Technologische ontwikkelingen: Johns Hopkins eist dat robots en drones een COVID-vaccinoorlog tegen de mensheid afdwingen

Maak kennis met de geautomatiseerde, totalitaire medische politiestaat! Drones met PCR-testapparatuur aan boord en een volledige vaccinatiekit, voor u en uw familie… geheel gratis. Of een robot, die uw voordeur binnenbreekt…

Stel je eens voor… een vloot van CDC-drones, die over je huis zweeft en de lucht analyseert op ‘Covid-deeltjes’, met behulp van PCR-testapparatuur aan boord. Met behulp van een CT-instelling van 45 melden de drones vervolgens dat je balkon of veranda ‘positief’ test op Covid. Maar… er is geen bewijs dat u een vaccinpaspoort heeft op uw opgegeven adres, geregistreerd in een overheidsdatabase. Binnen enkele seconden arriveert een door AI aangedreven robot op uw adres, in een voertuig zonder enige bestuurder. Hij loopt naar je voordeur, klopt agressief aan en zegt met een robotstem:

“Dit is het snelle reactieteam van Centers for Disease Control and Prevention! Bent u ingeënt?”

 

Dit is de toekomst, die de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health voor u voor ogen heeft, zoals beschreven in een nieuw rapport, met de titel: ‘Technologies to Address Global Catastrophic Biological Risks’.”
(Link naar de Pdf)

Zelfverspreidend vaccin

Zodra de CDC-robot of -cyborg door uw voordeur breekt, wanneer u niet meewerkt, en u met geweld vastgrijpt, wordt u geïnjecteerd met een zichzelf verspreidend vaccin, dat Johns Hopkins beschrijft als:

‘Zelfverspreidende vaccins zijn genetisch gemanipuleerd, om zich als overdraagbare ziekten door populaties te verplaatsen, maar in plaats van ziekten te veroorzaken, bieden ze bescherming. De visie is dat een klein aantal individuen in een doelpopulatie zou kunnen worden gevaccineerd, en de vaccinstam zou dan in de populatie circuleren als een pathogeen virus, wat resulteert in een snelle, wijdverspreide immuniteit.’

De term ‘immuniteit’ betekent hier: uitroeiing

Als ze ‘immuniteit’ zeggen, bedoelen ze natuurlijk uitroeiing. Immuniteit is nu het nieuwe codewoord voor depopulatie via vaccins aka biowapens.

Verborgen bacteriën in voedsel die als vaccin fungeren

De voedselvoorziening uitbreiden met vaccins, die in bacteriën zijn verborgen, is natuurlijk ook een hele sluwe oplossing! Ja, lieve mensen, het rapport suggereert zelfs dat vaccins kunnen worden verborgen in bacteriën, die oraal worden ingenomen. Deze geheime vaccins kunnen bijvoorbeeld worden verstopt in voedselvoorraden of medicatiepillen. Zoals uitgelegd door Johns Hopkins:

‘Bacteriën kunnen genetisch worden gemanipuleerd, om antigenen te produceren in een menselijke gastheer, die als een vaccin fungeren, dat immuniteit tegen zorgwekkende ziekteverwekkers triggert.

Zelfreplicerende vaccins

Hetzelfde rapport prijst de voordelen van ‘zelfversterkende mRNA-vaccins’, die in wezen zelfreplicerende vaccins zijn, die nooit kunnen worden gestopt, omdat ze zich alsmaar blijven vermenigvuldigen onder de nietsvermoedende bevolking, zonder enige controle of grenzen. De auteurs van Johns Hopkins huldigen de gedachte, hoe het SAM-vaccin (zelfversterkende messenger-RNA-vaccin) ‘een virale replica (kopie) creëert voor intracellulaire uitbreiding van het vaccin’, waardoor het vaccin ‘zichzelf kan repliceren’ en anderen kan infecteren.
Nergens in het rapport worden de risico’s van dergelijke gevaarlijke, zelfreplicerende technologieën ooit genoemd.

Moleculaire 3D-printers

Moleculaire 3D-printers kunnen, op verzoek, spike-eiwitten produceren en de lucht vullen met biowapens. Hetzelfde rapport prijst ook het idee van deze moleculaire 3D-printers, die spike-eiwit biowapens kunnen produceren op afgelegen locaties, waarbij ze onmiddellijk ‘antigenen’ verspreiden – die eigenlijk biowapens zijn – om afgelegen bevolkingsgroepen te kunnen ‘vaccineren’, die probeerden te ontsnappen aan de vaccinverplichtingen in steden.
En dacht je te ontsnappen door de heuvels in te vluchten, dan kunnen de CDC-drones, uitgerust met thermische camera’s om mensen te vinden, je in principe nog steeds traceren en vaccineren!

Achtertuinen bespioneren

Johns Hopkins wil ook dat satellietnetwerken achtertuinen bespioneren, om ‘illegale’ voedselproductie op te sporen, en ongetwijfeld drones met glyfosaatsproeiers sturen, om dergelijke illegale tuinen uit te roeien. De voedselvoorziening moet ‘veilig’ worden gemaakt door centralisatie en controle van de overheid, wist je dat? Want achtertuintjes en moestuinen zijn ‘vies’ en kunnen daardoor zelfs een gevaar opleveren voor de volksgezondheid, zeggen ze. Ook huisdieren of het houden van dieren en vee is ‘vies’ in de ogen van de elite!

Technologie zonder grenzen

Hier is een grafiek uit het Johns Hopkins-rapport, die laat zien hoe ze ($$$) gaan verzilveren voor elk van de technologieën, om miljarden mensen massaal te vermoorden:

John Hopkins Technology Report - Chart from the Johns Hopkins report

 

Technologie wordt heel duidelijk gebruikt om de mensheid tot slaaf te maken en te vernietigen. Dit is nu de toekomstvisie van de elitaire wetenschappers, artsen en medici! Er zijn geen ethische grenzen meer.

In de naam van ‘het stoppen van pandemieën’, verspreiden zij deze juist! Vervolgens gebruiken ze de gecreëerde crisis, om de mens tot slaaf te maken onder hun totalitaire regimes. Technologie wordt nooit ingezet om vrijheid te vergroten, ziekten te voorkomen, de kwaliteit van leven te verbeteren, of waarheidsverkondigers te versterken. In plaats daarvan wordt elk stukje technologie dat ze in handen kunnen krijgen, ingezet om de menselijke vrijheid te verpletteren, mensenlevens te verwoesten en afwijkende meningen het zwijgen op te leggen.

Dit is duivels, satanisch. De beschaving wordt geconfronteerd met een enorm duidelijk en aanwezig gevaar.

 

Just for your info: the 2nd article today won’t go out to the subscribers!

 

Zie ook:

Self-Spreading Vaccines Are No Myth…It’s Hard Science; Johns Hopkins Confirmed Them

6000% Increase in Reported Vaccine Deaths 1st Quarter 2021 Compared to 1st Quarter 2020

 

Bron:

Vrijmetselaar Mike Adams

You may also like