‘Rusland weet al dat Wereldoorlog 3 is begonnen, en deze zal binnenkort worden verklaard’

Wereldwijde force majeur na verklaring van de Derde Wereldoorlog. Veel financiële verplichtingen, contracten en pensioenen zullen nietig worden verklaard.

Eindtijdnieuws.com
13 september 2022

 

Er is een reeks gebeurtenissen in gang gezet, waarvan enkele prominente alternatieve vrijmetselaars media beweren, dat ze zullen eindigen in een ‘wereldwijde overmacht’ onder Westerse landen. En nee, het is niet de hand van God die dit doet, zoals zij beweren.

Wanneer deze informatie juist is…

Als deze analyse (lees: insider kennis via de Vrijmetselarij) correct is, betekent dit dat veel financiële verplichtingen – waaronder mogelijk sociale uitkeringen, (Amerikaanse) staatsschulden, pensioenen, derivaten, papiercontracten voor grondstoffen, industriële leveringen, uitbetalingsverplichtingen voor verzekeringen, etc. – teniet zouden worden gedaan. Dit lijkt deel uit te maken van het ‘Great Reset’ plan om de Amerikaanse staatsschuld, en de schulden van andere Westerse landen, op te ruimen, door simpelweg een andere grote noodsituatie de schuld te geven van de annulering van financiële verplichtingen en het resetten van het wereldwijde geldsysteem.

Om dit te kunnen bereiken, moeten Westerse landen eerst een wereldwijde oorlog beginnen met Rusland of China. Nee, Oekraïne is een globalistische psyop! Deze oorlogen zijn een bizar theater, nogmaals, namelijk: ‘nuttige’ oorlogen om hun geheime doelen te bereiken, die zij voor ons in pacht hebben. Poetin is slechts een marionet.

 

Wat was de datum waarop Rusland Oekraïne binnenviel?

22 Februari 2022, wat gelijkstaat aan twee maal het belangrijke Maçonnieke nummer 222. Bovendien staat deze datum gelijk aan 3 maal 22… de 322 van Skull & Bones!

In deze video gaan we verder kijken naar interessante data van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, en zien we – als deze nummers inderdaad kloppen – dat we in de Derde Wereldoorlog zitten. De Derde Wereldoorlog is eigenlijk begonnen. Op dit moment weet ik nog niet 100% zeker of dit ook zo is, maar de cijfers liegen er niet om:

 

Interesting numbers WW1 WW2 WW3 the great work

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Rusland weet al dat de wereldoorlog is begonnen…

En als dit werkelijk zo is, vele marionetten met hem! Deze oorlog zal binnenkort (officieel) worden verklaard. Rusland erkent dit feit volledig. Uiteraard, Rusland volgt het script nauwkeurig op. Rusland weet, dat het in een volledige oorlog is met de NAVO en West-Europa, niet alleen een speciale militaire operatie. Rusland bereidt zich dus voor om nu officieel de oorlog aan het Westen te verklaren, en zijn volledige strijdkrachten in te roepen om West-Europa aan te vallen en deels te vernietigen.

Escalatie tot een grootschalige oorlog

Rusland zou zojuist de ‘interne rechtvaardiging’ hebben ontvangen, die het nodig had om te escaleren tot een grootschalige oorlog tegen het Westen, waaronder mogelijk de inzet van kernwapens. Maar vrijwel zeker zal het gebruik zijn van niet-nucleaire thermobarische wapens, die op hun eigen manier ook verwoestend zijn. Thermobarische bommen zijn de meest krachtige niet-nucleaire wapens ooit gebouwd!

De politieke misleiding

‘Deze escalatie is precies wat Biden en de Democraten nodig hebben’, om de wereld in chaos te storten voor de tussentijdse verkiezingen. Natuurlijk, het draait ook om de enorme misleiding, dat er nog iets als Links of Rechts bestaat. Deze Vrijmetselaar of Vrijmetselaars willen u dit graag doen geloven, terwijl de waarheid anders is. Belangrijk om te begrijpen, is dat de meeste conflicten tussen het Oosten en het Westen kunstmatige conflicten zijn, en dat de leiders van beide kanten in werkelijk niet op gespannen voet met elkaar staan. Integendeel zelfs!

