Bluetooth vaccin? Maakt het geïnjecteerde COVID vaccin verbinding met apparaten?

Worden de gevaccineerden automatisch verbonden met Bluetooth? Er werden nanoprocessors aangetroffen in gevaccineerden; deze geeft een 12-cijferige code af.

Een man die is geïnjecteerd met het zogenaamde vaccin, zegt dat apparaten overal om hem heen alsmaar blijven proberen verbinding met hem te maken:

“Het enige probleem is dat overal waar ik ga, waar ik ook ga… alles probeert verbinding met mij te maken, man, zoals Bluetooth verbinding met me maakt. Ik stap in de auto, mijn auto probeert verbinding met mij te maken. Ik ga naar huis, mijn computer probeert verbinding te maken… net zoals mijn telefoon probeert verbinding te maken… De verbinding is er nog steeds. Ik weet niet hoe ik het moet uitschakelen. Overal krijg ik dezelfde melding.”

Degenen die de achtergrond van deze ontdekking begrijpen, inclusief transhumanisme, en de operatie Coronavirus-nanotech-verbinding, zullen zien dat dit een andere aanwijzing is dat de ‘vaccins’ een soort biosensor in mensen injecteren, om het proces te starten om mensen in knooppunten te veranderen op het smart grid.

 

Nanoprocessors 

Dr. Chinda Brandolino zei onder meer:
‘Dus de persoon die deze transformatie met deze verbindingen krijgt, wordt een transhuman. Maar er is meer: Vaccin + Grafeen + 5G = Hersencontrole.

Eén van de bedrijven die grafeen nanobuisjes maakt, is NanoGrafi. Het is een leider in de productie van grafeen, en ontwikkelde een intranasaal COVID vaccin en PCR-tests met nanodeeltjes. Vervolgens maken ze grafeen nanobuisjes.

En daarnaast zijn er de microfoto’s van de microscopische studie, die de natuurkundige Andreas Kalcker deed, waar je duidelijk perfecte kleine vierhoekige deeltjes kunt zien, naast enkele kleine stippen van zware metalen. Dat kleine perfecte vierkante deeltje nu is een nanoprocessor. Deze wordt in vaccins aangetroffen.

 

De Bluetooth code 

De nanoprocessor maakt het mogelijk, dat met behulp van Bluetooth technologie, een code zichtbaar wordt, wanneer je Bluetooth hebt geactiveerd op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Bluetooth pikt de code van 12 cijfers eenvoudig op, want het zoekt naar een apparaat. En in dit geval zoekt het naar het ‘apparaat’ dat is ingeënt.’

Het feit dat de nummers telkens veranderen met de voorbijgangers maakt alleen zin, als je bedenkt dat deze mensen zelf de apparaten zijn. Hun nummers hebben allemaal hetzelfde formaat.
Men kan dit zelf controleren, in een supermarkt bijvoorbeeld met veel voorbijgangers.

 

Commentaar van een lezer:

‘Die twaalfcijferige code met 0–9 cijfers en alleen letters A–F, betekent dat het totale nummer dat getoond wordt, in hexadecimaal formaat is (binaire cijfers in 4-packs). Dus elk object (of mens), geïdentificeerd door het internet der dingen (IoT) kan elke waarde toegewezen krijgen, van maximaal ‘16 tot de 12de macht’ = 256 duizend miljard afzonderlijke ID’s.

Als gevaccineerde mensen deze ID’s naar iemands Bluetooth apparaat uitstralen, terwijl ze langslopen, raad ik hem dit experiment aan: kies een gevaccineerde vriend of familielid als proefpersoon, en laat die persoon dichtbij komen, en daarna veraf van zijn Bluetooth-lezer gaan staan (50 meter). En herhaal dit meerdere keren.

Als hetzelfde nummer elke keer verschijnt wanneer zijn vriend nadert, ja, dan worden de gevaccineerden… getagd?

Ik ben waarschijnlijk niet de eerste die hierop wijst, maar de 12-cijferige hexadecimale codes staan bekend als MAC-adressen.

Wat is MAC (Media Access Control)?

Elk apparaat, dat verbinding kan maken met een netwerk, heeft een MAC-adres om met andere apparaten te communiceren, en identificeert dat apparaat op unieke wijze voor netwerkcommunicatie. Het staat voor media access control, maar dat heeft niet zoveel betekenis meer. Voor grotere netwerkcommunicatie wordt het MAC-adres geassocieerd met of geconverteerd naar een IP-adres, dat mensen wellicht beter kennen voor internetadressering. Maar MAC-adressen worden meestal door een fabrikant aan het apparaat bevestigd. Dit is dus gewoon mensen instellen, om gegevens te verzenden en ontvangen, waarschijnlijk via een 5G-netwerk, maar elk WiFi-netwerk zou kunnen werken.

Overigens vind ik het logisch, dat deze menselijke IP’s ook zijn geformatteerd als MAC-adressen.
Het is het IoT en de IoB (Internet of Bodies, zoals ze het een paar jaar geleden aankondigden).’

Onderstaande video link, al eerder door mij gepost, lijkt steeds dichterbij te komen:

 

YOU WON’T BELIEVE What This Next Smartphone Will Do To Your BRAIN! (2019)

 

Een droom over mensen, die hun mobiele telefoons massaal dumpen

‘Ik ben hier vandaag om een andere bovennatuurlijke droom te delen, over het merkteken van het beest. In deze droom mocht ik in de toekomst kijken naar een tijd, waarin er een snelle overgang, een snelle vooruitgang in de technologie van de gevallen engelen zal zijn. Het zal een tijd zijn, waarin mobiele technologie niet langer nodig zal zijn, omdat de gevallen engelen een groot deel van de bevolking hadden misleid om hun merkteken te ontvangen: het merkteken van het beest.

Mensen hoeven niet langer een mobiele telefoon tegen hun oren te houden. Ze hebben geen draadloze oordopjes meer nodig. Er zal een geheel nieuwe ervaring beschikbaar zijn voor de mensheid, een ervaring, die gepland was sinds de tijd van Lucifers val: de dag dat de vijand en zijn leger van duisternis van plan waren om de mensen over te nemen.’

 

Bronnen:

https://www.orwell.city/2021/09/bluetooth.html

https://thefreedomarticles.com/bluetooth-vaccine-injected-covid-non-vaccine-tries-to-connect-devices/

You may also like