Schokkend nieuws: 98% tot 99% van de vaccinatieflacon bevat Grafeenoxide

Spaanse onderzoekers ontdekken dat 98-99% van het vaccin bestaat uit supergeleidende en giftige grafeenoxide, ook gevonden in o.a. griepvaccins, PCR tests, mondkapjes, voedsel en chemtrails.

El Gato al Agua, een Spaanse nationale talkshow, georganiseerd door José Javier Esparza, heeft in zijn programma ruimte gegeven aan de biostatisticus en oprichter van La Quinta Columna, om commentaar te geven op een officiëel rapport van de analyse van de eerste vaccinatieflacon.

Het onderzoek gaat door

Volgens Delgado heeft La Quinta Columna er nog een dozijn gekregen van verschillende laboratoria, en zal deze, samen met de Universiteit van Almeria, ononderbroken blijven analyseren.

Gedurende het programma heeft iedereen zich verbaasd dat tussen 98% en 99% van de inhoud van de vaccinatieflacons overeenkomt met grafeenoxide. En zoals zij zeiden, is dit geen vaccin, maar een dosis pure grafeenoxide in de ader!

Orwell City heeft de video voor zijn lezers in het Engels samengevat, getranscribeerd, vertaald, bewerkt en ondertiteld.

 

Hier volgen enkele hoogtepunten:

José Javier Esparza: Ricardo Delgado, goedenavond. Het is een genoegen u hier in El Gato al Agua te hebben, hoewel u weet dat we later allebei in de problemen zullen komen.

Ricardo Delgado: Allereerst wil ik dit televisiestation en het programma bedanken voor de gelegenheid, om de voorlopige resultaten van het onderzoek te presenteren. Ik denk dat het van vitaal belang is, vanwege de situatie waarin we ons bevinden, waarin vrijwel iedereen de achtergrond van de vaccinatieflacons in twijfel trekt. Wat we hebben gedaan is het onderzoek, dat iedereen zou moeten doen. Hoe kunnen we anders zeker weten wat de echte samenstelling van het vaccin is, als de inhoud rechtstreeks in de ader terechtkomt, nietwaar? En ook, meerdere keren, meerdere doses, waarschijnlijk tot een derde en een vierde dosis per jaar.

Zoals ik al zei, begon dit allemaal toen we het fenomeen van de magnetische abnormaliteit zagen, een fenomeen dat lange tijd werd ontkend, maar vandaag al is bewezen. Er zijn miljoenen video’s van mensen, video’s die over de hele wereld gaan. Dus toen we dat fundamentele epidemiologische onderzoek hadden uitgevoerd, begonnen we ons af te vragen, welke materialen of nano-materialen magnetisme in het lichaam kunnen veroorzaken. En niet alleen magnetisme, maar ook wat zou kunnen werken als energiecondensatoren, want ik heb in een multimeter ook een belangrijke lading gemeten.

Dit is een fenomeen van elektromagnetische inductie in het metaal, dat zich hecht dichtbij de injectieplek, en niet alleen metalen voorwerpen. Daarnaast hebben we geconstateerd, dat het magnetisme daarna naar het hoofd toe beweegt. En dit is erg belangrijk! Zeker voor het doel dat ze nastreven. Daarnaast is met een multimeter een potentieel verschil gemeten: de persoon wordt een supergeleider. Dat wil zeggen, het (grafeen) zendt en ontvangt signalen! En toen we de materialen vonden, die dit soort veranderingen in het lichaam kunnen veroorzaken, begonnen we te praten over grafeen. We vermoedden al dat het grafeenoxide was, omdat het alle kenmerken had, die gemagnetiseerde mensen tot uitdrukking brachten na inenting.

José Javier Esparza: Waarom is grafeen slecht? Want elke dag eten, drinken we…, of injecteren we (degenen die injecteren), en brengen we veel dingen in ons lichaam, wat niets anders dan rotzooi is. Waarom zou dan met name grafeen alarmerend kunnen zijn?

