Wateroorlogen: gefabriceerde droogte om voedseltekorten te veroorzaken en klimaat tirannie

De wateroorlogen zijn begonnen. De staat sluit simpelweg het water af voor boerderijen en ranches, waardoor ze geen water meer krijgen, dat nodig is om voedsel te verbouwen en dieren te fokken.

Er zijn momenteel krachten aan het werk, om man-made droogte condities te veroorzaken.

Dit is een plan en het werd reeds lange tijd geleden gepland.

 

WATER WARS Manufactured Drought to cause Food Shortages, Climate Totalitarianism

 

Dit zal leiden tot opzettelijke voedseltekorten, om vervolgens op het enorme probleem te wijzen, dat zijzelf hebben gecreëerd, en te verklaren: “Het is de opwarming van de aarde! We hebben klimaatvergrendelingen nodig! We moeten overgaan naar absoluut nul CO2 uitstoot! We moeten het privébezit van auto’s afnemen! We moeten nepvlees eten en overstappen op een post-dierlijke economie!”

Wie zit er achter deze water wars?

Het verhaal is hetzelfde in het hele land, en zelfs wereldwijd! Maar wie zit er achter deze wateroorlogen? Christian onderzoekt het ‘Global Water Initiative’ (Mondiale Waterinitiatief) van het WEF: een agenda om de controle over de wereldwatervoorziening te centraliseren en te privatiseren. Verder legt hij uit, hoe deze kunstmatige droogtes de spil vormen in de klimaatagenda en de overname van ons voedsel door de elite.

China’s weermanipulatie machines

En dat terwijl China jaren geleden weer controle machines lanceerde in een gebied zo groot als Alaska, en in een gebied drie maal het oppervlak van Spanje. In 2018 lanceerde China ’s werelds grootste weer controle machine, met de mogelijkheid om het weer te veranderen in grote gebieden. China is er nooit voor teruggedeinsd om de dingen op grote schaal te doen. Het Chinese staatsbedrijf Aerospace Science and Technology Corporation implementeerde destijds een plan om duizenden regenopwekkende machines over het Tibetaanse plateau te sturen, met als doel de regenval in de regio te vergroten.

Regenwater opzettelijk gedumpt in de oceanen

Gaan ze dit ook in het westelijk deel van de Verenigde Staten toepassen, waar het historisch droog is? Nee! Nog erger, er is in feite veel bewijs dat het Departement van Watervoorraden opzettelijk al het regenwater, wat ze hadden in de laatste paar jaar, heeft gedumpt in de oceanen, om deze nep schaarste aan water te kunnen bereiken.

De gouverneur van Californië zei in 2018 nog: “…maar ik zal u elk jaar vertellen, dat het steeds duidelijker zal worden, zodat ik denk dat in minder dan vijf jaar zelfs de ergste (klimaatopwarmings-) sceptici ‘gelovigen’ zullen zijn.”
Het is allemaal al ver van te voren gepland, lieve mensen; ook hij kende de klimaatagenda!

 

Note:

Be aware that Christian Westbrook is a Con (Controlled Opposition with many, many connections).
These prominent figures: 1. know more  2. give partially disinformation  3. make you have more and more fear  4. lead the truth movement as Con’s, Controlled opposition or Shills, etc.  5. have connections, they don’t work alone  6. are sponsored, for ex. by the UN, or ask for donations which are very important to them  7. make you very rebellious and make you use violence against the police and government  8. lead you into the New Age New World Order (of David Wilcock among others, and Dr. Carry Madej, Sacha Stone, Kennedy, and I could go on and on and on).  9. (most of them) you recognize already by their logos, by their using certain numbers 10. when they masquerade as christians, you don’t see or feel any of the Holy Spirit in them.

 

You may also like