‘The Giant’: gigantisch ‘shape-shifting’ beeld dat spreekt en beweegt, komt binnenkort naar 21 steden toe

‘The Giant’ (De Reus) van The Giant Company is een 10 verdiepingen hoog standbeeld. Een ‘spannende blik in The Giant Project’, en een waarschuwende droom!

Een bedrijf in Ierland hoopt in 2021 ’s werelds hoogste bewegende standbeeld, ook wel bekend als ‘The Giant’, naar 21 steden in de wereld te brengen, waaronder Phoenix.

 

WATCH: The Giant 2021

 

Dit is wat we weten…

Kun je je voorstellen dat je een 10 verdiepingen hoge Beyoncé ziet optreden op Grand Ave? En wat dacht je van John Lennon, of een veel groter dan levensgrote Larry Fitzgerald in de buurt van State Farm Stadium? Of historische figuren zoals Albert Einstein?
De mogelijkheden zijn eindeloos als de plannen van een Europese groep slagen. Een bedrijf in Ierland hoopt dit nog in 2021 te bewerkstelligen! Met de naam ‘The Giant’ is het een programmeerbaar, bewegend standbeeld van 10 verdiepingen hoog (35 meter). Het is bedekt met miljoenen LED-pixels, waardoor het de vorm van elke persoon kan aannemen, zelfs van Spider-Man.

Volgens een persbericht kunnen de armen en het hoofd van The Giant in meerdere richtingen bewegen, en zouden ze elk uur van vorm veranderen, terwijl de menigte zich beneden verzamelt. De Giant kan elk gewenst beeld aannemen! Het beeld kan ook zingen en spreken. En elk uur weer verandert de reus in een andere nationale held of beroemdheid.

De website van het project noemt het een ‘spannende digitale kunstgalerie, ’s werelds meest boeiende billboard, en: plezier voor het hele gezin’. Het idee is ontwikkeld door ondernemer Paddy Dunning, de in Berlijn gevestigde architectuurstudio Dan Pearlman, en ondersteund door het commerciële vastgoedbedrijf Enterprise Ireland en door CBRE. Elke ‘reus’ kost maar liefst $ 18 – $ 24 miljoen om te ontwikkelen, afhankelijk van de locatie en de gekozen grootte.

Het bedrijf schat, dat de sculptuur ongeveer $ 14 miljoen aan inkomsten zal opleveren voor de gaststeden. Bezoekers zouden een panoramisch uitzicht vanaf het bouwwerk kunnen hebben, te oordelen naar de weergaven van de kunstenaar op de website. Een reeks exposities zou worden gehouden in de basis ofwel ‘podium’ van de attractie, evenals restaurants en winkels.

 

WATCH: The GIANT BBC CLICK A Very Tall Tale HD VIMEO

Het beeld kan permanent of tijdelijk zijn; het kan in 18 maanden worden gebouwd.

 

‘The Giant’???

Elizabeth Marie had een korte droom over ‘The Giant’, en tevens een waarschuwing voor stroomuitval.
In haar droom probeerde zij de mensen te waarschuwen, maar ze schonken er geen aandacht aan, waren te druk bezig met hun mobiele telefoon.

Het gigantische beeld kan van uiterlijk veranderen in verschillende mensen en superhelden, ja, zelfs in een selfie, maar dan een full body selfie. Het kan bewegen, spreken en zingen! Het kan onmiddellijk transformeren in elk beeld. Klinkt dat niet verdacht?

112

Elizabeth Marie heeft 112 voet, de lengte van het beeld, opgezocht; ze heeft het getal ‘112’ opgezocht in de Concordantie van Strong, en het betekent ‘zonder GOD!’

Wat is er echt aan de hand?

Zoals in de dagen van Noach, zo zal het zijn in de eindtijd. De dagen van Noach waren de dagen van de reuzen, onder andere. Houd er rekening mee, dat dit reusachtige beeld zal spreken en heel wat ’tekens’ zal doen. Is dit een voorloper van het Beeld van het Beest?

Natuurlijk is dit niet ‘slechts’ het meest opwindende bezoekersattractieconcept van de 21ste eeuw, dat zeer spoedig gelanceerd zal worden. Nee, het idee was aanvankelijk geïnspireerd door Gullilver’s Travels van Jonathan Swift… een Vrijmetselaar!

AI

Meer dan een visueel wonder, zullen bezoekers van de ‘attractie’ verschillende volledig meeslepende tentoonstellingen verkennen, met ultramoderne technologieën, waaronder augmented en virtual reality, robotica en kunstmatige intelligentie (AI).
Wordt de mensheid hier alvast warm gemaakt voor wat komen gaat, en mogelijk gehersenspoeld? Volgens het persbericht zijn de exposities bedoeld als attracties, ontworpen om vermakelijk, educatief en boeiend te zijn voor alle leeftijdsgroepen.

 

Bronnen:

https://www.broadwayworld.com/ireland/article/Get-A-First-Look-At-The-Giant-Statue-Coming-To-21-Cities-Across-The-Globe-20210518

https://endtimeheadlines.org/2021/06/giant-shape-shifting-statue-that-speaks-and-moves-could-be-coming-to-21-cities-across-america-soon/

You may also like