Alert! Sommige prominente anti-vaxxers hebben mogelijk Maçonnieke banden

De Academy of Divine Knowledge blijkt een maçonnieke organisatie te zijn, waarvan de leraren en medewerkers prominente anti-vaxxers zijn: David Icke, Judy Mikovits, Del Bigtree, Alec Zeck, Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej en Robert F. Kennedy Jr.

Het is zeer ontmaskerend, wanneer je deze feiten onder ogen krijgt…

Enkelen van de meest populaire anti-vax media-persoonlijkheden lijken ofwel New Agers of nepchristenen te zijn… of beiden. Velen zijn verbonden met de verdachte Academy of Divine Knowledge, waaronder Robert F. Kennedy Jr., Sacha Stone en jawel, Dr. Carrie Madej.

De New Age beweging is Joods, en is gebaseerd op Kabbala, een Joodse vorm van mystiek, magie en filosofie. Aanhangers van Kabbala zijn onder andere Madonna, de Clintons, Donald Trump en Albert Pike, auteur van ‘Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry’.

We kunnen ons afvragen, zijn deze mensen ook betrokken bij Kabbala?
En wat zijn de gevolgen hiervan?

Academy of Divine Knowledge

De andere leraren zijn een assortiment van paranormale mediums, yoga-instructeurs, remote viewers en willekeurige New Agers. Eén van de remote viewers, Michael Jaco, is toevallig een voormalige CIA-agent. Niks verdachts, toch?

Hexagram in een cirkel

the Academy of Divine Knowledge Logo

Het logo van de Academy is een hexagram in een cirkel, ook wel bekend als de Davidster. Dit is echter niet per se een Joodse organisatie. Ze vragen ook $ 33 per maand voor lidmaatschap, een heel vreemd getal, vanwege de verwijzing naar de Vrijmetselarij!

De veelgestelde vragen op hun site leggen uit dat de prijs $ 33 per maand is, omdat 33 een hoofdgetal is dat veel goddelijke betekenissen heeft, waaronder: dat ‘alle dingen mogelijk zijn’. ‘Dit resoneert sterk met onze gemeenschap, terwijl wij het idee nastreven dat onze Academie als collectief enorme verschuivingen in de mensheid kan creëren’.

33 double headed eagle

Vrijmetselaars’ tweekoppige adelaar, symboliseert dualisme, met het getal 33

Henry nam contact op met de Academy voor meer informatie over hun connecties met Vrijmetselarij en satanisme. Zij antwoordden: “Wij zijn geen Vrijmetselaars, en voor zover wij weten, zijn ook geen van onze leraren Vrijmetselaars”. Ze herhaalden de FAQ verklaring over het getal 33. Ze zeiden ook, dat hun logo de Merkabah wordt genoemd en dat ze een link geven met uitleg, op basis van Heilige Geometrie. Heilige Geometrie is echter een praktijk, die wordt gebruikt door de Vrijmetselarij en andere occulte organisaties.

Interessant is, dat in hun reactie niet werd ingegaan op het al dan niet satanisten zijn!

‘Awakening’ – ‘verenigen’ – ‘bewustzijn verhogen’ – ‘verandering’ – ‘eenheidsbewustzijn’

Op hun website zeggen ze het volgende:

‘De Academy of Divine Knowledge is gebaseerd op het oorspronkelijke principe, om de mensheid op een comfortabele manier door haar ontwakingsproces te helpen. Door uitgebreide informatie en kennis te delen en bloot te leggen, is ons doel om ons samen te verenigen, om het collectieve bewustzijn te verhogen, terwijl we de vrijheid van meningsuiting behouden en bevorderen. We wisten, dat we een verandering in onze wereld nodig hadden, en we wisten dat we dit alleen op collectief niveau konden doen. Wanneer we samenkomen in eenheidsbewustzijn, en onze energie samenbrengen, verschuiven we onze hele realiteit in manieren, die zelfs onze stoutste dromen overtreffen!’