‘De globalisten weten al, dat ze in november een uitval van de verkiezingen tegemoet gaan’

Ze geloven, met alle mogelijke middelen, dat de verkiezingen in november in chaos moeten worden gestort, want tja, anders verliezen de ‘Democraten’ het Huis en mogelijk de Senaat, ‘waardoor de regering Biden de komende twee jaar grotendeels ondoeltreffend wordt’.
Ziet u de politieke misleiding hier, alsof de globalisten zelf deze situatie niet veroorzaakt hebben, maar bijvoorbeeld Rusland, of China?
Het is dus in het belang van de Democraten (lees: globalisten) om een ​​wereldoorlog te zien ontstaan ​​vóór Halloween, zelfs als dit betekent dat er een nucleaire ontploffing plaatsvindt op een Amerikaanse stad, en Rusland daarvan de schuld krijgt. Wees gerust, vervolgt deze Vrijmetselaar, want dit is één van de opties in hun ‘portefeuille van onheil’, die wordt overwogen.

Andere opties zijn onder meer:

een scenario voor het uitschakelen van het nationale elektriciteitsnet, waarbij er met de vinger gewezen zal worden naar Rusland. Deze zal worden beschuldigd van Russische cyberaanvallen. Of een financieel Armageddon, dat banken zou bevriezen, alle transacties zou stopzetten, en de natie en de hele wereld in onmiddellijke chaos en burgerlijke onrust zou storten. Dit kan worden bereikt met één druk op de knop, terwijl Rusland de schuld krijgt van de cyberaanval.

Hoe agressiever de reactie van Rusland op het tegenoffensief van Oekraïne, hoe sneller de marionetten, Obama en overige globalisten ons allemaal in een wereldoorlog kunnen duwen. De elite kan zich op dat punt dan beroepen op hetzelfde ‘ongrondwettelijke machtsmisbruik’, dat we zagen in de Tweede Wereldoorlog. Als u niet bekend bent met wat er toen gebeurde:

*Gedwongen opsluiten in concentratiekampen op basis van afkomst.

*Inbeslagname door de overheid van handelsinventaris van particuliere en openbare bedrijven

*Overname van particuliere bedrijven door de overheid, waardoor er oorlogsproductie wordt afgedwongen

*Overheidsprijscontroles op strategische grondstoffen

*Criminalisering van anti-regeringstoespraken

*Rantsoenering van kleding, suiker, koffie, melk, vlees, kaas, boter en ander voedsel – burgers kregen rantsoenbonnen en moesten het doen met een beperkte voorraad basisvoedsel

 

Allemaal onder digitale controle en met constant toezicht door de overheid.

Zodra de grote bommen vallen…

zetten de globalisten gewoon de dodemansknoppen om, om het elektriciteitsnet en de bankinstellingen uit te schakelen, en verklaren daarna dat Poetin een cyberoorlog tegen Amerika heeft ontketend. Dat zal vrijwel onmiddellijk worden gevolgd door verklaringen van de ‘oorlogsmachten’ en het ontketenen van militaire bezetting in heel Amerika, gecombineerd met de opschorting door de regering van alle grondwettelijke rechten… alsof we nu nog enige rechten hebben.

Convid-19 lockdowns waren een generale repetitie voor precies dit scenario

Onder de National Defense Authorization Act (NDAA), ondertekend door Barack Obama in 2012, heeft de federale regering de onbeperkte macht om alle voedsel, boerderijen, brandstof, munitie, grondstoffen, kunstmest, en al het andere, dat zij als een strategische nationale hulpbron beschouwt, in beslag te nemen! Het enige wat ze nu nodig hebben is oorlog.

