Satanische rituelen op de G7-top in Cornwall van 11-13 juni 2021 | Video

Wereldleiders vergaderen jaarlijks, dit maal fysiek in het Verenigd Koninkrijk, om de Great Reset, ‘Build Back Better’, te bespreken. Verder enkele fragmenten van de satanische rituelen, die er plaatsvonden.

Achter gesloten deuren werd er onder andere gesproken over de ‘verbetering van de wereldwijde gezondheid’, de ‘aanpak van de klimaatverandering’ en  ‘het eerlijker maken van de wereld’.

Allereerst, wat is de G7?

De Groep van Zeven, of G7, bestaat uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Italië, Frankrijk en Japan. Ook de Europese Unie neemt deel, maar omdat de EU geen land is, telt het niet mee als officieel lid. De leiders van Australië, India, Zuid-Korea en Zuid-Afrika werden als gasten uitgenodigd.

Voor hen geldt geen persoonlijke afstand van 1,5 meter

Let goed op de lichaamstaal, en natuurlijk… geen social distancing.
En ‘de pandemie’, verklaart Boris Johnson, ‘zou wel eens langer, veel langer kunnen gaan duren’.
Na de inleiding, die voor onze oren bestemd is, wordt de journalistieke pers een beetje belachelijk gemaakt en bestempeld als een gigantisch mediacircus, en door Boris Johnson gevraagd te vertrekken, zodat zij achter gesloten deuren met ‘de keerzijde van de chat’ kunnen gaan beginnen.

Vreemde satanische rituelen

Dit zijn de mensen, die beslissen wie leeft en wie sterft, terwijl vreemde satanische rituelen plaatsvinden in de straten en op het strand van Cornwall!
De weg is afgezet, en zelfs de politie gaat voor de ‘in het rood geklede stoet zonder ziel’ aan de kant:

 

SATANIC RITUALS AT THE G7 SUMMIT – SOME HIGHLIGHTS

Of bekijk de video hier.

 

Bron:

https://www.goyimtv.tv/v/3536184077/Satanic-Rituals-Are-Taking-Place-At-the-G7-Conference–Check-It-Out-

You may also like