Nieuw interview met Dr. Carrie Madej: COVID injecties, DNA en Transhumanisme

UPDATE 15-08-2022  Dr. Carrie Madej slaat de spijker op z’n kop met haar uitleg over alle gevaren van het Coronavaccin, dat ons DNA zal veranderen. Het is onderdeel van de Transhuman agenda! Helaas is ook Madej een New Ager, verbonden met Sacha Stone en de VN (gecontroleerde oppositie).

Een nieuw interview over wat er gaande is met Covid en het vaccin, informatie die de media wanhopig voor u probeert te verbergen door toenemende censuur.
Een voorbeeld van de toenemende censuur is, dat Dr. Joseph Mercola nu zelfs persoonlijk bedreigd wordt, als hij zijn artikelen niet verwijdert, gerelateerd aan Covid, Vitamine D, C, en Zink.
De CCDH heeft een watchlist gepubliceerd, die hem een van de top 12 personen noemt, die verantwoordelijk zijn voor 65% van de ‘desinformatie’ van vaccins op social media, en die daarom moeten worden verwijderd en het zwijgen opgelegd voor het ‘algemeen belang’.

Wat Dr. Carrie Madej heeft te onthullen is explosieve informatie voor de ‘powers to be’.

In deze banned presentatie met Alex Newman van het tijdschrift The New American legt zij uit, dat de elites die de COVID-shots uitdelen, ook het transhumanisme stimuleren. En die twee nu zijn zeer nauw met elkaar verbonden!

Genetische modificaties en nieuwe technologieën, zoals nanotechnologie, hebben tot doel de betekenis van mens te zijn te veranderen. De elite gaat hierin tot het uiterste! Mis deze uiterst belangrijke presentatie niet, gedaan door één van de belangrijkste artsen, die zich in het openbaar over deze kwesties uitspreekt. De afbeeldingen in deze video spreken voor zich:

 

NEW INTERVIEW WITH DR. CARRIE MADEJ ON COVID SHOTS, DNA & TRANSHUMANISM

 

We kennen vast nog wel ‘2045 Avatar Project Milestones’, die het volgende voorspelde:

“Avatar A: 2015-2020  Een robotkopie van een menselijk lichaam dat op afstand wordt bestuurd via BCI.”

“Avatar B: 2020-2025  Een avatar waarin een menselijk brein wordt getransplanteerd aan het einde van iemands leven.”

“Avatar C: 2030-2035  Een avatar met een kunstmatig brein waarin een menselijke persoonlijkheid wordt overgedragen aan het einde van iemands leven.”

“Avatar D:  2040-2045  Een hologramachtige avatar.”

Schrik niet, Avatar B is op dit moment al realiteit geworden: “Avatar B: 2020-2025  Een avatar waarin een menselijk brein wordt getransplanteerd aan het einde van iemands leven.” Ze kunnen dit vandaag de dag al doen!

 

Enkele video comments:

“Dr. Carrie, u hebt absoluut de spijker op z’n kop geslagen. Heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van deze informatie aan de wereld. Dit is beslist een geestelijke strijd, en het is volledig in overeenstemming met Openbaring. De wereld wordt opgezet voor de komst van het systeem van het beest. De duivel laat zijn dienaren zich voorbereiden op zijn komst. Als hij (de antichrist) arriveert, zal hij iedereen dwingen het Merkteken te accepteren… Een bericht aan uw lezers. Als je het niet in orde hebt gemaakt met God, doe dat dan nu, voordat je nog meer bedrogen wordt….”

“Uitstekende presentatie, Dr. Madej. Het enige dat ik zou willen benadrukken, is dat de mens geen ‘goed lichtwezen’ is in onze gevallen staat. Jezus zei: “maar de poort is nauw en de weg is smal die naar het leven leidt, en weinigen zijn er die hem vinden.” Mattheüs 7.14. We zijn allemaal zondaars, verblind door de god van deze wereld (deze eeuw). We hebben het gratis geschenk van Jezus nodig, namelijk redding. Zonder wedergeboren te zijn, zullen we het koninkrijk van God niet zien. Er is niemand die goed is, niemand. Ons beste is als smerige vodden in de ogen van onze Heer. Niemand zal naar de hemel gaan zonder berouw te hebben en vergeving voor zonden te vragen. Dit is de boodschap die moet worden gedeeld als we de verdrukking ingaan.”

 

Okee, ook ik ben geen New Age aanhanger of een aanhanger van QAnon, want die ene opmerking van Dr. Carrie Madej over lichtwezens klinkt wel erg New Age, als ik eerlijk ben. Ik zeg hiermee niet dat ze New Age is, want ik ken haar verder niet. Daarom behoud ik haar medische kennis en het feit dat woorden en gedachten kracht hebben, en laat haar opmerking rusten.

 

You may also like