vrouw, die is geboren en opgegroeid in de Illuminati cult, beschrijft een machtige geheime organisatie, die één procent van de Amerikaanse bevolking omvat, en die alle sociale instellingen heeft geïnfiltreerd, en heimelijk een militaire overname voorbereidt. Haar onthullingen werpen een nieuw licht op de ‘oorlog tegen terrorisme’ en ‘binnenlandse veiligheid’.

Mind programmeur voor de Illuminati

‘Svali’ is het pseudoniem van de vrouw, 45 jaar oud, die tot 1996 een mind ‘programmeur’ was voor de sekte. Ze was de zesde hoofdtrainer op de vestiging in San Diego, en had 30 trainers die aan haar rapporteerden. Ze heeft haar leven geriskeerd om de mensheid te waarschuwen voor de geheime macht en agenda van de Illuminati.

Ze beschrijft een sadistische, satanische cult, geleid door de rijkste en machtigste mensen ter wereld. De cult is grotendeels homoseksueel en beoefent pedofilie, het offeren van dieren, en rituele moord. Ze werken ‘hand in hand’ met de CIA en de Vrijmetselarij! Simpel gezegd, ze werken nauw samen.

Het is Arisch racistisch – Duits wordt aan de top gesproken – maar verwelkomt Joodse afvalligen, zegt Svali. Het controleert de wereldhandel in drugs, wapens, pornografie, en prostitutie. Het kan de hand zijn achter politieke moorden en ’terrorisme’, inclusief 11 september.

De Illuminati zijn geïnfiltreerd bij de overheid op lokaal, staats- en nationaal niveau!

In het onderwijs, de financiële instellingen, religie, – ja, ook het Christendom, en de media… ook de zogenaamde onafhankelijke, alternatieve media! Het is gevestigd in Europa en plant een ‘Wereldorde’, die zijn eerdere pogingen, – het Nazisme en het Communisme – eruit zal laten zien als kinderspel.

Nog een detail: deze mensen zijn niet gelukkig

Svali’s moedige getuigenis verklaart, waarom onze kinderen geen burgerwaarden meer worden bijgebracht, waarom ze gewend zijn aan homoseksualiteit, vrij geslachtelijk verkeer en geweld, en waarom onze ‘cultuur’ wegzakt in *nihilisme en seksuele verdorvenheid.

*Een ontkenning van elke bestaansgrond van een objectieve waarheid. Een geloof dat het leven eigenlijk zonder zin of doel is.

In maart 2000 begon Svali met het schrijven van een maandelijkse column voor overlevenden van ritueel misbruik door de Illuminati op Suite101.com.
In december 2000 nam H.J. Springer, de redacteur van CentrExNews.com, contact op met Svali en hield per e-mail een uitgebreid 18-delig interview met haar.

‘Ik ben ervan overtuigd dat ze de echte McCoy is’, schreef Springer mij. ‘Ik heb haar persoonlijk talloze e-mailberichten doorgestuurd van andere leden – ritueel mishandelde, gehersenspoelde, verkrachte, seksueel misbruikte mensen, en noem maar op. Sommigen van hen bevestigen mij haar verhaal. Dus ik twijfel er absoluut niet aan, dat Svali al sinds haar kindertijd deel uitmaakt van de Illuminati.’

‘Ik vertrouw ook op de getuigenis van Svali, omdat het mijn intuïtie en intensief onderzoek bevestigt. Alles klopt: van de dode hand, die de mensheid lijkt te onderdrukken tot waarom Clinton geheime technologie aan de Chinezen gaf, tot aanhoudende berichten over concentratiekampen in de VS. Het verklaart waarom de mensen die ik ken zich op een samenzweerderige manier gedragen. Ik dank Svali, dat ze me een angstaanjagende maar ongelooflijke sleutel heeft gegeven om de wereld te begrijpen.

Ik nodig u uit om haar hele getuigenis te lezen. Lees eerst Deel 1 tot en met Deel 18.’

Met hun toestemming, hier zijn enkele hoogtepunten van Svali’s correspondentie met H.J. Springer van CentrExnews.com:’

 

Doordringende aanwezigheid

Svali: “De Illuminati zijn aanwezig in elk grootstedelijk centrum in de Verenigde Staten. De Illuminati geloven in het beheersen van een gebied via haar banken en financiële instellingen. Raad eens hoeveel er in bankraden zitten? Het zou u verbazen.
Lokale overheid: raad eens hoeveel er worden gekozen in lokale gemeenteraden?
Rechten: kinderen worden aangemoedigd om rechten en medicijnen te gaan studeren.
Media: anderen worden aangemoedigd om naar de school voor journalistiek te gaan, en leden helpen om lokale kranten te financieren.”

