Waarom zoveel mysterieuze sterfgevallen van holistische artsen? | Dr. Carrie Madej moest zich gedeisd houden

UPDATE – Waarom zijn er zoveel mysterieuze en onverwachte ‘sterfgevallen’ van natuurgeneeskundige dokters wereldwijd? En wat zei een Illuminati huurmoordenaar tegen Dr. Carrie Madej? 

Big Pharma? Grote samenzwering?

Ik geloof dat het waar is uit mijn onderzoek, dat Dr. Carrie Madej deel uitmaakt van de gecontroleerde oppositie, en vele prominente anti-vaxxers.

Haar detox methode zal voor een deel werken, maar de waarheid is dat het nooit helemaal succesvol de nano uit je lichaam kan verwijderen. Daar komt iets meer bij kijken.

 

Een nano killer?

Een tijdje terug ontdekte ik deze mogelijke remedie, die beschikbaar is tegen nanotechnologie (morgellons) in je lichaam:

 

Morgellons Cure Discovered! 832) 343 5425 (Low)

 

Vraag is echter, is deze informatie betrouwbaar genoeg? Als er iemand is, die hier ervaring mee heeft, of meer informatie kan verstrekken, stuur mij dan een email.

Kijk, deze informatie over morgellons, is al jarenlang bekend, waarom komen de leiders van de anti-vax beweging er dan nu pas mee op de proppen, alsof het een nieuwe ontdekking is?
Het is duidelijk dat een groot deel voor ons verzwegen wordt.

Waarom startte Dr. Carrie Madej nu pas haar eigen website? Waarom is drcarriemadej.com verlopen of vervallen?

Haar nieuwe website start met een opmerkelijk citaat:
‘Dr. Carrie Madej – Practicing The Truth in Jesus Through Medicine’

 

Wat u zou moeten weten over deze New Age Jezus!

De New Age Christus
New Agers noemen Jezus vrijelijk in hun literatuur, websites en discussies. Maar hebben ze het over de Jezus van de Bijbel?
Ziet u, de New Age Jezus is niet de Almachtige God, de tweede Persoon van de Drie-eenheid. In plaats daarvan reduceren New Agers Jezus tot slechts een man, die spirituele verlichting bereikte door occulte betrokkenheid. Voor hen is Hij slechts één van de zogenaamde meesters, net zoals Boeddha en Zoroaster, die volgens de satanische New Age een weg naar verlichting bieden. De Jezus van de Bijbel is echter niet slechts een weg, nee, Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven, en satan weet dit heel goed. Hij kent de Bijbel beter dan geen ander.  Johannes 14:6

‘De Christus’
Alsof dit alles nog niet genoeg is, gaan New Agers nog een stapje verder. Zij scheiden Jezus van wat zij ‘de Christus’ noemen. Alle New Agers zijn het erover eens, dat de Christus wel goddelijk is en vaak wordt beschouwd als een kosmische, onpersoonlijke entiteit. New Agers beweren verder dat deze Christuskracht, of dit principe, het lichaam van de mens Jezus heeft overgenomen, om de mensheid te helpen zich spiritueel te ontwikkelen. Van dezelfde ‘Christus’ wordt gezegd, dat hij sluimert in elke persoon, wachtend om volledig gerealiseerd te worden, zodat de mensheid als geheel spirituele verlichting kan ervaren!

Antichristelijk
De bijbelse waarheid is echter geheel anders. En we realiseren ons al snel, dat zulke leringen antichristelijk zijn, want de Bijbel maakt geen onderscheid tussen Jezus en Christus. Het lijdt dus geen twijfel dat de New Age Jezus een vervalsing is, die een door de Bijbel veroordeelde boodschap predikt, namelijk, een ‘Jezus’, die de Christenen als bedriegers moeten ontmaskeren! Schokkend, maar waar. En nu begrijpt u, waarom Dr. Carrie Madej dat citaat pal bovenaan haar website plaatst.

 

Aan de vruchten leer je de boom kennen…

iemands karakter, dat wat hij of zij zegt, en de werken… Dr. Madej kwam erachter dat enkele wakkere Christenen haar doorhadden. Vervolgens heeft zij dit snel proberen te ontkrachten door met een lachend gezicht te zeggen dat zij Christen is en zeker geen New Ager. Deze verdenking over haar maakte ze zelfs belachelijk, alsof zij zoiets zou zijn of zou doen.

Sacha Stone noemde Dr. Carrie Madej ‘mijn favoriet’

Dr. Madej tegen Sacha Stone in de bekend New Age taal: “Ik geloof absoluut dat we allemaal energie zijn, frequentie en vibratie… en ik vertel de mensen dat je op dit moment kunt zien, dat het collectieve bewustzijn zich in die angsttoestand bevindt, die een van de laagst mogelijke frequenties is. En dat is waar deze wezens (wij mensen!) op leven; ze leven in die angst frequentie. Dat is ook het geval met nanotechnologie en ook met deze sci-fi technologie; het zit op een lage frequentie. Maar wij, thank goodness, zijn briljante, mooie wezens van licht! En onze frequentie, – wanneer we accepteren wie we zijn en ons herinneren wie we zijn door het hart, is die liefdesfrequentie, de hoogste frequentie… We hoeven alleen maar daadwerkelijk in te loggen en ons te herinneren wie we zijn, en dat licht dat van ons zal komen, zal door onze ogen en ons hart schijnen, wanneer we ons uiteindelijk herinneren wie we zijn. Dat is dat christuslicht, dat is die liefdesfrequentie, die de verbondenheid vormt met alles, met god (Lucifer, satan!). En daarom, zodra we dat doen, verandert deze realiteit in een oogwenk… deze wereld verandert dan”.
Dit is puur Luciferiaans, satanisch!

