Raad eens wie de spike-eiwitten heeft ontwikkeld die in COVID-vaccins worden gebruikt

In een verbluffende analyse van op mRNA gebaseerde COVID-19 vaccinkandidaten, patent aanvragen, en intellectuele eigendomsclaims, hebben twee onderzoekers ontdekt, dat de NIH de gestabiliseerde versie van het spike-eiwit heeft ontwikkeld, dat in de vaccins wordt gebruikt.

Moderna, CureVac, Pfizer en BioNTech hebben allemaal openbaar gemaakt, dat hun mRNA-vaccinkandidaten het NIH-eiwit gebruiken. Niet alleen dat, zeiden de onderzoekers: “Het is ook belangrijk op te merken, dat de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en Moderna in 2019 een overeenkomst zijn aangegaan, om samen Coronavirusvaccins te ontwikkelen. Dit was echter vóór de identificatie en verspreiding van SARS-CoV-2.”

Ik herhaal:

Moderna en de NIH hadden een overeenkomst om Coronavirusvaccins te ontwikkelen, nog vóórdat er zelfs maar sprake was van de verspreiding van SARS-CoV-2, COVID-19. “De NIH heeft ook vier andere voorlopige patent aanvragen op een nieuw Coronavirusvaccin, zoals beschreven in een recente publicatie”, voegde de onderzoekers eraan toe.

mRNA wordt al tientallen jaren onderzocht

Andere bevindingen tonen aan, dat de wetenschappers mRNA al tientallen jaren als een nieuw therapeutisch middel bestuderen, en dat de patenten van de NIH verbonden zijn met meer dan een dozijn vaccinontwikkelaars, hetzij rechtstreeks, hetzij via sub-licenties.

De schakels zijn afgebeeld op een grafiek in het tijdschrift Nature Biotechnology.

Scientific terms of the patents and applications that were identified as relevant to mRNA vaccine technology

Bron:

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/07/21/guess-who-developed-the-spike-proteins-used-in-covid-vaccines.aspx

You may also like