 

Overtuigingen

Svali: “De Illuminati is een groep die een vorm van geloof beoefent, die bekend staat als ‘verlichting’. Het is Luciferiaans, en ze leren hun volgelingen dat hun wortels teruggaan naar de oude mysterie religies van Babylon, Egypte en het Keltische druïdisme.
Ze hebben er uit genomen wat zij beschouwen als de ‘beste’ van elk, de fundamentele praktijken, en hebben deze samengevoegd tot een sterke, occulte discipline. Veel groepen op lokaal niveau aanbidden oude goden zoals ‘El’, ‘Baäl’, ‘Ashtarte’, evenals ‘Isis en Osiris’ en ‘Set’. Ik weet wel dat deze mensen het kwaad onderwijzen en beoefenen.”

 

Adam Weishaupt

Svali: “Weishaupt heeft de Illuminati niet gecreëerd. Ze kozen hem als boegbeeld, en vertelden hem waarover hij moest schrijven. De financierders, die teruggaan tot de bankiers in de tijd van de Tempeliers, die de eerste Koningen in Europa financierden, creëerden de Illuminati. Weishaupt was hun ‘loopjongen’ die hun bod deed.”

 

Militaire overname en financiële instorting

Svali: “Kortom, elke regio van de Verenigde Staten heeft ‘zenuwcentra’, of machtsbases voor regionale activiteit. De Verenigde Staten zijn opgedeeld in zeven grote geografische regio’s. Elke regio heeft plaatsen in zich, die militaire verbindingen en bases bevatten, die verborgen zijn in afgelegen, geïsoleerde gebieden of op grote privé landgoederen.
Deze bases worden met tussenpozen gebruikt om generaties Illuminati te onderwijzen en te trainen in militaire technieken, man-tegen-mangevechten, controle over de menigte, gebruik van wapens, en alle aspecten van militaire oorlogvoering. Waarom?
Omdat de Illuministen geloven dat onze regering, zoals wij die kennen, evenals de regeringen van de meeste naties over de hele wereld, gedoemd zijn in te storten. Dit zijn geplande instortingen, en zullen op de volgende manieren plaatsvinden:

De Illuminati hebben eerst een financiële ineenstorting gepland, waardoor de grote depressie eruit zal zien als een wandeling in het park. Dit zal gebeuren door het manoeuvreren van de grote banken en financiële instellingen van de wereld, door middel van koersmanipulatie en rentewijzigingen.

De meeste mensen zullen schulden hebben bij de federale overheid, vanwege bank- en creditcardschulden, etc. De regeringen zullen alle schulden onmiddellijk terugvorderen, maar de meeste mensen zullen niet in staat zijn om te betalen, en zullen failliet gaan. Dit zal leiden tot algemene financiële paniek, die tegelijkertijd wereldwijd zal plaatsvinden, aangezien de Illuministen vast geloven in het controleren van mensen door middel van financiën. Klinkt niet prettig, hè?

Ik weet niet het exacte tijdsbestek voor dit alles, en zou het niet eens willen gissen. Het goede nieuws is, dat als iemand schuldenvrij is, niets verschuldigd is aan de overheid of kredietschuld, en in staat is om zelfvoorzienend te leven, hij het misschien beter doet dan anderen. Dollars zullen behoorlijk nutteloos zijn.

Vervolgens zal er een militaire machtsovername plaatsvinden, regio voor regio, aangezien de regering de noodtoestand en Staat van Beleg afkondigt. De mensen zullen in paniek zijn geraakt. Er zal in de meeste plaatsen een anarchistische staat zijn, en de regering zal haar actie rechtvaardigen als noodzakelijk, om de paniekerige burgers onder controle te krijgen.

De door de cult opgeleide militaire leiders, en de mensen onder hun leiding, zullen wapens en technieken voor het beheersen van de menigte gebruiken, om deze nieuwe stand van zaken in te voeren.
In elke plaats zullen militaire bases worden opgezet; eigenlijk zijn ze hier al, maar ze zijn verborgen. In de komende jaren zullen ze bovengronds gaan en onthuld worden. Elke plaats zal regionale bases en leiders hebben, waaraan zij verantwoording moeten afleggen. De hiërarchie zal nauw aansluiten bij de huidige geheime hiërarchie.