‘De huidige koers brengt ons binnen enkele weken in de Derde Wereldoorlog’

Aldus de Vrijmetselaar of beter, Vrijmetselaars, want ze werken altijd samen.
We zijn dus op weg naar de Derde Wereldoorlog in wat een kwestie van een paar weken zou kunnen zijn. Het ‘gerucht’ (lees: intel informatie) gaat, dat Rusland slechts enkele dagen verwijderd is van zijn oorlogsverklaring aan het Westen. En dit zou vrijwel zeker worden gevolgd door een intensivering van raketaanvallen op Westerse steden, zoals Berlijn, Parijs, Londen en misschien zelfs Brussel. Mmhhh, waar heb ik Berlijn eerder horen noemen in dit verband?

Met name West-Europese landen hebben geen middelen om hypersonische raketaanvallen te stoppen, noch enige echte middelen om Russische middellange afstandskernraketten te stoppen, zoals de Iskander-raketten, die ook als kernwapens kunnen dienen. Het Iskander-raketsysteem is speciaal gemaakt voor aanvallen op doelen, die diep verborgen zijn achter vijandelijke linies, beschermd door moderne raketafweersystemen.

Zo kan Rusland de steden van Europa in slechts enkele minuten in puin veranderen… vrij letterlijk

De vliegtijd is minder dan 3 minuten, wat betekent dat er geen enkele waarschuwing zal zijn voor miljoenen Europeanen, die in een oogwenk zouden kunnen verdampen, zelfs als hun steden in puin en as veranderen.

Donkere winter?

West-Europa wordt nu al geconfronteerd met een verwoestende winter met voedsel- en energieschaarste, plus enorm gestegen kosten. Als het elektriciteitsnet wordt afgebroken, en de gemeentelijke watersystemen niet meer werken, omdat ze zijn geraakt door Russische raketten, zou West-Europa in de donkere Middeleeuwen terechtkomen, doodvriezen, verhongeren, sterven aan door uitwerpselen overgedragen ziekten, en bedelen om hulp vanuit een wereld, die al in een (georkestreerde) voedsel- en energiecrisis verkeert.

Op dit moment heeft de NAVO Rusland geen andere keuze gegeven dan escalatie

Dat komt omdat, nogmaals, de Verenigde Staten de Derde Wereldoorlog vóór november willen hebben. En in dit tempo van escalerende gebeurtenissen, kunnen ze heel goed precies krijgen waar ze om smeken.

Als Europa in een wereldoorlog uitbarst…

zal het hele Westerse financiële systeem instorten, omdat het is gebaseerd op instrumenten voor schuldfinanciering met een hoge hefboomwerking, in plaats van op werkelijke activa en inkomsten. Op dit moment hangt het hele Westerse financiële systeem aan een zijden draadje. De aandelenmarkt, de vastgoedmarkt en de commerciële schuldmarkten zijn in wezen fictieve fraude, met zeer weinig onderliggende activawaarden.

Je hoeft eigenlijk alleen maar de headlines of krantenkoppen te lezen…

om te weten hoe het ongeveer verder gaat met de planning van de Vrijmetselarij:

Vrijmetselaar Dave Hodges waarschuwt Vrijmetselaar Mike Adams: ‘We zijn mogelijk een haar verwijderd van de Derde Wereldoorlog’

Rusland klaar om Wereldoorlog te verklaren

Financieel Armageddon komt eraan… bereid u nu voor

Gehoorzamen of worden opgesloten: Trudeau dreigt dat de Convid-tirannie terugkeert dit najaar, wanneer de 90% booster-naleving niet wordt bereikt

 

En dat doe ik dan ook om geen kostbare tijd te verdoen en me te kunnen voorbereiden.

De bron is dan wel van Vrijmetselaars, maar ik heb getracht zoveel mogelijk desinformatie eruit te filteren, waaronder veel ‘politieke’ leugens.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

You may also like