 

Richie uit Boston (Vrijmetselaar!) sprak persoonlijk met Dr. Carrie Madej

Vorige week gaf Richie (gebruikersnaam: RichieFromBoston) toe, dat ook hij het bij het verkeerde eind had en naïef was om te geloven dat Dr. Carrie Madej 100% de waarheid spreekt. Richie geeft nu toe: “Ik had het mis.” Ik ben het niet met al zijn beweringen eens, maar deze bevestiging vond ik toch wel heel opmerkelijk.

Zijn YouTube kanaal werd meteen verwijderd, en maanden later alleen nog geblokkeerd. Dat gebeurde vorig jaar, na zijn digitaal gesprek met Dr. Carrie Madej op 13 september 2020. Hij kan er eenvoudig niet meer in, zegt hij.

Haar detox informatie is van zo’n belang, dat je haar moet betalen, om er naar te kunnen luisteren: op haar conferentie. Uiteindelijk heeft ze het nu ook heel erg summier online gezet, alleen, je kunt het niet kopiëren! Bovendien, is het wel helemaal waar? Detox producten zijn voor veel mensen vrij prijzig, met uitzondering van baking soda, en helpen niet echt succesvol tegen nanotechnologie.

Ja, Dr. Madej beweert dat alles wat ze doet, gratis is. Oja? En natuurlijk bedelt ze ook op haar site om geld, direct op de Homepage bovenaan.

Waarom kan Dr. Carrie Madej nog steeds vrijuit spreken?
Dr. Madej vertelde, met Mike Decker als getuige, dat zij één van de artsen was die was benaderd door een huurmoordenaar van de Illuminati, en ze wilden haar uitschakelen. Maar in plaats van haar uit te schakelen, zeiden ze haar: “We laten je leven, zolang je het land verlaat, en je je gedeisd houdt”. Dus dat deed zij, en ging naar de Dominicaanse Republiek.

Wat doet Dr. Carrie Madej nu?
Ze zit in het conferentiecircuit.
En waarom wordt de duistere ‘Revelation Rocker’ en ‘voorganger’ Caspar McCloud op haar website gepromoot, samen met bijbelverzen? Om u de satanische New Age leer bij te brengen? Wat hij u onder andere leert, is dat de Nieuwe Wereldorde komt, en de Heer Jezus met het hele renovatieplan komt. Renovatieplan?
Nadat dit artikel gepubliceerd werd, heeft Carrie Madej snel deze link over Caspar McCloud op haar website verwijderd!
Om u een voorproefje te geven met wie we te maken hebben, dit is één van Caspars songs: Caspar McCloud – Talk To Me 1983

We weten inmiddels waar Rockmuziek haar origine in heeft.

Op deze manier richt Dr. Carrie Madej dus veel schade aan en misleidt ze velen. Als zij werkelijk 100% de waarheid zou vertellen, dan zou ze nu geen video’s meer maken, denk ik.
Je kunt ook geen mRNA in je lichaam terugdraaien; het verandert meteen je DNA, waarvoor het geprogrammeerd is. Geen detox bad zal je daarbij helpen.

 

Mysterieuze sterfgevallen niet beperkt tot VS

Om hier even op terug te komen, de achtergebleven families van veel vermoorde artsen en natuurgeneeskundige beoefenaars en wetenschappers geloven, dat ze zijn gedood voor het promoten van potentiële natuurlijke remedies tegen onder andere kanker. Zij gingen in tegen een systeem dat corrupt en giftig is.
Bijna iedereen zei, dat de persoon in kwestie nooit zelfmoord zou hebben gepleegd, of dat hun dood of verdwijning ongelooflijk onverwacht was.

De inmiddels over de 100 sterfgevallen zijn niet beperkt tot de VS. In Duitsland bijvoorbeeld werden in korte tijd 29 alternatieve artsen vergiftigd! Uiteraard deed Snopes ook hierop een vernietigende FactCheck aanval.

Een holistische huisarts kan een diagnose stellen bij klachten, maar kijkt daarbij altijd verder. Het ‘slechts’ toedienen van een middel waarmee de klacht minder wordt, is niet voldoende voor een holistisch arts. Een holistische dokter onderzoekt waar de klacht vandaan komt en zal het probleem vanuit de oorzaak willen aanpakken.

Wie zou er het meest baat bij hebben om natuurgeneeskundige artsen het zwijgen op te leggen?

Big Pharma voelt zich enorm bedreigd door het potentieel van echte genezingen van ziekten, die hun winst zouden belemmeren. Want er zit geen geld in ‘gezondheidszorg’, alleen ‘ziekenzorg’! Natuurgeneeskundige artsen en alternatieve artsen leren cliënten uiteindelijk, dat ze de tools hebben die nodig zijn om zichzelf te helpen.

Gezien het feit dat farmaceutische medicijnen verantwoordelijk zijn voor het doden van meer dan 100.000 mensen per jaar, en remedies zoals biologische CBD-olie nul hebben gedood, en zelfs bewezen hebben dat ze aandoeningen als kanker beter ten goede komen dan chemotherapie, zou het niet ondenkbaar zijn om je voor te stellen dat er een soort ‘oorlog’ wordt gevoerd tussen de twee facties van de geneeskunde.

 

Bronnen:

https://www.honeycolony.com/article/mysterious-holistic-doctor-deaths/

https://www.equip.org/perspectives/the-new-age-christ-what-is-the-new-age-view-of-jesus/

You may also like