Ongeveer vijf jaar geleden, toen ik de Illuminati verliet, maakte ongeveer 1% van de Amerikaanse bevolking deel uit van de Illuminati, sympathiseerde ermee, of was slachtoffer van Mind Control, en werd daarom als bruikbaar beschouwd. Hoewel dit misschien niet veel klinkt, stel je eens voor dat 1% van de bevolking hoog opgeleid is in het gebruik van bewapening, controle van de massa, psychologische en gedragstechnieken, gewapend met wapens, en verbonden met paramilitaire groepen.”

 

Leiderschap

Svali: “De nationale raad bestaat uit invloedrijke bankiers met oud geld, zoals: de Rockefellers, de Mellon familie, de Carnegie familie, de Rothschild familie, etc. Ik weet dat ik geen namen mag noemen, maar doe het toch.

De ‘Supreme World Council’ (‘Hoogste Wereldraad’) is reeds opgezet als een prototype van degene, die zal regeren als de NWO wordt opgericht. Het komt regelmatig samen om financiën, richting, beleid, etc. te bespreken en om problemen op te lossen die zich voordoen. Nogmaals, deze leiders zijn hoofden in de financiële wereld, oud bankgeld. De Rothschild familie in Engeland en in Frankrijk heeft regerende zetels. Een afstammeling van de Habsburgse dynastie heeft een generatiezetel. Een afstammeling van de heersende families van Engeland en Frankrijk heeft een generatiezetel. De Rockefeller familie in de VS heeft een zetel.
Dit is één van de redenen dat de Illuminati door de jaren heen behoorlijk ‘onaantastbaar’ zijn geweest. De regerende leden zijn zeer, zeer, zeer rijk en machtig! Hoe weet ik dit? Ik zat in een lokale leiderschapsraad, was een hoofdtrainer, maar ik sprak met de regionale. Ook wordt elk Illuminati kind geleerd wie hun ‘leiders’ zijn, en wordt hen verteld om een ​​eed van trouw af te leggen aan hen en de ‘Nieuwe Orde die gaat komen’.”

 

Royalty

Svali: “Het Illuminati leiderschap stelt dat zij afstammen van Koninklijke bloedlijnen, evenals een ononderbroken occult erfgoed.
Kijk, er werden twee definities van ‘koningschap’ gebruikt. Open royalty’s, die momenteel worden gezien, en ‘verborgen royalty’s’ van Koninklijke afkomst en extreme occulte macht. Soms waren de twee concurrenten van elkaar, zoals het geval was met de Prins van Wales.
Ik heb nooit nagedacht over welk land, welke linie, de meeste macht had, aangezien ik maar een bediende, een pion was, die druk bezig was met mijn werk. Maar mijn begrip was: De Hannoveraanse en Hapsburgse afstammelingen heersen in Duitsland over de Bruderheist.

Ze worden ook beschouwd als één van de sterkste linies voor occultisme. De Britse linie, met de Koninklijke familie, zit er net onder. Zeker, ze regeren de Britse tak onder de Rothschilds in het occulte rijk, ook al regeert het parlement het land openlijk.
Nogmaals, in Frankrijk zijn afstammelingen van de Koninklijke families ook aan de macht in het occulte rijk, maar de Franse Rothschilds hebben de heerschappij over hen allemaal.”

 

Rang van de VS

Svali: “De Verenigde Staten worden als lager en jonger beschouwd dan de Europese vestigingen. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vormen een driemanschap, dat regeert in de Europese cult. De USSR wordt als belangrijk beschouwd en heeft de sterkste militaire groepen.

De USSR is de vierde positie in de Nieuwe Wereldorde beloofd, vóórdat de VS een rol zouden spelen, omdat de USSR in de loop der jaren meer behulpzaam en coöperatief is geweest bij het bevorderen van de agenda. De afstammelingen van de voormalige heersende families daar zijn ook betrokken bij het occulte leiderschap, samen met de nieuwere. Er is geen marxisme in de cult. China wordt gerangschikt na de USSR, daarna komt de VS.

Veel van het huidige Amerikaanse leiderschap zal echter in Europa zitten, wanneer de verandering plaatsvindt, en velen hebben daar een huis. Ze zullen als het ware van de ene op de andere dag ‘van nationaliteit veranderen’. Dit is het weinige dat ik me nog herinner. Ik wou dat ik een betere student van dit spul was geweest, maar ik had het te druk met proberen in leven te blijven toen ik erin zat.