Wow! Dit zou al een grote rode vlag moeten geven, of op z’n minst je haren overeind moeten doen staan. De New Age ofwel Nieuwe Wereldorde termen springen er gewoon uit!

Robert F. Kennedy Jr.

Een andere prominente figuur die bij deze groep hoort, is Robert F. Kennedy Jr. De Academy heeft een exclusief interview met hem op hun site staan. Samen met Judy Mikovits en David Icke heeft hij verschillende video’s gemaakt.

Naast zijn werk op het gebied van vaccins is RFK Jr. echter ook milieuactivist. Hij ging zelfs zó ver, dat hij de kant van paus Franciscus koos over klimaatverandering, en zei: ‘De paus heeft gelijk, klimaatverandering is een ‘morele kwestie’’.

Een belangrijk onderdeel van de Great Reset van het WEF is de agenda voor klimaatverandering! Hoewel het verminderen van vervuiling en het minimaliseren van schade aan de planeet zeker nobele ideeën zijn, gaat de agenda voor klimaatverandering over het verminderen van de CO2-uitstoot. Er is geen sluitend verband tussen koolstofuitstoot en veranderingen in de mondiale temperatuur, maar de maatregelen die worden voorgesteld om de uitstoot te verminderen, zullen een drastische impact hebben op de levensstandaard van bijna iedereen op de planeet.

Er zijn zelfs suggesties gedaan voor klimaat lockdowns.
Covid of geen Covid, ze zoeken wel naar een ander excuus om ons opgesloten te houden in onze huizen, en onze meest elementaire vrijheden weg te nemen!

 

WE’VE BEEN DUPED! #UN #ACADEMYOFDIVINEKNOWLEDGE / #ITNJ: DEEP DIVE INVESTIGATION

 

Wees alert

Hoewel sommigen van deze mensen goed werk leveren, om het publiek te waarschuwen voor de gevaren van het Covid vaccin, en de Covid oplichterij bloot te leggen voor wat het is, is hun betrokkenheid bij Kabbala natuurlijk een grote zorg.

Des te meer roept dit ons op om meer en meer alert te zijn, en waar mogelijk de persoon in kwestie altijd te testen. Nu weten we meer over hun achtergrond, en wellicht hun beweegredenen. Ik zou zeggen, behoud het goede, maar verwerp dat wat niet oké voelt, of wat je juist van God zou kunnen wegtrekken!

Het is waarschijnlijk dat ze hun werk met betrekking tot Covid gebruiken, om geloofwaardigheid te winnen en vertrouwen op te bouwen, om mensen naar hun occulte of New Age ideologie te trekken, en om burgers te manipuleren, op een manier die hen vatbaar maakt voor de volgende fasen van deze duivelse Grote Reset, zoals JFK Jr. met zijn klimaatverandering bedrog.

Ik vind hun anti-vaccin berichten geloofwaardig, maar het is verontrustend dat de bovenstaande namen verband houden met theosofie. Ik heb er een aantal vertaald naar het Nederlands, waarvan ik denk dat het de waarheid is. Mochten er uitspraken van hen tussen zitten, die desondanks niet oké zijn, voel je altijd vrij om dit te melden.

Een pandemie, met een minuscuul sterftecijfer door het ‘virus’ zelf, is geen pandemie, maar een list om mensen te laten vaccineren. Ongeacht of het bovenstaande geassocieerd lijkt te zijn met het occulte of Vrijmetselarij, betekent dit dan dat ze onoprecht zijn?

Bedenk ook dat Vrijmetselaars aan beide kanten stonden in de Tweede Wereldoorlog, en dat lagere Vrijmetselaars niet weten wie ze in feite dienen. Dit wordt pas in de 33ste graad aan hen bekendgemaakt.

 

Bron:

https://www.henrymakow.com/2021/07/prominent-anti-vaxers-have-occult-ties.html

You may also like