Ricardo Delgado: Grafeen is giftig, het is een chemische stof, een giftige chemische stof. In grote hoeveelheden ingebracht in het organisme, veroorzaakt het trombose; het veroorzaakt bloedstolsels. We hebben alle wetenschappelijke artikelen om dat te staven. Het veroorzaakt een post-inflammatoir syndroom; het veroorzaakt een verandering van het immuunsysteem. En wanneer de redoxbalans wordt verbroken, in de zin dat er minder van de lichaamseigen reserve glutathion is dan een geïntroduceerde gifstof, zoals grafeenoxide, veroorzaakt dit een instorting van het immuunsysteem, en een cytokinestorm. Met andere woorden, iets dat erg lijkt op de modieuze ziekte (Covid), nietwaar?

José Javier Esparza: De hele COVID-ziekte. En toen kreeg u, die al vermoedde waar dit allemaal over ging, een injectieflacon met vaccinatie, en nam het mee naar de openbare universiteit van Almeria.

Ricardo Delgado: Inderdaad, allemaal mogelijk via Rafa Navarro (cop225); de politieman slaagde erin een flesje te bemachtigen! We hebben elkaar destijds ontmoet, en we hebben het laten bezorgen. Ik heb een dienstverlening aangevraagd, die u hier heeft. De factuur aan de Universiteit van Almeria is om de inhoud te analyseren.

José Javier Esparza: Het staat in het rapport. En ik wil benadrukken dat dit een objectief wetenschappelijk rapport is van de openbare universiteit van Almeria. Dat wil zeggen, we hebben het hier niet over iets kleins; we hebben het over een echte klinische analyse.

Ricardo Delgado: Inderdaad. Een universiteitshoogleraar, gepromoveerd in de chemische wetenschappen, en een graad in biologie, nam de leiding over het onderzoek. Tegenwoordig werken er al meer mensen met hem samen. En hij publiceerde een voorlopig rapport met vrij sterke conclusies, omdat er solide bewijs was van de aanwezigheid van grafeenderivaten in het monster (vaccin).

Vandaag weten we zelfs meer en binnenkort zullen we aanvullende studies publiceren, die dit voorlopige rapport steviger zullen maken. Maar het is heel belangrijk: vanaf dit punt moeten we niet stoppen. Want onthoud dat de marketing van mondkapjes werd gestopt, juist omdat ze grafeendeeltjes bevatten, een oplage van 500 duizend in Madrid, in La Rioja, in Castilla-La Mancha, enz., in een groot deel van de wereld en in Canada. Jullie weten allemaal, dat er nog steeds mondkapjes op de markt zijn met nanotechnologie, zoals die van Decathlon, en met het grafeensymbool. Dus wat we ons moeten afvragen is: als de mondkapjes werden verwijderd, omdat ze longaandoeningen veroorzaakten of zouden kunnen veroorzaken, door de grafeentoxische stof te introduceren, hoe is het dan mogelijk dat deze stof in de injectieflacon wordt gebracht? En ook nog eens in een aanzienlijke hoeveelheid!

Wat we daar hebben gevonden, is dat het hoofdbestanddeel nu precies grafeenoxide is, en verder in een zeer kleine hoeveelheid: iets anders, maar boven alles grafeenoxide. En aangezien alle mensen die zijn ingeënt met het Pfizer-vaccin, dat we voor analyse hebben gestuurd, evenals Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Janssen, Sinovac, en omdat alle soorten vaccins magnetische eigenschappen krijgen, vermoeden we met veel aanwijzingen, dat ze allemaal meer of mindere doses grafeen, of grafeenoxide bevatten!

Pedro Ferré: Goedenavond. Ik wil u iets vragen over dit fenomeen van de magneten, van het magnetisme. Gaat het met de tijd voorbij, of blijven de mensen die het detecteren, die het voelen, het in stand houden, ook al zijn er al maanden verstreken?