Rusland zal de militaire basis en krachtpatser van de groep zijn, aangezien hun militaire commandanten, Illuministen, worden beschouwd als de beste ter wereld, en zeer, zeer gedisciplineerd!
China, vanwege zijn wortels in het oosterse occultisme, en zijn grote bevolking, zal ook worden beschouwd als een hogere macht dan de VS. Maar nogmaals, de echte macht zal in Europa liggen, volgens wat mij is geleerd toen ik nog deel uitmaakte van de groep.”

 

De Verenigde Naties

Svali: “De VN is begin deze eeuw opgericht, om één ​​van de grootste belemmeringen voor een één-wereldregering te helpen overwinnen. Die barrière is die van het nationalisme, of trots zijn op het eigen land. Dit is waarom het geen populair concept was, toen het voor het eerst werd geïntroduceerd. Het kostte jaren van landskritiek in de media, en de vernietiging van elk gevoel van nationale trots, door middel van een niet zo subtiele mediacampagne door de jaren heen.
De VN is een voorbereiding, maar het is niet de echte macht in de wereld, en zal relatief onbelangrijk zijn als de NWO tot stand komt. De echte counsels (raden) treden dan naar voren. Maar als middel om het grote publiek het idee van een ‘wereldwijde gemeenschap’ en de ‘één wereld gemeenschap’ te doen accepteren, is de VN een opstapje in hun werk naar de NWO toe.”

 

Israël

Svali: “Het conflict in het Midden-Oosten is alleen in het voordeel van de Illuministen. Zij haten Israël, en hopen dat het op een dag vernietigd zal worden, en wachten hun tijd af. Een van de olijftakken die de VN aanbiedt, wanneer deze het overneemt, is dat ze oorlog in het Midden-Oosten zullen voorkomen, en dit zal door velen met vreugde worden begroet.

Tegelijkertijd leveren de Illuminati in het geheim wapens en fondsen aan beide partijen, om het conflict aangewakkerd te houden. Het zijn zeer dubbelhartige mensen!
Ze stuurden wapens door de USSR naar Palestina, bijvoorbeeld, in naam van het promoten van ‘vriendelijkheid’ tussen de USSR en deze staat en andere Arabische naties. Vervolgens zouden de Amerikaanse Illuministen om dezelfde reden helpen om geweren naar Israël te sluizen.
Deze mensen houden van het schaakspel, en zien oorlogvoering tussen naties als het scheppen van orde in de chaos.

De USSR wordt weer sterker. Het heeft een te sterk leger, zowel openlijk als in het geheim. Alle Illuminati militaire trainers hebben Rusland bezocht om van hen te leren, om stil en rustig aan de kant te blijven zitten. Binnen de NWO zullen zij sterker zijn dan wij (VS).”

 

Is de Illuminati een Joodse samenzwering?

Svali: “Absoluut niet. In feite waren Hitler en zijn mensen, met name Himmler en Goebbels, top Illuministen. De Illuminati zijn extreem racistisch! En als kind werd ik gedwongen om ‘concentratiekampje’ te spelen, zowel op mijn boerderij in Virginia als in Europa, in geïsoleerde kampen in Duitsland.

De Joden vochten historisch gezien tegen het occulte. Zie Deuteronomium en het Oude Testament voor hoe God door middel van het Joodse volk het land probeerde te zuiveren van de occulte groepen, die daar actief waren, zoals degenen die Baäl, Ashtarte, en andere Kanaänitische en Babylonische goden aanbaden.

Ja, er zijn enkele zeer machtige Joodse mensen in deze groep. De Rothschild familie runt bijvoorbeeld letterlijk het financiële imperium in Europa, en indirect de Verenigde Staten, en is een bekende Joodse familie. Ik heb ook mensen gekend wiens ouders Joodse diamantairs waren in de groep, op elk niveau.
Maar om aan de macht te komen binnen de Illuminati, zou een Joods persoon ’s nachts worden gedwongen zijn geloof af te zweren, en zijn eerste trouw aan Lucifer moeten betuigen en aan de overtuigingen van de Illuminati. In ruil voor dit verraad geloven zij dat er macht (financieel) en beloningen komen; en in zekere zin gebeurt dat ook, maar tegen een te hoge prijs: hun eeuwige ziel verliezen.

De Nazi- of concentratiekampen-mentaliteit is echter zeer sterk. En mij werd verteld dat Hitler, Himmler, Goebbels, en anderen, hooggeplaatste Duitse leden van de groep waren (Himmler was hoger dan de andere twee), en ook Mengele, hun betaalde marionet, die later, tussen zijn onderduik periodes in Zuid-Amerika door, als hoge trainer van de Amerikaanse tak werkte.
Zij geloofden oprecht, dat ze optraden als agenten van hun ‘goden’, om het Joodse ras uit te roeien, en het spijt me zo, zo erg dat deze groep zoveel verschrikkingen op aarde heeft begaan, en ik ben zo, zo blij dat ik het heb verlaten.
Ik hoop dat dit u helpt. Ik heb me dit echter altijd afgevraagd, waarom sommige van de hoogste financiële families in de groep (baron Rothschild van Frankrijk is één van de 13 Europese heren of ‘Koningen’, die de groep in Europa leiden, en zetelt in de Wereldraad), Joods zijn, maar dat de groep haat koestert tegen hun eigen ras.”

 

Zijn het racisten?

Svali: “Veel Illuministen hebben een programma van het Vierde Rijk in zich. De Illuminati zijn racistisch en hebben een zeer ‘Arische’ kijk. Ze geloven sterk in de rechtsstaat van de ‘pure’ en ‘intelligente’ volgens hun definities. En tijdens hun ceremonies zullen er af en toe minderheden worden gedood.
Ze proberen een ‘genetisch superieur’ ras te fokken om te heersen, met hun kinderen en nakomelingen. Ze zijn ook aanhangers van Plato’s Republiek, en ze menen dat zij degenen zullen zijn, die deze ‘utopische’ rechtsstaat zullen inluiden met de NWO. In hun utopie zal de intelligentsia heersen, en zullen de schapen als massa hun leiders volgen. Dat is hun kijk op de wereld: dat de occulte leiders ‘verlicht’ en intelligent zijn, terwijl de gemiddelde persoon een ‘schaap’ is, dat geleid en gedomineerd moet worden.”

 

Vrijmetselarij

Svali: “De Vrijmetselaars en de Illuminati werken nauw samen.

Het kan me niet schelen of dit u op de tenen trapt; het is een feit. De Vrijmetselaarstempel in Alexandria, Virginia – de stad zelf is vernoemd naar Alexandrië, Egypte, en is een broeinest van Illuminati activiteit – is een centrum in het Washington DC gebied, voor Illuminati beurzen en Illuminati onderwijs. Ik werd er met tussenpozen naartoe gebracht voor testen, om een ​​niveau hoger te komen, voor geleerdheid, en voor hoge ceremonies. De leiders in deze Maçonnieke groep waren ook Illuministen. Dit geldt voor elke grote stad waar ik heb gewoond.

De top Vrijmetselaars waren ook top Illuministen. Mijn grootouders van moederskant waren beiden hooggeplaatste Vrijmetselaars in de stad Pittsburgh, Pennsylvania: presidenten van de Eastern Star (de Ster in het Oosten), en 33ste graad Vrijmetselaars. Ze waren allebei ook leiders in de Illuminati in dat gebied.

Zijn alle Vrijmetselaars Illuminati? Nee, vooral op de lagere niveaus niet. Ik geloof dat zij niets weten van de praktijken, die midden in de nacht in de grotere tempels plaatsvinden. Velen zijn waarschijnlijk goede zakenlieden en ‘christenen’. Maar ik heb nooit een 32ste graad of hoger gekend, die geen Illuminati was, en de groep hielp bij het creëren van de Vrijmetselarij als een ‘dekmantel’ voor hun activiteiten.
CIA… FBI… ze zijn allemaal geïnfiltreerd! En zo zijn de Mormonen, etc.

Veel van de bestuurders en directeuren bij de FBI zijn ook Illuministen. De CIA hielp na de Tweede Wereldoorlog, om Duitse wetenschappers over te brengen naar de VS. Veel van dezen waren ook Illuminati leiders in hun eigen land. En ze werden met open armen ontvangen door de Amerikaanse groep! Ze hebben ook alle informatie die ze leerden, doorgesluisd naar de Illuminati.
De Mormonen sloten zich jaren geleden aan, bij een ontmoeting met de Illuminati leiding in de jaren ‘50. Hetzelfde geldt voor de Jehova’s Getuigen.”

 

De Koude Oorlog

Svali: “Rusland was nooit echt een bedreiging voor ons. Het marxisme werd gefinancierd door de Illuminati, en omarmd als tegenwicht voor het kapitalisme. De Illuminati geloven sterk in het balanceren van tegengestelde krachten, in de aantrekkingskracht tussen tegenpolen.
Zij zien de geschiedenis als een complex schaakspel, en ze zullen de ene kant financieren, en daarna de andere, terwijl ze uiteindelijk uit de chaos en verdeeldheid komen… Ze lachen, want ze staan per slot van rekening buiten de politieke partijen!
Een westerse topfinancierder zal gedurende die jaren in het geheim een ​​oosterse of Russische ‘tegenstander’ ontmoeten, en hard lachen om hoe de ‘schapen’ werden misleid. Ik deel hier wat mij is geleerd en ook heb waargenomen.