Ricardo Delgado: Het lijkt erop dat het lichaam een ​​bepaald vermogen heeft, om grafeenoxide op natuurlijke wijze te elimineren via bepaalde immunologische mechanismen. Eenmaal in het lichaam, gedraagt ​​het zich alsof het een biologisch wapen is, alsof het precies SARS-CoV-2 is, voorloper van glutathion. Dus dat is de reden waarom we waarschijnlijk vermoeden, dat ze proberen een tweede en een derde dosis te presenteren… nu intranasaal (via de neus).

Ze hebben het al over nieuwe intranasale vaccins met grafeenoxide nanodeeltjes! Zowel voor griep als voor COVID-19, omdat het in sprays veel krachtiger is. We hebben ook wetenschappelijke studies gezien, van februari tot september 2020, van een behandeling voor COVID-19 met N-Acetylcysteïne, een voorloper van glutathion. En aan de ene kant weten we, dat juist N-acetylcysteïne of glutathion zelf grafeenoxide afbreekt. Daarom denken we dat we waarschijnlijk direct de veroorzaker of ziekteverwekker van de ziekte raken.

Het is handig om te weten dat de flacon verzegeld was, oké? Verzegelde injectieflacon met rubberen en intacte aluminium dop, met een inhoud van 2 ml, die een troebele waterige suspensie van 0,45 ml bevat.
“RNA-extractie en kwantificering is uitgevoerd, en de aanwezigheid van niet-gekarakteriseerde nanometrische microbiologische… zichtbaar zelfs onder de optische microscoop.” Dat zijn de eerste conclusies.

En dan hebben we het niet alleen over lepels en metalen voorwerpen, of neodymium- of ferrietmagneten. We hebben het ook over metingen met meetapparatuur voor elektromagnetische velden, magnetometers, tesla meters, EMF-potloden, enz.

José Antonio Fuster: Nog een vraag. Ricardo, wat zit er nog meer in het vaccin?

Ricardo Delgado: Er is een klein spoor van RNA, dat niet overeenkomt met, laten we zeggen, het hoofdbestanddeel. 98% tot 99% van de injectieflacon is nu precies grafeenoxide, dat wil zeggen, dat het hoofdbestanddeel van het vaccin grafeenoxide is. Dit is dus wat verontrustend is, omdat we zelfs vermoeden, dat AstraZenca waarschijnlijk eerst meer doses bevatte dan de laatste tijd zijn toegediend, en daarom in eerste instantie meer trombi produceerde.

We moeten niet vergeten dat grafeenoxide, zoals elk materiaal, een zogenaamde elektronische absorptieband heeft. Dit is een specifieke frequentie, waarboven het wordt geprikkeld en zeer snel trilt. Met andere woorden, met een radiofrequent telefoonsignaal kan het zeer snel trillen, en in slechts vier of vijf uur verwoesting veroorzaken, zoals gebeurde in maart en april 2020.

Als afscheid wil ik allereerst een beroep doen op de gezondheidsautoriteiten, die nog niet hebben gereageerd op het magnetische fenomeen. We eisen al 45 dagen opheldering. We hebben dat niet nodig van Risto Mejide, of de factcheckers. Ze zouden rechtstreeks door de gezondheidsautoriteiten moeten worden gegeven! En (het is nodig) dat mensen naar hun huisarts gaan, om het fenomeen aan de kaak te stellen: zodat het in hun medisch dossier wordt vastgelegd.

Natuurlijk gaan we alleen met het voorlopige rapport voor de rechter procederen, zodat, op zijn minst, met toepassing van het voorzorgsbeginsel, de inentingscampagne onmiddellijk en dringend wordt stopgezet.

José Javier Esparza: Ricardo Delgado, hartelijk dank voor uw aanwezigheid vanavond op El Gato al Agua.

 

Door grafeen in je lichaam toe te laten, – en grafeen is Quantum Dot, hydrogel – begin je een metamorfoseproces van mens zijn, geschapen naar Gods beeld, met de levensadem van God, en verander je in deze synthetische entiteit. – Celeste Solum

 

Bron:

https://www.orwell.city/2021/07/graphene-oxide.html

You may also like