Ze zijn echt een internationale groep, en de agenda van de groep verdringt alle nationalistische gevoelens. Er wordt ook veel heen en weer geruild tussen leden in deze groepen. Een Russische trainer kan een tijdje naar de VS komen, een baan afronden, en dan teruggaan, of vice versa.”

 

Moordenaar training

Svali: “Hier is hoe het wordt gedaan, hoe het met mij werd gedaan:

1  Als het kind 2 jaar oud is, plaats je het in een metalen kooi met elektroden eraan bevestigd. Schok het kind ernstig.

Haal het kind eruit en plaats een kitten in zijn handen. Vertel het kind om de nek van het kitten om te draaien. Het kind zal huilen en weigeren.

3  Zet het kind in de kooi, en geef het een schok totdat het versuft is en niet meer kan schreeuwen.

4  Haal het kind eruit en zeg nogmaals, dat hij de nek van het katje moet omdraaien. Deze keer zal het kind helemaal beven, huilen, maar het wel doen, bang voor de marteling. Het kind zal dan in de hoek gaan zitten en daarna overgeven, terwijl de volwassene hem prijst, omdat hij ‘zulk goed werk doet’.

Dit is de eerste stap.

De dieren worden in de loop van tijd groter naarmate het kind ouder wordt. Ze zullen op een gegeven moment gedwongen worden om een baby te doden, hetzij een opgezette, of VR (virtual Reality), of in werkelijkheid.

Op 9-jarige leeftijd zullen ze leren een geweer in elkaar te zetten, te richten, en te schieten op het doel en op commando.
Daarna oefenen ze op realistische oefenpoppen. Daarna oefenen ze op dieren. Daarna oefenen ze op ‘vervangbaren’, of in VR. Ze zullen zeer geprezen worden als ze het goed doen, en gemarteld als ze zich niet aan de regels houden. Hoe ouder het kind of de tiener, hoe geavanceerder de training!

Op 15-jarige leeftijd zullen de meeste kinderen ook gedwongen worden om man-tegen-man te vechten voor toeschouwers: hoge mensen die naar de ‘spelen’ komen kijken, zoals de oude gladiatoren dat ook deden. Deze wedstrijden worden zelden gedaan tot de dood, meestal totdat een kind neergaat. Ze gebruiken elk denkbaar wapen, en ze leren vechten voor hun leven. Als een kind een gevecht verliest, worden ze zwaar gestraft door hun trainer, die dan ‘zijn gezicht’ verliest. Als ze winnen, worden ze opnieuw geprezen, omdat ze ‘sterk’ zijn en bedreven met wapens.

Tegen de tijd dat ze 21 zijn, zijn het goed getrainde gevechts- en moordmachines, met commando codes om te doden. En ze worden keer op keer getest om te bewijzen, dat ze op commando zullen gehoorzamen. Zo worden kinderen in de Duitse Illuminati opgevoed; ik heb het zelf meegemaakt.”

 

Vertrouwen in familie

Svali: “Ze vertellen hun kinderen het volgende, terwijl ze hen martelen: ‘Ik doe dit, omdat ik van je hou’. Voor hen geldt: de grootste liefde is om een ​​kind sterk en geschikt te maken, om leiding te geven, of hoger in de groep te komen, met welke middelen dan ook.

Als een leider een kind ziet en het als prostituee wil, zullen de liefhebbende ouders het weggeven, blij dat hun kind in status zal stijgen! Bovendien, nogmaals, zij beschouwen verraad als het grootste goed! Ze zullen valstrik na valstrik opzetten, om hun kinderen te leren anderen nooit openlijk te vertrouwen. Ik herinner me honderden pijnlijke valstrikken en verraad, en daarna kreeg ik te horen, als ik werd verraden of gewond: ‘En zo is nu het hart van de mens’. Degenen die me dit aandeden, dachten dat ze me iets waardevols leerden, wat mij zou helpen.
En vanwege de wrede en politieke aard van de groep, hadden ze in zekere zin gelijk: de naïeve mensen worden vertrapt en gewond. Ik heb ouders gekend, die hun kinderen dit uit liefde probeerden te besparen, maar vaak werden ze overstemd door andere familieleden, die deze ouders als ‘zwak’ en ‘ongeschikt’ beschouwden om hun kind te onderwijzen.”

 

Moraal

Svali: “De meesten van hen zijn gewonde, mishandelde slachtoffers, die niet beseffen dat het mogelijk is om de groep te verlaten. Er is veel onvrede in de gelederen, en er zou een massale uittocht zijn als de leden zouden geloven, dat het echt mogelijk is om eruit te komen (en te leven).

Veel van de trainers die ik kende – ik weet het, slechte, martelende pedofielen – waren niet blij met wat zij deden. Ze fluisterden zachtjes, of wierpen een blik, om te laten zien dat ze het niet eens waren met wat ze moesten doen. Ze zouden gelaten hun werk doen, in de hoop op vooruitgang.

Weet u wat één van de grootste ‘wortels’ is, die wordt voorgehouden aan degenen, die verder komen in de groep? Dat je mensen niet langer pijn hoeft te doen, en dat je niet misbruikt mag worden. Het is waar: alleen degenen die hoger zijn dan jij in de groep kunnen je misbruiken. Dus iedereen wil naar boven, waar de lijst van kandidaten kleiner wordt. Natuurlijk kunnen mensen ervoor kiezen om iemand onder hen te misbruiken, en dat motiveert.

De Illuminati zijn een zeer politieke en achterbakse groep, met een meedogenloze, hard-tegen-hard mentaliteit; iedereen wil omhoog. Dit zijn geen aardige mensen, en ze gebruiken en manipuleren anderen op een gemene manier. Ze zetten hun hoektanden in status, macht en geld.
Ze onthullen nooit openlijk hun agenda, of hun cult activiteiten, omdat ze er vaak ‘vergeetachtig’ voor zijn. Dit zijn gerespecteerde, ‘christelijke’, zakelijke leiders in de gemeenschap. Het imago in de gemeenschap is van het grootste belang voor een Illuminist! Ze zullen er alles aan doen om een ​​normale, gerespecteerde façade te behouden, en blootstellen te verachten.

Geen van de Illuministen die ik heb gekend, had een onvriendelijk of slecht voorkomend imago in zijn dagelijkse leven, hoewel sommigen niet functioneerden, zoals alcoholisten. De dissociatie die de Illuministen drijft, is hun grootste dekmantel. Velen, zo niet de meeste van deze mensen, zijn zich totaal niet bewust van het grote kwaad waar zij ’s nachts bij betrokken zijn.”

 

TV

Herinnert u zich ook die onderzoeken, die jaren geleden stelden dat ‘geweld op tv het gedrag van kinderen niet beïnvloedt’? Raad eens wie hen financierde? Het zijn een stelletje smeerlappen (die onzin verkopen). Wat een persoon bekijkt, heeft wel degelijk invloed op hem, en dit is bekend bij de gedragsdeskundigen in de groep.
Sterker nog, zij weten dat tv een hulpmiddel is, dat ze met opzet gebruiken om ‘de massa’ te beïnvloeden! Het kan geen totale persoonlijkheidsverandering veroorzaken bij de gemiddelde burger, maar het kan ons in toenemende mate ongevoelig maken voor geweld, pornografie en het occulte, en het beeld van jonge kinderen beïnvloeden.

 

Rockmuziek

Ik geloof dat Britney Spears, Eminem, en anderen, door hen worden gebruikt om teksten te zingen, die ze (de Illuminati) leuk vinden. Ooit opgemerkt dat hij een neonazi-look draagt ​​en haatteksten zingt? Dit is geen toeval!
In feite komen veel van de beste popzangers uit een stage bij de ‘Mickey Mouse-club’, ja, die goede oude Walt the Illuminist’s Empire. En ik geloof dat ze het sterrendom krijgen aangeboden in ruil voor loyaliteit of mind control.

Hoeveel teksten pleiten tegenwoordig voor zelfmoord, geweld, wanhoop, of New Age spiritualiteit in pop en rock? Of pak gewoon een kopie van de woorden, en lees het. Houd er echter rekening mee dat vele teksten mogelijk triggers zijn voor overlevenden van mind control.

 

Zwakten van de Illuminati

Svali:
Hun arrogantie is hun zwakte. Deze mensen denken dat ze onaantastbaar zijn, en dit kan hen onvoorzichtig maken.

2  Als door een wonder voldoende mensen dit ernstig zouden nemen, en zich op de een of andere manier begonnen te organiseren om te voorkomen, dat de Illuminati het overnemen, met gebed en Gods leiding, zouden ze misschien kunnen worden gestopt. Ik hoop het met heel mijn hart.

Stoppen met pornografie en kinderprostitutie en drugssmokkel en wapensmokkel zou een groot deel van hun winst wegnemen. Misschien zouden ze langzamer gaan. Maar eerlijk gezegd zou het stoppen van bovenstaande net zo moeilijk zijn als het stoppen van de groep.”

 

Ontkenning

Svali: “Het bewijs is er, maar naar mijn mening wil de gemiddelde persoon het niet weten, en zelfs wanneer hij ermee geconfronteerd wordt, zal hij de andere kant op kijken.
De zaak Franklin is een punt. Hoeveel bewijs is er naar buiten gekomen? Of de MK-ULTRA documenten die zijn vrijgegeven en als echt zijn weergegeven… mensen negeren het.
Oké, ik zal stoppen met preken. Maar ik geloof dat de media, die ritueel misbruik verdoezelen, een diepe behoefte bij de gemiddelde persoon voeden om de realiteit maar niet te kennen.
Sterker nog, hoe kan iemand het feit van groot kwaad in de mensheid onder ogen zien, tenzij hij een sterk geloof in God heeft, of wordt geconfronteerd met onoverkomelijk bewijs? Wij als mensen willen het beste over ons ras geloven, niet het slechtste, ikzelf inbegrepen.

Ik geloof echt niet dat mensen iets aan de Illuminati zullen doen, zelfs als ze het weten. Sorry voor het cynisme, maar het is gebaseerd op een levenslange ervaring.”

 

Illuminati lachen om onze onwetendheid!

Het kan de Illuministen niet schelen wie dit spul print, of dat ze blootgesteld, ontmaskerd worden, omdat ze erop rekenen dat de meerderheid het toch niet gelooft, omdat ze behoorlijk goed werk hebben geleverd met een media marketingscampagne. Heeft u de laatste tijd artikelen in Newsweek of Time gezien, die dit niet anders behandelt dan een lachwekkende samenzweringstheorie? Raad eens wie de eigenaar is van Time Warner! Ik heb ze vijf jaar geleden tijdens leiderschapsbijeenkomsten hierom horen lachen, en ik betwijfel of hun houding sindsdien veel veranderd is. Als mensen dit wel zouden geloven, en wanneer er actie ondernomen zou kunnen worden, dan zou ik zeer verrast en best blij zijn.

Nadat ik was opgegroeid in een groep die het demonische verheerlijkt, werd ik jaren geleden Christen. Ik geloof oprecht, dat ik zonder geloof in Jezus Christus, nooit uit de Illuminati had kunnen komen. En een reden waarom ik niet voor mijn leven vrees wanneer ik deel wat ik mij herinner, is dat ik geloof dat God in staat is mij te beschermen.

Zijn liefde is de tegenstelling van de wreedheid en het kwaad, dat ik in deze groep zag. Zijn medeleven en oneindige zorgzaamheid en zuiverheid zijn het tegenovergestelde van het seksuele misbruik en de duisternis, die de rituelen omringden.

Ik geloof dat God mijn verleden heeft vergeven, ik heb oprecht om vergeving gevraagd, anders zou ik niet kunnen leven met de herinneringen aan wat ik anderen heb aangedaan, zoals jonge meisjes verslaafd maken aan drugs, zodat ze zich zouden prostitueren voor de cult. En dat is nog maar één voorbeeld. Ik heb afstand gedaan van die levensstijl, heb het opgegeven, en alleen het Christendom heeft me de liefde, vergeving en genezing getoond, die ik nodig heb, voor een ziel die onvoorstelbaar vermoeid is na het zien van de duistere kant van het leven, en de wreedheid die mensen kunnen tonen naar anderen.

Nu weet u waarom ik het niet erg vind om vragen over mijn verleden te beantwoorden. Ik geloof in een God, die groter is dan de plannen van slechte mensen. Ze kunnen alles bedenken wat ze maar willen, maar uiteindelijk zullen hun plannen worden verijdeld.

Dus vraag maar raak, en ik zal alles wat ik mij herinner met u delen. Ik vind het niet erg om hen te exposen, hoewel ik, zoals ik heb opgemerkt, veel cynisme heb over de vraag of mensen er iets aan zullen doen.

Hoewel ik uw verlangen om te onderzoeken respecteer, en uw openheid voor enige mogelijkheden, kan ik u vertellen dat ik, als voormalig lid van de groep, demonen zag handelen.”

 

Bron:

https://humansarefree.com/2018/08/former-luciferian-satanic-cult-member-exposes-the-dark-illuminati-agenda.html

You may also like